Komentari na vest

Odjeci eliminacije Brazila: Ne ide bez Nejmara, Vinisijusu ugrožena Zlatna lopta

A

Aboubakar Oumarou

pre 2 meseca

Kolumbija i Urugvaj finale pre finala. Pokazali uverljivo najviše do sad. Sjajni kolektivi, odlično uigrani. Argentina se uglavnom provlačila golovima Lautara i još možda Mekalister da igra dobro, ostali van forme.
T

Taribo West

pre 2 meseca

Kao prvo treba im vrhunski trener za selektora. Ne znam zašto škrtare i ne angažuju vrhunskog stručnjaka jer CBF je verovatno najbogatiji sportski savez na svetu. Oni prijateljsku utakmicu i ne uzimaju u razmatranje ako im se ne uplati milion dolara na račun. Kao drugo, ova igra sa tri brza igrača u napadu ne donosi potrebnu efikasnost. Znam da nemaju trenutno vrhunskog centarfora, ali imaju opet 3-4 prilično dobra koji mogu tu poziciju kvalitetno odigrati...
Ђ

Ђовани Ђустинијани Лонго

pre 2 meseca

Буквално се и ја то питам. Слаб сам на Бразил у фудбалу, и увијек ћу да навијам за њих и мислим да су јаки. Али ми никако не пије воду прича са селекторима, какав Тите и Доривал Жуниор, њима треба неко озбиљно име у свијету фудбала да посложи све те егое. Мислим да им нема зелене гране док то не схвате.
V

Valter 2

pre 2 meseca

Kome, bre, Zlatna lopta? Pa taj ljakse nije među 20 najboljih fudbalera na svetu!!!
?

?!

pre 2 meseca

valverde zlatna lopta? 🤔 ako osvoji kopa ameriku naravno
B

Betoven856443

pre 2 meseca

Brazil je grupa sastavljena uglavnom od budala predvodjena najvećom budalom bez konkurencije - Vinisijusom tako da tu nema budućnosti.
C

Cuka88

pre 2 meseca

Najslabiji izbor zlatne lopte ikad kakva je nekad bila konkurencija sada stvarno ništa.
g

gas

pre 2 meseca

Alison i Rocet su odbranili po jedan penal, problem je sto je jos Luiz pogodio stativu. Koliko penala je Alison trebalo da odbrani, valjda sve, Brazilci ludji od nas.
D

Duduk

pre 2 meseca

Danas vazno je da imas frizuru I tattoos prvo pa posle igraca. Posle Ronalda I Mesija danas nema ni blizu nih.
R

Realno89

pre 2 meseca

Rodriju zlatna lopta.
?

?!

pre 2 meseca

a možda i valverde ako osvoji kopa ameriku ko zna...
D

Dadada123

pre 2 meseca

Realno za mene je cista glupost sto su trofeji kljucni faktor za Zlatnu loptu.Kakav crni Vinisijus da bude najbolji igrac na svetu.Pa na primer Mbappe je u svako doba dana i noci bolji igrac od njega.To je isto kao kad je Zorzinjo zbog trofeja bio u uzem krugu za zlatnu loptu.Eej Zorzinjo...🫢
G

Gromovnik

pre 2 meseca

I Belingem i Vinisijus su daleko od toga da budu proglaseni za najboljeg igraca na svetu. Oni su samo deo jednog supertima koji ih je izgurao u prvi plan, a ni jedan od njih nije ni blizu nivoa koji je nekada trebao da se dosegne za Zlatnu loptu. Sama cinjenica da su oni top 2 kandidata govori koliko fudbal pada nisko. Ako vec treba da se bira, onda je Belingem taj koji ce je osvojiti
R

Roni

pre 2 meseca

Ronaldinjo je bio u pravu, a Rafinja neka zacepi jer nije i nece postici ono sto Roni jeste
P

Pazza

pre 2 meseca

kakav vinicijus i belingem,ni slucajno.cime su zasluzili?
@

@pazza

pre 2 meseca

A ko je više od njih zaslužio?
@

@Pazza

pre 2 meseca

Osvajanjem LŠ i prvenstva Španije...
K

Krme

pre 2 meseca

A ko trenira Urugvaj? Možda i to ima neke veze.
P

Pedja108

pre 2 meseca

Jadan nam je fudbal ako je dilema da li ce Vinisijus ili Belingem biti proglaseni za najboljeg. Brazil inace poslednjih 20 godina je nista specijalno ekipa, koja se provlaci na staru slavu i sudije. Bilo mi je drago kad su ih Nemci deklasirali sa 7:1 usred Brazila, a mogli su i vise, da se nisu stedeli za finale. I sada bi bilo najbolje da ne odu na SP, da se ne brukaju. Inace Juzna Amerika dobija previse, ide 6 ekipa od 10 koje se takmice. Najbolje onda da svi ucestvuju.
H

