Komentari na vest

OCENE - ZVEZDA: Glava problem mnogih, Maksimović najhrabriji, Olajinka opet patio

DON PATRON

pre oko 2 sata

Bice bolje
Ž

Žocara

pre oko 3 sata

Ništa ovo nije strašno, nov tim, utakmica u gostima, protivnik prvak Italije. Biće to bolje, ali kedna stvar stvarno bode oči. Čemu toliko uzdizanje malog Maksimovića, kad ama baš ništa nije pokazao ni u derbiju ni večeras. Super što je mlad, borben i hrabar, ali u igračkom smislu nije postojao na terenu. Kad se kaže da je neko Mesi, podrazumeva se da jede loptu, a ovaj mali je u svadji sa istom. Asistencija na derbiju je slučajnost veka, a ne plod znanja, talenta i vizije. Tačno je da je jako mlad, i da nije za očekivati da "vodi" utakmicu u tim godinama, ali mlad igrač nečim nagovesti svoj potencijal i talenat. Neki dribling, pretrčavanje, pas u prostor, vic. Maksimović ništa još uvek. Pa bre, Grujić je pre odlaska u Liverpul, kako premlad, ovde bio tata na terenu. Box to box vezista. Kad uzme loptu ispred svog gola odmah se protivniku tresu gaće,bude spašavaj se ko može, jer znaš da će da provoza celu protivničku ekipu i iznese loptu do protivničkog šesnaesterca.
l

laznicetnici

pre oko 3 sata

Jel bila " hrabra " zvezda ??
З

Звезда

pre oko 3 sata

Је била најјача 1991 године и то се више никада неће поновити ?!Све долази на наплату због лоше лиге ?!Замисли те сада да Мачестер Сити пребацимо у Српску Лигу и они би све редом добијали али у Европи би киксали јер није квалитет изгуби се квалитетност фудбала?!Ако је Енглеска 3 лига за Српску 2 лигу Лига Шампиона онда је све јасно?!
M

Marko1105

pre oko 3 sata

bolje smo predstavljali klub i srpski fudbal prosle sezone pod Baharom

Fear The Beard

pre oko 4 sata

Prebaciti u januaru Anana i Adoa u tim.Tu smo tanki,na bekovima,i u vezi,jer Dalsio za sad ne pokazuje nista,a Elsnik i Krunic nemaju alternativu.Maksimovic,Ilic i Ivanic su ofanzivci.Da u polusezoni vidimo koliko Anan i Ado mogu,i da ne bi dosli u poziciju da na leto pred nove kvalifikacije gradimo novu stopersku liniju,vec u januaru otkupiti Drkusica,tj obavestiti Zenit da cemo ga na leto otkupiti.Tako ce igrac biti maksimalno fokusiran,znace da ce igrati i sl.sezone za nas,i u januaru dovesti stopera,jer ce Djiga otici na leto.To je to.Ado,Anan i stoper,za januar dosta.Na leto vratiti Silasa,jer je suludo dati 10 miliona,prodati Olajniku,Lucica,Pumu,Milsona.Isamarati Lanetovog malog,ostaviti Pruceva,Radonjica,i dovesti dva,samo dva,ali prava krila,koja znaju 1 na 1 i centarsut.Resiti se Kange,Rodica i Kataija.
O

Oto

pre oko 4 sata

I radi ovoga ojadili Agrobanku I 17 miliona eura .
D

Deli

pre oko 4 sata

Kako je Pavle Ilic ocenjen
K

Krunic

pre oko 4 sata

Ovi sto zale za Hvangom pa igrao je on prosle godine LS pa samo jedan bod I otresali ga ko ponjavu oni iz Jang Bojsa
M

Marko1105

pre oko 4 sata

Ja ne znam i ne zanima me sta komentarisu navijaci Seltika, YB, Slovana itd. Ja sam navijac Crvene Zvezde i sramota me je nacina na koji smo izgubili utakmicu veceras. Tacno 4 greske direktne i 4 gola u mrezi! Glazer- pozvati Bahara i zamoliti ga da odvede ovo drvo iz naseg kluba. Ali kriv je i Miloje. Ako decko nije spreman, dati sansu drugome. Seol - izlet u Evropu zbog brata Hvanga! Pa ajde i njega da posaljemo u Fejnord, vece bismo koristi imali. Nista defanzivno, a jos manje ofanzivno. Spajic, Drkusic, Djiga - evo sad realno. Drkusic i Djiga moraju LS, a Spajic neka igra sa tatinim sinom domacu ligu. Ionako je sve namesteno. A zbog toga sto je namesteno, mi pravo greske kao i veceras. Elsnik i Krunic - dvojac bez kormilara. Vidi se da fali Ivanic. Ali greske koje su pravili, kao omladinci Radnickog iz Obrenovca. Mada, moram da priznam. Da nije namestene nase lige, pitanje sta bi bilo. Elsniku ne bi svirali faul, a Krunic bi dobio faul. I to sve govori u prilog tome da mora nasa liga da bude profi. Maksimovic - svaka cast decko! Ziveo 100 godina! Olayinka - molim vas, pustite ga u Prag. Ipak mu je zena tamo! Uzasan. Kao i uvek. Los defanzivno, spetljan ofanzivno. Silas - aj u 100 marke da su otvorili skup viski kad ga je Zvezda uzela. Stutgart slavi jer zna da je drvo daleko. Na klupu bato, bolje da nasa deca igraju. Serif- za divno cudo, lepa partija. ali ne moze sam sve. Ostali nista. Samo za brata Radonju, moram, malo vremena dobija na terenu. Sve u svemu, mnogo pitanja za Terzu i upravu. Bas mnogo.

Fear The Beard

pre oko 4 sata

Druze,da svi ovi pobrojani mogu sa Interom,bili bi u Interu,ili u bilo kom top klubu lige petice.
8

8

pre oko 4 sata

Ali ova plitka pamet ovih stručnjaka koji ocenjuju i procenjuju malog Maksimovića, a do juče to jest petnaestak dana nikad nisu ni čuli za njega, smehotres . Pa nije on džabe prošao sve reprezentativne kategorije do sada nego je čeka da ga neki Darko Dejan ili Saša ošacuju . Nadamo se da se početnike greške koje se ne praštaju ni malom fudbalu više neće ponoviti. Radije posed lopte na oba dve utakmice, ma koliko noćas deluje crno ipak ima nade .
L

