Komentari na vest

OFK Beograd okrenuo u Lazarevcu, biće bure zbog penala u 90. minutu (VIDEO)

b

batasoća86

pre 14 dana

Koliko puts će OFK doći iz 2-1 i 1-2 do kraja sezone ?
n

na sta lici

pre 15 dana

ovaj 'fudbal'......strasno
L

Logitech

pre 15 dana

Zar i Ofk mora preko penala? Podsecaju me na jedan tim, gde takodje Terza vodi glavnu rec.
C

CIRKUS LIGA ,NIKAD JADNIJA

pre 15 dana

ZVEZDIN TRENER ZVEZDINA FILIJALA. BICE PRODAJE BICE NOVCA
A

Adrian Mutu

pre 15 dana

Simo krunić zvezdin trener kad to?
С

Сале2323

pre 15 dana

Као студент сам ишао на Офкине утакмице, симпатисао тај тим пуно, поред Звезде... А сад не знам шта да мислим?! Терзу не подносим, али признајем зна посао којим се бави. Опељешио доста тога, па и Офку гурнуо у пропаст својевремено, али у последњих пар година је дигао. Ако треба Офка да буде приватан клуб, нека буде, само да је барабе у пропаст не гурну поново. Па нека је држе и Терзићи, Мркеле, ко већ! Већ одскачу у свом раду у односу на многе друге, боље раде, боље играче доводе, што се и види по резултатима. Боље Офка, но Чуке, Вождовци и сл тимови од јуче.
O

Ojo

pre 15 dana

Stevanović mora biti na oprezu! Još jedan kiks i dobiće pedalu, kao i svuda gde je radio! U Srbiji nema trenara koji se ističe modernim pogledom na fudbal. Kao da nije vreme sofisticiranih medija, kao da su im nedostupne taktike evropskih trenera! Srpski treneri su ostali zakopčani u '60. godinama prošlog veka! Ni jednom srpskom treneru, ekipa nema snage za 90 minuta, sve ekipe im igraju sporo, bez snažnih duela, o presingu je suvišan svaki komentar. Srpske trenere još uvek nisu obavestili, da postoji presing i brza tranzicija!
J

Just

pre 15 dana

Savic, Nedjic, Milos Milojevic, Lazetic
L

Lično ja

pre 15 dana

Voljom moćnika OFK je doveden do ivice gašenja a sada isto voljom moćnima "vaskesao". Istina bio bolji od čarapana ali neki klubovi se dižu u nebesa dok druge gaze...ali sve dotle dok se ne " omaste"
o

official Statement

pre 16 dana

evo svakako sam prestao pratiti skoro sve domace utakmice ali od sada se odricem domace lige dok se kompletna garnitura u savezu ne promeni na bolje. bolje da sedim kuci i gledam na tv-u kvalitetan fudbal nego ovaj namesteni cirkus sa losim glumcima i osoba sumnjivog morala na celu klubova. sportski pozdrav svima.
J

Jaa

pre 15 dana

Evo svi smo tuzni sto vise neces pratiti domaci fudbal.
i

imemojetojeime

pre 16 dana

Generalno, dosta bolji Ofk bio, kvalitetom bi trebali da ovakve utakmice reše i dosta ranije, što se tiče penala, čisto sve, ovde u komentarima se fudbalska pravila menjaju posle svake utakmice Ofk Beograda, a da je npr ovakav penal sviran Spartaku, Cukarickom, sve bi bilo cisto i niko rec ne bi rekao...
B

Baxter88

pre 16 dana

Napred OFK do 2. mesta a ostali nek se poredjaju kako im volja!
L

Lopine

pre 16 dana

Golman Napretka Miloje Prekovic,koji je bio golman Inđije na legendarnoj utakmici protiv Zvezde i ono čuvenog penala,pa onda on pravi penal iz čista mira...juče mu lopta prolazi kroz ruke i noge za 1:1...dečka treba pod hitno privesti!
n

nelupaj

pre 16 dana

Toliko su golmani u ligi kvalitetni, pa ocekujes da ne naprave glupost? Nojer napravi glupost, a ne ovi polurekreativci. Ali znam zasto to govoris, frustracija se vidi.
O

OVO JE BRUKA

pre 15 dana

OFK VODI KRIMI PRVENSTVO
Д

Душанова стрела

pre 15 dana

Човек годинама намешта утакмице, изгледа живи од тога!😉
P

Peloponez

pre 16 dana

Nece biti bure… jednom klubu sve… drugima nista… ako ima neko da mu nije jasno
L

Logitech

pre 15 dana

Meni nije jasno zasto se jednom klubu daje sve? Ne samo sto su odavno najtrofejniji domaci klub (racunajuci samo titule u prvenstvu) nego sto imaju 7 vezanih sampionskih titula, i vec sad moze da se kaze da idu ka osmoj.
Т

Терза...

