Komentari na vest

OCENE - ZVEZDA: Seol izgubljen, Elšnik kao da je u rancu imao stene sa Triglava

G

Grofko

pre 28 dana

Ko daje ocene,taj loptu nije video😡
у

ускее1512

pre 28 dana

На оваквом терену су одиграли одлично! Звезда је од свих великана који су играли са Бодом код њих најбоље и прошла. О каквим бре ви оценама причате!? Па изађите на онај терен и шутајте лопту из трка на празан гол са 30так метара- сами на терену нећете да га погодите из 10 пута! Шта бре причате ви!? Одличан резултат- Звезда иде даље
Z

Zoran Bor

pre 28 dana

Za Đigu novinar grijesi , momak odigrao najbolju utakmicu od kad je u CZ i prvo i drugo poluvrijeme
D

Delija8899

pre 28 dana

Ivanic je vec nekoliko meceva za redom ubedljivo najgori igrac na terenu, potpuno beskoristan. Ima jos godinu dana ugovor tako da ukoliko moze da se izvuce za njega bar milionce bice puna kapa

aaaiddd

pre 28 dana

rr GG ff DD to je SRC f do HV get Hb high on Gibb hub for sale hub uhh b HH bus be GG uhh uhh hi it ii hv uhh h GG cc
S

Službenik

pre 28 dana

Службеник који себе назива новинар лупа. Он незна разлику између фудбалске и одбојкашке лопте. Али, из фотеље ,,СВЕ" зна. Такви су ЗЛО ове државе Србије. Бедници.
K

Komarac1

pre 29 dana

Ova taktika ce se izucavati godinama sa jednim krilom. Levo olajinka, desno NIKO. Ni na PES-u ne bi pobedio sa ovom taktikom. Duarte koji cepa mreze od kako je dosao sedi na klupi, ,,trener'' mu ubija momentum. Rodic koji izgleda ima eksplicitan sadrzaj u svom telefonu nekog iz vrha klubamora da igra i sa jednom nogom. I na kraju najskuplje pojacanje sedi na klupi. Tragedija
P

Politiko

pre 27 dana

Tačno..Milson i Duarte moraju da startuju u revanšu
4

474747

pre 29 dana

Kakva jaca liga,balkanska nasi timovi kada igraju evropu odlazu utakmice i sa tekstilcem.tek da imamo jacu ligu ne bi igrali ceo mesec pre i posle evropske utakmice. umesto da igraju svako kolo da se uigravaju,to je dokaz da su fizicki nespremni,utakmica u domacem prvenstu je kao u evropi laksi trening
z

zvezda oooo

pre 29 dana

svaka na mesto cak ste i blagi citam neke druge novine hvale igru cccc vi ste ipak klasa
z

zvezda oooo

pre 29 dana

svaka na mesto cak ste i blagi citam neke druge novine hvale igru cccc vi ste ipak klasa
N

Nebitan10

pre 29 dana

A kad das ocenu novinarstvu(0) onda nece da ti objave komrntar kao ni jedan drugi, uvredjene zene.
m

mrva zemunac

pre 29 dana

meni je sve jasno sem toga što miloje misli da je ovo još uvek ta njegova zvezda. kad nismo mogli da zamislimo da se nađemo u lš. više tim nije defanzivno orientisan, ma koliko god igrača iz tih istih sezona je još uvek tu (rodić, ilić, kanga), a takođe nisu isti protivnici (zamisli igraš bunker protiv salzburga i onda i protiv bodø/glimta???). ja razumem da igračima fali samopouzdanja zbog podloge, ali kako će to samopouzdanje dobiti ako ne mogu da povežu pasove i samo ispucavaju loptu? zato mi je bio jasan bunker prvo poluvreme (da bi se igrači privikli) ali ti vidiš da oni imaju 14 šuteva u prvom poluvremenu, i ti nastavljaš sa istom formulom u tom drugom??? šta je očekivao, da će se još izmašati? naravno, verujem da ćemo igrati bolje u Beogradu, i verujem u prolaz u Beogradu, ali ne smemo ni pomisliti da igramo bunker tamo nakon što povedemo.
m

mrva zemunac

pre 29 dana

naravno, valja bunker, ali bunker protiv 4-3-3 valja samo sa defanzivnim veznim.
Н

НС ДУНАВ

pre 29 dana

Скоро је било ,"никад слабији Ајакс",али Бога ми "никад јачи " овај европски великан, за кога нико није чуо,али наша звездица има шансе и поред толико јаког,ј... .е ,никако да запамтим име овог норвешког великана.
z

zaks

pre 28 dana

A jesi li zapamtio ime onog danskog velikana?
?

??

pre 29 dana

Nmg da verujem kako je los ovaj seol, mozda mu treba malo vremena da se uigra. Slovenca i djigu na stopere, glazer kad se vrati na gol, mimovic desno. Milson i duarte moraju da igraju. Elsnik je lose odigrao, al on nije nikakva slaba tacka, dobar je igrac, ovo je samo bila njegovo lose vece. Spajica, rodica, ilica nikako ubacivati. Ilic, ivanic, endijaje razocarali. Treba probati sa malim jovanovicem bar pola sata, on je napaljen, a dobar je. Dosta nelogicnosti u taktici i odabiru igraca naseg trenera. Na marakani ce biti skroz drugacija utakmica, al ovo je svakako razocaravajuce
I

Igorgost

pre 28 dana

Elšnik je dobar igrač - za slovenačku ligu i možda Ligu Konferencija. Za Zvezdu je super ako hoce da konacno ostane bez titule i ne prosje grupu Lige Evrope.
M

Malayac

pre 29 dana

Prvi golman jeste povređen, ali imamo Gutešu koji je duplo bolji od ovog, pa ostaje otvoreno pitanje zašto je treća klasa golmana dovedena i to za ne male pare!?!? Slažem se da nam fale utakmice, pa i tu ostaje nejasno zašto smo odložili tekmu protiv TSC, kada je to bila šansa za dodatno uigravanje i to sa kvalitetnijim timom. Slažem se da nam treba jača liga, ali ne samo nekakva Ex YU, danas iskrivljenim narativom zvanu "regionalna", treba nam Balkanska, da bude što više kvalitetnijih timova u njoj, a ne samo Hrvatski da nam budu konkurentni, jer klubovi iz Bosne, Makedonije, CG ništa neće doneti realno, osim eventualno problema među "navijačima", da ne kažem kartelima.
R

Raky

pre 29 dana

Ne treba nama nikakva balkanska liga, nego da se prestanu igrati sklanjalice
G

Ghostwalker55

pre 28 dana

Pazi da nece niko od susednih drzava da igra terzaligu sa unapred poznatim "sampionom". To vam mi grobari pricamo evo punih 8 godina ali ne vreeediiii, vi toliko sebe tapsete po ramenu a pljujete i mrzite sve druge da prst pred okom ne vidite. hiljade i hiljade komentara kako bi ugasili FK Partizan a ovamo hoces jacu ligu regionalnu pa posle da gasite i Dinamo,Hajduk itd itd. Slepi pred ociju, puni mrznje zlobe i pakosti,egomanijaci i onda prva tekma protiv nekog boda bota i pufff dva komada i poraz ( jos ste i dobro prosli mogli su da vas napune ). I pored svega i dalje ne mrzim zvezdu iako sam grobar od malena a vi samo nastavite ovako pa cete sampionski da igrate kvalifikacije sve od prvog kola i da sanjate grupu LE.
P

Politiko

pre 27 dana

Nikakve regionalne lige neće biti jer nema isplativosti niti svrhe, a posebno neće biti sa vašim obožavanim hrvatskim klubovima..Sa Grcima i Madjarima može
D

Dejan Pizon

pre 29 dana

Lepo sam napisao nazalost nijedan nas tim nece proci nijednu prepreku. Nesto drugo da pisem je suvisno.
Z

Zvlat BG

pre 29 dana

Terza ... "Da budem sasvim iskren očekivao sam bolju igru Crvene zvezde. Medjutim, sve priče o teškom gostovanju u Bodeu su se ispostavile kao tačne. Brza podloga njihovog terena je izazvala nesigurnost kod naših igrača."
w

wqwdwdwd

pre 29 dana

jos tsc da vidimo i to je to kompletna slika raspada sistema fudbaala u Srbiji ,sve ovo treba pogasiti pocevsi od drzavnih mezimaca partizanozvezde
D

Djapex

pre 29 dana

Zvezda, deluje mi, dovela slabije igrace nego što je imala. Ilić nije za prvi tim, nije prošao u Holandiji, nije prošao u Troa, i sa njim očekujemo ulazak u LS. Milson ne vredi koliko je plaćen, Puma nije los ali ne uklapa se u taktiku Milojevica. Duarte je dobar, ali mislim da bolje mu leži kad igramo sa 2 špica... učestvuje u igri, zna da asistira... treba naći način da on i Ndiaje igraju zajedno. Elsnik nije los, ali na primer ne bi igrao prvu postavu u Bode.
A

Armuli

pre 29 dana

Objavljujete pa brišete komentare, vrlo profesionalno nema šta.
Љ

Љупче

pre 29 dana

Ако играмо одбрану у 16 и 2-3оје испред,само активни сви истовремено,а не као бандере,да 4 мин.не отмемо лопту?Везни играчи(и5 да их је)да држе лопту,контролишу игру.У одбрани сведоци једни другима сметају.Скроман противник ушета између тројице!Против Н.Паз.од левоногог примили сличан гол,а да четворица се макли нису.Васпитање и труд пре тактике!Звезда није напредовала за мм и уве неки појединац спаситељ екипа ништа!Где је тренер да подвикне да мења!Кад би фуд.тренер водио кошаркашки тим сваки пут би било -40!
Г

ГостГост

pre 29 dana

Игра нам је го к...ц од почетка сезоне. Прво полувреме против еј Текстилца из Оџака на шта је личило? Нисмо ни за лигу конференције. Појачања су сва очајна осим Елшника.
R

Radno vreme

pre 29 dana

Pa zar ne vidis da je upravo u tome problem? Igras protiv Tekstilca iz Odzaka, eeeeej, Tekstilac iz Odzaka! Komedija kakvi klubovi.
M

Milojko Arsenić

pre 29 dana

Odličan rezultat za Srpski fudbal. Ako se ponovi prošla sezona a sve ide ka tome koeficijent će pasti na najniži mogući. Što znači da će državna mezimica počinjati opet od prvog kola. Do konačnog oslobođenja Srpskog fudbala i sporta!!!
M

Malo zahvalnosti

pre 29 dana

Mezimica je iz tog kola i stigla do lige šampiona i obezbedila i vama da igrate kvalifikacije za lš, ali vi prvo niste bili sposobni da izborite mesto koje vodi u kvalifilacije a kad ste ove godine konačno stigli nakantali su vas kao niko nikog u istoriji.
E

Ekrem x

pre 29 dana

I treba, posto je u nasem fudbalu takva mafija da mu Pablo Escobar dodje kao svetac.
M

