Komentari na vest

Od bacanja Reala na kolena do strahovanja u kvalifikacijama: Ni senka onog Šerifa…

G

Gostujućii

pre 2 meseca

Previše crnaca imaju u postavi, od cijele postave jedan bijelac, previše je tu nediscipline i teško je to sve organizirati
S

Simicmacan

pre 2 meseca

Vidi se da nemate pojma, stari gazda umro, a njegov sin koji je nasledio klub se ne zanima za fudbal i ne zanima ga da gura novac u klub. Što su igrali igrali su, možda za koju godinu i oni budu ugašeni
x

xnxx

pre 2 meseca

kad se toga setim pre 3 godine, uzeo sam 60 i nestp hiljada u lajvu na sprdnju, u 87 minutu stavio na kvotu 90 750 din..
M

MM003

pre 2 meseca

Vraća im se samo tako za onu sezonu kad su nerealan uspeh napravili. Pogledajte samo kakve igrače doveli sad, još veći anonimusi nego oni pre 3 godine. Voleo bih da znam, da li je njihov gazda mislio da će večito da ih prati sreća pa makar dovodili jedva profesionalne igrače. Ako ispadnu od ove Zire, u kvalifikacijama za LK igraju protiv Dunajske Strede ako se ne varam (ispravite me ako grešim), tu očekujem još lakše ispadanje i kraj Evrope za njih već u drugom kolu. Svako je mogo da pretpostavi šta ih čeka.
S

Stara skola

pre 2 meseca

Primer jednog plasticnog kluba. Nema ni 30 godina starosti. U samoj Moldaviji nisu popularni jer dolaze iz Tiraspolja (Transnistrije), male ruske enklave (ako je tako mogu nazvati). Vecinsko rumunsko stanovnistvo navija za rumunske klubove. Godinama igraju sa 25 internacionalaca. Legija stranaca, klub bez duse, istorije, tradicije, navijaca. Ukratko nikom nece nedostajati. Veliki klubovi istocne Evrope su Steaua, moskovski i kijevski Dinamo, moskovski Spartak, jos jedan Dinamo ali iz Tbilisija (ako ih racunamo u Evropu). Oni nedostaju. Ovi ne sigurno.
P

PAOKara

pre 2 meseca

Velika vecina klubova u Moldavija je formirana 90-ih ili pre 20 godina.Ima 4,5 klubova formiranih pre 90-ih.Tako da Serif po moldavskim merilima nije vestacki klub.Inace najstariji klub Tiligul-Tiras je bio iz Tiraspola i ugasen je 2008-me.To sto vlasnk Serifa ulaze novac godinama,ne sprecava druga da isto cine.Pa i Zimbru je bio prvak 8 puta u 9 godina.
S

Stara skola

pre 2 meseca

@Paokara Rumuni su navijali i navijaju mahom za Steauu, Rapid, Dinamo Bukurest, Kluz, itd...Moldavci kao nacija ne postoje. To su Rumuni, plus kontigent Rusa, Ukrajinaca, Bugara,itd...Serif ni po kakvim merilima ne moze da bude veliki klub.