pre 16 dana

Орловски.....
S

Seoul

pre 16 dana

Zvezdin recept
š

šumar

pre 16 dana

Ovo što se radi je zaista smešno. OFK Beograd koji je pre par godina bio na ivici gašenja, sada je u situaciji da bude drugi na tabeli i da u suštini bude odmah iza zvezde. Pitam se samo kome treba klub, koji je u pet, šest kola igrao dve, tri utakmice iz 1 u 2 ili 7+ (ili kako bi Terzić posle one famozne utakmice na Vračaru 2016. godine rekao, +7)? Međutim šta očekivati od naše bedne lige, kada je i u Evropi napravljena lakrdija od svega, igra se more utakmica, u njoj je velik obrt novca i more sumnjivih klubova. Mene samo zanima da li ćemo dočekati dan kada će neko imati petlju da pročešlja sve papire, ne samo OFK Beograda, nego i Partizana, Zvezde i ostalih klubova i da izađe u javnost i kaže, situacija je takva i takva, radilo se to i to? Pvo sada ovo što se radi je klasično vređanje inteligencije i posle se mi pitamo zašto smo zadnji na listi...
j

jajajaj

pre 16 dana

Nismo zadnji na listi, dosta vise sa spinovima i lazima.
D

Dejoooo

pre 16 dana

Odluci se sta hoces.OFK je skockao solidan tim nije to los tim kako ti pricas i ljudi se celu utakmicu bore trce.Nego tebi nije valjo Beograd kad je bio na rubu propasti .Sad ti opet nevalja kad se malo oporavio.Sta ti valja onda?Nista.
м

могли сте и

pre 16 dana

неку новију слику,нпр кад је Мркела дебитовао за ОФК,или кад Тереза Звездан командује одбраном ,а Партизан му даје седам комада на Карабурми....
L

Lazeta

pre 16 dana

Pa sta se moze ocekivati u ovoj Zvezda Bet Superligi ? Pola lige zvezdini timovi
G

Grdne rane

pre 16 dana

Mene kao navijaca Czv zaista ovo sve nervira, ova liga je sprdnja totalna. Ovde se vec zna da ce Ofk da se bori za Evropu iduce godine, posto ce kao novi clan lige zavrsiti u vrhu tabele. I sva ona kradja u Czv i lopovluk, malo je, pa ajde iz Ofka da se isto muzu pare... Ja razumijem da se u svakoj drzavi krade u svim sferama, ali ovo kod nas sta se radi, to nema nigdje da se toliko prave da je sve to normalno i nista ih ne dotice kas ih optuzuju, i pritom ista ta vlast ne cini nista, jer su ih oni i doveli tu. Bruka srpskog fudbala. Ugledajte se na kosarkase!
j

jajajja

pre 16 dana

Nisi ti uopste, ali uopste navijac Zvezde. Jos nesto - OFK po kvalitetu ima roster medju prvih 5-6 u ligi.
1

1 - 2

pre 16 dana

Ugasiti fudbal u Srbiji pod hitno!
R

Realno samo

pre 16 dana

Tata poternica Interpola, sinovi nanogice, fantomske firme. Pozajmi sin ocu 2.5 miliona, pa mu tatica kupi špica od 2 miliona i prosledi na pozajmicu hahahahahahhaha pa ovo Spilberg ne moze da režira.
G

Gostgost

pre 16 dana

Nisam gledao, pa me zanima. Je l bio penal? Posto svi kukaju kako je svirnut penal na kraju, a niko ne kaze da nije bio penal. Pa me zanima, je l ovo botovanje ili je stvarno bilo kradje? Je l bio penal ili ne?
O

Odgovor

pre 16 dana

Nije bio. Lopta nije ni smer promenila, niti je bilo namere
m

marko37272

pre 16 dana

Bio je cist penal kao suza, u sustini bio penal ili ne kada Ofk igra svi ce govoriti kako je kradja ili nesto slicno.. Sve u svemu, zasluzena pobeda ekipe iz Beograda...
@

@Odgovor

pre 16 dana

Super si objasnio, ajde sada svi da udaraju loptu rukom pod objasnjenjem da nije bilo namere, penal je cist i to je to...
Z

Zzjj

pre 16 dana

Od kad je uveden Var u Srbiju, nije bila ovolika krađa na jednom meču. Igra rukom ne postoji, sviran penal ni za šta
r

rnduljo bre

pre 16 dana

Bravo OFK. Ostaje žal za onim glupo izgubljenim bodovima od Čukaričkog. A Napredak nek kuka za poklonjenim bodovima JSD - U - kakvi prevaranti, baš sa JSD-om igrali na Jugo stadionu a od tad u Lazarevcu, zašto nisu i sa Franjevcima u Lazarevcu ili sa svima na Franjinom ?
g

greska u terapiji

pre 16 dana

druze, zamenio si, ujutru roze uveče plave tablete, uradi to jos jednom ides u Palmotićevu
J