Milojko Arsenić

pre 29 dana

Odličan rezultat za Srpski fudbal. Ako se ponovi prošla sezona a sve ide ka tome koeficijent će pasti na najniži mogući. Što znači da će državna mezimica počinjati opet od prvog kola. Do konačnog oslobođenja Srpskog fudbala i sporta!!!
I

Igorgost

pre 29 dana

Vidi se sad koliko je Bukari prethodne dve sezone doprinosio da ovo izgleda koliko-toliko kao napadački potentan tim. Sada kada je prodat, a dovedeni nižerazredni igrači kao zamena, ovo je već teški prosek od tima, koji će se mučiti i u domaćem prvenstvu.
P

Politiko

pre 27 dana

Milson je dosta pokazao za onih 20 minuta a i najskuplje je plaćen on mora da igra u tandemu sa Duarte
L

Leao

pre 29 dana

Pisite sta hocete, skautirajte kako hocete u modernom fudbalu trener je 90% tima. Ko god misli da je bilo koji nas trener dovoljno kvalitetan da radi na nivou iznad kup uefa taj se ne razume u fudbal. Pogledajte tim boda sinoc, 1 stranac u startnih 11 i jos jedan na klupi. Ali tamo nema terzica, vazure, ljajica, gasica, tonceva pa ljudi svaki klub u drzavi nam vode politicari. Na klupi ne sedi poslusnik nego pravi treneri i tako dalje ima da se pise koliko hoces ali ovo je sustina
I

Ivan17190

pre 29 dana

Da,radi se o zdravom klubu,ligi,državi...Nemaju gorepomenute njuške u upravama klubova. Ali,malo ko od vas koji sad pričate o tome pominje i kritikuje kada država svojim kanalima uliva naše pare u klubove,plaća licence,kupuje igranje u evroligi,kontroliše navijače...licemerje!
n

napaceni

pre 29 dana

onda ti smenjuj svog Stanojevica
Ž

Ž€€ljko

pre 29 dana

Bravooo...odavno nisam pročitao bolje i pismenije opisanu igru i viđenje svakog ponaosob,još jednom bravo za novinara i portal...a ovog Milojevića najuriti što pre,ili poslati u Grafičar na kaljenje jer ono kako je on postavio igru može u trenerskim školama da posluži u časovima za razonodu da se učenici bar ismeju pošteno...ovo sinoć je bila potpuna sramota,sramota me bilo i da gledam...fuuuj
V

V1ad

pre 29 dana

Djiga je za ovu partiju zasluzio vecu ocenu. Siguran, bez greske. Pokazao da imamo stopera za Ligu Sampiona.
G

Gostgost

pre 29 dana

Ilic - nesiguran, par nesigirnih intervencija, pojela ga trema, poleteo kod prvog gola, kod drugog mozda bio previse ulevo postavljen. Par solidnih odbrana. Nije los, ali morao je bolje. Djiga - vrlo dobar, dobre intervencije, narocito kad smo izasli visoko posle drugog gola. Jednom ga preletela lopta, jednom napravio bespotreban faul, ali vrlo dobar sinoc. Spajic - i njegova dobra partija, nije imao kikseve da ih se secam, sasvim korektno. Seol - nije on za defanzivu. Par pogresnih odluka u opasnim zonama, kao i na svakoj utakmici do sada, slab u duelima, vise puta pokazano, bleda partija. Interesantno, poceo je bolje da igra kad je presao na levu stranu. Rodic - solidan i on, ali ona reakcija kod gola je tragikomicna. Na zalost, jedini nam je levi bek u ekipi. Dao je puno Zvezdi, hvala mu na tome, ali vreme je da postane zamena nekome. Hvang - muva bez glave. Dosta se trosio u odbrani, za to mu skidam kapu. U napadu, dva, teniskim recnikom receno, neiznudjena suta, ali voli on tako da je dune kad joj vreme nije. Par puta komplikovao previse, par puta propustio sanse za opasne pasove. Rekao bih generalno slabija partija, iako za defanzivu i voljni momenat nemam sta da mu zamerim. Elsnik - i on je bio solidan u defanzivi, napred se jos trazi, vidi se da ima neka dobra resenja, i da bi da odigra brzo, ali ili nema kome ili ga drugi usporavaju. Solidan i on, ali moze bolje. Ivanic - Slaba partija. Niti je probojan, niti je kombinovao, imao onaj jedan dobar pas unapred kad su nam ponistili gol. Sve u svemu, bledo u napadu, iako se i on dosta trosio u defanzivi, pa na to moze da mu se odbije. Ilic - nevidljiv. Videlo se da mu to nije prirodna pozicija. I on se trosio u defanzivi, ali smo ofanzivno bili bez desnog krila skroz. Olajinka - jako vidljiv. Mnogo trcao, mnogo se borio, napadao, branio, dao sve od sebe. Od mene kapa dole. Steta sto je u onoj situaciji i drugi put zalomio, ali dobro. Dobra igra. Mimovic - dao gol, bio solidan, kao napred tako i pozadi, sasvim dobro. Milson - uneo zivost, imao nekoliko jako dobrih prodora, ali i nekoliko komplikovanja situacije. Nije bio ispracen adekvatno u nekim situacijama. Solidna partija. Duarte - ako se nesto videlo sinoc, to je da Duarte zna da igra fudbal i da ima jako dobru fudbalsku inteligenviju. Dobar, kao i na skoro svim utakmicama otkad je dosao. Serif - uradio sto je do njega. Izvlacio faulove, proigravao, dao gol, steta zbog onog maleckog ofsajda, zadrzavao loptu, sasvim solidan nastup. Milojevic - Pricao sam i ja i ukazivao na sve opasnosti koje nam prete od Bodoa, ali mislim da ih je Miloje previse ozbiljno shvatio. Da smo igrali tokom cele utakmice kao u poslednjih 20 minuta, mozda bismo i bolji rezultat izvukli. Ovako, nije lose, moglo je bolje. Dobra ideja, mozda i preprezan pristup.
m

molim?

pre 29 dana

Prvo poluvreme. Razumem niski blok u prvih 15-20 minuta, da se ne primi gol, da se njihov juriš razbije, da vide da ne ide tako, da ih poremetimo, da se igrači prilagode, i shvate da mogu. Zašto se posle tih 15-20 minuta nije probalo da se izađe u srednju zonu, da se preuzme lopta, a u pojedinim momentima i izađe skroz visoko, to je očigledno postavka trenera. Sem prečke, nisu imali čistu situaciju, i ta prečka je došla nakon gužve, šut sa 20 metara. Mi bez inicijative, na kraju i ofsajd, i to je trebalo da bude okidač za drugo poluvreme. Drugo poluvreme. Mnogo sreće za nas u periodu od 45og do 65og minuta. Dali su dva, mogli su lagano još dva da daju, realno. Niti smo bili u niskom bloku, niti u srednjem, niti visoko, raspala se igra skroz. Tek nakon 2:0, počeli smo nešto da igramo. Zaslužili jesmo taj jedan gol, i kad smo ih pritisli, bez obzira na njihovu tranziciju, nisu nam pravili problem, mi njima jesmo. To opet ide na trenera, njegovu postavku. Suma sumarum, dobro smo prošli kako smo izgledali 65 minuta na terenu, aktivan rezultat. Videćemo revanš, ali ako ne možemo da ih dobijemo kod kuće, onda da vidimo do koga je, niko sem nas nije kriv. Ocene su realne, kad izgubiš ne moze da se ima više od 6, sem Đige i Mimovića koji su stvarno strašno odigrali. Treba zadržati realnost u ocenjivanju i kod Partizana, a tamo smo imali i 7.5 ocene nakon poraza.
l

lion zion

pre 29 dana

najsporija zvezdaikad .bukari i azarov nisu smeli da odu azarov sad vredi preko 10 mil ,nama nije valjo.visak igraca lesnik dalsio stojic puma olajinka ,radonjic kam tu red star bro .zadnjeg veznog bez
r

ratkoo

pre 29 dana

Da li se zna zašto je bog stavio Šerifovu kopačku u ofsajd i kakve su šanse da nam "bog da" u revanšu?
P

Pakal II

pre 29 dana

Ne zna se. Čudni su putevi Gospodnji. Ali jedno je jasno - Božja pomoć je osnova modernog fudbala (a i sporta uopšte). Videti pod "Aleksa Avramović", prim. aut.
s

slenc

pre 29 dana

bruka sat vremena,komedija
Ž

Ž€€ljko

pre 29 dana

Tačno jedino ne zna čovek da li da plače ili da pukne od smeha...
Z

Zar ne

pre 29 dana

Molim vas stavite Gutešu na gol ne mogu da gledam ovog Ilića !
M

MLADENOVIĆ..

pre 29 dana

nek se isprse za Mladenovića 4, 5 miliona.. vredi i doprineće više nego neki igrači koji su dovedeni za te pare. ili da se vidi gde je i šta radi Aleksa Terzić.. ili neka uposle te skaute da idu i vide nekog levog i desnog beka neka gledaju cele utakmice i to uživo, a ne samo highlightse na YouTube. da nađu nekog dobrog defanzivnog ali i tehničko taktički pismenog da zna da se ubaci do kornera i centrira iz trka. A u mlađim kategorijama da se najtalentovanniji klinci ne guraju odmah na krila da daju golove, driblaju. Nek ih proizvode za bekove, em im je manja konkurencija da uspeju em je nama to potrebnije.
i

ildzo

pre 29 dana

Koliko su ljudi u komentarima nerealni, ja nemam reci. Koliko je novih igraca bilo na terenu? Mnogo. Kad je pocela sezona? Pre dve nedelje. Gde su igrali? Na strani protiv ekipe koja je u punom takmicarskom ritmu u sred sezone, na terenu gde lopta leti. Kako je Zvezda otvorila sezonu? Lose! Ako znate bilo sta o fudbalu, videlo se po losim pasovima, da ekipa nije uigrana. Nedostaju joj utakmice - to se sinoc videlo na keca. Na celu tu situaciju nam je prvi golman povredjen. Sansu imamo sto Bodo ima dosta klinaca, u Beogradu ce biti oko 35c, plus Marakana. Mislim da prolazimo, ali realno gledano, nismo mi za LS. Nemamo ligu da bi bili konkurentni na tom takmicenju. Ako to zelimo da budemo, mora se u regionu sloziti oko modelu tipa 4 meseca nacionalna liga plus 4 meseca regionalna ligi ILI kao Evroliga u kosarci, igrati dva paralelna takmicenja. Jedan vikend jedno, drugi vikend drugo... Ako nastavimo ovako, Zvezda nazalost nikad nece moci vise od ovoga.
Z

Zulu warriors

pre 29 dana

Živa istina,jedini spas za fudbal na ovim prostorima je regionalna liga,ex yu,sve ovo je smejurija od liga i nikad tu neće bit kvaliteta za evropu
Š