Hhhg

pre 2 meseca

Bolje gledati svaku njihovu reprezentaciju nego Englesku ili Francusku
@

@pedja

pre 2 meseca

Pa kud će više???
M

Menjac

pre 2 meseca

Ma kakav belingem
D

Djoka iz bloka

pre 2 meseca

Ne nego ce ovaj brazilski cirkuzant da uzme zlatnu loptu... šibicar klasičan!!🍌🍌
A

Auslenda

pre 2 meseca

Najslabija Brazilska Reprezetacija od kako znam za sebe 40 godine imam . Smesni i bezopasni.
@

@auslend

pre 2 meseca

Od one od 2014 nijedna gora ne može bit

Bojan Urosevic

pre 2 meseca

Brazil sam sebi ne dozvoljava da napreduje tvrdoglavoscu svoje organizacije da ih ne trenira stranac nego domaći selektor a njihovi domaći selektori su kapacitet pijanog Srpskog bata Djore .
Y

Yaya Sanogo

pre 2 meseca

Rodri, Rodri i samo Rodri. Bolje nikome da ne daju ako on ne dobije. Pa covek nema poraz u ko zna kojem broju utakmica u 90 minuta za klub i repku (osim FA kupa normalno). Majstor je, a tek mu je 28. Ume i da postigne veome bitne golove.
d

dzoniiiiiiiiiiiirirri

pre 2 meseca

ma ne bre dace je belingemu. on decko je klasa tako kazu. ustvari decko nista spec. Rodri je tata ove igre.
S

Sibar 61

pre 2 meseca

Apsolutno niko nije zasluzio zlatnu loptu,ali bas niko,pa Belingem ptotiv Švajc.najlošiji na terenu, Brazil potpuno bezopasan,potpuno u kanalu,sa igračem više nijedna akcija,kakva čemerna sredina terena, gomez,bruno gimaraes,lukas pereira,daglas luiz,paketa,ronaldino i rivaldo za sedam klasa bolji,desni bek danilo? majko mila šta je za njega Kafu,kompletan fudbal u žestokom padu,bez ijedne istinske zvezde
f

frey

pre 2 meseca

Zašto Vini nije zalužio? Oa dokaz je taj fa je na prvoj utakmici bez njega Brazil ispao, zar to nije argument koji ide u njegovu korist? To što je ispao glup pa u 7 min protvi Kolumbije dobija larton, to je nešto drugo. Da li si gledao protvživ Parafvaja štamje radio ljudima?! Nisam fan, ali mnogo poštujem igrače koji igraju stalno 1 na 1, jer ih je sve manje i manje. Vini je najbolji u tom segmentu, nema greške.
И

И

pre 2 meseca

Ni jedan ofanzivac nije u potpunosti zaslužio zlatnu loptu i idealna im je prilika da daju nekom zadnjem veznom ili defanzivcu, na primer Rodri ili neko. To se naravno neće desiti.
Ј

Јднене

pre 2 meseca

Белингеам и овај фолирант винисијус фаворити за златну лопту? Где оде овај фудбал....
G

Gost13

pre 2 meseca

Vinisijus se dobar igrač ali isto i precenjen. Kakva crna zlatna lopta sine...
o

ok

pre 2 meseca

KOliko fudbal propada kad su simulator Junior i musavi JUde glavni kandidati
a

abc

pre 2 meseca

Hipotetički, kad bi se plasirali na Mundijal i Brazil i Srbija, i kad bi se sreli u grupi Piksi bi stavio u tim Srđana Mijailovića i pitao jd li ima još pet takvih da može da "ukoči" sve opasnosti koje vrebaju. Piksi nije odgledao nijednu utakmicu neke strane reprezentacije u zadnjih godinu dana, suguran sam. Samo u njegovoj glavi su igrači Engleske motivisani, protčavaju po krilima, ubacuju se oz drugog plana...Ustvari reprezentacije igraju mnoho sporije jego klubovi, mnogo su neuigranije što je i razumljivo, potrebno je malo uigranosto, mnogo motiva, mnogo rada i timovi poput Srbije mogu da odu dalek. Potrebno je Mitrovića ubediti da nije ravan Kejnu, MMS da nije na nivou Belingejma, Tadiću reči da nije Silva...nego da su mnogo ispod ovih igrača i da samo uz ogroman trud i rad mogu da im pariraju dok su ovi na niskom nivou motiviranosti.
P

Pa realno

pre 2 meseca

Brazil ima vrhunski napad, dobru odbranu i očajan vezni red. Niti imaju vrhunskog kreatora niti imaju vrhunskog zadnjeg veznog, bez jednog od ta dva i nekako, a vez obojice nikako.
L

Laker

pre 2 meseca

Evo vam preporuka, dovedite za selektora Dragana Stojkovica, sto ima statuu Tita u kuci
G

Gostgost

pre 2 meseca

Kakva zlatna lopta, to se zna, Mesi dok je ziv. Ne zato sto zasluzuje, nije ni poslednjih nekoliko zasluzio, nego zato sto ima najjaci lobi i najvernije sektase.
m

milutin 15

pre 2 meseca

Mesi dok god može da hoda je doktor fudbala za ove lažne zvezde vinisijusa, juda, itd...,evo i sad ga gledam na kopa amerika,nije ni blizu Katara,ali opet kad čim primi loptu žamor u publici,ljudi jednostavno osete neku magiju i kad loše odigra,a kod ovih današnjih zvezdica toga nema i neće biti,možda onaj mali turčin guler, dobro se neko setio Rodrija,može čak i Krosu zbog ranijih zasluga,a od ovih mladih zvezdica definitivno niko nije zaslužio
#