Jadnice

pre 15 dana

Pa Napredak je dve sezone unesrecio Partizan izgubio od Napretka kuci i to kad se lomilo prvenstvo tako da kenjas a i sad je Partizan jedva dobio u nadoknadi vremena tako da ortodoksno lazes to je oduvek bio Zvezdin prijateljski klub iako im Partizan najvise pomaze pozajmicama Marjanovic, Milicic, Petkovicv...
R

Rajko stojko

pre 16 dana

Dokle bre više kradje, za ovo večeras nema drugih reči, kada ne može normalno, sviraj penal u 90 tom minutu, ali kada se zna ko vodi klub dečko da nanogicom onda je sve jasno, tata lice sa poternice sin sa nanogicom, zašto uopšte klubovi da igraju kada se zna da moraju da izgube, Velika kradja večeras..
B

Bulee

pre 16 dana

Zvezda je veliki klub i bez Terzića i bice i kada on ode al ovo sada sto sa svojim sinom radi bukvalno privatizuje ligu je velika bruka.Mene kao Zvezdasa je stvarno sramota sta se radi kako se gura OFK.Svasta bih rekao al ne mogu nece mi pusti komentar,ovo u najmanju ruku treba da se zaustavi.Ne znam zašto drugi klubovi cute na ovu pojavu zašto dozvoljavate da vas kradu?
I

Ivan82

pre 16 dana

Zato što su svi u igri🙂 Ne brini,namestice i domaćin gde bude trebalo.Zato i ćute svi. Sve je to deo folklora.
T

Ti...

pre 16 dana

....Zvezdaš,kao ja Antonio Banderas!!
m

metalika moj dobar

pre 16 dana

veliki su pritisci i potrazivanja severne strane pa se otvorio i butik zvani ofk ne bi li se roba prodavala vise i bolje . Sto reko Trlaja mala bara puno krokodila ...treba izvuci za plate navijaca i igraca ,baklje, koreografije , putovanja kako igraca tako i navijaca . Sreca pa udjose u LS inace bi bilo prodavanje nekih firmi rusima i kinezima
G

Gost 352

pre 16 dana

@Ti Antonio nisi sigurno,a Banderaš verovatno jesi.
g

goranpana

pre 15 dana

A ZELEZNICAR IZ PANCEVA NIKO NE PRIMECUJE A DA TO JE,KLUB SA VELIKOM TRADICIJOM.Vecina komentator i ne zna veličinu i istoriju Ofka Beograda što je njihova bruka velika! PA ZVEZDU JE OSNOVALA UDBA A PARTIZAN JNA i jedni i drugi nikada nisu namestili.Vecu hajku na jedan klub nisam čuo do sada,kao što je na OFKa.Kao da mi kojima je ovaj klub na srcu volimo Terzić užas.A da se vratim na Veliki Železnica iz Pančeva 13 bodova A da iz koje je on lige došao i ko ih gura ,možda neko nece da se to uopšte komentarise.A da stavimo na grb Ofke crvenu petokrku pre 60god.kada mu je falio bod za prvaka JUG.bio bi prvak i većini po volji i u prošlosti i sadašnjosti!
F

FF18

pre 16 dana

k r i m i n a l zabava za velike igrače na kladionicama, mi mali smo tu samo da nam deru kožu...
B

Budi i ti

pre 16 dana

veliki igrač!Kada već znate da Ofka i Zvezda dobijaju svoje utakmice,pa stavi keš brale i opari se!Šta je sporno grobari?Zaradite kintu,nikad nije bilo lakše nego sad!
L

Ljubeeeeeeeee

pre 16 dana

Evo nama vicešampiona ili male Zvezde u ligi
h

halo

pre 16 dana

A ja mislio svojevremeno ništa mi neće biti draže nego da vidim onu fašističku prćiju Rad kako se gasi, ovi kradljivci istorije kad odu bogu na ispovest, slaviću bez prestanka sedam dana i sedam noći. Jadan izgovor za fudbalski klub, i još jadniji izgovor za navijače ovi što su se prodali u službu junioru i njegovom matorom. Nadam se da će vam najodvratnija staklena kocketina od zgrade niknuti na mesto stadiona.
P

Panasonic goran

pre 15 dana

Halo uključi mozak navijam za rezimski klub sa petokrakom i pametujes.Mi nekoliko Terzu .Ofka u Srbiji jedini nema svoj stadion.A Zv i Par. Je narod mukom platio stadione i oni ih prisvojio.Zelen si prijatelju ,uključi mozak kritički !
Y

Yetel

pre 16 dana

Terza lopov
Z

Zzuu

pre 16 dana

Sraman penal za OFK. Lopta uopšte nije skrenula pravac na putu ka golu, znači, nije bilo igranja rukom, ali svi znamo zbog čega ili tačnije koga je morao da bude penal.
T

Tatunho

pre 16 dana

Sramota kakav penal!! Terza jedan covek pravi cirkus od fudbala. Zato u Evropi nista ne mozemo. A onda kada pobedi doskorasnjeg drugoligasa iz Norveske izlazi sa izjavim za 5 min!!! Lopov