Šibar 61

pre 29 dana

Kakve budalaštine sa regionalnim takmičenima,gde se to igea rwgionalna fudbalska liga,danci,švedjani,norvezani,česi.......itd,svi napteduju krupnim koracima,zato što imaju zdrav,savez,REGULARNO takmičenje,ciste odnose,JAVNE FINANSIJE,nema POLITIKE u fudbalu,to je druže problem,pravi,kod nas fudbal služi za pljacku,korupciju,bogaćenje,čelnika klubova i saveza,svi se pravimo ludi,pa taj Bode ima tri puta manji budžet od zvezde,dtuze nema stranaca igraju norveska deca,nema sramno oretplaćenih afrikanaca,mi smo toliko zastranili u fudbalu da nam nema povratka
K

Kukurelja

pre 29 dana

Pre par meseci Piksi pljuje Spajica kao bivsi fudbaler i ako je i bio bla bla,odvede ga na evropsko. Malo dete zna da Spajic ne moze da igra fudbal u visokom tempu,Miloje ga stavi i jos je ispala bombona kako je pretilo. Rodic kao i Antic u Partizanu ne znaju ali moraju ga igraju.
F

Fici

pre 29 dana

Neki novinar objavi da u danu utakmice nema kiše i da to odgovara Zvezdi. Dokaz naše gluposti jer Norvežani nališe teren vodom pred damu utakmicu. A igra nula. Možemo da se nadamo možda i prođemo ali Bode ima igru i plan. Kod nas je sve"Šta nam Bog da".
R

Rajko car

pre 29 dana

Losa dugogodisnja politika rada u Crvenoj Zvezdi.Klub koji je prosle godine zaradio oko 50 mil.eu nema tim,nema igru.Ono juce je bilo sramotno.Igra bez suta na gol.Umesto hrabro,pa mozda i da ih dobijemo.Dinamo iz Zagreba juce dobio 3:0 i uci ce u LS sa decom iz kluba i najboljih klinaca iz HR lige.Mi placamo Serife,korejce,Milsone,Pume po 4,5 mil.,a i dalje su nam najbolji igraci Katai i Kanga,koji sede na klupi. Nasi klinci nestali.Nema Sljivica,Knezevica,Djurica,Maksimovica..itd.Juce Zvezdin klinac usao i dao gol.
I

Ibrahima Gueye

pre 29 dana

Da, u pravu si! Oni su do sad imali dosta klinaca iz svoje škole, plus pokupe najbolje mlade igrače iz Hrvatske, uzimali su čak iz Splita preko RNK Split, a neretko i iz podmlatka Hajduka. Ako su tanki na nekoj poziciji onda posežu za povratnikom iz ino ili strancem. Takva je politika najbolja jer koristi ima reprezentacija, a klubovi svejedno ne mogu u samu završnicu evropskih takmičenja nego je uspeh i grupna faza. Kod nas Zvezda pa i Partizan doveli pregršt stranaca, rezultata u Evropi svejedno nema, a oni odnesoše veliki novac za naše prilike...
o

oooooo11

pre 29 dana

Dinamo 6 stranaca u prvih 11,odbrana 30+ sva 4 igraca i svi stranci "klinci" Petkovic,Pjaca,Misic... i jos su igrali kuci aj malo realnosti
D

Dno srpskog fudbala

pre 29 dana

Najveća bruka srpskog fudbala, možda ikada, ovaj poraz je u rangu Šamroka. Nije samo poraz u pitanju, Zvezda je pregažena, rutinirana bez šanse za prolaz, bez nade. Slede godine ispadanja u sezoni kupanja, jasno kao dan.
X

Xao

pre 29 dana

Ne lupetaj
S

SUNĐER BOB

pre 29 dana

Nemamo zadnjeg veznog, nema osigurača..nisu to ni Hvan ni Elšnik..
S

Smejurija

pre 29 dana

Vidim da neki ova kriminalna pojačanja koja su srozala nivo kluba predstavljaju kao "reprezentativce Slovenije i Koreje" i "igrače izraelske lige". Bukvalno tri nacije operisane od fudbala, koje ako i postignu neki uspeh to bude zbog taktike, kolektiva i srčanosti, a nikako zbog kvaliteta igrača. Slovenija, Koreja i Izrael su zajedno izbacile manje vrhunskih igrača od Crne Gore, a sa Srbijom tek ne mogu da se mere po tom pitanju. Neverovatno na kakve spinove ljudi nasedaju kada je reč o menadzerskim kombinacijama i pranju novca sa "pojačanjima".
M

Milan172930

pre 29 dana

A Djiga?Njega hvalite a čovek je iz fudbalski poznate Burkine Faso.Kakvi su igrači iz Srbije naspram Slovenije videli smo letos.
Š

Škrabotina

pre 28 dana

Jedan Hjang-min Son je tri glave iznad bilo kog Srpskog fudbalera. Trenutno imaju dva ozbiljna igrača u PSŽ-u i Vulverhamtonu koji su daleko bolji od penzoskih hrastova poput Tadića, Mitrovića, i SMS-a. Korejanci igrali polufinale SP dok su nas silovali Azerbejdžanci. Izrael nije fudbalska nacija ali nas je Makabi lepo isprašijo. Sve afričke zemlje bi nas isprašile takodje da ne vode politiku kao naš savez. Jadan si i iskompleksiran. Na žalost barem 70% "srba" razmišlja kao ti.
Z

Zulu warriors

pre 29 dana

Ne znam samo čemu toliko insistiranje Miloja u vezi Olajinke,obična šeprtlja,Rodić pod hitno penzija,dosta je više bilo,golman loš,Seol očajan,ko ga dovede,odbranu ne treba više ni pominjati,sve u svemu ova ekipa ima kvalitet jedino za ligu konferencije
P

Politiko

pre 27 dana

Da Olayinka je pokazao kao i prošle godine da ne pravi razliku u Evropi..Za ligu Srbije je odličan
K

Kimac

pre 29 dana

Nažalost Zvezda je već godinama tim koji će sigurno samo osvojiti prvenstvo, tako Terzić kupuje mir. Zbog ,koeficijenta mi uvek igramo evropu ali se vidi da nemamo nikakve planove, kako koji igrač pojavi odmaha ga prodaju. Nažalost to je realnost. Napred zvezda.
G

Gostina

pre 29 dana

Ja cu jos krace od ovoga novinara. Rodic,Ivanic,Serif,Olajinka-0 Moze li krace?
Ž

Ž€€ljko

pre 29 dana

Ima tu još ne treba škrtariti...nisi spomenuo onog Lešnika čovek je izgubljen u vremenu i prostoru,a o Milojeviću i njegovoj glupoj postavci igre ne treba troširi reči...ko Milovan Đorić u najboljim danima.
G

Gostina

pre 29 dana

@Ž€€ljko Po slobodnoj volji-pali!! Ovi su mi bas štrčali koliko su loši! Slobodno dodaj jos,nisu oni sami ali su ubedljivo najlosiji!
S

Sladajac

pre 29 dana

Milojević više ima sreće nego pameti,jedna velika nula od trenera,Neđića za trenera a ovu ulizicu u Grčku...
J

Joca P.

pre 29 dana

Kukavička taktika Milojevića,igranje na kontru sa sporim igračima , rezultat je još i dobar.
G

Gost Petar Kaluđerović

pre 29 dana

Rekoh ja onomad.. Brža ekipa, bolja, svest u glavi igrača Bodoa da su profesionalci i da im je FUDBAL posao od koga zarađuju leba, ozbiljnost lige, sistem u državi. Nasuprot tome imamo našu Zvezdu u kojoj je sramno za neke igrače reći da su profesionalci,nameštena liga i utakmice u istoj dolaze do izražaja u Evropi. To nam je realno stanje i tako je kako je. Daj Bože da prođemo u revanšu, al realno koj ćemo andrak sa ovakvom ekipom uopšte bilo gde...dal LŠ ili LE sve jedno.
V

Vojamudrica

pre 29 dana

Sta bi sa onim ELSNIKOM koji je igrao na EP? Da li smo pravog igraca doveli? Ivanic razocarenje. O treneru i taktici ovaj put necu. Zasto menja pozicije igracima?
R

Rio TINTO

pre 29 dana

Što neko ne kaže Miloju za onaj kačket, da se ne bruka više.
P

PES 13

pre 29 dana

Seol jednako Gobelja. Na prvu se vidi da tehničko/fizički ne može ni desnog beka a kamoli levog sa kontra nogom. Simptomatično je to da zvezda kao i reprezentacija uvek promaši sa prvom postavom i da rezerve moraju da vade. Endiaje da se proda i izvuče kolko može na osnovu golova iz superlige, jer je tehnički preslab, i stvarno je mučno gledati ga u startnoj u ozbilnim utakmicama. Miloje je kao Murinjo, trener koji igra defanzivno na rezultat. To nam je donelo mnogo uspeha (ali uz dosta sreće). Murinjo je odavno provaljem i njemu je sreća odavno okrenula leđa, nadam se da neće tako i sa Milojem...
Х

ХАХАХАХАХАХАХАХ

pre 29 dana

ХАХАХАХАХА ЕКИПА ЗА ОСВАЈАЊЕ ЛИГЕ ШАМПИОНАААА ЈОЈ ШТА ВАМ РАДИ ТЕРЗАААААА
S

SJ92

pre 29 dana

O čemu ovaj novinar piše? Gde je sportska terminologija, gde je u kratkim tezama sportski izveštaj o učinku igrača? Dao je golmanu Iliću 5,5 ocenu i napisao loš tekst o njemu, a dečko skinuo dva zicera i sigurna gola u drugom poluvremenu. Jeste da prvi gol ide njemu na dušu, ali svakako nije zaslužio takvo pisanje i tako malu ocenu.. I za kraj, kakve veze ima za drugo Ilića u kom gradu je rođen? Šta je tu fudbalski?
S

Ssl

pre 29 dana

Ovo oko Ilića i toga gde je rođen, baš i mene zanima, kakve to veze ima?
E

Eseks

pre 29 dana

Svaka odbijena lopta bila je njihova,svaki duel su oni dobijali i u svakom trenutku je delovalo kao da imaju igraca vise.Zvezdin problem nisu bili toliko pojedinci vec uprava koja radi kao da smo STR.Znaju da ce vecina biti zadovoljna sto dominiramo nasom ligom..Drugi veliki problem je sto nam je liga preslaba i sto Zvezda nije navikla na sinocni ritam..Dobijamo mi ove u BG ja sam siguran al problemi nam ostaju i bice sve izrazeniji
D

Da pace

pre 29 dana

Dobijamo mi jos 2,3 komada u Beogradu.Zvezda je uzasna.Bez igre i tima.Dzaba smo igrali one pripremne utakmice,kad ne igra taj tim..
р

реалан

pre 29 dana

Играте намештене утакмице, нема суђења из Србије у Европи. То је цена оног синоћ, једноставно играте пријатељске мечеве у Супер лиги, а и мучени Партизан једва добијете или вас чак и победе... Терза мађија, Милоје који мође да буде тренер само у Звезди и да осваја титуле у намештеној лиги...
T

Tika-taka trt-mrt

pre 29 dana

Realan -promašio si ime totalno Jedva dobijemo Partizan a igra se viktorije u derbiju
7