#

pre 2 meseca

Svakako je manje od svih njih zasluzio igrac koji igra rekreativnu ligu i ne trci.
L

Lllkk

pre 2 meseca

Real i igraci Reala imaju najjaci lobi. Lewandovski i Haaland su žrtve Ronaldovih zlatnih lopti iz 2016 i 2017 koje je dobijao ispred Messija samo na osnovu trofeja jer je Realov lobi nametnuo takve kriterije za zlatnu loptu. Svih ovih godina pa sve do 2016 godine zlatna lopta je bila individualna nagrada i većinom dobijao ju je onaj ko je bio individualno najbolji u toj godini. Bilo je tu naravno i izuzetaka ali to je bilo većinom u godinama SP kada su osvajači SP dobijali zlatne lopte. Sama činjenica da ju je Ronaldo dobio 2013 godine sa 0 trofeja dosta govori i to je bilo tako sve do 2016 nakon čega se mijenjaju kriteriji za zlatnu loptu. Real je nametnuo kriterije da trofeji budu važniji i Messi ostaje bez zlatne lopte 2016 i 2017 iako je po svim statistikama bio najbolji igrač, a da ne pričam sad o tome da u periodu do 2007-e godine zlatnu loptu 17 godina zaredom NIJE dobio igrač koji je osvojio ligu prvaka. Nikada se liga prvaka nije gledala za zlatnu loptu dok je Real nije poceo osvajati.
H

Hmmk

pre 2 meseca

Real i igraci Reala imaju najjaci lobi. Lewandovski i Haaland su žrtve Ronaldovih zlatnih lopti iz 2016 i 2017 koje je dobijao ispred Messija samo na osnovu trofeja jer je Realov lobi nametnuo takve kriterije za zlatnu loptu. Svih ovih godina pa sve do 2016 godine zlatna lopta je bila individualna nagrada i većinom dobijao ju je onaj ko je bio individualno najbolji u toj godini. Bilo je tu naravno i izuzetaka ali to je bilo većinom u godinama SP kada su osvajači SP dobijali zlatne lopte. Sama činjenica da ju je Ronaldo dobio 2013 godine sa 0 trofeja dosta govori i to je bilo tako sve do 2016 nakon čega se mijenjaju kriteriji za zlatnu loptu. Real je nametnuo kriterije da trofeji budu važniji i Messi ostaje bez zlatne lopte 2016 i 2017 iako je po svim statistikama bio najbolji igrač, a da ne pričam sad o tome da u periodu do 2007-e godine zlatnu loptu 17 godina zaredom NIJE dobio igrač koji je osvojio ligu prvaka. Nikada se liga prvaka nije gledala za zlatnu loptu dok je Real nije poceo osvajati.
A

A mnogi

pre 2 meseca

Misle da je ona reklama Ronaldinja zezanje.
N

No.1

pre 2 meseca

Ako Urugvaj osvoji Valverde uzima zlatnu kuglu...
x

xnxx

pre 2 meseca

nacice novi izgovor da mesi osvoji...
I

Igracki zasluzuje

pre 2 meseca

ali marketinski nije dovoljno zanimljiv da bi dobio zlatnu loptu. Valverde je vrhunski igrac, i godinama vec to pokazuje. Godinama igra na visokom nivou u Realu i igrao je na svakoj mogucoj poziciji u timu. Samo jos na gol nije stao da brani. Takvog igraca zeli svaki trener u timu,takav igrac je omiljen među saigracima, takva radilica nema cenu ali takav igrac koji zna da se podredi timu nikad ne dobija zlatnu loptu. Da je vise u prvom planu, i da se otima za svaki penal, svaki prekid, svaku loptu, da stalno nepristojno gestikulira imao bi vise sanse da osvoji, ovako dobrog momka niko ne primecuje.

Lemi

pre 2 meseca

e zbog takvog razmisljanja, poput tvog, je ova nagrada poslednjih X godina izgubila svaki smisao. Ljudi crtaju Venov dijagram sampiona i onda gledaju ko bi mogao da osvoji zlatnu loptu?!? EJ BRE! Pa da li ti zaista smatras da je Valverde zasluzniji za zlatnu loptu od jednog Rodrija na primer?! O kome je bezveze i trositi reci koliko je bitan u velesilama od timova koje predvodi! Tako smo zavrsili zamalo sa ZORZINJOM kao osvajacem zlatne lopte pre nekoliko godina. Stvarno ne znam zasto komentarisu fudbal ljudi koji ga prate na livescoreu/tviteru/instagram komentarima... Nazalost, takvi i glasaju za zlatnu loptu!
@

@No1

pre 2 meseca

Ako Španija osvoji mogao bi Rodri...