Ledeni

pre oko 4 sata

Kad se vrate u Srbiju odjednom svi Mesi

Fear The Beard

pre oko 4 sata

Derbi pokazao da jesu.
G

GostPa

pre oko 4 sata

Glazer nije kriv za golove, pa ni za prvi, ne pišite gluposti. Skinuo je 2 zicera i to je to. Olajinka se trudi, ali prečesto daje pogrešne pasove, kad imamo kontru 3 na 3 ne ume da probije, već usporava napad. Dobar za domaću ligu, loš za Ligu šampiona. Seol je igrač solidnog pasa i malo ispod solidne odbrane. Ali za Zvezdu skroz korektan. Osim jednog izgubljenog duela nema mu se nešto posebno zameriti. Điga je bio odličan kao i od početka sezone. Jedan od dva (možda i tri) igrača koje ćemo dobro prodati. Drkušić je bio solidan osim tog penala. Ali pre bi mi igrao nego Spajić. Spajić je bio katastrofalan. Dva ogromna kiksa, jednom ga je spasio VAR, jednom je uspeo da izbegne da sudija svira penal, ali je onda povukao loptu kao muva bez glave i izgubio je. Najlošiji večeras. Elšnik je kriv za prvi gol jer nema mesta za igranje u opasnoj zoni. Osim toga namestio je lepu polupriliku Maksimoviću. Maksimović je lepo presekao loptu i šutnuo kada je trebalo da uposli Šerifa koji se lepo otvarao. Za moje shvatanje fudbala pogrešno rešenje, ali hajde, bolje što je šutnuo nego da je izgubio loptu. Lepo je okrenuo Bastonija jednom, lepo se otvarao da preuzme loptu i premesti težište tima na suprotnu polovinu. Ubedljivo najbolji večeras, prodaće ga za ozbiljne pare, samo se nadam da mu neće stagnirati ili propasti karijera kao Mijatoviću i Nedeljkoviću što bi mogla. Krunić je bio odličan i onda opet ogroman kiks. Da nije Spajića bio bi najveći krivac za poraz, ali i ovako je skoro podjednako kriv jer smo bili egal do njegovog kiksa. Silas je bio korektan. Ne znam da li neko očekuje od njega Ronalda, ali on daje ono što zna, a to je siguran pas, snagu i brzinu u kontranapadu, dribling iz mesta nema i nije imao ni pre Zvezde. Šerif se ponovo borio, dobio neke duele, većinu gubio na neznanje. Ipak, nije sve do njega. Maksimović mu nije dodao loptu u izglednoj situaciji, igrao je protiv ozbiljnog protivnika, dao je ono što može, a to je spuštanje lopte glavom, zadržavanje lopte snagom i odvlačenje pažnje odbrane na sebe. Duarte je izuzetno pismen igrač i svaki njegov potez je smislen. I dalje više volim takve igrače nego borbene koji nemaju tehniku (Šerif i Olajinka). Ilić je igrač za Superligu i ne bi trebalo da ulazi u igru na ovako ozbiljnim utakmicama. Dalsio nije možda ni za domaću ligu. Radonjić je namestio šansu Iliću i to je sve. Igrač je za kontranapade, brzinac i to bi trebalo koristiti. Sa druge strane osim forme, slabiji je u odbrani i kad ima kondicije i to bi moglo da nas košta. Milojević je dobro sve postavio, ali džabe kad greše najiskusniji. Sve u svemu, ako odigramo neku utakmicu sa minimum grešaka osvojićemo koji bod, možda već protiv Monaka. U suprtonom, svaku utakmicu ćemo da ostavimo lep utisak i gubićemo a da nam nije jasno kako. Sportski pozdrav!
B

Boogy

pre oko 4 sata

Bravo majstore, sjajna analiza.
M

Mecava

pre oko 4 sata

Ja samo znam da sam trener da mi Spajic i Krunic ne bi vise igrali, ostalo manje vise moze da se koriguje.
N

NAJBOLJE JE

pre oko 4 sata

da se : 1. Spajić gubi iz Zvezde 2. Krunić protera iz Zvezde 3. Silas Katompe Mvumpa izjuri iz Zvezde 1/1 Terzić najuri i protera iz Zvezde za sva vremena. Odmah !!!

Proficap

pre oko 4 sata

Polako, prvo vi isterajte Vazuru i Vucelica.
j

je_suis_ronaldo

pre oko 4 sata

citavu sedmicu vam govorim nemojte se dzaba loziti, sve ispod 3 komada je senzacija...nije zvezda lose igrala koliko je inter jak, inter je sada svjetska ekipa....a ovi sto porede inter sa palaciom protiv partizana i ovaj sad, koji je vjerovatno u top 5 na svijetu....forza grande Internazionale :)
N

Nanas

pre oko 4 sata

I opet isto,kao i obicno, sad cemo cekati do proleca da Silas i Radonja uhvate formu,Drkusic isto, i kada se to desi,sledece leto ce dvojica od te trojice biti prodata, naravno i Djiga (ako uopste posle januara i bude u Zvezdi)..., verovatno i mali Maksimovic...,dovescemo opet 7,8 blago receno anonimusa, i pred kraj avgusta opet 3 " bombe" itd,itd....ipak se okrece,o godine idu,a mi nikada iz gresaka svojih necemo nauciti,zamislite samo Dragovica,Hvanga,Bukarija, Nedeljkovica u ovom timu....,prodavati se mora,ali brate moj prodaj 2 ,a ne 4 nosioca igre,i ocekujes da budes konkurentan...pa ne moze to tako
R

Rade B

pre oko 4 sata

Jel vi to gledate da jedno neosporno talentovan dete u startu upropastite, mislim na mladog Maksimovića?
L

LD

pre oko 4 sata

Djiga - najbolji igrac zvezde Spajic - vreme je za klupu, Drkusica i Djigu u paru na dalje u Lš Seol - korektan, ne gresi i ne pravi se pametan Krunic - da se spusti na zemlju malo i da mu neko objasni da nije Tijago Alkantara Olajinka - na zimu razlaz do tad na tribine, lik je tragikomican na protivnickoj polovini a igra krilo Silas - Klupa decko pa se dokazuj na treningu kao svi ostali Maksimovic - zacementirao se u prvoj postavi, dokle god igra dobro ne dirati ga uppste i napraviti plan kako graditi tim oko njega Milojevic - ekipa fizicki nespremna, dekoncentrisana i nedorasla ovom nivou fudbala. Mora da se rotira postava pod hitno jer sa ovim likovima u 11 ne ide.. Pitanje za upravu, da li bi zvezda bila bar isto ovako dobra ili mozda i bolja da smo umesto Silasa, Pume, Milsona, itd… recimo zadrzali Mijatovica, Nedeljkovica uz sad malog Maksimovica i Azarova i par dodatnih iskusnih igraca?
D

Don Vito Corleone'

pre oko 4 sata

Neka moja ocena trenutnog stanja, koje može da se popravi a možda i neće, to je da je Dragović tata za Spajića i Drkušića, da je Hvang tata za Krunića, da je Bukari tata da sva naša krila Olajinuku, Milsona, Silasa itd itd. Baš sam se večeras zapitao, da li smo mi uopšte jači sada nego prošle sezone, nešto nisam siguran.
R

Realantip

pre oko 4 sata

Niko mi ne moze reci da bi Lekovic odigrao gore od Spajica! Miloje izvuci od prethodnika jedinuu dobru stvar pusi 2 3 klinca poginuce na terenu!!! Maksimovica, Lekovica, Sljivica! Sramota je da ste pustili Knezevica!
S

Spa

pre oko 4 sata

Miloje, kao jedan od naših najboljih trenera u poslednjih 20 godina je izgubio totalno konce. Ne znam šta vidi u ovom Olajinki da za Milsona koji je plaćen puno, uz to i pokazao da zna u prethodnih par utakmica ga ostavi da sedi ma klupu, a igrau lik koji je posvadjan s tehnikom. Pustio Radonjica? Igrač trenutno nije spreman za Javor, a ne za Zvezdu i za LŠ, a uvodjenje Rodica sta znači? Da ga očekujemo ponovo u startnoj postavi, jer je igrao dobro pre 5 sezona? Sramota šta se radi ... Duarte momak i dalje tvrdim bolji špic od Šerifa, ali uporno ovog forsiraju. Ne znam šta se dešava s Milojem, iskreno ne verujem da je potpao pod Terzinim uticajem i slušanjem diktata koga mora da pudtiy, ali je ovo očajno. S ovom igrom i sistemom necemo ni dva boda da imamo.
J

Jole al pravi

pre oko 4 sata

Ne vidi on nista u Olajinki vec vidi Terza prodaju, a on je tu da slusa i pusta u igru po naredbi..
S

Slavija

pre oko 4 sata

Spajic da je Pravi Kapiten ne bi dao onakvu izjavu vec bi se izvinuo navijacima ili Bolje da je Cutao.
B

Boban1

pre oko 4 sata

@Slavija,da je pravi kapiten sam bi dao nekom drugom traku i seo na klupu dok ga ne prodaju.
2

2 na 2

pre oko 4 sata

Strašno je gledati paniku u dodavanjima u odbrani i najgore moguće odluke od iskusnih igrača. A još gore slušati komentare kako treba sticati iskustvo? Koliko godina se stiče iskustvo za plate od 300,400 hiljada evra? Godinama odbranu uigravaš 2 dana pre početka LŠ dovodeći gomilu krila i tako to već godinama. Smešno je braniti ovaj jad od trensfer politike. Igračima svaka čast, sem ovim iskusnim buzgama koje trebaju da nauče mlađe šta se ne radi. Da smo makar 30% novca spucanog na XY krila utrošili na krštenu odbranu, mi bi imali neki rezultat u LŠ, jer mi u LŠ ne napadamo nego se uglavnom branimo, pa nema logike da gradiš tim od napada nego od odbrane. Da smo 10% tog novca uložili u trening 10 klinaca koji igraju u odbrani, mi ne bi smo jurili polovne islužene rage koje nisu odigrale celu prethodnu sezonu i njih postavljali da igraju pre onih koji su uigravani. Danas na Jutjubu imaju vežbe gomile trening centara na kojima se vidi kako se rade vežbe fokusa, refleksa, a naši igrači i dalje izgledaju kao da su sišli sa broda nakon bure. Koje škole završavaju treneri mlađih selekcija, kondicioni treneri ako su im igrači nesposobni da donose brze i jednostavne odluke?
G

Gx

pre oko 4 sata

Žao mi je malog Maksimovića ...dete nadam se da ostaješ na podu...kako god ti najbolje znaš o čemu se radi.. Mmogu rano su te podigli.... Naše novinari to ocenjuju kao najboljeg igrača strani novinari suprotno... Ko je vićina nas publike navijača crvene zvezde...
M

Mario21s

pre oko 4 sata

Spajic da ostavi kapitensku traku, nije za njega. A Olainka moze da radi u glovu... za drugo nije. Ode do njihovog sesnesterca, isporuci im loptu i to je to.
n

nonameeee

pre oko 4 sata

ajde ljudi da spustimo loptu… sto tacno ocekujemo? da dobijemo sampiona italije sa jako lose selektovanim timom? bez desnog beka, drugi mec za redom, sa improvizacijama? sa krunicem koji je posao u fenerbahce, tim gdje su kapiten i zamjenik kapitena Dzeko i Tadic, 39 i 36 godina… sa radonjicem koji u majorci, ej majorci ne pravi razliku, i ne igra u prvih 11, sa spajicem, gdje je on tacno igrao, sa olajinkom koji je dobar bio u ceskoj, pogledajte samo njihove rezultate, sa serifom koji je igrao u ispod prosjecnoj ekipi hrvatske i turske, sa kataiem kojim se odusevljavamo a koji u hetafeu nije mogao da igra u prvih 11… dajte malo spustite loptu… samo mi je krivo sto imamo 7 lijevih krila, nula veznjaka, 0 bekova i 7 stopera koji su polovnjaci, i imamo jedno desno krilo, koje nije slucajno iz bundes lige doslo u srbiju… uh… za srb smo liga sampiona, za ligu sampiona smo nazalost srbija…
V

Vulex

pre oko 4 sata

Samardzic i Maksimovic iza Vlahovica u reprezentaciji i ima da kidaju momci! 🇷🇸🫡
l

lion zion

pre oko 4 sata

dajte 15 milki i arnautovica i vodite mesija
I

IskoAlarkon

pre oko 4 sata

Kako je kod nas lako vrsiti propagandu najajci smo narod na svetu. Alo bre ljudi koji Maksimvoci sutnuo 10 puta nije razmislajo da doda i svi mu cestitamo pa pogledajte strane sajtove i vidite kako je ocenjen. Znao sam pre derbija da krece masina, protiv partizana slucajna asistencija reano gledano pa poziv u repku pa sad ubacen ovde i sutnuo je 10 puta da se proslavi nema veze sto je jednom imao samog silasa ili ndiajea napred.
C

Coravi se cuoaju za kosu

pre oko 4 sata

Koga briga sta ko pise.. Imamo oci i vidimo vrlo dobro... To sto se ti razumes u fudbal koliko i u svetsku ekonomiju tvoj problem
2

2 na 2

pre oko 4 sata

Drž se ti nama Marice u ono u šta se razumeš, u ovo se sigurno ne razumeš. U eri kad srpski timovi ne umeju ni u sopstvenom šesnaestercu da se dodaju, a kamoli da šutnu na protivnički gol iz daljine.... napisati ovako tupav komentar... šta reći. Andrija, samo nastavi ovako.
N

Ne lupaj druže!

pre oko 4 sata

Sta si ti gledao? Covek je najboljeg stopera serije A izbacio kao malo dete! Da je imao bar jednog krštenog igrača pored sebe, bio bi bolji duplo.. moraš da skapiras da najbolji igrači pored sebe imaju najbolje, a ne kao on same amatere! Seti se jednog njegovog pogrešnog pasa?! A seti se od ostalih igrača!
g

gost369

pre oko 4 sata

Krunic Spajic i Olajinka danas najslabije karike. Da se neko ne uvredi ali Krunic je klasican Srpski zadnji vezni uglavnom se lopta gura pozadi najblizem do sebe ne moze da pridje Hvangu onu amatersku gresku necu komentarisati, Spajic nezasluzeno pre Drkusica ali ko nam kriv sto imamo 2 beka i 50 krila, Olajinka i danas i protiv Benfike dribla samog sebe on ne moze mene da prodje a ne profesionalnog fudbalera, Milojevic vadi Silasa i ostavlja ga u igri a decko ne moze da se poveze celu utakmicu. Sve u svemu pravimo greske koje se na ovom nivou ne prastaju i najvise me nervira sto u svakoj utakmici primimo gol iskljucivo iz nasih gresaka. Idemo dalje napred Zvezda!
N

Naučili smo

pre oko 4 sata

Sta smo na kraju ovoga svega shvatili? Na svim ozbiljnim utakmicama Drkušić će igrati umesto Spajića, jer pravi manje grešaka i više je ofanzivno orijentisan. Isto tako, Dalsio umesto Krunića. I Glazer je izgubio jedinicu. Olajinka nije bek. Seol je samo bek. Silas nikako neće biti otkupljen. Radonjića forsirati. Maksimović treba počinjati svaku utakmicu, da stekne samopouzdanje, a treba i više biti u teretani. Prucevu davati više šansi od Ilića. Điga je trenutno naš najbolji igrač.
G

Gile 88

pre oko 4 sata

Odbrana ubedljivo najgori deo tima Spajić i Krunić do kraja polusezone na tribine naročito Krunić. Onu vrstu opšte nezainteresovanosti šta će da bude posle grešaka koje prave nisam video još od tandema Rendulić Pavićević na kraju i ovaj soft penal Drkušića kad pravi faul mora da ga odvali po nozi da zapamti kad je dobio penal . Bilo je nekoliko dobrih tranzicija ali sa odbranom koja pokloni bar dva gola ne bi dobili nikoga na svetu. Olainku ne napadam jer igra na tudjoj poziciji
K

Kejn

pre oko 4 sata

Svaka cast jedino Maksimovicu, u ovom timu jedini koji moze da igra danasnji fudbal. Elsnik poprecne lopte, Krunic i Spajic kao na terminu u balonu, umesto da budu primer pozitivnih stvari oni kao amateri gube lopte na 16 metara. Silas vec bolji u odnosu na Benfiku. Sve u svemu razocaran sam, ne porazom on je bio neminovan, vec ovim amaterskim reakcijama iskusnih igraca.
S

Sky888

pre oko 4 sata

Prodas Hwanga koji je nesto najbolje sto si imao poslednjih 10god i dovedes tri krsa od igraca van takmicarakog ritma,Silas,Krunic,Radonjic.Najgore od svega sto ti dva odmah ulecu u startnih 11 kao da si doveo Cavija i Ronaldinja a ustvari bolje da ti igraju tvoja deca koju se pobacao po pozajmicama gde si stigao.Naravno da je ovo uzasan prelazni rok i naravno da po ko zna koji put slusamo opravdanja terzica i ekipe a da nista ne mozemo da uradimo kao obicno navijaci sem da ne dolazimo na stadion!!! Ko nama dovodi i skautira igrace taj nam zeli sve najgore!!!!
S

Spa

pre oko 4 sata

Upravo tako! Sramota šta se radi i kako se spinuje?! Ovo najbolji klub od Barija? Hahahaha vic. Mozda smo najgora ekipa uz Slovan u LŠ trenutno. Brukaju grb naš i nista se ne menja iz godine u godinu, a samo se bogate Uzeli 100 miliona za dve godine i ovo gledamo? Zapitajte se
N

NN3

pre oko 4 sata

Slobodno ubacite i ocene 3, 4...to zaslužuje Spajić.
х

хђ

pre oko 4 sata

Ма Дркушић је најбољи
g

gt178

pre oko 4 sata

Spajic je posle utakmice, kao kapiten, trebalo da se svima izvini za ono sto je pokazao danas, a ne da se on hvata za to da li je rezultat realan ili nije.
R

Raffa

pre oko 4 sata

Bas to!!
B

Bukvaknoooo

pre oko 4 sata

Zato postujem Krunica.. Covek izasao i kaze kriv sam ali Soajic jos jedan banderas naslednik gardista je sramota za klub bez osecaja
S

Sedorf10

pre oko 4 sata

Najgori ubedljivo je bio kapiten Spajic. On unosi ogromnu nesigurnost u ekipu.
Č

Čiča Moma

pre oko 4 sata

Maksimović = Messi Čudo od igrača, potencijal da Srbija dobije najboljeg igrača u svojoj istoriji!
R

Recko

pre oko 4 sata

Spajicu i Krunicu nula i to je mnogo.
X

XX

pre oko 4 sata

Šerif ista ocena kao ove kiksare? Sram te bilo. Seol 5,5? Dečko diguran na lopti , konkretan. Stvarno svako može da se zaposli.
E

Elenor

pre oko 4 sata

Bravo, Seul momak bez jedne greske, a prva mu sezona u evropskom fudbalu i ima 24 godine, a Krunic i Spajic iskusni i plus 10 godina igrali u Evropi jake utakmice i kiksaju neshvatljivo ! Neshvatljivo ! Radonjic bivsi igrac kao sto sam napisao i kada je dosao, čista magla .. Prodati Hvanga pred Ls je samoubistvo, razumem da je zeleo da ide ali da su mu dali platu Krunicevu i Radonjicevu zajedno ( 1,5+1,5 ) tri miliona za godinu, ostao bi sigurno ! I vredi te pare pa i vise od toga godisnje ! Drkusic i Djiga su bili dobri veceras, jeste Drkusic napravio penal ali to je fudbalaki poteg koji se desava na utakmicama nije izgubljena lopta !!!
b

banana drzava

pre oko 4 sata

a igrao je serif veceras?
d

dzonson1992

pre oko 4 sata

Djiga zasluzuje sigurno vecu ocenu, odigrao je jako dobru utakmicu, individualno gledano. Dosta dobijenih duela, oduzetih lopti, miran, siguran... I jos jedna stvar, vidim da svi udaraju na Silasa, ocekuju od njega ne znam sta, cak se forsira i prica kako je on igrac od nekakvih 10 miliona. On je decko suvi prosek za Evropu, mozda bi u dobrom timu i mogao da pokaze nekakav kvalitet, ali ocekivati da on "od 10 miliona" prodje sam protiv 4 Interova defanzivca od 30-40 miliona i postigne pogodak... To nema ni na Soniju, a ne u Ligi Sampiona. Dovedite gospodo jos 2-3 takva u napadu, pa onda mozda nesto i da ocekujemo protiv ovakvih ekipa. On sam, uz "pomoc" mucenog Endiajea... Svaka polu-sansa je premija. Ovako, uhvatili se tog Silasa i ocekuje se da pravi cudo u napadu, a on momak bi sedeo na klupi u dobroj vecini timova iz LS. A mi ocekujemo ne znam kakva cuda i magiju.
P

Penal Madtid

pre oko 5 sati

Glazer nkkad mi se nije svidjao po meni rupa zuva na golu. Spajic Krunic Olajjnka po meni najgori veceras. Nemaju oni kvalitet za Evropu trecerazredni igraci za nasu ligu. Pa Barbarez Krunica nije pozvao ni za reprezentaciju BIH u Ligi nacija. O Olajinki sve najgore lik je definitivno promasio profesiju.Tuga ziva ko sve danas igra fudbal i dobro zaradjuje
E

Elenor

pre oko 4 sata

Glazer je bio dobar ne napadaj ga vise, ovaj gol koji je jos Krunic glavom okrznuo i ubrzao loptu ne bi odbranila 2 golmana ! A odbranio je 3 zicera !!
C

Cjepka123

pre oko 5 sati

Niste objektivni, najgori je bio Krunic, pa Spajic, pa Elsnik!Najbolji Maksimović i Djiga!
S

Sherlocked

pre oko 5 sati

Krunic i Olajinka su zasluzili svojim budalastinama u oba meca , da ih izbrisete iz ovih ocena. Kao da ih nema . Prvi gubi lopte kao da igra prvi put u zivotu , bez mozga i zivota. Drugi kao da se sveti sto ga nisu pustili da ode pa namerno pravi prekrsaje gde ne treba. Spajic , problemi sa glavom . Miloje isto , ne vidi da menja kad treba. Maksimovic im je pokazao kako se igra i kako izgleda kad neko ima samopouzdanja , a dete jos.
ш

шуми

pre oko 5 sati

шта је олијника дечко крив ,па он је играо шпица пре него што је дошао у Звезду а сисоје га ставио на бека
K

Kejn

pre oko 4 sata

Pa Olajinka vise uradi defanzivno, u napadu ako pogodi pas unazad dobro je.
S

Sasa 79

pre oko 5 sati

Kao i svake godine ocajan prelazni rok. Imamo u timu 10 krila i dva ipo beka. Igraci dovedeni kao i svake godine prekasno. Trener je posebna prica. Glazer nije branio 4 meseci on ga stavlja na gol. Videlo se i protiv Benfike i protiv Zeleznicara da covek nije u formi. Voleo bih da mi objasni sta konkretno vidi od kvaliteta kod Olajnike. Najslabiji i veceras i protiv Benfike. Inter vodi 2:0 i pravi tri izmene a mi standardno izmene u 70 minutu. Jel to neko novo pravilo da izmene ne mogu da se prave pre 70 minuta ili je trener bio zadovoljan igrom i rezultatom?
d

dejanera

pre oko 5 sati

Slabo ste sta pogodili. Glazer bi odbranio onaj slobodnjak da nije lopta zakacila Krunica! Sve ostalo je odradio posteno. Nije kriv ni za jedan od ostalih golova. Najgori igraci na terenu su bili Krunic i Spaic. Krunic je bio najgori i u prvom mecu. Spaic apsolutno nesiguran i nista mu nije znacilo sto je prvi gubitak lopte zavrsen bez primljenog gola. Uspeo je da izgubi i drugu a tada su ga lagano ugurali. Djiga ubedljivo najbolji nas igrac i veceras odlican. Drkusic nesiguran i glupo skrivio penal. Seol napred nista pozadi solidan. Elsnik slab. Nesto se trudio ali nista konkretno. Maksimovic solidan. Imao i par suteva i greota sto onaj drugi nije isao ka golu. Olainka tanak danas. Ni u odbrani nije bio kao ranije a u napadu duplo golo. Silas nista. Potrci a onda se saplice o loptu. Ocigledno da mu je jedini "dribling" gurni loptu i pretrci igraca. A nije pretrcao nikoga. Serif daleko od gola, nekoliko dobijenih duela u skoku i to je to. Ni sanse ni asistencije za sansu.
H

Hyypia

pre oko 5 sati

I ja bi bio fudbaler profi da se nisam povredio. Takva ti je izjava o glazeru. 2 kola 2 gola dobija u njegov ugao iz slobodnjaka. Van forme je. Direktno nam je naneo poraz svojom losom intervencijom.
S

Spajić

pre oko 5 sati

Spajić odigrao šampionski dok su se igrači Intera valjajli po terenu.
z

zgemba 82

pre oko 5 sati

😄😄😄😄
P

Pera genije

pre oko 5 sati

Izgleda da nismo gledali istu utakmicu? Glazer i Olainka sigurno nisu bili najlošiji Zvezdini igrači? Šta reći za Elšnika i Krunića i dalje tvrdim da nisu pojačanja za Zvezdu! Slažem se da je Maksimović u onoj situaciji ne trebao nego morao da odigra a ne da šutira, to je razlika između Intera i Zvezde i to je dobro pokazao Taremi asistencijom a mogao je da šutira! Dete je još! Milojević, šta reći pogubljen od starta. Dva dana pred utakmicu mu se znao tim, izmene žali bože što je uvodio, nema plana B.
G

Gost Djape

pre oko 5 sati

Smesne ocene. Pa radonjic imao jedan dodir sa loptom I napravio sansu za Duartea, I petica, po tome je Olainka trebao dobiti 0. Trbali su nule dobiti i Spajic, Krunic I Elsnik, a -1 Drkusic pa bi u buducnosti igrali ozbiljnije, prvo i osnovnp za difendere, kada pocnu igrati kao pijoniri je da rasciste sto brze situaciju ispred svog gola, ovi nasi se zajebavaju a zadnji igraci ispred golmana. Takodje glazer prima opet gol u svoj ugao, nedopustivo. Ostali dobri, osim Silasa, prosecna igra, mozda se jos nije uklopio, ali ako me nos ne vara, previse mekan igrac, nema onaj drajv u sebi da pokida.Znaci njih pat nula ostali sedmice. Milojevic ok, kasno uveo izmene. Ne brani ih, ali tesko jenigrati kada te sudija zakida I kada nemas ni jednog navijaca. Glavu gore I ucite se na sopstvenim greskama.
0

015

pre oko 5 sati

Na kakve panjeve mi bacismo silne pare plus ne otarasismo se Spajica nemaca pojma, al dobro ako nista bar ogreva za zimu imamo.
Z

ZAHTEVATI OD UEFE

pre oko 5 sati

Normalno je da su igrači dekoncentrisani, nervozni, odsutni, jer vide da sudija nema nameru da pomogne svojim odlukama i nastavlja da sudi po svome. Rešenje za te psihičke traume je da Evropa/Uefa svoj kriterijum približi perfektnom kriterijumu suđenja u našoj Super ligi. Od sutra saopštenjem Uefi staviti do znanja da se ovo više neće trpeti, da se smesta krenu sređivati.
S

Srbija Majka

pre oko 5 sati

Veceras kao i sto smo ranije vidjeli da igraci koji pokazuju kvalitet i kontinuitet su Djiga, Elsnik (i ako je imao onu gresku kod prvog gola), mali Maksimovic i moram reci Ndijaj. Ostatak ekipe kao i kapiten apsolutno nesnadjeni i prije svega uplaseni...sto je i dovelo do ovakvih katastrofalnih gresaka iz kojih smo primili golove. Mislim da Mimovic nije povrdjen, da bi stoperski par morali da budu Djiga i Drkusic uz Seola. Krunic ponistio sve dobro sto je radio u prvom poluvremenu, i ocigledno da dugo ne igranje i pad forme je uzrok ovakvih gresaka. Falio je i Ivanic i njegova kreacija na sredni,, ali cinjenica da lose prvenstvo, i to sto Zvezda nema prave takmicarske utakmice...dolazi do tog da ovakve greske postaju uobicajne.
E

Elsnikara

pre oko 5 sati

Elsnik.. Hahahhahha lik najmanje trcao, izgubio 3 direktne lopte od kojih je jedna bila gol.. Nijedan pas napred... Hahhahha Elsnik pravi balkanski ordez.. Spor i neupotrebljiv osim u malom mokrom lugu
t

txt

pre oko 5 sati

Ne ne ne druze gresis jako.Liga jeste nekvalitetna ali vi dobijate dostojan otpor.I umesto da to resavate takticki vi to resavate penalima i crvenim kartonima.Za sve ove godine koliko je zvezda vezala titule ove godine igrate sa najmanje truda,najvise se trude navijaci da objasne da je bio penal.Pocnite u ligi da tucete sve sa 4,5 0 sto bi trebalo da je realnost i bice vam bolje i u ls.
M

MMMMMa

pre oko 4 sata

Ko orica o nasoj ligi.. Partizan je nivo Malog mokrog luga.. Zvezdinj kadeti bi ga dobili ovde oricamo o ozbiljnom fudbalu
G

Gostgost

pre oko 5 sati

Ocene nepotrebno niske. Glazer solidan, kod slobodnjaka morao bolje. Generalno se slabo postavljai previse cupka, gubi dragocene sekunde u doskoku. Djiga odlican veceras, za daleko bolju ocenu od one koju ima. Seol jako dobar, narocito sa loptom u nogama, imao dobra resenja. Spajic ok, ali ove dve greske... Narocito druga iz koje je pao gol, apsolutno nepotrebne i neiznudjene. Drkusic u principu dobar, ali opet, apsolutno nepotreban penal, narocito u kontekstu da Lautaro bezi dalje od gola sa loptom. Elsnik dobar, mada malo neodlucan na pocetku, bio sve bolji kako je vreme prolazilo. Krunic sasvim solidan, ali opet, nicim izazvana greska za gol koja puno kvari utisak. Maksimovic odlican, ako ovako nastavi, igrace na visokom nivou. Olajinka previse defanzivan, kad god je primio loptu je ili vratio nazad ili zakomplikovao. Falilo mu je malo vise odlucnosti. Silas solidan, dobro se dopunjivao sa Endiajeom. Endiaje dobar, odradio sto je do njega, igrao dosta za ekipu. Sa klupe, Dalsio dobar na lopti, Ilic solidan, ali nista specijalno, solidan sut. Radonjic maltene nevidljiv, imao onaj jedan dobar prodor koji je rezultovao sutem Ilica. Rodic srecom imao samo par minuta, videlo se u jedinoj reakciji da nije vise za ovaj nivo, Duarte imao par solidnih utrcavanja, dobru povratnu za Radonjica, i to je to, ok, ali nista vise. Milojevic dobro postavio igru, igrali smo sasvim dobro, ali dzaba kad smo i individualnim greskama dali sebi 4 komada.
ш

шуми

pre oko 5 sati

???????!!!!!!!! је ли си бре гледао утамицу?????
L

Liga Evrope

pre oko 5 sati

Miloje je ipak trener samo za nasu i Kiparsku ligu.Uopšte ne zna da spremi igrače za utakmicu.Spajic sramotan. Ja bih na njegovom mestu sam izasao od sramote.Kakve početničke greške.zvodi ovog malog a jedino to dete nešto radilo. Gura u ekipu ljude koji nisu nijednu utakmicu zajedno odigrali...
ш

шуми

pre oko 5 sati

није ни за Кипарску и тамо су га отерали а тек из Грчке су га избацили из авиона када је у предколу испао од вележа
I

I kad

pre oko 5 sati

Loše, tužno. Nikad vuše na Rajka, šta nam radite, samo godine laži i zabluda. Niza ko ferencijunismo
M

Maksim Slatki

pre oko 5 sati

Maksimovic vredi 35 miliona ako Olajinka trotinet vredi 5 a Silas traktor vredi 10.. Ova dvojica sviranje Draganu za abnormalne pare
G

GerdiNV

pre oko 5 sati

Jos mislite da je Krunic pojacanje ???? Dokle cemo biti klub za ozivljavanje karijere
M

Mladić

pre oko 5 sati

@GerdiNV Nismo mi druže klub za oživljavanje već fazon “dete voli Zvezdu,navija od malih nogu,pa da ispuni želju” Krunić,Spajić,Radonjić …ne zna se ko je veći cirkuzant
D

DDF

pre oko 5 sati

Krunic do dolaska u C.Zvezdi dve sezone u Milan i Fenerbahce nema odigranih 90 minuta...sva pojacanja koja su dovedena jesu"treca liga"za evropska takmicenja kao sto je LŠ,vazno da se"lova vrti"za Terzica i njegovu kamarilu
k

kdsb

pre oko 5 sati

Dovedes beka iz belog sveta koji cim primi loptu i vidi da protivnik ide ka njemu, odmah pocne da drhti i vrti po glavi flesbekove iz vijetnamskog rata
K

Ko je taj bek

pre oko 5 sati

Seol trazi loptu napred a ordezi Drkusic i Spajic samo nazad golmanu.. Seol i Djiga pokazali ovoj dvojici seoskih fuZbalera sa balkana sta je fudbal i srce
F

Felix L.

pre oko 5 sati

Trenutak utakmice kada je Mesi okrenuo Bastoni-a na centru..........
P

Pera1

pre oko 5 sati

Dalsio,Krunic,Silas,Ilic,Rodic i golman koji brani vrlo prosecno nisu igraci za zvezdu ako zelimo da uradimo nesto u evropi... Takodje Spajic ima previse kikseva ... Ako vec gubimo neka to bude sa vise srpskih igraca i to mladih...Ovako em sto gubimo em sto nema nikakve dobiti... Miloje pokazi malo vise hrabrosti sa mladima...
ш

шуми

pre oko 5 sati

па прошле године је Бахар играо одлично са нашим клинцима али га отераше родићи и екипа јбг ,треба да се извлачи лова за наше маторе играче који се тале са творзићем
M

Moglo je i gore

pre oko 4 sata

Kazes mladi pa i oni su popili 4 komada i to od vrsnjaka kako bi se tek proveli ovde, Inter odmarao Martineza i cim udje zabi ga kao od sale.
m

miha1990

pre oko 5 sati

Terza će me naterati da zamrzim Maksimovića! Svi vidimo šta trenutno radi kroz medije. I znamo od koga je naučio.

Ivica Gasic

pre oko 5 sati

Ocene su korektne i zasluženo mizerne! Smatram i da je ocena 7 koju ste dali Maksimoviću prenaduvana zbog njegovih tek 17 godina verovatno jer nije pokazao ništa mnogo više od ostatka tima. Razumite samo jednu stvar - Zvezda i9 njeni igrači su večeras igrali protiv 10 puta skupljih i boljih igrača na terenu! Toliko. pozdrav
j

jbt

pre oko 5 sati

Izvini,ali veze ti nemas,ali blage.
J

Jack Sparrow

pre oko 5 sati

Maksimovic iako ima manjak fizickih predispozicija odlican u duelu i igri ledjima protiv mnogo iskusnijih igraca , zna se da momak ima odlicnu tehniku dribling sut ali duel igra je nesto sto igraca njehovih fizickih karakteristika izdvoji od stotinu slicnih takvih. Radonjic,Krunic van forme nekada bi u formi napravili razliku na ovakvoj utakmici veceras Krunic jedan od najlosijih,Radonjic iako je usao kad je vec sve bilo reseno neprimetan. Silas ili pod hitno da poradi na uigravanju sa ekipom i da krene da se bori za svaku loptu ili da ga odma vratimo i ne razmisljamo o onih 10 miliona. Spajic koliko god da je borben treba da bude stoper u nasoj ligi i tu je svakako domunantan za ovo nije. Glazer gol u svoj ugao iako je loota isla tsko da se skoro ne brani uz dobro postavljanje ovo se koglo skinuti. Steta imali smo sansu da odigramo rgal utakmicu na kraju ostali i bez snage i sami sebi dali sva 4 gola, idemo dalje.
O

Ocenitism

pre oko 5 sati

Oceniti golmana koji je odbranio 2 zicera i 4 debila koji su krivi za 4 gola isto je skandal... Spajic, Krunic, Drkusic i Elsnik tragedija.. Ocena od 2 do 4.. Elsnik cista dvojka nicemu ne sluzi a pride nista i ne radi... Drkusic i Spajic seoski igraci..
F

Florentino magico

pre oko 5 sati

Super liga pod hitno,ovakvi raspali trabanti poput zvezde nemaju šta da traže u elitnom takmičenju,ekipa maksimum liga konferencija,sramota je za fudbal da ljudi u udarnom terminu budu bombardovani ovakvim seljačkim ekipama koje ni same ne znaju kako su tu došli.Kakve bre Zvezda,Slovan,Dinamo i slični,ovo je uvreda za jedan Inter da mora da se lomi i rizikuje povrede vrhunskih igrača protiv ovakvih mesara,koja bre zvezda,nula bodova,možda bod protiv drljavog Jang Bojsa i to je to
M

Mitrandir

pre oko 5 sati

Samo vi govorite Maksimoviću da je Mesi, posle derbija sam rekao da je bio skroman a da ga za par meseci vidim sa rukav tetovažama i minivalom. Danas već ne dodaje loptu nikom, posle utakmice u izjavi nijednom ne pominje saigrače već samo priča o sebi i kako se nije uplašio. Već poprima i izraz i nadmeni izraz lica bez osmeha poput Vlahovića i slični fudbalskih vedeta. Samo napred i ima da ga upropastite...
G

Gostinjo

pre oko 5 sati

Nadimak Mesi je dobio od sestre zbog kose kada je bio mladji a ne zbog igre.

Ivica Gasic

pre oko 5 sati

Nije ništa upropašteno ako uspemo da ga uskoro prodamo za 10+ mil eura! Druže, shvati da je Zvezdino učešće u ovim Ligama šampiona namenjeno smicanju što većih para koje će se ulagati u dalje jačanje sastava za nastavak dominacije u našem srpskom fudbalu! Šta nije jasno?
S

Simke94

pre oko 5 sati

Dečko da li smo gledali istu utakmicu? Glazer je spasio tri 100% šanse jedan na jedan. A ti pišeš da je najlošiji… Umesto 4:0 bilo bi 7:0 da nije bilo njega.
H

Hssjjaj

pre oko 5 sati

Ne treba da dovode bekove nikada
T

Trike

pre oko 5 sati

Milojevic bolje da je stavio u tim TERZICA , MARINA , MRKELU i sve ove pomocnike sa klupe bolje bi prosao.
S

Srbadoo

pre oko 5 sati

Spajic i Krunic su BIVSI igraci vec par sezona. Zaradjuju po milion+ evra da masu rukicama i glume neke “lidere” na terenu. Ovaj Silas takodje,kriminalno los za igraca sa takvom pompom .
ш

шуми

pre oko 4 sata

силас човек не зна да игра са лоптом у ногама ,њему треба лопта у простор а ми не умемо да пошаљемо такав пас
B

Br1

pre oko 4 sata

Uhvatio sam neki strim sa britanskim komentatorom pošto me je nervirao Matić na RTS-u. Čovek neutralan, objektivno sagleda, a ne kroz očekivanja zbig cene. Nekoliko puta je ponovio gledajući Silasa kako je čovek sjajan tehničar i jedan od najkvalitetnijih Zvezdinih igrača. Još kaže kad je izlazio da je mnogo pretrčao i zaslužio sve pohvale iako Zvezda gubi. Ali ne, mi kada nekoga etiketiramo kao lošeg, ništa ne može da ga opere. Realno, koliko je bilo do Silasa čovek je odradio. A ovde dobi peticu
G

Grdne rane

pre oko 5 sati

Najboljeg stoper stavimo da igra sa strane, samoubistvo nevezano za ove greske ove dvojicce
O

Okram1986

pre oko 5 sati

Djiga 6? Pa nijedan gol nije njegova krivica. Koliko presecenih lopti, duela dobijenih, pasovi...odlicna utakmica za njega A Silas...ne znam sta ocekujete od njega, da uzme loptu i sa naveze pola protivnickog tima i da da gol. Moze on mnogo bolje ali mu treba ofannizvni nastrojen trener.
J

Junker

pre oko 5 sati

Samo prekinite da pisete o Silasu od 10 miliona. On je placen 500k i vrlo verovatno NECE biti otkupljen.
d

dr finansija

pre oko 5 sati

ma koga briga i posle kulibalija endinedaje i posle endijejaje silas i posle silasa prodace vam tvorza opet pricu za nekog novog milijardera ...i tako ,sto bi reko Radasin
H

Hermano7

pre oko 5 sati

@junker, decko, otkup u ovom slucaju je OBAVEZAN!
t

tekstopisac

pre oko 5 sati

koju utakmicu si ti druze gledao ovo da napises za Drkusica, covek izgubljen u vremenu i prostoru
H

HeroeSS

pre oko 5 sati

Tuzna igra kao i ocene... Gde je Darjan?
A

Ako nista,

pre oko 5 sati

bar znamo ko nije za ovaj nivo fudbala. I da, koliko smo mi fudbalski nepismena nacija govori cinjenica da je Maksimovic sasvim slucajno dobio sansu na ove dve utakmice. Ispostavilo se da je momak najbolji igrac u celom klubu.
A

Azevedo

pre oko 5 sati

Treba da je sve ove "iskusne" sramota kako su igrali pored mladog Makse. Decak im je svima pokazao kako se igra srcem. Da se pogledaju svi i postide, narocito Krunic i Spajic. A Olajinka i Silas i da ne igraju vise mislim da se ne bi primetio njihov izostanak, obojica su teski panjevi. Steta sto ovog Silasa pre nije izbacio i dao sansu Prucevu.
G

Gost Rider

pre oko 5 sati

Hahhaaha,ovaj sve ludji,Djiga i Maksa bez greske,Spajic ocajan nulu bi mu dao kao i Krunicu,treneru keca zato sto je Spajica i Krunica nagradio da odigraju do kraja i zato sto je ubacio Rodica i Dalsia na 4-0🤮
J

Japp

pre oko 5 sati

Samo prolazne ocjene za Maksimovica i Djigu ostalo blagi uzas.Solidna utakmica ali konstantno jedni te isti igraci prave greske.Nazalost zadnji dani prelaznog roka su nam uvjek najveci promasaji
k

keruzzi

pre oko 5 sati

A jel duvao klark Kent? A jel igrao drkedrkeđon reprezentativac Spajić i grandovac Rade Krunić? A što se onako raduje veliki delija jugend Arnautović, kad ga vidi deda ima da ga psuje?!
1

1980

pre oko 5 sati

Problem je što ćemo manje više biti isti protiv svih. Da napadnemo? Koga? Barselona,Psv,Štutgart? Nema šanse.
m

metalika moj dobar

pre oko 5 sati

neko rece uzivacemo ...slaem se . A tek Barsa stize juuuuuj
S

Sale433

pre oko 5 sati

Šestica za Đigu? Jeste li vi realni? Lik je odigrao perfektno i to prinudno na levom beku. Definitivno najbolji igrač u Zvezdi na ovoj utakmici.
D

Djigin mec karijere

pre oko 5 sati

Djiga je igrac za ligu petice, mnogo dobra partija, novinar slep pored ociju. Maksimovic solidan, Korejanac isto, Ndiaje ok, ostali potop... Mislim da bi domaci klinci bolje odigrali veceras, makar hrabrije, od vecine ostalih nepomenutih...
D

Dtuzedruze

pre oko 4 sata

@Sale433 da se ne lazemo, da je za top 5 onda nebi ga Bazel uvalio Zvezdi za 3 miliona.
A

Acaaaaaaaaaa

pre oko 4 sata

Šta očekivati kad ne zna npr čovek da je Seol desni bek kojeg prinudno stavljamo levo i kad kaže da Olajinka bio levi bek, a Điga išao levo da mu pomaže, a Điga ceo meč levi bek, Olajnika krilo
O

O Boze

pre oko 5 sati

Dati ovakve ocene Djigi koji je odigrao doktorski i Serifu koji je dobio masu duela i iznudio 2 zuta kartona pa njih dvojica uz Maksimovica nakbolje osigrali.
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 5 sati

Bravo za komentar, Šerifu ista ocena kao Spajiću i Krunić u. Dečko odlagao lopte, borio se sa ona tri štopera, pretrčao više od većine igrača, vračao se u naš šesnaestercu i lzbacivao loptu ka napred, dva tri puta spuštao loptu Silasu da vuče u kontranapada i iznudio dva žuta kartona i dobije istu ocenu kao i ovi sq direktnim greškama za primljene golove. I Seol je trebao da dobije veću ocenu nego što je dobio.
1

1310

pre oko 4 sata

Ali,oni ne placaju tekstove. Ja kada budem video Krunica da odigra dupli pas,pucacu iz puske kao kada sam dobio sina. Vise je uradio Dalsio za 25 min nego Krunic ua dve utakmice. Dalsio se otvara,trazi loptu,odigrava iz prve,ali verovatno Murinjo nema pojma,pa je pustio ovoga za dzabe u Zvezdu. Silas nije dobio ni jednu loptu u prostor,ne znam samo sta ljudi ocekuju od njega. Da uzme loptu,predribla 5 igraca i da gol. Fali nam Hvang mnogo,jer nema ko da proturi loptu napred.
C

Curva Nord

pre oko 5 sati

Inter s pola gasa, Zvezda jednostavno nije ekipa za ligu sampiona, i utakmice kao ova veceras nema apsolutno nikakvu draz. Forza Inter Amala
H

Holse

pre oko 5 sati

Krunic je zasluzio NULU
m

marko931

pre oko 5 sati

Ocene 😀 sve je jasno