79

pre 29 dana

Ma kakav Bode,jedino mogu da igraju na tom nakvašenom veštaku,dobro je Miloje to spremio,da je srljao i jurio se sa njima dobio bi 6 komada kao Roma.Dobar je ovo bio meč za nas kada se sve sabere aža rezultat pogotovo.Videćemo ovde pljuvače za 8 dana kako glorifikuju sve i revidiraju stavove!
C

Cllc

pre 29 dana

Hahaha bas si duhovit
Д

Драгиша Мишовић

pre 29 dana

Ова екипа,ови играчи нису ни у рангу Лиге Европе...што је "најгоре"ми ћемо некако ући у Лигу Шампиона а тамо ће бити спасавај се ко може...тврдим да је у последњих седам година од кад је Звезда поново у групним фазама,ово далеко најгори и најлошији тим...80%екипе странци,и то половњаци сумњивог квалитета,доведени с'брда с'дола,не осећају клуб и грб...управа дозволи да остави само 2-3 домаћа играча,катастрофа и срамота,наплаћали смо се обештећења,музе нас ко како стигне али то није пут којим треба да се иде,тотално смо побркали лончиће...без икаквог лицемерја или било чега мислим да смо тренутно спремни само за Лигу Конференција
F

Fleks

pre 29 dana

Zvezda morala izaci sa najvecim pojacanjima
o

oli 43

pre 29 dana

Seol ne moza da igra ni srpsku ligu. jednostavno covek nema kvalitet, to vidi iz aviona svako ko se malo bavio sa fudbalom.
d

d.g.

pre 29 dana

Điga koplje iznad ostalih.Ako bi ostao još sezonu oborio bi rekord sa transferom. Ne krivim igrače za lošu igru jer je trener od ofanzivaca pravio defanzivce, od kreatora zadnje vezne. Šta znači Ilić na krilu? Smem da se kladim da će mu Šerif početi i u bg jer " on radi mnogo za tim". Milson je pokušavao ali previše grešio u dodavanju. Ovo je najsporija Zvezda u poslednjoj deceniji. Imali smo brzake Radonjića, Bukarija pa čak i Mitrovića. Možda je jedino brz mali Jovanović. Ako uđemo u lš sa ovom taktikom strahujem od nekih katastrofa.
V

Vlakomicic

pre 29 dana

Ni Jovanovic nije brz.

Kalimero

pre 29 dana

Sta seol izgubljen, covek nije imao jedan pogresan pas na utakmici, ne znam koju ste utakmicu vi gledali... Sad sto nije imao vise probijanja po boku i opasnih centarsuteva nekih jbg. Nismo doveli maikona iz najboljih dana nek igraca ih ulsana...
I

Igorgost

pre 29 dana

Koju si ti utakmicu gledao? Seol bukvalno najgori igrač na terenu, u svakom segmentu igre se katastrofalno pokazao.
M

Mileta CAr

pre 29 dana

POraz od norvezana ide na dusu trenera koji je sve promasio... Uzas od igre, igraci pogubljeni, jos jedna sezona bez kvalitetnih bekova ali bitno da Mrkela dovodi polovnjake kao stoku na kilo zive vage...
Д

Дре

pre 29 dana

Овај Иванић само код Милоја не игра фудбал. Он би и Месија упропастио. Тренер је велика 0 вечерас био. Овај тим није за брањење . Родић је за зидање зграда а не за озбиљан фудбал. Дуарте мора пре Недајеа. Мимовић мање лош од других. Ђига добар. Сеол мекан а брат му полуупотребљив. Премало српских играча а превише се купује на кило. Боље је било сачувати Букарија и Косту па макар довео само 2 играча...
V

Vanecious

pre 29 dana

Ajmo sada sve na seola da svalimo..A naduvenko i olajinka su super jer su pobedili prestrasni cukaricki
b

banence

pre 29 dana

KAO VELIKI GROBAR PRATIM IGRE C.Z.REZULTAT JE MNOGO BOLJI OD IGRE..NARAVNO DA SANSE UVEK POSTOJE..JEDNO JE VISE NEGO JASNO...SRPSKI FUDBAL JE SLAB.. RAZLOG TOME JE DA SU DOMACA PRVENSTVA GODINAMA INSTRUIRANA..POLITIKA NAM IGRA FUDBAL VIDELI STE I VECERAS TOLIKO NOVCA UTROSENO..TOLIKO KUPOVINA NAVODNO DOBRIH IGRACA A REALAN REZULTAT 5 1 ILI 5 2..REALNO BEZ DA SE IKO LJUTI BODO BRZI..JEDNOSTAVNIJI SA TRI DODIRA U GOL SANSI...TO JE REALNOST SRPSKIH KLUBOVA..C.Z.DANAS MNOGO SRECNA...U BGD. MORA BOLJE BRZE ISA IZMENJENIMSASTAVOM KOJIM? OSTAVLJAM TO NAVIJACIMA I MILOJU...POZ..ISKRENO GROBAR..
M

Mosamirjevo

pre 29 dana

Ovde je trener u pitanju
G

Gostinho9

pre 29 dana

U revanšu moramo biti HRABRI...Da podnesemo bruku koja se neminivno desiti kad NAM U MREŽU UTERAJU ČETRI PET KOMADA...jer ono što smo sinoć igrali, to je kukavički fudbal koji nikad nismo igrali. Šta je Miloje hteo ne znam ALI ONO NE LIČI NINAŠTA. Plašio se bre dapređe centar...ALOOOO. Jesmo li mi igrali ovakav fudbal ikada? Molim?
Д

Дре

pre 29 dana

Грешиш. Под Милојем смо увек играли зихерашки. Увек смо губили 1:0или 2:0 па кретали напред. Бранили се чак и кући од швајцараца ...
b

banence

pre 29 dana

JESTE KAD GOD VAS JE OVAJ COVEK TRENIRAO..CAK I U DOM PRVENSTVU..VOZ..A NAPRED STA URADIS..KRATKO VAM JE PAMCENJE...UVEK MOZE BOLJE ..MOZE S PROCI I TO STOJI...ALI DA JE BODO BOLJI TIM ZA KLASU TO SU VECERAS VIDELI I NAVIJACI C.Z...ZASTO ZATO STO IMAJU REGULARNO I POSTENO PRVENSTVO...KADA TO BUDE U SRBIJI MOZEMO SE NECEMU NADATI..DOTLEVOVAKO..
r

raaraa

pre 29 dana

Katastrofa. Ocene na žalost pokazuju realnu sliku onog sinoć. Teorije nekih ovde da je onakva “igra” bila naš plan su mazanje očiju. Da, možeš ti namerno da se naguraš u 25 metara od gola i igraš ultra defanzivno, ali sigurno nije bio plan da izgubiš SVE lopte, igraš očajne pasove itd. Ako ti imaš loptu u nogama i najbliži protivnik je udaljen 3-4 metra od tebe, kakve ima veze da li je on odlično pripremljen i ima 19 kola u nogama? Kakve veze ima što je plan bio defanzivna igra? Nikakve. Ti si prosto odigrao jako loše, pripremljen si jako loše i to je to. Mnogo više od igre me plaše izjave Milojevića i cela njegova pojava u ovom mandatu. Kao drugi čovek. Otkada se vratio cepa neku besmislenu demagogiju i izbacuje rečenice koje ništa ne znače. „Kad imate igrače koji sede na klupi, svako je spreman da uđe.“ Sav natečen i podbuo, neki negativan govor tela, vajbuje malo i na selektora Piksija.
N

Nenad1246

pre 29 dana

I tako on je odlučionda baci utakmicu jer je teren drugačiji. Oće i u grupi tako?
n

nick123

pre 29 dana

mozzarte 3:0 revanš i doviđenja
1

123123123

pre 29 dana

Opste je poznato da svaki igrac mora da igra svoju prirodnu poziciju tj za sta je skolovan a ne da se izmislja topla voda. Crvena Zvezda je prerasla Milojevica. Tacka!
d

d.g.

pre 29 dana

Ilić krilo? Ivanić defanzivni vezni ili krilo? Elšnik zadnji vezni? Upravo ssu ti igrači bili najgori. Možda nije do njih.
B

Bobiceca

pre 29 dana

Tako je. On rotira kako mu se hoce .Cirkus
G

Guh

pre 29 dana

Generalna ocena- sudar sa realnoscu. Prosecni Bode nas je oducio od fudbala, pokazao nam rezultate ovoga sto se kabadahisemo po nasoj ligi severnokorejskoj. Mogli su da nam daju 10. To je to, da smo najbolji, lagao nas neko..."neko" sa usavrsavanja na Arizoni i sef mu ne bas mentalno stabilni obojica.
d

d.g.

pre 29 dana

Na žalost, ima i do taktike. Mi smo pre deset meseci bolje izgledali protiv Sitija.
D

DjulaMeshter

pre 29 dana

I sta sad treba da se nadam nekom slucajnom prolazu u LŠ pa da gledam ovakve bunkere i valjanje lopte i jos gore utakmice...ne hvala
X

XD

pre 29 dana

Nije ovde problem ni i jednom igraču. Manje više su odigrali šta se od njih tražilo. Seul je dva, tri puta neobjašnjivo prestao da prati svog igrača a ostalo je korektno glupost je napisati "da ne zna gde bije". Ako postaviš igru tako da dozvoliš protivniku da ti bez pritiska igra na trideset metara od gola onda nemaš šta da zameriš igračima jer ćeš gol primiti sigurno. Kada smo izlazili vidoko oni nisu znali kako da iznesu loptu. Milojević je trener za klub u zoni ispadanja u kalču gde će sve utakmice ići na 0:0 pa možda neku i ubode. Da je naredio ofanzivu možda bismo dobili i tri komada ali bi dali pet. Takav je i to je to.
8

8

pre 29 dana

Svi koji smo pratili ranije radove Milojevića znali smo da nas čeka ovakva utakmica, defanzivna. Zadatak je ispinjen delimično jedan gol razlike korektno , moglo bi se kladioničarskim rečnikom o reći da je taj 1 gol bio hendikep još pre početka meča sobzorom na podlogu sa kojom izvode trikove vremenske uslove i ceo nordiski ambijent. Što bi i prevodu značilo da mi u Beogradu imamo takođe prednost u domaćem terenu . Jedina prednost i to ne mala su njihove kontre koje bi u revanš meču mogle da budu problem , ako to zaustave Liga šampiona je će se opet gledati iz prvog reda.
b

banence

pre 29 dana

U BGD SE MORA..TO JE PROBLEM 1..PROBLEM 2 JE DA ZVEZDA NEMA VELIKIG IGRACA ..DODUSE NEMA GA NIJEDAN KLUB U SRBIJI...PROBLEM 3 BODO BOLJE IGRA U HOSTIMA..PROSTO IGRA BRZO JEDNOSTAVNO I PROCES TRANZICIJE TRAJE KRATKO..ODBRANA ZVEZDE SEM DJIGE ..JUCER NIJE MI ULIVALA NISTA DOBRO..MALI MIMOVIC MORA UMESTO RODICA ..A KIREJANAC JE TANAK..U NAPADU DUARTE POD OBAVEZNO ..MISLIM DA CE NELSON I LOPEZ DOPRINETI NAPADU..IZOSTAVIO BIH IVANICA...PROCITAN IGRAC...PRED PUNIM STADIONOM IMA NADE ALI DA JE BODO IGRACKI BOLJI JESTE...
Z

Zvezda le

pre 29 dana

Toliko smo miliona uložili i tri puta jeftiniji tim na otresao. Hoćemo ostavke.
u

unpamozzart

pre 29 dana

Meni pre deluje da smo taktički loše odigrali. Previše smo bili defanzivni. Kad kod bi malo krenuli u napad stvarali bi paniku kod Norvežana. Ovo je pre svega Milojevićev kiks.
п

поп

pre 29 dana

Брате Милоје Дуарте мора да игра убједљиво најбоље појачање Звезде за ову сезону, толико писмен играч...
P

PDK

pre 29 dana

Ne bih ja krivio Elsnika, vec to sto on i Hvang nemaju sesticu iza sebe. A to je za ovu utakmicu trebalo. Rodic ne bi trebalo vise da igra, pa cak ni Ivanic. Iskreno bolje da gresi Mimovic ono sto je Rodic radio, oduzme se na mladost. A sta ovako...
K

Kokica88

pre 29 dana

Hvang i neka od lige petica ajmo sad ozbiljno. Hauge je pretrcao bukvalno pola tima Zvezde makar jednom i probao je da igra u Italiji u Nemackoj i nista gde ce Hvang da igra... Jedan moj dobar prijatelj okoreli zvezda je rekao da je to nedovrsen igrač zato ga je Oly i pustio da ode.
G

Gostinjo

pre 29 dana

A Kanga i Katai? Zaboravio ih na klupi?
P

Pst

pre 29 dana

Ne moze tek sastavljen tim da igra protiv uigrane pas igre. Najbolji igrac Zvezde bio je Djiga. Terzicu, Terzicu. Kako to mislis. Prvo rasturis tim koji si iole uigrao da bi dilovao parama a onda sastavis totalno novi i trazis rezultat. To sto je Obradovic uradio eksperiment u KK Partizan ti si uradio u Zvezdi. To moze mnogo da kosta. Neuigran tim. Opet lose sastavljen vezni red. Seol i Rodic rupe. Rodic se ponovo zagradjivao u petercu i primio gol zbog frizure da je ne pokvari a ovaj drugi ne zna gde je. Spajic takodje zagradjuje umesto da skoci, raznese. Ljudi nas procitali. Pritisli pas igrom dok nisu dali gol a onda navukli na kontru kad smo probali da napadamo. Prelako su oni igrom ja tebi ti meni pritiskali. To treba faulirati, kidati uvezbane akcije. Igrali kao na malom fudbalu po vestackoj travi gde se nismo snasli. Napasti od prvog sekunda sa Duarteom i sutirati, sutirati.
Д

Дејан

pre 29 dana

Чиста 10-а за анализу ... можда мало и преблага ... поготово за неке играче (Рода, Мирко, ...) 👍!!
A

Auslenda

pre 29 dana

Jak bre ovaj Bodo Tajson
g

gost343

pre 29 dana

Milojevic je pokazao u prvom mandatu na sta mu lici igra, jedna odavno prevazidjena koja se zasniva na parkiranju autobusa u svoj sesnaesterac i onda se ceka nesto sto se zove kontranapad, a to sa ovom ekipom moze da bude samo misaona imenica. Muka mi je vise branjenja ceo mec, ajde da se radi o nekoj ozbiljnoj ekipi, ne nego prvak Norveske koji na papiru ima slabiji tim. Ti izadjes onako kukavicki sa mislima da se branis i odbranis nesto... u LS cemo sa ovakvom prevazidjenom igrom primati 5-6 komada od iole kvalitetnijih timova, nismo ni za LE realno...
D

Dec15

pre 29 dana

U Beogradu im sipamo petardu jedino ako je duh odlucio drugačije da se manjina zadovolji
T

Tarzan

pre 29 dana

Zvezda i da prodje dalje ipak nije to to.Milojevic nije dorastao vodjenju Zvezde.Svi ovi sto ga brane i govore bitne su pare (gde su pare) tesim se da su mladja generacija.Zvezda je reputaciju sticala srcem,ladno isla i pobedjivala u gostima mnoga zvucna imena.Pa mi smo jednog Arsenala ubili u Londonu.Tvrdim da imamo solidan tim ali bez srca i snage,ali sta je tu je.Nismo imali nerve da istrpimo Bahara i sada naplata stize.Nasi treneri nisu u stanju povuci nas fudbal napred,to se vidi na kraju po svim timovima kad izadju u evropska takmicenja .Mozda i prodjemo u ls,ali bit ce jako mucno sve to gledati,od para svakako necemo videti nista.
B

Birokrata

pre 29 dana

Sto bi rekle instagramuse Tacno+Pretacno. Dok smo bili mnogo inferiorniji po kvalitetu jedino sto smo mogli da igramo je milojev fudbal. Sada kad bi trebalo da napravimo iskorak mi ne mozemo jer trener ne ume, plus pojacanja se i dalje dovode preko YT i glavni uslov je da mogu terza i ekipa da se ugrade..zato sto ti kazes od para svakako necemo videti nista a ni od LS kako stvari stoje.
I

Igorgost

pre 29 dana

"Milojević nije dorastao vodjenju Zvezde" - bukvalno joj okončao najmračnijih 10 godina u istoriji i doneo ubedljivo najveće uspehe u istoriji ne računajući 1991.
@

@Igorgost

pre 29 dana

Druze to je bilo pre 5 godina, prevazidjeno je sad tako igrati, ne prolazi to vise, kao sto vidis.
@

@@Igorgost

pre 29 dana

Nije pet, nego četiri. I šta, zaboravio je da trenira za 4 godine? Vrhunski "stručnjaci" poput tebe znaju bolje fudbal od čovek koji sa Zvezdom ima 12 od 12 u evrokvalifikacijama? Ne lupaj gluposti i ne blamiraj se.
D

Don Vito Corleone*

pre 29 dana

Sve, ama baš sve što sam pisao u Mocartu, u vezi buduće utakmice u Norveškoj se ostvarilo! Prvo, ispodprosečni Afrikanci, loš trener, sterilna igra Zvezde na granici amaterizma, Tim bez motiva, bez energije. Seol igrač za PLS, Olanjika za 90 minuta nije uspeo ni jednom da predribla Cjevovoda koji se odnosio prema njemu kao na pokaznoj vežbi. Dilson takođe još jednom je pokazao da ne može rešiti situaciju "1 na1". Najveći deo vremena je Zvezda igrala klasičan bunker, sredina terena ne postoji!
L

Liga sampinjona

pre 29 dana

Rekoh ja da ce Bode da ih vrati na fabricka podesavanja.😂💪🏻
S

SUNĐER BOB

pre 29 dana

A Spajić mora da igra jer je kapiten? Sa nji. Zvezda nema sta da trzi u evropi. Vidim slabo ko ga spominje u konentarima ačovek ni prosek..njega prodajte a ostavite Đigu i Drkušića...
M

Ma bruka

pre 29 dana

Toliki mil. Svake godine ista prica.
3

3za3

pre 29 dana

Nisam voleo onog Bahara,ali donekle se videla ideja modernog presinga i kako ekipa treba da stoji ,ovo Milojevicevo bunkerisanje nema sta da trazi u evropi,krivim i upravu dobrim delom ,za evropu trebaju igraci ,nemogu drugoligaski

Usput

pre 29 dana

Malo je degutantno davati ocene igračima i negativne komentare nakon utakmice zadatka kakva je bila ova. Naprimer tekst o Rodiću, Rodić je igrao što je bilo jako vidljivo u prvom delu zbog svoje konstitucije gde je Milojević izlaz iz presinga tražio dugim loptama na Rodića. Iskreno mislim da su igrači manje više ispoštovali što je Miloje od njih tražio,a to će se najbolje videti u Beogradu. Ne volim da gledam ovakvu Zvezdu,ali ovo je Miloje igrao na " Iskustvo" , korektan rezultat tamo a sad na Mari neka druga priča. Siguran sam u lagan prolaz!
I

Iz sljivika

pre 29 dana

Sve se slažem ali za Rodića nikako. Ali nije mi on kriv već uprava koja godinama NAMERNO ne dovodi leve bekove.
@

@usput

pre 29 dana

U redu je sendvicaro, zaradio si i step sok, u redu je odmori, spavaj po ceo dan sad ionako si besposleni bot.
D

Drvo

pre 29 dana

Komsija debilu, Marakana je u Brazilu... a tek "Mara" da covek povrati..
N

Nenad1246

pre 29 dana

Na iskustvo? Veze ti nemaš. Na iskustvo se utrpa protivniku par golova i onemogućiš ga da igra kako on hoće, a ne da mu se namestiš savršeno za njihovu igru. Šta misliš da u revanšu nas neće izbaciti oni na iskustvo?
s

selo na Sevenom polu

pre 29 dana

Nakantaće vas još gore sada kada Miloje mora da izađe iz svoje omiljene formacije,bunker, pa na kontre. Neće se ove sezone na pašnjaku Rajka Mitića vioriti mušema Lige šampiona, pazite šta sam vam rekao...

Usput

pre 28 dana

Svima vama odgovor za nedelju dana u Beogradu. pošto se neću objašnjavati fudbalski nepismenim ljudima.
B

Boban1

pre 29 dana

Ljudi moji,nemamo tim za Ligu Šampiona,i iskreno bih volio da zavrsimo u LE i da budemo makar konkurentni,u LS sa ovakvim igrom biće po 6-7 komada u mreži.
B

Blaki

pre 29 dana

Jeste sve si upravu,ali kasno su doveli igrače,treba to sve uigrati. Biće mnogo bolje kad se uigraju,ali možda kasno za LŠ. Plus što opet fali levi bek, ne može dešnjak da igra levog beka.
S

Svirac

pre 29 dana

Potpisujem! Slažem se i ja sa tobom, žao mi tih "ogromnih novčanica" u LŠ ali realnost je LE. Nekako, potajno se i ja nadam takvom epilogu. Nije ovo ništa strašno, samo glavu gore i hrabro u revanšu pa šta bude. LE nadam se...
K

KLJAJICEVO

pre 29 dana

U najavi utakmice sam pisao o tome da Mimovic treba da igra, a ne da polu prof. Rodic to radi , na silu. Drugo sto sam napisao je da Ivanic nije ni za, a ne za LŠ. Treće što sam napisao je da je lik podno Bukulje plašljivac , što je dokazao tako sto je bio spreman da se brani 2.470 minuta, ali da prođe. Poslao najbolje na teren tek kada je izgubio tlo pod nogama. Ovakva Zvezda, sa ovakvim kadrom, mora da izgleda mnogo bolje, pa hajde da vidimo u čemu (kome) je problem.
P

Plavi10

pre 29 dana

Elsnik da je valjao uzeo bi ga Dinamo il neki drugi klub.
P

Pedja108

pre 29 dana

Ne znam zasto Milojevic uporno pokusava da ozivi Ivanica. Njegovo vreme je proslo i konstantno je najgori timu. Ona reakcija kad je bio sam ispred gola je smesna za ozbiljnog igraca. Mora Ivanic da izadje da bi bila brza igra i tecnija. Cudi me da nije ubacen Katai umesto njega poslednjih 15 minuta bar. Rodic katastrofalan. Milojevic je hteo da pojaca bekovsku liniju, a ispalo je kontra. On nije vise za ozbiljne utakmice. Elsnik danas dosta i gresio, ali ne zaboravite da je covek dosao da organizuje igru umesto Hvana, a ne da bude zadnji vezni. Duarte pre kao spic nego Serif. Dobio je sve vazdusne duele, delio lopte, lretao se. Olajinki ubacio samo da je gurne u mrezu.
d

d.g.

pre 29 dana

Oživljava ga takošto mu deli odbrambene zadatke. Čovek nije zadnji vezni i nije igrač koji će da juri protivnika po terenu. Ako hoće takvu igru nek dovede zadnjeg veznog jer ga inače nemamo.
S

SilverSurfer

pre 29 dana

Zvezda je započela utakmicu nonšalantno dajući Norvežanima tri igrača fore. Od kojih je jedan, bez jasnih razloga, odigrao svih devedeset minuta. Miloje je postavio taktiku za fudbalske udžbenike. Defanziva bez kontre. Jer nije imao ko da je istrči. Kada su ovi iz Bodea izvalili da nemaju čega da se plaše, za šta im je trebalo čitavo poluvreme, pritisli su od starta drugog i kako su se stvari na terenu odvijale bilo je pitanje trenutka kada će Zvezda da primi gol. Što se desilo nakon sedam minuta. Zvezdin najveći problem je previše novih igrača što nije način na koji se gradi tim, mada, crveno - beli više deluju kao preduzeće za prodaju igrača nego kao fudbalski klub. Kupovina na angro nije dovela do toga da među eskadronom "pojačanja" bude i neki defanzivni vezni. Jako važna pozicija u timu za koju ne postoji adekvatan igrač i to se videlo večeras. Toliko novajlija je jako teško uigrati a onda se još guraju na pozicije na kojima nikada nisu igrali. Tako nešto teško prolazi i u našoj ligi a u Evropi biva kažnjeno. Zvezda ima mogućnost da prođe u Ligu šampiona. Ali ne sa verom u višu silu kako to najavljuje Milojević, nego sa pravim igračima na terenu, hrabrom igrom i verovanjem u sebe. Jer se Zvezda pita. Uzdavanje u višu silu je izgovor.
j

još neko klopa

pre 29 dana

Srebrni, potpisujem. Svuda samo alibi.
M

Mister Muskolo

pre 29 dana

Imamo Gutesu a dovodimo ovog Ilica koji je izgubljen u prostoru i vremenu. Igramo sa Rodicem na beku a on se penzionisao pre dve godine.Seul dobar ali definitivno coveku treba pola godine da shvati gde je dodao. Nesrecni Spajic ne zna gde bije od kad se vratio sa prvenstva koje je pratio kao nemi posmatrac.Kad vidite da nekog trazi ozbiljan klub znajte da nije slucajno sto se veceras videlo na promeru Djige (doktorski odigrao).Elsnik i Hvang nisu zadnji vezni niti su ljudi koji obavljaju "prljav" posao vec ljudi koji znaju fudbal i potrebno im je da im neko preda tu loptu a ne da se za nju kolju... Mica Ivanic je covek koji je svoje odslizio i treba polako da se pakuje za neki Japan ako moze ako ne da mu se da neki kafic da sedi i ispija kafe jer on vise ne moze. Sto se tice bokova mi nemamo tu brzine ni ljudi koji resavaju 1 na 1 sutuacije niti mogu nekog da pretrce. Spiceve ne komentarisem jer ih danas nismo imali. Milojevicu hvala za sve ali od njegovog fudbala mi se povraca. Danas smo igrali kao protim Reala na 30m od gola kao Surdulica protiv nas. Sramota je kako covek igra. Sto je najveca fora mi ove dobijamo na Marakani i prolazimo ali ako treba da gkedam blok na 30m bolje da ne igramo u opste. Najruzniji fudbal na kugli zemaljskoj,16m ulozeno a kanalcina... Treba neko da odgovara za ovo.
C

Cccc

pre 29 dana

Meni je čudno odkud pravo ovom Nedeljkoviću da on ova blati neke igrače a druge diže u nebesa. Niko u ovom timu nije zaslužio ni trojka a Rodić i Golman Ilić ni jedinice Kod prvog gola Ilić ide u prazno a Rodić ni ne pokušava omest protivnika u skoku. Igra nula, agresivnost nula, tehnika nula. To je sve do trenera sutra kad bi se zamenili treneri ili igrači ovi naši bi mljeli u Bodeu a njihovi kad bi došli Milojeviću pod komandu bi se vukli ko stare rage po terenu.
Z

Zn

pre 29 dana

Nemamo klasicnog zadnjeg veznog, neko ko ce da kvari igru protivnika, da cuva ledja napadacima i ofazivnim veznim, da bude ispred stopera, to nam bas fali, MEKANI SMO, bekove da ne komentarisemo, mali Mimovic jos najbolji, Seol za sad bas nesiguran i fizicki pretanak. Zasto Šerif pre Duartea kad nije igrao zadnje dve nedelje? Duarte je odlican fizicki, spreman, mora u sredu od pocetka, mnogo opasniji trenutno. Ilicu naci mesto ili ga vratiti na svoje, decko nije krilo, mucimo i njega i nas da ga gledamo, itd itd, najveca sansa nam je puna Marakana, mozemo da prodjemo nema sta
K

Kurir djoka

pre 29 dana

u 100 marke da ce svi ovi sto sad pljuju sve da ih dizu u zvezde kad omlate bodo 4 5 razlike u revansu, pa klop sa liverpulom nije znao gde bije na prepunoj marakani a kamoli ovi
C

Cccc

pre 29 dana

Neko ko je okoreli Zvezdas daje ti 100 plus ako prodajemo ali debelo sumnjam.
l

lion zion

pre 29 dana

lesnik penzioner seul pogubljen zadnji vezni pod hitno tipa rade krunic ii novi sanogo,bez mesta za kataia i kangu ???ovaj dalsio visak ispade,sta je falilo borajanu?,olajinka aut radonjic in,ovo je najsporija zvezda od devededesetih gledano.
N

Nikola 7777

pre 29 dana

Bojanu je falilo da njegova žena ne sme ni pod razno da pljuje po Zvezdi... Generalno kad se pročitaju svi vaši komentari pitanje je veliko jel uopšte znate šta je Zvezda? Šta predstavlja u Srbiji?
2

266278

pre 29 dana

Zaista je tragican rezultat 2:1 protiv šampiona Norveske, na njihovom terenu, na 20 stepeni razlike, protiv tima koji je odigrao 20+ takmicarskih meceva ove sezone, na vestackoj podlozi, haos. Cigani iskulirajte, partisanke nastavite sa suzama. Poz
I

Igorgost

pre 29 dana

Tragesija je kad klub uzme 30 miliona jedne sezone od direktnog plasmana u Ligu Šampiona, još nekoliko miliona na prodaji igrača i onda dovede Seola, Elšnika i slične kao pojačanja.
4

412525

pre 29 dana

Tragicno je to sto ti sudis o kvalitetima reprezentativca Slovenije i Juzne Koreje na osnovu 3-4 odigrane utakmice.
@

@igorgost

pre 29 dana

A do juce su svi bili prezadovoljni Elsnikom? Oladite malo, dajte sansu igracima. Ovde je bio veci problem strah Milojevica nego igraci pojedinacno.
B

Bane15

pre 29 dana

@igorgost … Još nekoliko miliona? Erakovic 7, Azarov 3, Pesic 1.5, Nedeljković 9, Mijatović 9.5, Bukari 7, Stamenić 5, Od Babica procenti 1.5, 1-1 sa Young Boys donelo 1 mil, ulaznice od LS oko 4.5, Gazprom 5, Ulaz u LS 16. Dakle Zvezda je od augusta mjeseca prošle godine do septembra mjeseca 2024 prihodovala 70 miliona evra!!! Gde su pare???
I

Igorgost

pre 29 dana

Ko je bre bio prezadovoljan Elšnikom? Prosečan igrač iz očajne lige, kupuje se na osnovu dve -tri utakmice na Euru? To ovi najveci klubovi uzimaju igraca na osnovu Eura i Svetskog i po pravilu bude promasaj. Pritom, Sloveniji uspeh donela borbenost, taktika, disciplina i to sto su bili u grupi sa Piksijem, a ne Elšnikov i Drkušićev "kvalitet"...
p

phen

pre 29 dana

Nevjerovatno kako prosle sezone Bahar od Mijailovica pravi beka i kad je konacno digao ruke od toga iskace mali Nedeljkovic koji je odmah prodat i uzete su solidne pare. Sad se opet tumba sa bekovima i izmislja topla voda i opet se pojavi klinac i donese nesto sto imas ali ne vjerujes u njega.
v

van

pre 29 dana

Seol prosto receno nema pojma, ko je i zasto njega doveo..., a Olajinku bolje da su pustili kad je hteo da ide i uzeli neku kintu. Od njih nikakve koristi. Ali ovi ce do kraja prelaznog prodati Djigu , zato su i doveli Drkusica, a i Hvanga ako ga bude neko hteo iz liga 5 ice i ako dobije dobre uslove. Revans mora Duarte, Milson i ti igraci koji znaj da IGRAJU. Ne moze svako da trci, da se tuce i fizikalise. To je ok, ali treba neko i da ZNA da igra fudbal. Ne znam. Sta reci mozemo da prodjemo 2:1 nije nista, ali kako igramo , ne bi me cudilo i da ispadnemo. Ali kuci, svoj teren, gol minusa, realno 50:50
h

hmmmm

pre 29 dana

Ja bih pre rekao da nam trebaju trkaci. Tehnicki su nam svi igraci dobri (Olajinka malo slabiji i Serif), ali slabo trce, nisu startni i ne sprintaju puno. Hvan nije eksplozivan i brz, Ivanic je ko izduvani balon. U revans se mora, bez Ivanica, inace lose se pise.
D

Don Vito Corleone'

pre 29 dana

Mimović, Milson, Duarte moraju da igraju startnu postavu u revanšu.
O

Ok

pre 29 dana

Ovo se podrazumeva. Ne znam zasto se pljuje po Olainki. Po meni on bi sa Duarteom bio par u spicu ali na desnoj strani. Ne znam zasto tolika ljubav Terzica prema Rodicu da mora da igra. Smesno je dovesti Seola jer je desnjak i otpustiti klinca koji je igrao korektnu odbranu. Pa svi pa i ovi nas pune preko Rodica i sto bi bilo sentimenta kad smo se odrekli Borjana koji je ginuo za klub za razliku od ovog koji je simbol OFK- u Zvezdi. Sve bitne utakmice smo gubili jer zvezda nece da skoci na loptu vec se satro gradi. Spor glumi krilo ali ga odbrana ne interesije. I sad opet stavljamo klub na izvolte jer ce ovi upravo preko njega igrati kontre jer nema ko da odigra sem njega. Voleo bih da vidim kako bi ovi igrali ove trouglove ja tebi ti meni kad bi mi igrali ostrije i prekidali to. Niska ekipa koju bi trebalo sabiti i skokom rasturiti. Dakle Milson, Duarte, Olainka. Zustra odbrana i pomerene linije napred. Mi prolazimo i sa 4-2 na Mari. Mora se igrati na dva gola vise a ne das jedan pa pimplas i molis boga za onaj drugi. Ova utakmica se igra tempum i potrebno je vise igraca da istrci to.
G

Goranvoja

pre 29 dana

Milson? Uzas
T

Teeeja

pre 29 dana

Drugari, pre svega da se razumemo…Volim Zvezdu, ne hejtujem ni igrace,ni trenera nego sam stava to je to sto sad imamo, ajmo napred…Ali ljudi Olajinka je igrac koji moze da da igra max u nasoj ili slicnim ligama. Nemojmo da se lozimo. Ono sto je dao protiv Cuke ne moze da se da u Evropi jer nema prostora, igraci se susrecu sa organizovanijim ekipama. Izgledao je kao pripiti kelner koji je obukao dres. Zao mi je ali je tako. Imali smo igraca manje i krivo mi je sto nije neko drugi dobio sansu jer smo mogli da im damo jos jedan gol. Duarte mi se oopasno svidja. Covek igra toliko pametno i deluje sigurno. Kada bismo zavalili Serifa bilo bi idealno jer bi dobio jos prostora. Ovaj rezultat je skroz ok. Ako smo za LŠ treba da dobijemo, u suprotnom tu smo gde treba da budemo. Pozdrav
G

Gariii

pre 29 dana

Druze pricas gluposti. Svi napadi danas su bili od Olijanke. Pokazao je da hoce da igra. Ima solidan kvalitet ali decko svaku drugu utakmicu igra te na jednoj strani te na drugoj vise nezna ni sam koja mu je pozicija.
G

Gostzvezdas

pre 29 dana

Olajinka je pokazao da ne zna da igra. Nema kvalitet, i zato je gubio skoro sve duele od Norvežana, baš kao i Elšnik i Milson, koji dolaze iz liga za dve klase slabije od srpske. Veći Milojevićev uspeh je to što je osvojio titulu sa Šerifom i Olajinkom, nego dva ulaska u Ligi Šampiona. Ali ovo više ni Milojević ne može da zakrpi, preslab je tim.
K

Ključproblema

pre 29 dana

Tokom prvih pet sezona, Terzić se bar trudio da, od zaradjenih miliona koje su donosili Miloje i Deki rezultatima, dovede neko zvučno ime, nekog Marina, Ivanića, Kataija, Bena, nekog stranca sa nekom referencom, makar igranjem u ozbiljnoj ligi poput Falčinelija, ili nekog potencijala poput Bukarija. Poslednje dve sezone, ovo je čisto pranje para, dovode se igraci bez ikakvih kvaliteta, bez ikakvog potencijala, sa karijerama koje su takve da ne bi bili dobra pojačanja ni za prosečan tim u Superligi Srbije, a kamoli u Zvezdi.
a

ajdeajde

pre 29 dana

2 reprezentativca Slovenije koja nas nadigrala na SP? Reprezentativci Koreje? Milson najbolji igrac izraelske lige? Duarte se vec pokazao kao pogodak. Terzic je daleko daleko od svetca, ali za vecerasnje izdanje nisu krivi igraci pojedinacno, vec timska igra i hrabrost.
@

@ajdeajde

pre 29 dana

Сам си рекао, Словенија, Кореја и Израел, три фудбалске "велесиле", које су заједно избациле мање врхунских играча од Црне Горе. Довођење играча из словеначке и израелске лиге је сигуран пут у пропаст и губитак титуле у српском првенству а не пут за Лигу Шампиона.
G

Grdne rane

pre 29 dana

Veliko bravo za Djigu, on je za nas kao Vidic u najboljim danima, steta sto se spominje cifra od 5m, zalosno. Seul ne zna gdje bije. Rodic, nemam komentara. Mora se priznati da se Olajinka bas trudio, ali nema beka iza sebe sa kojim bi kombinovao. Serifa nigdje i nema kao i obicno. Duarte je daleko bolji napadac. Mimovic i ez gola nas najbolji bek, ali opet na klupi, Milojevic toliko djeluje nekad kao amater
C

Comi81

pre 29 dana

Golman očajan,Rodić no koment,odbrana loša,sredina očajna ,napad nije postojao...Milojević nula od taktike. Baš loše veče ,sramotna igra,ovakvi bolje da ne uđemo u LŠ!
b

bezvrige

pre 29 dana

Lagani prolaz na Marakani.
a

aca2597

pre 29 dana

Ne moze se protiv ovakve ekipe bez pravog zadnjeg veznog igraca,bekovi su bili katastrofa,olajinka covek hteo da ponese loptu kuci,nikako da je doda do nekog,serif poceo utakmicu navodono da bi vrsio pritisak na zadnju liniju protivnika,a od tog pritiska ni traga ni glasa,izmene malo popravile stvar,bice teska utakmica i u beogradu,ali se nadamo prolazu!
M

Monteroo

pre 29 dana

Darjane majstore kod prvog gola je proplivao a kod drugog nije stajao na sredini gola nego na bližoj stativi sut ništa posebno ali kardinalno stajanje,to ozbiljan golman krene na loptu dva minuta ranije... Roda - usporeni snimak...ne može on ovo da igra... Za spajica se slažem izgubljen u vremenu i prostoru, mora miloje da ovu prevaru izbaci i stavi drkusica...ako hoće LS.... Ilić isto kao i brat na EP...kad krenu ljudi u meso nema ga nigde.... Duarte ozbiljan igrač, treba mu veća minutaza... Ivanic mora da bude u ovom timu desetka da pušta pasove,ne ovo bočno...nema uglove dodavanja previše je izolovan... Mimovic mora da počinje najspremniji, brz, ne srlja...bolji mi je igrač od nedeljkovica...
T

Teodormada

pre 29 dana

Sta li si ti gledao? Na kojoj poziciji ti igrao Ivanic? A vidim i Elsnik koji je na EP ulazio u meso i ove sve ,,pokidao",nema ga nigde
J

Joe Lesh

pre 29 dana

Gol nam visi u vazduhu kad se branimo a pogotovo kad mi izadjemo i krenemo u napad ili ne daj Boze kad izvodimo korner (vec vidim nacrtanu kontru Bodea). To dovoljno govori protiv koga smo igrali. I jos kad nemas defanzivnog zadnjeg veznog......kuku majko. Prodali Stamenica i Mijailovica a doveli nikog pa se jadni Hvang sa 55 kg odbija od njihovih igraca u pokusaju da glumi zadnjeg veznog. Ali zato su dali 7-8 miliona za krila koja i neigraju. Molim Boga da ubaci Drkusica u poluvremenu barem kao treceg stopera i da se spasava sto se spasiti moze jer vidim sta nam sledi. Spasilo nas je ubedljivog poraza sto su Norvezani crkli u finisu jer je mirisalo na gol iz kontre i 3-0 kad smo poceli igrati otvoreno na sve ili nista u zadnjih 20-25 minuta. Spasio nas Djiga bar jos 2 primljena gola svojim uklizavanjima. I srecom Mimovic ga dade. Mozda ga nije Terza dzaba hvalio da je bolji od Koste Nedeljkovica. Bode je bolja ekipa od nas ali......U revansu sa tri stopera kad vec nema zadnjeg veznog. Mozda i tunel i Marakana ucine svoje pa sta nam Bog da. Sanse su 50-50 %. Vrlo moguci i produzeci. Jel moze neko da mi objasni zasto je odbrana Gobelja , Vujadin Savic i Degenek delovala neprelazno i za bolje ekipe od Bodea? A nije bas da su bolji igraci od ovih sto sad igraju. Ili je problem sto nema Jovicica i Krsticica ili Donalda ispred njih?
Z

Zvezdašgost

pre 29 dana

Ali masa koja je nasela na medijske spinove da su ova pojačanja iz Tunguzije ozbiljni igrači pa sad teraju Miloja, koji je majstor da sa očajnim igračima izvuče maksimum. Ako se otera Miloje svaki drugi trener će sa ovim timom, sa raznim Elšnicima, Seolima i Milsonima, boriti za 5 mesto u Ligi. Prosto ponovila se 2006/07. kada je za dva prelazna roka klub igrački devastiran i sveden na prosečnu srpskoligašku ekipu.
d

drug BOBAN

pre 29 dana

Svi pljuju igrace, a slabo ko Milojevica. Pa da pocnemo: Ilic vezni fudbaler ihra desno krilo(normalno prvi put), soul takodje vecinu utakmica dosad igrao levog beka danas desnog. Pa onda drugo poluvreme: soul prelazi na levog beka, olainka prelazi na desno krilo, na 2:1, gde su se pogubili umesto da stisnemo mi izvodimo olainku ubacujemo dalsija, a ivanica prebacujemo na desno krilo, stim sto ivanic vise nije imao snage ni na sredinu da stoji a kamoli da trci po strani. Samo zapamtite ovo, mnogo ce solidnih igraca iz ove ekipe da nazaduje kod Milojevica, a svi cete da pljujete njih, i jos zapamtite koji ce to mladi igrac da napreduje kod njega? Nijedan
G

Goat997

pre 29 dana

Zvezda revans mora da krene sa Kataijem iza spica, Ivanicem levo i Milsonom desno, u spic Duarte pod obavezno, Ivanic i Katai su dokazan tandem kad su velike Eveo utakmice u pitanju, pogotovo na prepunoj Marakani, ako odigraju kao protiv Rendzersa samlece ove mucenike koji da nije ovog idiotakog terena nista uradili ne bi, totalno druga prica ce biti u sredu, 2 potpuno razlicite utakmice, za njih je jedini spas bio da dobiju sa 4 5 razlike veceras, ovako one face na kraju govore da su svesni da su u velikom problemu
B

Bolna istina samo

pre 29 dana

Samo sto je danas 2024 godina, a ne 2017, i sto Kataini Ivanic ne mogu da spoje 10-15 minua ozbiljnog fudbala... bez obzira na znanje i kvalitet, godine cine svoje
S

Skeva123

pre 29 dana

Po meni Ivanic je bio bolji od Olajnike i on je skoro uvek brzo odlagao loptu, ali Olajnika nije znao sta ce sa njom i imao si utisak da je Olajnika bolji iako je skoro svaku loptu izgubio, nije imao ni dobar prijem ni pas, prodor ili nesto drugo. Drugo kad je vec Olajnika zamenjen, a trebalo ga je ranije promeniti trebao je da udje ili Katai ili Jovanovic, a ne Dalsao, jer mozda bi nesto uradili u napadu u tih 10-ak minuta. Djiga je bio svakako igrac utakmice i treba forsirati brze igrace kad god smo u mogucnosti. Igraci kao sto su Kanga ili Olajinka mogu biti OK za nasu ligu , ali u ovakvoj utakmici sa puno presinga ne mogu da se snadju i opasniji su po svoj nego po protivnicki gol. Inace ovaj bek iz Juzne Koreje je ocajan, a cekali su ga 3 prelazna roka, a verovatno su trebali jos 3 da ga jos malo bolje skautiraju.
S

