Olajinka u vrtlogu emocija: Miloje zahteva, trudna žena ga traži

Vreme čitanja: 2min | sub. 13.07.24. | 10:22

Žele na Marakani što pre da reše problem sa zahvalnim Nigerijcem

Da je bio zdrav sigurno je da bi Piter Olajinka imao zavidnu minutažu u Zvezdinom dresu na Bratskom kupu u Sankt Peterburgu. Međutim, lakša povreda primicača zahvalnog Nigerijca ne brine toliko čelnike i stručni štab Crvene zvezde, koliko činjenica da se Piter Olajinka nalazi ovog leta u nezahvalnom vrtlogu emocija. I niko ne zna kako će se i kada izvući.

Na svakih 15 dana pojedini afrički novinari pišu o tome da Piter Olajinka želi da se vrati u Slaviju iz Praga, i da su razlozi isključivo porodične prirode. Može to da se protumači i kao vid pritiska na crveno-bele, posebno što o Olajinkinom statusu izveštavaju novinari bliski njemu.

Izabrane vesti

I nije tajna da je Piter Olajinka po odlasku na odmor, onako usput, čelnicima Crvene zvezde saopštio da bi voleo da se vrati u klub u kojem ima status jednog od najboljih stranaca u istoriji. Sa druge strane jasno je da Vladan Milojević ne bi voleo da se odrekne igrača kakav je Piter Olajinka. Zahvalan, radan, nedovoljno egoističan što je za stranca posebno važno i sposoban da da doprinos na oba kraja terena. Zvezda je prvo zahtevala od Slavije iz Praga šest miliona evra, ali to je bila impulsivna reakcija na pomen transfera. Svima je jasno da je tržišna vrednost strelca 12 golova u prošloj sezoni manja.

Ali i mnogo veća od 1,5 miliona evra koliko nudi Slavija iz Praga, igrajući na kartu Olajinkinih emocija. Gledajući sportski Piter nema razloga da napušta Beograd. Stručni štab mu veruje, ima dobra primanja i mogućnost da ponovo igra u Ligi šampiona.

Međutim, na transferu insistira, odnosno veruje u njega, Olajinkina supruga. Reč je o nigerijskoj glumici, jednoj od najpopularnijih u Africi, koja se u Pragu oseća kao kod kuće. I volela bi da živi u glavnom gradu Češke sa supružnikom. Uz sve to Olajinkina supruga je u drugom stanju... I normalno je da Piter želi da joj udovolji.

Pita se o svemu Crvena zvezda. I opet da ponovimo: Piter Olajinka bi bio jedan od poslednjih igrača koga bi se Vladan Milojević odrekao. Međutim, pitanje je da li je svlačionici potreban igrač čije misli su na drugoj strani. Moraće to Olajinka da reši kod kuće. Posle će Zvezde biti lakše.

I pored toga, nevezano za Olajinkin status, Crvena zvezda je u potrazi za krilnim napadačem. Moglo bi to da se reši do kraja sedmice.


tagovi

Piter OlajinkaLetnji prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara