Komentari na vest

OCENE – ZVEZDA: Điga postao gromada od štopera! Olajinka je fudbalski Kalinić

V

Volim Zvezdu

pre 16 dana

Super što je Zvezda dobila, ali onakva utakmica i onakve dve ekipe u playoff-u Lige Šampiona stvarno je nerealno loše (nije ni čudo što hoće ozbiljni klubovi da prave njihovu Super ligu). Naravno ja nisam za to, ali ih sada donekle i razumem. 1. Golama Ilić, ok za rezervu. 2. Mimović, nije loš klinac, ali za ovaj nivo, daleko je to. 3. Điga je baš dosta napredovao. 4. Spajić je baš "pravi" fudbaler, kada mu čujete izjave, imate transfer blama odmah. 5. Seol baš izgubljen, nesnađen. 6. Elšnik spor i za nivo ispod ovog. 7. Hvan je igračina. 8. Olajinka je baš borben, ali tehnički skroman. 9. Ivanić je standardno dobar. 10. Milson je jedno veliko ništa, ali baš ništa. 11. Duarte je ok za rezervnog napadača. 12. Puma, kao i Milson, jedno veliko ništa. 13. Dalsio, ju naopako. 14. Šerif, dosta tužno, ali dosta. 15. Luka Ilić, nadam se da će biti dobar. Milojević, neka neko bjasni tom čoveku da se na ovakvim utakmicama (odnosno nikada) ne nose onakve farmerice Dsquared2 i onaj opasač, malo je čobanski. Još jednom, super što je Zvezda dobila.
Ц

ЦЗ НС

pre 16 dana

Коментарисали смо прије утакмице, спомињала се непоновљива емоција на трибинама (срећом присуствовах).... Нисам вјеровао да се може поновити. Можда сам и подлегао негативним коментарима након прве утакмице (тек 1 од 2 обавезне у квалификацијама по колу, тек једно изгубљено "полувријеме") и одустао од можда никад лакшег набављања "парчета папира" за улазак на стадион. Кајем се и нећу прежалити што у живо не присуствовах сјајној вечери која се не догађа тако често! Ако ми је за утјеху и поред ТВ-а сам био као на иглама јер фудбал јесте често суров и неправедан! Данас већ чекамо 18:00 и жријеб за ЛШ и 8 величанствених утакмица за нас цигане!!!
z

zaks

pre 16 dana

Momci, svima hvala za radost i lijepe dane koji su pred nama.
B

Bobb Macadoo

pre 16 dana

Vidi se da je Bodo ozbiljna ekipa, da dobrim trenerom, koji je, moram priznati, na večerašnoj utakmici zakasnio sa izmenama o potpuno je nadigran od strane Milojevića, sa dobrom logistikom (dosta pažnje posvećuju psihologiji igrača), ali ne može se u LŠ, sa skromnim budžetom i uglavnom sa domaćim igračima (3 danaca, 2 slovenca i 1 rus)! Zvezda je mnogo igrački jača i skuplja ekipa! Da sam na mestu zvezdine uprave razmislio bih o kupovinei Hagea, koji po meni nije džabe kupljen od strane Milana, kada ih je Bodo baš namučio u dvomču, i kasnije igrao za Ajntraht, kao i onog krilnog igrača Piternagela, koji je bio dobro 8cenjen u svim klubovima iz jačih liga u kojima je igrao, iako je novinar u prenosi tvrdio suprotno!
G

Goust

pre 16 dana

Desni bek Sjovold, ubija kako igra. Naravno i Hage odlican..
Ц

ЦЗ НС

pre 16 dana

Како бих ја волио да 7 година на клупи имамо једног тренера ма како год се звао!!!
0

0p0oi

pre 16 dana

8

Jlubisa Urosevic

pre 16 dana

Hajde da budemo malo realni, za ovaj klub protiv koga je zvezda igrala nikad cuo, vidi se i po njihovom stadionu da su kao drugoligasi a ovde se pise kao da je igrala sa realom.
N

Narog

pre 14 dana

Ako ti ne znas to je tvoj problem a ne cinjenicu da je pobedjivao i Romu arsenal
b

brine

pre 16 dana

za vangardu koja sluša sinfoniju da napišem da mi obični smt+rtnici slušamo himnu lige šampiona a ja ih pozivam da dođu i da je slušaju
L

LekaB.Brdo

pre 16 dana

Zelim da vidim Luku na prednjeg veznog u buducnosti. Decko nije krilo .

Usput

pre 16 dana

Luka je po meni mlađa verzija Mirka Ivanića
D

Djape45║

pre 16 dana

U prvom mecu je prinudno igrao krilo a sad jer je menjao Ivanica koji je zbog rotacija zavrsio na krilu. Luka bi u buducnosti i trebao da igra ofanzivnog veznog umesto Ivanica.
N

NebojsaSomborac

pre 16 dana

Bolji je od Ivanjica. Svaka cast Mirku, Luka ima bolji pregled igre i lucidniji je. Stvar ukusa za oko. Da se ja pitam izabrao bi Luku
V

Vladanostojicdr

pre 16 dana

I ja zelim Ilica na prednjeg veznog.
G

Gost123...

pre 16 dana

Kojoj budućnosti? Ima 25 godina, a ne može pošteno da odmeni Ivanića ni na par minuta, a da ne strahujemo od svakog poteza!
e

edo555

pre 16 dana

Kljucna stavr na ovoj utakmice je agresivnost igraca ZVEZDE.Savrsen mec stalni,pritisak disali su kao jedan.Sticice jos pojacanja spic cukarickog odlican Melo umesto Serifa.Nije mi zao sto sam stigao u 3 kuci sa utakmice,NAPRED ZVEZDAAA
2

22334455

pre 16 dana

Navijac sam Partizana, ali ovim putem zelim da kazem, svaka cast Zvezdi na prikazanoj igri, razbili su Bodo. Zvezda je trenutno tri svetlosne godine ispred amatera iz Partizana. Svaka cast!
D

Dre

pre 16 dana

Konačno timska partija! Kada gines vrati ti se sa onako glupim penalom kakve smo mi nekada prqvili. Bez euforije i dizanja u nebesa . Olajinka je povukao bas dobro tako da bi sve bila sramota da nisu izginuli. Điga fantastičan !!!
C

CCCC

pre 16 dana

Svaka čast za ulazak u LS ali za nešto više suviše tanko. Možda se oporavi i unapredi igra kroz utakmice ali videćemo. Nisam ovoliko strepimo ni protiv koga od 50 do 60 tog minuta je bila prilično vuna i zadnjih 15 umalo srce da mi stane.
F

Fici

pre 16 dana

Ko je naso i doveo Đigu kapa dole. Čovek raste do velikih visina. Šteta samo što sad razmišljamo samo za koliko cemo ga prodati. Inace ekipa još nije formirana i uigrana. Verovatno ce biti još promena igračkog kadra. Da bi ekipa sazrela treba mnogo ovakvih utakmica a u našoj ligi toga nema.
E

Ej bre

pre 16 dana

A onaj smrad sa bradom na areni odma pravi pricu posle utakmice kako Serif nista ne valja a Duarte je eto majstor jer je dao gol sa penala pa pita goste ,kakva bedna kampanja prema njemu ,A duarte je i sporiji od Pesica ,u ovaj narod mozes da ubedis svasta , Samodestrukcija je srednje ime nase
P

PopB

pre 16 dana

Daj ne brukaj se, leba ti. Duarte je lično Levandovski za Šerifa. Barem zna da primi loptu. Ona raga kad je dohvati sve se čini da će da slomi nogu preko lopte
v

v1ad

pre 16 dana

Pazi, Duarte je kompletniji igrac prilicno od Ndiajea. Bolja tehnika (sa loptom, suta, svega), bolje se krece. Ndiajeova prednost je sto je nesto veci pa je bolji u skoku i malo fizicki jaci. Ali ne nesto mnogo. Sa Duarteom kad primi loptu ne moram da gledam bojazlljivo kroz prste da li ce da se saplete o svoje noge barem. Opet, Ndiajae radi svoj posao, borben je, daje golove, tako da nije za bacanje. Mada bih u svakom momentu pre igrao Duartea umesto njega.
B

Babugadi

pre 16 dana

Onaj sprint Duartea od 60 metara u drugom poluvremenu ka našem golu kad smo ispali,Šerif ne bi mogao ni za tri svetlosne godine da dostigne..A Duarte je bar 5 puta bolji fudbaler od Šerifa.
8

8

pre 16 dana

Svi mi koji se razumemo i fudbal pričali smo i pre žreba da koga god da izvučemo imamo šanse, i to baš zbog Milojevića. I znali smo da će prvu utakmicu da odradi maksimalno defsnzivno. Sem Molsona ( neračunajući Kataia ispao iz rotacije) Milojević ima igrače koje može da kontroliše tojest njihovo pozicioniranje na terenu kretnje i naravno zadatke u odbrani. Jedna stvar sa meča je upala u oči a to je zajedništvo ekipe prosto kao da su reprezentacija a ne grupa igrača iz Ujedinjenih nacija, video se duh ekipe kroz međusobno bodrenje .Deluje kao da je stvorena hemija među igračima, a to ćemo najbolje videti kroz Ligu šampiona u trenucima kad budemo u zaostatku gol ili dva da li će kao kolektiv uspeti da podnesu pritisak i vrate se u meč .
D

Don Vito Corleone*

pre 16 dana

Druže Darjane, Bode/Glimpt je ekipa na nivou SLS iz plej aut zone! Spusti se na zemlju! I dalje tvrdim da nemamo trenera. Zvezda nije stvorila ni jednu šansu iz igre. Opet penal i prekid, kao na utamicama u SLS!
д

дон јое редингтон палермо

pre 16 dana

ти што узимаш за ник наше људе часне, мани се тога, нико си и ништа, са таквијема нема приче, само , шибе
P

PopB

pre 16 dana

jeste na tom nivou, zato je Murinjo sa Romom popio 6 komada od njih. Znaš šta bi im Partizan uradio, sa vihornim štoperom Mujagićem?
G

Goginasaczbg

pre 16 dana

Slazem se. Samo prekid i sut Ilica na kraju. To moramo popraviti
D

DelijaNisJug

pre 16 dana

Sta fali sutu Ilica? Jedino mesto gde je mogla lopta da prodaje,izmedju dva igraca. Sta lupeta. Bravo Luka, za sut za borbenost. Delija nas od malih nogu
B

Brko

pre 16 dana

Teško je nekog izdvojiti, ali i Duarte ostavio veliki utisak! Možda bi bio potez dovesti Berga.
p

psyhhodelija

pre 16 dana

Olajinka i Điga !!! Hvang je motor ekipe...Zvezda je u Ligi šampiona !!!
P

Predlog

pre 16 dana

Mogli bi u buducnosti osim ocena, da se isto napravi text o svakom pojedincu na osnovu statistike. Tipa: broj duela, pretrcani km, km u sprintu malo ta naprednija statistika, cisto da vidimo da li desavanja vidljiva golim okom i utiskom mogu da se uporede sa statistikom.

Usput

pre 16 dana

sviđa mi se
Д

Динарац

pre 16 dana

Оцене су више него што би требало и то због еуфорије после победе над, да будемо објективни, екипом која је бар за 20-30 посто слабија од Звезде по именима, а вероватно доста више по буџету. Ипак, јасно је да је Насер Ђига направио огроман, изненађујући напредак у односу на период од пре годину дана и да не бисмо смели да га продамо. Вања Дркушић је потпуно другачији тип централног бека и нема ту експлозивност и зато не би било исто с њим, с без Сенегалца у тиму. Им Бом Хван делује као да може да игра две утакмице исте вечери без проблема, уз неспорно знање огромна је његова енергија и понаша се као да је дете клуба, а не странац. По знању је најсличнији Марку Марину, само је физички доминантнији. Доктор фудбала. Делује да су нам оба бека танки за озбиљан европски фудбал (Сеол посебно), док ни Милсон ни Пума нису адекватна замена за Османа Букарија. Таквог играча тешко да чемо пронаћи и његова продаја реално није надокнађена. Дуарте добро чуван цео меч, често је био уз аут линију уместо у шеснаестерцу, али види се да је лепо школован, странац који игра за тим, а не за личну статистику. Видећемо шта ће се десити у ова три дана до краја прелазног рока, али делује ми да ће бити неке еуфоричне куповине у последњи час. Како год, не очекујмо чуда у Лиги шампиона, али ценим да нам се дебакли као против Бајерна и Тотенхема више неће дешавати.
D

Dre

pre 16 dana

Pa legao bi nam neko na levom beku ozbiljan sa iskustvom i znanjem. Ni desni nije ništa bolji za LŠ . Za ostale utakmice biće ok. Mimović baš dobar dečko...
L

Lastiše Lastiše

pre 16 dana

Uroš Spajić apsolutno igrač utakmice, zaslužio 9 bar jer je odigrao bukvalno perfektan meč i još na sve to dao i gol
V

Vojabor

pre 16 dana

Odigrao dobro ali nista wauuu Koliko je iskusan ocekivao sam vise
Ц

ЦЗ НС

pre 16 dana

Vojabor@ Обојица коментаришемо синоћњу утакмицу и учинак Спајића. Шта је то могао више и боље у утакмици гдје заједно са Ђигом и свима осталим у екипи није/нису дозволили противнику да направе скоро па ништа за 90+ минута? Можда да постигне још 2 гола или да крене од шеснаестерца да дрибла до њиховог гола?
P

Pedja108

pre 16 dana

Mimovic dobio 7? Momak je odigrao odlicno, ne znam kakvi su ovo komentari. Pored Djige bio najstabilniji u odbrani. Davao precizne pasove, ukljucivao se u napad, odbranio sve pozadi.
P

Pedja1989

pre 16 dana

Bukvalno posle onog zlata vrednog gola ovakva partija,decko verovatno jedan od najzasluznijih za prolaz ocena 7 sramota
B

Boxy

pre 16 dana

Darjan dominira, standardno, ali mislim da je mogao da bude malo darezljiviji sa nekim ocenama
I

Imadzinajšn Deprešn

pre 16 dana

Svaka cast svima koji slave pa i meni. Skidamo kapu gospodinu Milojevicu koji je uvideo greske iz prve utakmice, pobedio sujetu i pokazao da je spreman za Ligu Sampiona. Mimovic, Duarte, Milson u prvoj utakmici napravili razliku i evo u drugoj starteri. Rutiniran je Bodo koji ipak po kvalitetu nije ni blizu renomea Crvene Zvezde. Milojevic je svojim greskama u prvoj utakmici dao sansu da mastaju o ligi sampiona. Mislim da je Liga evrope takmicenje po meni za njih i da ce tu napraviti lepe rezultate ove sezone. Nama ostaje da crkamo protivnike i uzivamo
I

Ivan171010

pre 16 dana

Nisi u pravu.Koliko puta čovek treba da se dokaže da bi mu se verovalo?Utakmicu u Norveskoj je postavio onako kako mora,vrlo pragmatično kao i ranije protiv Krasnodara ili Jang Bojsa na strani.Shvatio da se ne može protiv njih igrati spuštenih gardova na veštaku kratkih dimenzija,nije hteo da im ostavi prostor.Da je odigrao po željama onih koji misle da znaju više izgubili bi sa 2 ili 3 gola razlike(Roma su pobedili 6:1).Otuda kod Vladana sve one ironične reči posle prolaska.Ako ništa proradio mu je inat zbog vas i ekipu je lakše motivisao.
2

24.232

pre 16 dana

Djiga odlican, ali ni Spajic nije bio nista losiji. Pritom, kada odbrambeni da gol, vredi mnogo vise. Iz tog samo razloga ne moze Spajic da ima manju ocenu od Djige. Jer po svim parametrima koji se uzimaju, Spajic je igrac utakmice. Nije primio gol, a dao ga... i on barem 8,5.
V

Veruj mi

pre 16 dana

Da si bio na utakmici i gledao shvatio bi zasto je Djiga igrac utakmice. Covek pogresan pogled nije imao celu utakmicu. Perfekcija cista. Dobila je Zvezda ozbiljnog i preozbiljnog stopera!
B

Bio sam

pre 16 dana

@Veruj mi Ja jesam bio na utakmici, a potom još jednom pogledao meč kod kuće kada sam se vratio sa stadiona i premotao meč. Uroš Spajić je u prvih 85' zatvorio bukvalno sve. Điga se istakao nekim sjajnim reakcijama u samoj završnici ali je imao tokom meča nekih diskutabilnih dodavanja i grešaka u pozicioniranju. Spajić je odigrao perfektan meč. Uvek bio postavljen savršeno gde treba. Na sve to još i dao gol vredan plasmana. Ako mi ne veruješ slobodno premotaj (ako imaš opciju naravno) i pogledaj još jednom meč i obrati pažnju konkretno na Spajića. Pratim Zvezdu aktivno svaku utakmicu dobrih 15 godina i ne pamtim bolju utakmicu jednog štopera. Do večeras je to bila partija Erakovića na Kamenolomu protiv Brage.
S

Skeva123

pre 16 dana

Realno Zvezda nema dobro krilo kao sto je bio Radonja da makar jednom iz dva tri pokusaja izbaci cuvara. Po meni je Seri iz Vojvodine doktor za sva nasa krila (Olajinka, Milson i Puma) i ne znam zasto njega nisu pokusali da dovedu verovatno ce ga Vojvodina prodati za manje para nego sto smo mi dali Milsonu. Jedino Ivanic, Hvang i mozda Mimovic imaju ideju kako da izbace igraca driblingom, Milson nije bas toliko los, Olajnika se dosta bori, ali mu je dribling tanak, a Puma nema ni P od pume u sebi. Po meni Duarte solidan napadac - doduse nije bas imao previse sansi danas. Elsnik nije los, ali malo spor za moderan fudbal. Danas odlicni Spajic, Djiga i Mimovic, Seul ni tamo ni vamo. Dalsio po meni los igrac zato sto imas utisak kao da copa-nema covek desnu nogu. Od ofanzivnih igraca uz Duartea dobar Ivanic (ne znam sto njega najvise napadaju - po meni on je kao dirigent) steta sto nije mozda pre 3-4 godine otisao u neku iz liga petice. kad igra ofanzivnog veznog igra direktno i ne komplikuje, kao krilo moze da izbaci cuvara ispred sebe, a kad bi saigraci bili bolji i on bi bio puno bolji, ume i dosta dobro da igra bez lopte. U Norveskoj je nekoliko puta izbacio u prvi plan Olajniku, ali ovaj drugi je gubio lopte u solidnim pozicijama. Po meni ako se ne dovede novo krilo bolje forsirati malog Laneta nego Pumu ili Milsona.
K

KojicUrke

pre 16 dana

Dati sansu Ilicu. Koji Milson i Puma. Ivanica na levo krilo a Luka prednji vezni. Luka je lucidan i deli lopte dobro,pregled igre odlican i brate nas je,Delija. Bravo momci
Ц

ЦЗ НС

pre 16 dana

Значи само су на цјени дриблери🤣🤣🤣
B

Bršcz

pre 16 dana

Olainka najbolji zvezdin igrač. Sto se tiče Pume meni se svidja samo da klikne.
O

Opaidemoooo

pre 16 dana

Olainka??? Sem zelje nista drugo.
E

Ej

pre 16 dana

Duarte slicna faca ko rambo kad ga zabijao brazilcima:)
J

Jole al pravi

pre 16 dana

To je to.. Ode Djiga, Hvan, Mimovic.. Ostadose na ovi Serifi, Pume... I u ls smo kanta za napucavanke

Proficap

pre 16 dana

Puma i Endijae na prodaju, bio sam na Severu, oni su bre smesni, Puma ko maneken gleda igraca i nece da se vrati nazad, a Mimovicu dusa u nosu, on je krilni igrac i izigrava majmuna. Serif usao i posle 2 minute nema snage. Ajde bre kuci. Olayinka, Seol, Hvang, Djiga, Spajic, Ivanic, dati im plate od 300.000 evra mesecno i neka uzivaju. Pogotovo onaj Olayinka, i Hvan. Na TV-u ne mozes da vidis koliko znace timu i koji su to sprtanci.
Y

YayaT

pre 16 dana

Vucic radi za Uefu ,ima kljuc od kase i deli nam milione ..Ceferin sedvicar ...Koji ste vi svi luzeri...
u

ubedljivo najgori

pre 16 dana

Mirko Ivanić i Milson!!! Je l vi pratite fudbal, ili kao papagaji samo ponavljate sta su komentatori rekli?

Usput

pre 16 dana

Ivanić maestralno pravljenje viška,kretanja u među prostoru... Par odličnih lopti " ispod zemlje" . Mirko je jedan od najpismenijih igrača u Zvezdi. Milson loš,tu ću se složiti ali se vidi da zna šta želi i mišljenja sam da će on da nadođe u nastavku sezone.
J

Jovanzuba

pre 16 dana

Jeste pismen Ivanic,pismen je i Ilic. Ivanic nema snagu za celu utakmicu. Milson,uh, nepismen do bola
Y

Yaya77

pre 16 dana

aloMozzart,shut karta za ovog cjoroskopa!!!trena mu dati otkaz kako radi posao, a onom Rajku Chicago zabraniti ulazak na stadion!!
G

Gost266

pre 16 dana

Pre svega da se zahvalimo svima na ovom velikom uspehu. Miloje i ko je sve tu ucestvovao u postavci taktike,sjajno bez greske. E sad cu reci neke mane koje bi eventualno dosle u Ligi sampiona. Pod jedan nemamo krila! Imamo za ovaj nivo dovde. Drugo, u Ligi sampiona nece to moci ovako u sredini bez krljatora,kvaritelja igre u srcu same sredine. Tu fali ozbiljan igrac Kazemiro iz Reala i slicno, naravno na nizem nivou ne mislim bukvalno on. Trece levi bek, pravi levi sa levom nogom. E, onda mozemo da pricamo i da predstavljamo nesto i da ostvarimo neki bod vise. Tu bi Hvang profitirao kad zna da ima osiguraca pored sebe.Pa svi bi tu mogli da se oslone kao tim. To je Bode imao u vidu Berga tamo, ovde ga je Ivanic markirao i kraj price. Ali desno krilo pod hitno,dok levo ova dvojica mogu da se rotiraju. Ako ste gledali Jang Bojs protiv Galate, kakvi su ono brzanjci napred u timu Jang Bojsa, koja je ono brzina nestvarna i to za po 3 miliona su nasli ona dva Bolta , koji su ih unistili u Svajcarskoj i Turskoj,.Haos su im pravili i izbacili skupoceni Glatasnajper. Puma nije igrac za Zvezdu, Milson je sumljiv i dalje, ali sa njim moze da se radi jos malo, u evropi ovako da pada to je kontra napad i gol,nema tu sviranja faula olakog. Imaju pare,znaju i oni ovo sigurno, ako sad ne uloze jos ta dva igraca kad ce? Jos jednom napravili ste istorijski rezultat, ali mi smo veliki klub ne treba sad ici tamo samo da bi se setali, vec da probamo nesto da dignemo reputaciju kluba,bodovi i slicno. I to na strani trebamo da popravimo, da imamo tim koji ce i na strani da odgovori,a ne samo kuci! Sjajno veceras,hvala Miloju do neba! Njegove suze i moje su bile kad sam ga video dole na travi. Veliko im hvala! Napred Zvezda, samo napred!!!
D

Dre

pre 16 dana

Bukari je tata za sva naša krila. Loša uprava! Milson nije mogao proći Svjoborda niti jednom...
B

Bangladeš

pre 16 dana

Po Flashscore-u Elšnik najbolji u Zvezdi, sa njim Spajić pa Duarte. Kao da nismo istu utakmicu gledali.
n

neshha

pre 16 dana

Ocene na Flashscore nemaju veze sa realnoscu.Posle utakmice u Norveskoj Djiga bio jedan od losije ocenjenih.Tu sam ih odjavio po tom pitanju zauvek.
Y

YayaT

pre 16 dana

Darjan,Rajko i onaj Rade Bogdanovic idu na zid placha,Miloje im placa put!
D

Djape45||

pre 16 dana

Prodati Hvanga i Djigu za ispod 15,20 miliona bi bio teški amaterizam. Nadam se da će uprava da se posavetuje sa Mamićem pre nego što i dodju ponude, a biće ih sigurno s obzirom da i jednog i drugog prate premijerligaši.
E

Ej

pre 16 dana

Ne treba zvezdi mamic nego dva stranca koja prate moderan rad u fudbalu....
P

Pedja108

pre 16 dana

Ne odlucuje Zvezda za Hvana. Imaju dogovor sa njim da preko 5 miliona moze da ide. A Djigu svakako ne treba prodavati. Iduce godine vredece 15 miliona.
D

Djape45║

pre 16 dana

15 miliona je preko 5 ;)
Y

Ygz

pre 16 dana

kako te Miloje spustio na zemlju cjoro
M

Milan271901

pre 16 dana

Ih,sad kao svi lajkuju a posle prve utakmice se slagali sa ,,Chorom" i pljuvali čoveka koji je milion puta dokazao da odlično procenjuje protivnike i postavlja igru u skladu sa realnošću.
7

777sad

pre 16 dana

koji si ti kulov DN
z

zr888

pre 16 dana

Cjoro,niie za tebe fudbal i pero..

Sloba Delija

pre 16 dana

Prvo da se izvinem Miloju. Posle prve utakmice sam mislio da se takticki vratio na katanaco iz prvog mandata iako, za razliku od onog vremena, ima mnogo bolje igrace, koju upravo mogu da izadju sa visokim presingom. Veceras upravo takva taktika i odigrana je jedna fenomenalna utakmica. Vise ga nikada necu dovoditi u sumnju i uopste komentarisati, obecavam. On je nas Dejan Radonjic, trenerska legenda kluba. O samoj utakmici i nevidjenom ucinku Djige , Hvanga, Bruna, Okajinke, Micka i Mimovica sve je ovde vec receno. Kapa dole. Jedino sto me brine je defanzivna igra Seola. On igra bez plitke markacije i duela, stalno se povlaci od igraca i onda lako ispada. Video sam da mu je i Miloje pokazivao da pridje igracu, bez efekta. To se (jedino) mora korigovati inace tu cemo imati probleme sa alama. Na kraju, Djiga sada NE SME DA SE PRODA, predlazem i kolektivnu molitvu da na dr. Hwang ostane. Srecno nam predstojece uzivanje do januara.
N

Neznalica

pre 16 dana

Što do januara?
f

fandjo1

pre 16 dana

Djiga ostaje sigurno,posle ovakve partije samo bi ga budala prodala,decko ce za pola god ili godinu posle LS da vrijedi makar 15 mil,Serif moze da ide alobodno,jer je Duarte macka...strah me jedino za Hvanga,al nadam se da ce i njega sad igranje u LS da zadrzi jos pola god,valjalo bi da ostane i zbog Seula,da mu pomogne da se prilagodi,jer mi se cini da cemo i sa njim da dobijemo strasnog igraca, Mimovic ima perspektivu,nije jos na nivou Nedeljkovica,i ne znam dal ce ikad bit zbog konstitucije, al moze i on mnogo,ovaj golman nije los,al je Glazer za njega ipak dr,al mali ga je za razliku od prosle utakmice nocas pristojno odmjenio,ovaj Milson se vidi da moze,al mi ne bi bilo zao da ga mali Jovanovic izgura iz startnih 11, Puma...samo neka je zdravo,fala bogu da smo zadrzali Olajinku, u principu imamo dobru ekipu,sto su momci nocas i pokazali, svi su doprinjeli ovom prolazu... Milojevic,posle onog bunkera u gostima,kad ga je Mimovic bukvalno spasio,nocas bez ikakve zamjerke,disciplinovano,hrabro,prave izmjene u pravo vrijeme,vrhunski i spemljena i vodjena utakmica
e

e

pre 16 dana

Djiga,i Spajic odusevili,a jedino mislim da je Katai klasa u odnosu na Milsona i Pumu.Ocene realne.

Usput

pre 16 dana

Nakon utakmice u Norveškoj,rekao sam da je bezveze davati negativne ocene igračima nakon utakmice zadatka,da je Miloje odigrao na iskustvo i da će Zvezda proći Bode sa pola gasa. Dobio brdo minusa i raznih komentara od tog da sam sendvičara pa nadalje... Tad rekoh da neću ulaziti u raspravu sa fudbalski nepismenim ljudima i da će utakmica u BG biti odgovor pa bi sad samo da pozdravim neke poput: iz šljivika,nenad1234 ,drvo, sa sevena i slične.

Usput

pre 16 dana

Što se same utakmice tiče za mene dva mala iznenađenja. Pozitivno iznenađenje Mimović, malo sam se pribojavao njega desno ali izuzetno zrela partija alal vera. Sa druge strane negativno Milson, očekivao sam mnogo više od njega. Duarte,imamo konačno krštenog špica posle Boaćija i Falćinelija. O Šerifu samo mogu reći da sam doživeo da nakon situacije kad otima loptu i izlazi u prazan prostor ne skočim sa stolice,toliko. Voleo bi da Miloja vidim kao selektora Srbije jednog dana.
s

sasa76ub

pre 16 dana

Ti su svi u Lazi veceras
Z

Zvezdas1989

pre 16 dana

Odlicna sredina,odbrana,napad napokon da imamo inteligentnog spicajos kad se Glazer vrati.Ako ode Serif Duartea upariti sa Ohijem ili Veslijem iz Karamguruka i puska.Mislim da bi Vesli bio opasna investicija ako ga vrate u formu ipak bivsi igrac Aston vile placen 20mil.Jedino negativno to sto nemamo krila Milson koliko je placen nista nije pokazao,Puma tuga.Olajinka je vise da igra drugog spica u 4-4-2 nije krilo.Sta radi nas skauting trebaju da jure klinare iz poznatih fudbalskih skola.Jednog moras ubosti,kako je dinamo ubo Olma,Norsijeland mlade igrace,umesto sto daju za nekog pumu bolje da su ulozili u skaute.Na primer otvore preko Ramba skauting mrezu u Brazilu ili preko Deja Damljanovica u Juznoj koreji
S

Srbija Majka

pre 16 dana

Jako zrela utakmica gotovo svih...ali veceras su izdominirali Hvang, Djiga i Duarte. Naravno da je tu i kapiten i to ne samo zbog gola, nego zbog kompletnog utiska, kao i Mimovica...ali sam namjerno izdvojio ovu trojicu, jer su pokazali klasu vise i ono sto je u stvri najblize stanardu vrhunskih klubova i igraca. Djiga je sazreo u pravog stopera, i ova sezona ce sigurno biti njegova...zato Zvezda ne smije da ga pusta u ovom prelaznom roku...jer njegova cjena mora da ide preko 10 miliona. O Hvangu je vec izlisno komentarisati, i velika je sreca i blagodat da imamo priliku da ga gledamo u Zvezdinom dresu. To su na kraju u ovom trenutku nasa dva najskuplja igraca...i prema tome ulaskom u Ligu Sampiona smo valjda ubacili dovoljno novca, da nam nije nikakav pritisak da ih pustamo za sitne novce. Biti suzdrzan i pokusati sacuvati ih sto duze...a onda naplatiti svaki cent za njih, i naravno podici ugled kluba kao sto je to radio Mamic sa Dinamom.
A

Aranđel

pre 16 dana

Svima svaka čast, ali mislim da se za 4.5 miliona moglo dovesti bolje krilo od Milsona.
T

Tim redom

pre 16 dana

Naser Điga, Tito, Nehru
g

gost975

pre 16 dana

Dubok naklon i veliko ti hvala ZVEZDO. Čestitke igračima i stručnom štabu. Utakmica koja je primer kako se gine za grb Zvezde i crveni bele boje. PS Vidi se još neuigranost u zadnjoj trećini terena, ali ima sad dvadesetak dana da se i to posloži. Moram reći i ovo jer je jako važno: Terziću ne igraj se vatrom i nekim budalastim prodajama. Nemoj bušiti ovaj pozitivni talas emocija u srcu zvezdaša. Ova večerašnja pozitiva treba da bukti, ne da se gasi.
G

Gostgost

pre 16 dana

Ilic - pljuvan od trenutka kad je ozvanicen, pljuvan nakon svake utakmice u ligi, pljuvan nakon prve utakmice. Ocena 10! Mimovic - pljuvan otkad je usao u prvi tim. Te slab napred, te slab nazad, te slaba tehnika. Ocena 10! Djiga - pljuvan pre nego sto je uopste dosao, pljuvan nakon sto je dosao, pljuvan cele prosle sezone, te cepanka, te slab sa loptom, te kikseta, te da valja ne bi bio u rezervama Bazela, ima toga jos. Ocena 10! Spajic - pljuvan i on jos pre nego sto je potpisao, i nakon sto je potpisao, i sve vreme dok je bio tu. Te staklen, te bivsi igrac, te nema pojma, te pregazilo ga vreme, te nije dobar za Zvezdu, te nije dobar za LS, LE, nasu ligu. Ocena 10! Seol - pljuvan od prvog minuta. Te slab, te kiksira, te nespreman, te mitsko bice. Ocena 10! Hvang - mozda i jedini koji nije pljuvan, ali i za njega je bilo negativnih komentara. Kiksira, zuji, slabotelesan... Ocena 10! Elsnik - pljuvan od druge utakmice. Nova meta pljuvaca, koji su i veceras briljirali u svom performansu protiv njega. Ocena 10! Ivanic - pljuvan vec u prvoj sezoni vec posle par utakmica, a narocito prosle i ove sezone. Te metiljav, te bivsi igrac, te prosao zenit, te ne moze da potrci, te bez snage. Ocena 10! Milson - pljuvanje krenulo jos pre nego sto je dosao. Pljuvanje se pojacalo dosta vec posle prve utakmice, a bilo ga je i danas. Ocena 10! Olajinka - pljuvanje pocelo kad je poceo pad Zvezde prosle sezone, pljuvan dobar deo prosle sezone. Pljuvacina se nastavila cim se pojavila informacija da hoce da se vrati u Slaviju. Ocena 10! Duarte - pljuvan jos kad mu se pojavilo. Te kakav je to spic, te igrao u slaboj portugalskoj ligi, te novi Tomane (posebna prica), te nikakav nije. Ocena 10! Puma - pljuvan jos pre nego sto je dosao, pljuvan nakon sto je dosao, pljuvan nakon svake utakmice, narocito nakon prve dve. Da ne nabrajam kako je sve bio pljuvan, bilo je toga puno. Ocena 10! Ilic - pljuvan nakon sto se pojavila informacija da dolazi, pljuvan nakon svake odigrane utakmice. Ocena 10! Dalsio - pljuvan jos pre nego sto je dosao, pljuvan nakon Mladosti najstrasnije, te Milojeva kombinacija, te ovo, te ono. Ocena 10! Serif - Kada neko ima 19 golova i 4 asistencije na 43 utakmice, gde je u proseku igrao 60 minuta po utakmici, to obicno znaci da taj neko treba da bude pohvaljen. Ali ne, ovaj momak trpi neverovatnu hajku, neverovatnu pljuvacinu, jos pre nego sto je dosao, jer zaboga, kakav je to igrac koji dolazi iz turske lige a igrao u Gorici, a onda najgore blacen, apsolutno nezasluzeno nakon svake utakmice koju je odigrao. Nisu mu pomogli ni golovi u LS, u derbijima, u ostalim utakmicama za titulu, nista, samo i jedino pljuvacina, pa cak i kad je na klupi. Ne secam se igraca koji je toliko pljuvan a da nicim to nije zasluzio. Ako nisam isao u detalje za Pumu, tek ovde nema potrebe, svi citamo iste bljuvotine o ovom momku. Ocena 10! Miloje - pljuvan vec u svojoj prvoj sezoni, iako je tokom celog prvog mandata ostvarivao fantasticne rezultate. Pljuvan, nazivan glavatim, Klarkom Kentom, bunkerasem, talicnim, losim trenerom... Najgadnije pljuvan pre nego sto je sad ponovo trebalo da dodje, kad je dosao, posle svake utakmice, na svakoj vesri koja pominje makar njegovo ime. Ocena 10! Sta sam ovime hteo da kazem? Hocete li vise da prestanete da s***te po ovim ljudima, i da svoje "kritike", da ne kazem komplekse, zadrzite za sebe? Jer sam siguran da ne postoji klub na ovom svetu koji ima navodno toliko navijaca, ali da ti navijaci ne daju podrsku timu, nego sa pljuju po njemu, i istresaju kofe g***na na sve koji imaju veze sa timom, pocevsi od kafe kuvarice, preko trenera, igraca, uprave. Je l' vi navijate za Zvezdu ili ste tu da se ispraznite? Ako navijajte, dajte podrsku, ako ne, nemojte da pljujete, nadjite nesto drugo cime cete da ispraznite sve te akumulirane komplekse i bes koje drzite u sebi! A za sve ucesnike utakmice ocena 10, jer su svi dali sve od sebe, izginuli na terenu, i svi doprineli ovom plasmanu, i sve to uspeli da urade sa ovakvim navijacima.

Fear The Beard

pre 16 dana

Druze,imas u lajv komentarima,cetvrti minut de igra,a krenulo pljuvanje po Olajniki,Ivanici,Miloju.Ej bre,cetvrti minut?To su sve opasni kompleksi,pljuvaci ce sad da se primire,do sledece prilike.
g

gost975

pre 16 dana

Vidi se da ti prekipelo. I tebi 10 i BRAVO. Ljudi, Zvezda se voli i kad je prva i kad je zadnja, ko god je vodio, ko god igrao... Pozitivna kritika je uvek dobra (i sada i uvek je ima, i treba da je ima jer to zvezdaško srce traži bolje, jače), ali manimo se pljuvanja samo da bi zapljunuli. Ajmo pozitiva večeras i ubuduće, a ako neko to iz kluba pokuša da zasere ja sam prvi koji to neće odćutati. U srcu mome živiš samo ti ZVEZDO moja ljubavi o tebi maštam o tebi pevam samo tebe volim ja
B

Bangladeš

pre 16 dana

Koliko pljuceeeeeeeee :)
l

lol hbjhhbh

pre 16 dana

Ivanic NULA!!!!!! Navijao sam da dobije crveni karton!!!
I

Igorgost

pre 16 dana

Ovi kompleksaši, što nemaju pojma ali se predstavljaju kao stručnjaci, pošto je Miloje pokazao da nemaju pojma i da su ispali debili što su ga prozivali, sad su se sakrili iza kulta Đige 😂

Fear The Beard

pre 16 dana

Pribojavao sam se Ilica,nije do sad ostavio utisak.Veceras nije ni imao posla.Znacice mu ovo sve,ali bice ipak rezerva kad se Glazier oporavi.Mimovic odlican,sledeca zlatna koka.Seol se trudi,radi,zeli,ali bi bolji bio desno,to mu je prirodna pozicija,te s toga izvodim zakljucak da nam je levi bek neophodan.Hvan i Elsnik su delovali odlicno,tu je i Dalsio da bude u rotaciji,veceras dobro zatvorio,i iako je najblizi tome da bude defanzivni vezni,on je ipak "osmica",ali to su i Hvan i Elsnik.Nadam se da Hvan ostaje,igrace LS,a nama treba i bar jedan klasicni def.vezni.Ilic i Ivanic kao ofanzivci kompletiraju vezu.Duarte odlican,i trebace nam jos jedan spic,ako Serif ode,a nadam se da ce otici jer je smotana panjina.Ako ga ne uvaljamo nikom,onda ce on i Duarte biti tandem devetki,a ako Serif ode,treba nam novi spic kao zamena Duarteu.Krila su problem,Jovanovic i Prucev su za nasu ligu,a Olajnika,Milson i Puma su krila koja ne mogu nikog da pretrce.Tesko je sad traziti novo krilo,koje nam treba,a vec imamo pet krila,uglavnom levonogih.Ako budemo dovodili pojacanja,mozemo ih privuci Ligom Sampiona,ali ne sme se poremetiti atmosfera u timu.Kao lani.Dakle,pazljivo i pametno,trebaju nam samo proverena pojacanja.Levi bek,zadnji vezni pre svega.Krilo ako moze,kao tacka na I.Kanga,Rodic,Katai,Prucev nisu za Zvezdu vise.Mrkela,Marin i Terzic nisu abolirani bez obzira na ulazak u LS.Ne rade dobro,sreca po njih pa je Miloje kadar da ispravlja njihove brljotine.

Fear The Beard

pre 16 dana

Zaboravio sam u brzini stopere.Djiga brutalan,pokazati zube i ne prodavati ga za ispod 10 miliona,a zasto da i mi ne budemo bezobrazni,pa da trazimo i celih 15.Ali,ne prodavati ga sad,nikako.Spajic odlican,i uz Drkusica,imamo odlicnu trojku koja ce da gura sezonu.Drkusica otkupiti obavezno,pokazao se na Ep,a pokazace se i kod nas.
O

Oscar

pre 16 dana

Čestitke Kroaciji na prolazu i puno sreće u nastupajućoj Ligi prvaka
a

as77778

pre 16 dana

niste prosli,ispali ste iz LS LE i LK....
g

grobardogroba

pre 16 dana

Teska srca moram priznati da je zvezda tri koplja ispred Partizana iako sam navijao da ispadnete cestitam na prolazu.
h

haha77

pre 16 dana

to sad kazes,a sutra kad Shamrok iz Kijeva kaze da je namesteno ti ces odmah da to podrzis
D

Darth Vader89

pre 16 dana

Doktor Miloje čista desetka.
A

Apoel

pre 16 dana

Skoro moze da se kaze da su svi bili odlicni, ali Djiga, Hvang i Duarte ispred ostslih!!!
M

Mokijano

pre 16 dana

Posle duže vremena uživao sam, utakmica za pivce više :) Svaka čast, na borbi, na poštovanju dogovora, na kompletnom utisku... Bravo za svakog, ocene same po sebi nisu toliko bitne!
М

Мрцина

pre 16 dana

Мимовић је могао комотно пола оцене више да добије.Мислим да ће Ђига уз Спају још више да сазре.Ово вечерас је било фасцинантно.Али Дуарте који се враћа из шпица и сече лопту на 20 метара од нашег гола,шта рећи..Хван је играч за топ лиге,какво фудбалско умеће.Хвала Дарку Ковачевићу који је средио његов долазак.Олајникин останак је огромно појачање,какав војник,а тако опасан.Браво за све,лепо спавајте Звездаши,па сутра да чекамо жреб.
?

??

pre 16 dana

Samo da ne prodaju djigu i hvanga. Milson razocarao
R

Rtnade

pre 16 dana

Trudio se Milson ali je limitiran. Nema dribling ni pregled igre.
a

amaterrr

pre 16 dana

Darjane mogao si u 5 ujutro da podelis ove ocene. Sramota.
A

Acaaaaaaaaa

pre 16 dana

Šerif je zaslužio bar 6.5, pritisnuo ih je ozbiljno, taman ono što nam je trebalo poslednjh 20 minuta... E sad, da ima tehniku bar malo, igrao bi i kad mora da se da gol...
Y

YayaT

pre 16 dana

Kako je te oladio Miloje, i tebe Darjane i onog Rajka..Vidis kakvi ste strucnjaci? Necu vise nikada da citam tvoje brljotine i ovi botovi isto , kao i ti, da dodjete na chesmu, pipu malo
p

pzkj

pre 16 dana

Svaka cast Zvezdo, tako hrabro mora uvek da se igra. Vec kad postoji ovaj deo za komentarisanje, moram da kazem po par reci o svakom veceras. Golman siguran, nije imao puno posla, ali opet i sa distribucijom lopte sasvim solidan, nema razloga da se kritikuje momak. Mimovic igrac za reprzentaciju, Seol se ubacivao puno, gurao loptu napred, gledao stalno smisleno da odigra, bez lupetanja, sasvim dobra partija, bice on jos bolji kad se privikne, svakako mnogo bolji bekovski par nego da Rodic tu upadne. Djiga, Spajic doktorski svaka cast, pogotovo Djiga, dugo nisam video bolju stopersku partiju. Bice na slatkim mukama sa Drkusicem jos, cak ako bude potrebe moci ce sva trojica da igraju, a Seol i Mimovic wing bekove. Elsnik izginuo, prekid ekstra, isto kao i Hvang koji moze jos bolje i jednostavnije sa loptom. Milson me jedini nije impresionirao i mislim da nece jer je prilicno limitiran fizicki. Bilo je par situacija gde je iz nemoci gurao glupe lopte i gde je morao kao brzi voz da probije kao sto bi to uradili Bukari ili Radonjic. Olajinka, svaka cast na trcanju, mnogo znaci, jos kad se ne bi zapetljao sa loptom bilo bi ekstra. Duarte pravo otkrovenje, velika tehnicka razlika u odnosu na Serifa i mora da igra. I za kraj, za mene nas najbolji igrac Mica Ivanic. Sa kakvom lakocom igra i kad uhvati onaj svoj korak i ono povlacenje u sredinu, niko mu ne moze nista. Razlika kad on uzme loptu i Milson i krene sa njom na igraca, ogromna. Tako da mislim da bismo sjanjno izgledali kad bi on pocinjao levo i igrao to nesto kao i do sad izmedju leve strane i sredine, posto se Seol svakako puno ubacuje, a Luka Ilic u slobodnoj roli u sredini da procveta, mislim da bismo izgledali vrhunski tako, jos 30% bolje nego veceras.
c

citam i kao

pre 16 dana

slazem se sve super, i onda vidim komentar za Ivanica... Neverovatno. Ako si slep pa ti je neko prepricavao sta se desava na terenu - onda ok. Ivanic najgori uz Milsona!!!!
U

UkiSenjak

pre 16 dana

Veca minutaza za L.Ilica. Za 4 min sinoc i sansu za gol,zelja prevelika 👏👏 Nase dete
F

Faxxo

pre 16 dana

Djigi i Hwangu samo oni najnesrecniji grobari daju minuse
M

Mutommbo

pre 16 dana

Seol je bio jako dobar na suprotnoj poziciji, zaslužio je 7,5. Napad se mnogonviše usmeravao na njegovu stranu. VLADAN MILOJEVIĆ 10.
A

Aca LJotic 89

pre 16 dana

Svi su bili dobri.
ш

шуми

pre 16 dana

ин бом хван најбољи фудбалер звезде после савићевића ,дечко реално залутао у нашу лигу
G

Gost26

pre 16 dana

Gledam njega stvarno, kao da sam gledao Modrica. Toliko slicnosti imaju samo eto ovaj na nizem nivou.
B

Brale

pre 16 dana

Strašan su tandem Spajić i Điga. Spajić sazreo i izrastao u komandanta zvezdine odbrane, imao je i šta da nauči i od Draga, večeras bio brutalan i odigrao kapitenski, a Djiga raste iz dana u dan i ne treba ga puštati ispod 20m. A Mimovića ne treba puštati najmanje 3 godine, dati mu novi ugovor, lepu platicu, jer je dečko strašan potencijal, podseća me na Kimiha. Takvog profila bekova je vrlo malo na tržištu. Terziću pamet u glavu, budi strpljiv sa njim, i napravićete rekordan transfer srBskog fudbala u to sam siguran i igrača za top klub liga petica
P

Pedja1989

pre 16 dana

Hahaha Spajic sazreo? Od kad čoveče pratis fudbal? Spajic je pre Zvezde igrao fudbal na ozbiljnom evropskom nivou bio standardni reprezetativac...Spajica je usporila jako teška posle koje je delovao sa više neće biti isti igrac..ali se svi nadamo da je to sad iza njega...UROS KAPITEN
e

exe

pre 16 dana

Pogledajte konferenciju Milojevica , svako ko od sada pljuje po Milojevicu . Mozak nemate ako ikad vise budete pljuvali po Milojevicu
G

Gornji Milanovac 032

pre 16 dana

Mimovic samo ako ovako nastavi bice najbolji bek Srbije,zapamtite bolji je od Koste Nedeljkovic,a Kosta je masina! Bravo za sve momke tako se igra. Kosovo je Srbija ! Neces kopati...
G

Grdne rane

pre 16 dana

I sad ovakav stoper poput Djige da vrijedi 6 miliona...
D

Drvo

pre 16 dana

Kad bi ga dali za 6 miliona odmah besplatno letovanje u Lazi.
Z

Zn

pre 16 dana

DjIGA = BELODEDIC
C

Cjepka123

pre 16 dana

"Centrala može da pogreši jednom, ali ne 13 puta" , to je to, bravo!
D

Drvo

pre 16 dana

Olajinka učio presing od Branka Lazića.
p

postenooooo

pre 16 dana

Djiga, Hvang i Duarte vrhunski odigrali utakmicu, zadrzati prvu dvojicu po svaku cenu!
K

Komentator

pre 16 dana

Podsetili su na dane iz Milojevog prvog mandata !!!
Z

Zaza Paculia

pre 16 dana

Glavno, istorijsko i osnovno pitanje je, kako je In Beom Hvang dosao u Zvezdu!!!???
M

M17

pre 16 dana

Sta kako? Platili 5.5 miliona obestecenje + 1.5 miliona platu + masni bonusi za sve i svasta, izadje na preko 2 miliona godisnje. Toliko ne bi imao npr. u Hofenhajmu ili Stutgartu.
i

iggx

pre 16 dana

Hvang je pola ove ekipe. Samo da ostane i ove sezone, mada mi je fascinantno da je uopste tu i dalje. Ali kakva klasa od igraca, neverovatno.
J

Ju ledžend

pre 16 dana

Djiga, ken aj hev jor dres?
.