SB

pre 29 dana

Milojka je zasluzla 10ku
I

Iggx

pre 29 dana

Milojević će zauvek imati najveće poštovanje zbog svega što je napravio u prvom mandatu. U to vreme, jedini način da se uđe u grupnu fazu LŠ i LE je bio na njegov način, defanzivnom igrom. Sada ta igra ne pije vodu, i mislim da je za ovu ekipu mnogo bolji trener koji voli da njegov tim igra fudbal. Bodo nije tim protiv koga je opravdano ovako igrati. Kad vidim način igre protiv njih, ne mili mi se ni da uđemo u LŠ. Dosadno, neučinkovito, bez ikakvog uživanja u igri, a opet se primaju golovi i ređaju opasni napadi protivnika kao na traci. Ubijanje fudbala. Bahar nam je bar priuštio zanimljive utakmice u grupnoj fazi, napadali smo, igrali smo, bilo je lepo za gledati, iako smo gubili.
b

bravo ti ga bate

pre 29 dana

Svaka ti je na mestu, taj bahar je barem izbacio nekoliko omladinaca, koga je milojevic za sve ove godine napravio, uspeo je jednog marina da vrati na fabricka podesavanja
D

Djape45||

pre 29 dana

Leprsava igra, sve je to super ali sta nam je ona donela. U ligi sampiona ni Jang Bojsa nismo mogli dobiti a u ligi bi izgubili titulu da je ostao do kraja sezone.
@

@bravo ti ga bate

pre 29 dana

Kako kog igraca je miloje izbacio? Evo mladog rodica gura , samo sto nije prokinuo, mica ivanic isto, bice topcina samo mu treba malo vremena, 2-3 godine i videcete kakav je to potencijal.

Milos Rankovic

pre 29 dana

Svaka cast za tebe i ocene
L

Lakrdija

pre 29 dana

Zasluzuju svaku kritiku, ali treba se sada zaustaviti na tome i nadati se boljem izdanju. Rodić nije kriv kada se danim priča da igramo protiv leteće ekipe, a čoveku srce u peti..Nije ni Ilić kriv što igra krilo, a dva krila sede na klupi.. No dobro, nije tako strašno, sve može da se ispravi..
d

dejang12

pre 29 dana

Cime je olajinka zasluzio 5.5. Decko sa 0 dobrih poteza, u zivotu nisam video krilo bez driblinga sve dok se on ne pojavi. Zalece se u petoricu , jedino pozitivno je sto igra odbranu i kod milojevica ce igrati pre makar došao mbape samo da pedantnom strucnjaku iz arandjelovca ne zafali nesto u defanzivi. spor poz
I

Igorgost

pre 29 dana

Ali ovaj Piksijev fan što je ispljuvao Rodića i Ivanića koji su tu jedini ozbiljni fudbaleri koji su igrali Ligu Šampiona i protiv velikih timova. Al su mu zato sjajna ova nižerazredna pojačanja iz nižerazrednih liga čije dovodjenje vraća Zvezdu tamo gde je bila 2007-2017...
B

BlinkTwice

pre 29 dana

Jedan veliki minus za kukavicku igru Vladana Milojevica i ogroman plus za Duartea i Mimovica, jer su jedini ginuli za nas tim za razliku od ostalih. Seol je jos uvek u novom okruzenju, treba mu vremena da se navikne na novu sredinu. Ziveo sam u Aziji verujte skroz drugi svet, meni je godinu dana trebalo da se adaptiram na to podrucje tako i njima isto kad dodju u Evropu (cast izuzecima).
D

Drvo

pre 29 dana

Korejac pre svega nema fizikalije za beka, ne znam ko je ono skautirao. Moderan bek mora da bude startan, pa brz, pa onda jak, ako može i skočan, mada nije nužno. Ovaj nije nijedno. Sve neki prosek. Tehnički korektan, u redu (mada nijedan dribling nisam video ni u pokušaju za ovih nekoliko utakmica), ali za beka bolje da ne zna da primi loptu, da se odbija kao od debla, a da je brz kao munja. Što bi moj drug Mugoša rekao posle utakmice "što je ovo pobro, jel ovo moja baba Đurđina oživjela pa počela fudbala igrati, evo kao nju da gledam đe trči po Norvešku". Terziću sredi taj skauting, kupi dobre skaute iz Evrope, ne budi tvrdoglav, obiće ti se o glavu po ko zna koji put.
O

Objavi

pre 29 dana

Jadno i tuzno!
s

shomy02

pre 29 dana

Mnogo je to izgledalo lose iako rezultat to ne govori. Ilic golman solidan ali Glazer je za klasu bolji. Rodic je za penziju, nazalost ni Seul nije odigrao nesto ali opet je barem spremniji i Mimovic ma koliko bio mlad mora da igra desnog beka. Spajic los, Djiga odlican, nadam se Drkusicu u revansu. Hvang nekako nedorecen isto vazi i za Elsnika.Milson mora igrati deluje raspolozeno, dosta je brz a to nam mnogo nedostaje. Olanjika nikako da udje u formu, toplo hladno igra, Ivanic u silaznoj putanji ali godine ga stizu. Ilic solidan ali mora mnogo agresivnije da igra. Ndiaye nevidljiv, Duarte mnogo pokretljiviji i ne plasi se lopte. Nas najveci problem je sto godinama isto radiomo, ekipu ne spremimo pred sezonu na prijateljskim utakmica vec uvek se gomilaju igraci pa posle stalno se menja tim. Ovoj ekipi fali uigranost ali po meni dva igraca koja je Zvezda u proslosti imala a to su Kanga i Sanogo. Kanga majstor da smiri loptu i odigra u prazan prostor a Sanogo doktor u odbrani gde bi se igraci ovakvog kvaliteta koje ima Bodo ne bi videli. U svakom slucaju, mora to mnogo bolje svakako to mozemo a Miloje to mora da dokaze u revansu jer ovo je bilo lose izdanje.
C

C7

pre 29 dana

Ovaj Seul ne znam da li trci celih 30 km/h u punom sprintu. Koliko samo spor igrac inace a ne tek za poziciju beka. Nema ko ga nije pretrcao. A sto se tice ostalih ne bih previse komentarisao, ovakve su ocene jer ovi igraci ne znaju da igraju ovo takticko cudo naseg pedantnog strucnjaka. Ljudi navikli da imaju posed, kontrolu igre, a ovaj ih naterao da igraju to sto ne igraju inace i prosto onda i dodje do ovoga da svi izgledaju ocajno.
s

soni

pre 29 dana

Seol mi je najcudniji igrac, dok je igrao desnog beka, konstantno se izvlacio da odigra levom, kontra nogom onda je presao na levog beka i mislio sam da ce mu bolje leci posto odigrava levom, da bi on poceo opet da se prebacuje na kontra nogu i skoro sve pasove je odigrao desnom nogom. Nikad tako nesto nisam video, da neko na oba beka odigrava stalno kontra nogom.. Najveci problem je po meni bio Ivanic, premalo ga je bilo i jako me cudi da je opstao ceo mec, jednostavno i u odbrani je malo pomagao i u napadu nije nikako preuzimao odgovornost, tako da su nas pojeli u veznom redu jer su Hvang i Elsnik prakticno igrali 2 na 3 protiv njihovih veznih. Prolazimo u Beogradu rutinski..

Kratež

pre 29 dana

Ова прича за Сеола је потпуно небитна. Момак је солидно одиграо, био је сигуран на лопти, пратио игру, противничке играче, одигравао сигурно лопте. То што га је Бјоркан једном претрчао је сасвим небитно, јер је упутио прелош центаршут, Мало је и до терена, тешко се навићи на онај уски и поквашени вештак. Морам да похвалим Ђигу који је овом утакмицом доказао да је бољи штопер од Спајића, а и од Лековића, ако је то уопште била дилема.
A

Ab

pre 29 dana

Trener NULA Igrači PRECJENJENI I IZVIKANI IGRA u skladu sa (ne)kvalitetom ... i tjt... mi protiv ekipa koja samo zna da trči imamo 30% posjed lopte i 2,3 šuta na gol , bez šanse iz igre.. Nije LŠ za nas, što i nije neko razočarenje...al' porazno je da nas jedan Bodo RUTINIRA... Miloje sad kreće sa svojom filozofijom kako je Bodo ustvari Real Madrid, i kako Norveška ima naftu...
I

IZA GOLA

pre 29 dana

kad bi mogao 30 minusa bih dao Milojevicu za pogresnu taktiku,za kukavicki pristup covek je i dalje u 2017.godini
e

e

pre 29 dana

Prvi put se slazem sa vasim ocenama osim ocene treneru,najniza moguca treba da bude.Izasao je kao da igra protiv Reala,a ne protiv limitiranog Bodoa.Ako resi da dozvoli fudbal,Zvezda ce ih pregaziti u Beogradu,a ako ne,pisi lalo propalo.
A

AK10

pre 29 dana

Kako bre Điga može dobiti samo 6.5, prestanite više sa ocenjivanjem. Čovek odigrao bez mrlje.
G

Gosty

pre 29 dana

Logično da ce Seol biti izgubljen, kada nije igrao svoju poziciju.
e

e

pre 29 dana

Njegova jedina pozicija je van prve postave,najgori igrac na terenu danas i to ubedljivo.
r

rui kosta 10

pre 29 dana

Seul i Elsnik ubedljivo najslabiji pojedinci.
N

Normalno

pre 29 dana

Pijani milioneri se pogubili pored siromasnog Boda.
R

Realista1389

pre 29 dana

Sve ok, prolazimo u Beogradu.
H

Holse

pre 29 dana

U beogradu kad vidi da ne ide ovako uvesce kangu i kataija ali bice kasno..realno nismo za ls..nisu ni oni, samo su malo uigraniji..
B

Bangladeš

pre 29 dana

Pevi gol golmanova greška 100% (dešava se) , drugi daje covek koji je pre toga šutnuo 5 puta i pogodio svog igraça, pomoćni teren i obližnji fjord. Ipaķ,realan rezultat, čak se može reći da je Zvezda dobro i prošla jer su zaslužili da prime još jedan. Ali ovo je protivnik koji može da se pobedi sa dva ili više razlike na Marakani samo promenom pristupa igri izmenama u pocetnoj jedanaestorki, bez novih igrača i izmišljanja tople vode. Norvezani su simpatični,rokaju sve na prvu ili drugu, šutiraju i ne znaju gde biju ali trče i bore se za udžbenike. Ocene naravno svima previsoke.
c

cv

pre 29 dana

Miloje nije za Zvezdu ne može Zvezda da igra defanzivan fudbal ponižavali su nas 70 minuta nismo znali gde smo.
!

!!!

pre 29 dana

Ti nisi za navijaca zvezde