Komentari na vest

Odavno se nije desilo da pred početak sezone ne znam kakvi ćemo biti

K

Kakav naslov....

pre oko 2 meseca

.....inače zna kako će biti 2 sa 98 boda,mislim da var neće da radi....
m

mx

pre oko 2 meseca

Ne pada mi na pamet da ulazim u to dal je Stanojevic saboter ili ne ali znam da ce sigurno napraviti par losih poteza.Npr rehabilitacija Scekica,otpisace Severinu,prodace Saldanju a Jovanovic ce postati prvi spic i dovesce jeftinu rezervu,Antic ce biti prvi bek za kvalifikacije,otpisace Natha i verujem da ce jadni Ovusu ostati standardan.Daj Boze da sam sve pogresio.
E

Evo i .....

pre oko 2 meseca

.....ovaj kao stanoje ne zna šta će biti,ali ipak je malo pogledao u pasulj i zaključio da će prodati sladjanu delibašić!

RICE

pre oko 2 meseca

Какви год да будете, бићете други... тако да Станоје немо да ми те тешке мисли и бриге море...
F

Fudbalista

pre oko 2 meseca

Terzicu, jesi li to ti?
L

Liman firma

pre oko 2 meseca

bice treci
ј

јасно као дан

pre oko 2 meseca

Терза је крив
.

......

pre oko 2 meseca

kakva su prethodna pojačanja bila ovaj prelazni rok... Zaista ne znam čemu da se nadam. Jojić bi napredak bio u odnosu na ove što smo do sada dovodili...
d

da mi neko pojasni

pre oko 2 meseca

ako sam dobro razumeo, čekamo još jednog veznog i krilo, a najavljeno nam je još ranije da će da ide Saldanja krajem avgusta, kao i Baždar i Severina ako dođu zadovoljavajuće ponude, što govori da pored veznog i krila, zapravo treba se naći još barem i startni napadač kao zamena za Saldanhu. Znači još 3 pojačanja, minimum, treba da dođu? Iskreno se nadam da će ta 3 pojačanja da budu bombe i da će biti potpuno drugačija priča u odnosu na ovo sada, jer je ovaj prelazni rok najslabiji od kada pratim Partizan, bez dileme. Na Dinamo Kijev znači izlazimo sa: Jovanović, Lazarević, Marković, Mujakić, Jurčević, Arijaga, Ovusu, Goh, Zahid, Severina, Saldanja? Ne piše nam se sjajno. Ne pamtim gori tim da smo imali...
I

Iliev

pre oko 2 meseca

biće bombe. ja garantujem.
R

Rule55

pre oko 2 meseca

Koga bre doveli sta pricas igraca iz tima koji igra drugu ligu, i igraca iz tima koji ce sad da igra drugu ligu,i ti nam pricas da su to dobra pojacanja, zasta dobra da budemo 4 ili 5.

Bibras Natho

pre oko 2 meseca

Cuti i prati svoju crvenu zvezdu.
R

Rule55

pre oko 2 meseca

Sine idi ti prati koga hoces, samo sto sam realan ti mi govoris da pratim Zvezdu, sta da pratim dok oni dovode od po nekoliko miliona da im greju stolicu na stadionu, mi dovodimo iz druge lige da nam budu opcije i da nam pricaju bajke kako su to igraci za Partizan.

Boban Bovan

pre oko 2 meseca

fale nam Igor Miladinovic i Vanja Ilic
N

NAPOLJE UPRAVA

pre oko 2 meseca

Zašto Nastasić, Savić, Brašanac, Jovetić i Đurđević nisu u Partizanu? Gde su bekovi za evropsku jesen? Zašto Vučela i Vazura nakon 7 sezona bez titule konačno ne odu iz kluba? Koji su naredni koraci navijača i klupskih legendi?
Б

Блок

pre oko 2 meseca

Савић из Атл зашто није у Партизану? Зашто коментаришеш уопште.
e

e

pre oko 2 meseca

Odakle vama legende?Mislis bivsi igraci,cak ni Mijatovic nije gasa legenda,nego Realova.
M

Mile g

pre oko 2 meseca

Druže živiš u Srbiji, kakvi naredni koraci