......

pre 16 dana

Kakva partija Djige !!! 😮
R

RealNiss

pre 16 dana

Pisite malo o nasoj ligi koju su unistili ovi crveni! Napravili drzavnim parama pet puta skuplji tim od cele lige pa se sada bahate!!! Uloze preko 20 miliona samo ovaj prelazni rok i slave kao da su pobedili Real Madrid! Iz loze ih podrzava krisom znate vec ko!! Sutra ga povedite na zreb,i onako se ne skida sa tv-a,donece vam srecu!!!
X

Xyz

pre 16 dana

Potrosili izmedju 15 i 20, tako je, a zamisli sad ovo: zaradili preko 50m u zadnjih gosinu dana (LS 30, preko 20 od transfera, 5 od GAZPROMA.....). A bas im je neophodna pomoc drzave isl da pobedjuju po nasoj ligi, gde su za 3 klase bolji od svih
p

placi

pre 16 dana

Placi placi placi placi
R

RealNiss

pre 16 dana

A kada ste bili pred gasenjem ko vam je pomogao da se dignete preko noci iz pepela?! Ko vam je pomogao da otpisete dugove?! To se zaboravlja,sedi 1!!!
Ч

Чокот

pre 16 dana

Уместо што пишеш будалаштине овде, размисли о краху свог клуба прошле вечери, који је завршио такмичење пре него што је и почело. Ко о чему- ви о "парама" и "држави". Тако је одувек. А нећете да видите једноставну чињеницу: да није државе и њених пара, не бисте постојали. Вољом државе, Звезда је онемогућена да игра 2014. и партизан је добио квалификације за ЛШ на поклон. Држава партизану годинама уредно плаћа лиценцу, струју, плате играчима и осталим запосленима. Шта још хоћете? Да вам плати место у ЛШ као у Евролиги? Не иде то...
D

Dragoo

pre 16 dana

Crkni od ljubomore
C

CZV FAN

pre 16 dana

Bruko i sramoto! Da nije bilo Zvezde ne bi bilo ni 5 klubova u EVROPI! Onaj ko je uništo fudbal i zbog koga je Partizan imao te lazne titule je prvenstveno Tole čiji ste barjak njihali na jugu i razvlacili i pevali znaš dobro šta! E on je taj koji je vas praktično sjebao a i srpski fudbal! Koje ti drzavne pare pominjes bruko i sramoto? Zvezda igra evo 8 godinu za redom u grupnoj fazi LŠ ili LE! O čemu ti pričas i dokle više vaših laži i izmišljotina? Te drzavne pare koje spominjes su zavrsile u vasem KK Partizanu i u ispunjavanju želja "najboljem kosarkaskom treneru" i davanju na lepe oci tri godine za redom da formira tim za osvajanje EL! Taj predsednik koga pominješ je vama poplaćao sve moguće licence i dugove i dao lovu za igrače koji su vaši treneri hteli! Jedan veliki podsetnik glasi Zvezda je bila prvak 2014-te godine pa joj nije plaćena licenca i nije mogla da igra EVROPU a isti je predsednik bio i tada,pa vi odoste umesto Zvezde u kvalifikacije! Dokle bre više jadnici jedni bedni da izmisljate i lazete? A sećaš li se kada je Zvezda igrala kosarku sa juniorima? Verovatno ne zato sto vas jadni i premali grobarski mozak ne pamti a vidi vas sad kako na lepe okice sve dobijate? Sta kazes na to? Pod hitno sapun u usta da nabiješ i ekstremno obraz da opereš ako je ikako moguće gnjido! Obraz ji je gori i od onog djona umazanog govancetom!
I

Iksokss

pre 16 dana

Ti iz Cokot idi sadi tikve!! Zna se ko je postavio ove u Partizan,i koga slusaju dok ga ne uniste!!! A crno se pise i mom Radnickom!!
g

gost111

pre 16 dana

unistili. 5 ekipa u evropi, puno vise klubova prodavaju svoje igrace u inostranstvo i prave milionske transfere,
I

Iksokss

pre 16 dana

CzFenu Ko je dosao u ponoc da vam se klub ne ugasi?! Ko je otpisao dug banaka?! Veliki zvezdas mora svoj tim da digne u nebesa za razliku od drugih, kojima kao pomaze a ustvari ih unistava!!!Sto ne idu ovi iz uprave Partizana,pa doticni ih drzi dok ga srozaju do dna!!Sedi 1!!!
L

Luja

pre 16 dana

Ne pravi se blesav. Zvezda je samo od ulaska u LŠ zaradila 20 miliona evra, prodala Mijatovića, Nedeljkovića, Bukarija... isto 20 miliona, pare od prodaje karata, od prava prenosa u LŠ, od Gasproma i ostalih sponzora... Šta ste vi, ikada zaradili? Pocrkali bi da vam nije njega.
S

Scczbnd

pre 16 dana

Bahatimo se svojim parama koje sami pravimo!!!
С

Стари делија

pre 16 dana

Да ми је знати који ретард лупи Ђиги минус, па тај појма о фудбалу нема или је дојен мржњом.
X

XxTheOnexX1

pre 16 dana

Ja Sam lupio minus, ali ne Djigi već oceni. 8,5 je mala ocena za njega, i 7 za Mimovica.. najmanje 9, možda čak i 9,5. Šta čovek treba da uradi da dobije 9-ku ? Igrao dečko ko nesta, Aman ni jednu jedinu grešku nije imao, čista perfekcija ..

Ујка Житко ПФК

pre 16 dana

Celzi zainteresovan!😂😂😂😂
d

dejanera

pre 16 dana

Nije. Eno otimaju Svetu kapitena od Viktorije! Nisu znali da je na prodaju pa sad cupaju kosu sta su propustili!
M

MAVERICKS

pre 16 dana

Nananananana Djiga Sampiona Djiga sampiona!!
B

Brale

pre 16 dana

Strašan su tandem Spajić i Điga. Spajić sazreo i izrastao u komandanta zvezdine odbrane, imao je i šta da nauči i od Draga, večeras bio brutalan i odigrao kapitenski, a Djiga raste iz dana u dan i ne treba ga puštati ispod 20m. A Mimovića ne treba puštati najmanje 3 godine, dati mu novi ugovor, lepu platicu, jer je dečko strašan potencijal, podseća me na Kimiha. Takvog profila bekova je vrlo malo na tržištu. Terziću pamet u glavu, budi strpljiv sa njim, i napravićete rekordan transfer srBskog fudbala u to sam siguran i igrača za top klub liga petica
К

КЗЗ

pre 16 dana

Поведи коло, Милојеее Да срце заигра свима!
B

Brale

pre 16 dana

Strašan su tandem Spajić i Điga. Spajić sazreo i izrastao u komandanta zvezdine odbrane, imao je i šta da nauči i od Draga, večeras bio brutalan i odigrao kapitenski, a Djiga raste iz dana u dan i ne treba ga puštati ispod 20m. A Mimovića ne treba puštati najmanje 3 godine, dati mu novi ugovor, lepu platicu, jer je dečko strašan potencijal, podseća me na Kimiha. Takvog profila bekova je vrlo malo na tržištu. Terziću pamet u glavu, budi strpljiv sa njim, i napravićete rekordan transfer srBskog fudbala u to sam siguran i igrača za top klub liga petica
B

BreakTheDeadlock!

pre 16 dana

Điga - 10
G

Gile 88

pre 16 dana

Stvarno partija za ponos nemam šta da zamerim usmeren presing kad treba samo jedan šut Bodea u okvir gola. Odlični Duarte Mimović i Elšnik . Điga i Spajić kao Rio Ferdinand i Vidić Seol stabilan Hvang vrhunski kao i Olainka. Bravo Zvezdo Miloje ih takticki ubio ko zeca.