Komentari na vest

Od bombera – bomberu, Serena o Vlahoviću: Mota će ga učiniti boljim, lagano će prebaciti 20 golova

I

Internazionale

pre 4 dana

Slab je u odnosu na Lautara, realno.

Oldboy

pre 4 dana

ali minuse ti dali juBentini 😂
D

Dajbrepare!

pre 4 dana

Ja pomislio Serena Viliams pa brate zar se razume i u Fudbal auuu Onako na brzaka kroz glavu mi prodju razne kombinacije, nije da mi Srbi nismo tome skloni ali on sa Serenom ahahahah
s

south

pre 5 dana

Ne oprastaju ti jovicevi fanovi sto si bolji :D
E

Eseks

pre 5 dana

Uopste mi se ne svidja njegovo ponasanje i taj nadmeni stav.Sve lose sto krasi danasnje fudbalere krasi i njega.Naravno da ga ne poznajem al deluje bas tupavo a prepotentno.
S

Sherlocked1

pre 5 dana

Sta su napravili od fudbalera covece. Cim se docepao para , zaboravio je koliko su se njegovi napatili. Ocigledno je da na umu ima samo loknice ili neku varijantu. Pa treba li mu jos nesto za "dusevni mir " da bude usresredjen na to da postigne jeb..i gol ? Verovatno mu 10-12 mil. € godisnje nije dosta da bude spokojan , treba li pticijeg mleka mozda ? Zvezdana prasina ? Da ga vodimo na tamnu stranu Meseca da vidi sta ima ? Da mu kazemo ko je ubio Kenedija ? Msm evo neka kaze säm sta ga muci , sta mu je teskoba . Oko Piksija mu ne mozemo pomoci da zna odmah. Pre bi uticali na Putina.
S

Sibi

pre 5 dana

Tacnije 4 na 3 meca : onaj jedan koji je ponisten zbog ofsajda: ja taj ofsajd nisam video, ali, dobro, ja nemam mikroskop. Potom onaj gde je finisirao, ali pre nego sto je Var presudio, Dule je rukom pokazao da je pogodak onog nekog Savone. Odakle Juveu osvojen skudeto, odakle klub u LS, ko je dao golove:Dule ili neko drugi? I sve to u Alegrijevom mandatu , gde se igrao antifudbal , realno. p.s. Pitanje na koje nemam odgovor:zasto Motta? Zasto se na celo tako velikog kluba dovodi trener koji iza sebe ima fakticki jednu ili ajde dve uspesne sezone u Bolonji, zasto on?
S

Sherlocked

pre 5 dana

Ne vidim u opste sta je problem sto je doveden Mota , mlad je i perspektivan , pokazao je da zna sta radi. I treneri , ako su pametni , takodje uce i napreduju . Nije kao Pirlo iz kopacki evo ti vodi klub pa ih upropastio. Mota je vodio je Bolonju fantasticno , uveo ih u LS prvi put u istoriji kluba , doneo im novac , uticao na potraznju za njihovim fudbalerima. Osim sto je on naucio i napredovao kao trener i covek , uz to je podigao renome kluba . Naravno i igraci su napredovali . Ucinio je boljim klub , igrace i sebe. On je odlican primer kako treba da se radi i koga trebaju da slede. Sad ce celu ekipu da podredi nasoj "loknici" kao sto su uradili pametno u Firenci i videces i sam. 1 ili 2 mesto.
5

500

pre 5 dana

Kakvi bre bomberi, šta vam je?
S

Samo

pre 5 dana

Malo manje price a vise dela na terenu kako u juveu tako i u reprezentaciji jos od firence se ceka ta sezona sa 20 golova u ligi ali nista od toga sa sve izvodjenjem penala.
V

Venus

pre 5 dana

Serena bolje da komentarise tenis nego seriju a
H

Hahahahahaha

pre 5 dana

Dajte vise kakav vlahovic
H

Hulio

pre 5 dana

Vlahovic je postao sminker tako uskoro ce u manje klubove pa onda cao zdravo..vade ga godine..ali jos malo
q

qqq

pre 5 dana

Da li je jos neko iz naslova pomislio da se radi o Sereni Vilijams?
q

qqq

pre 5 dana

Znaci samo sam ja poludeo 😂
Б

Блок

pre 5 dana

Ужасан прелазни рок. Средина уреду ...а крила? Ушли са Веом у сезону ...и придодали Консисаа и Ника . То су крила за титуле?!?! Ајде двојица од те тројице са клупе да улазе ,плус два топ крила . Овако танко ...плус им фали још једно крило ,два у првом тиму и два на клупи.
G

Gost999

pre 5 dana

Ma uzas stvarno, doveli najbolje desno krilo prosle sezone serija A Gonzalesa, i jednog od najvecih talenata na desnom krilu Konsesaoa. Stvarno uzasna krila... Ko sve danas nece komentarisati strasno. Levo imaju Yildiza jednog od najvecih talenata na toj pozici, stvarno nije tim za titulu...
Б

Блок

pre 5 dana

Баш је Нико топ крило ...и једно како рече од најбољих ... Консисао,таленат и .... И ко су им замене ? Јилдиз би био изнуђено решење ,јер је десетка . Стручњак ,ако смем да питам ... Веа кад уђе с клупе ,шта доноси ? Класа ? Дај три топ меча консисаа? Резервисте Порта .
W

Wowwww

pre 5 dana

Ko je bio najbolje krilo Serije A?
v

vulex

pre 5 dana

mora jos da uci od supertalentovanog Djuricica, maestra!
G

Grupa JNA

pre 5 dana

Ma kakav Djuricic bre. Bilo pa proslo. Sada mora da uci od lidera Mijailovica!!
Z

Zoran 91

pre 5 dana

Ako uspe da popravi šorc i ne pokvari frizuru mozda i postigne dvadesetak golova drugačije ne.
j

jovanczv

pre 5 dana

Klasa!!!
l

lzzzr

pre 5 dana

da zajebe teretanu vec poradi na tehnickim aspektima i bice masina, kakve je golove davao u karijeri sa samo 24god nije slucajnost ali je previse misica nabacio na tu visinu i ima problema sa tehnikom. Ako to poboljsa uz dobar fudbal svog tima moze 25+ komada
Л

Лазар

pre 5 dana

Управо тако. Он и тренер морају да разлуче да је Душан игла у врху напада са клиничким завршетком или је Дрогба који носи тројицу на раменима и завлачи волеј под пречку. Или брзина или Дрогба. Не може и једно и друго на жалост

Miodrag Božić

pre 5 dana

VRLO SMEŠAN I SIMPATIČNO NAPUMPANI MANEKEN! ŽALI BOŽE ŠTO NEKI MISLE OD SAMOZALJUBLJENOG DA JE IGRAČ!