Komentari na vest

OCENE - SRBIJA: Ni brzine, ni oštrine, ni veštine

S

South Park

pre 7 dana

Kao i tigar, onaj iz domaćih priča...
3

367

pre 8 dana

Mislim da Stojkovic nije imao mnogo izbora. Ovaj tim je, pre samo tri dana odigrao, izuzetno tesku utakmicu sa Spanijom. Mozda je mogao da proba, po ugledu na neke trenere iz njegove fubalske karijere, da igra bez centarfora i sa Samardzicem, kao najisturenijem napadacem, a da Zivkovic igra ispred Nedeljkovica, Time bi dobio, bar malo, u kreativnosti i u sigurnosti u veznom redu. Nemam nista protiv Jovica ali mislim da mu postavljena taktika apsolutno nije odgovarala. Za one koji se secaju, slican problem je imao i Pancev u Interu.
B

Bez

pre 8 dana

Mitra i Vlahovića,mi nemamo centarfora,Jović van forme,Milan gleda kako da ga šutne,pikse ga drži celu utakmicu. Ratkov,daleko od kvaliteta i forme,koja treba reprezentaciji,Jovanović dečko ni u Partizanu ništa ne pokazuje,ničim izazvan evo ga u reprezentaciji. A ima ih još dosta takvih,doduše na drugim pozicijama. Bruka
-

-.-

pre 8 dana

Kakav savez,takav selektor,kakav selektor,takva igra. Na prste jedne ruke možemo nabrojati prave trenere i stručnjake,koji su vodili reprezentaciju zadnjih 25 godina. Slovima dva,pokojni Antić i Muslin. Ovaj nesrećnik ne zna gde bije,sledi nam katastrofa od Švajcarske i Španija. Bitno je samo da on uzme pare,nula od trenera,nula od čoveka.
F

FM

pre 8 dana

Malo je to defanzivnih veznih u ekipi, mora to jos. Umesto Zivkovica ubacio Grujica, bitno da se brani. 10-ka treba da se urami jer to znaci ifanzivni vezni tipa Toti, Rui Kosta, Zidan itd, a kod nas Lukic??? Samardzic igra jako lose, mozda ce mu trebati vremena da oseti ulogu "lidera" i nekog cudotvorca akcija u napadu, ali ne moze sam. Za odbranu nema problema, i dalje primaju golove, ali sta je sa sredinom i napadom, Jovicu, sta? Treba mu ugraditi GPS kao kad se pas izgubi? Lose ofanzivno, ocekivano defanzivno.
W

W.W

pre 8 dana

Taktika je bila losa, zasto to niko ne sme da kaze?Ocekujes da nam bekovi spartaju u oba pravca?!?Ludilo potpuno!Zasto nije igrao kao protiv Spanaca?Sve ovo pripisujem samo treneru.SP
D

DejanSavke

pre 8 dana

Sta bi Birmancevicu? Toliko ga ishvalismo kad ono ...
m

majtora

pre 8 dana

Ja ne vidim sve tako crno. Jel smo izgubili? jesmo. dal smo stvarali sanse? onako. Dal smo se dobro branili? itekako. Danci su prepoznatljivi, da su na domacem terenu jaki. Tu ih slabo kad iko nadigro, nisu ni jace repke od nase uspeli. Danci dali dva gola, prvi je bio nezaustavljiv, a asistencija je bila vanserijska. Drugi gol, nezaustavljiv i vanserijski. Sta reci? Nisu imali inace ni jednu sto postotnu priliku, bili smo u egalu. Izmesan tim, oni na papiru jaci ali smo se dobro drzali. Ne treba sve tako negativno gledati! Pre, ustvari skorom su nad isprasili 3-0 i bili ubedljivi od nas, mogli su dati jos dva tri gola! Zal ostaje, da se Pavlovic odlucio za nemce, inace bi vec imali prejak vezni red... Da se vratim na dance, pre bi nas takve repke kao oni, spanci tukli glat 3-0, 4-0. Tako da je ovo napredak sa novim momcima i novom snagom. Njima dati kad je potrebno vetar u ledja! sa pozitivnom energijom!!! Elem, Ratkov u 20min pokazivo vise od Jovica 90 min xD Zato dati mladim momcima snagu za buducnost, da se okrene nova prica, navijaci da stanu iza repke, pa ce i oni da grizu kao Strahinja Pavlovic!!! Ja bih ipak i dalje pozvao Mitra, barem da bude rezerva i da udje kad treba da damo gol. Ima taj njuh... Vlahovic i Ratkov mogu dosta toga da nauce od Mitra! Mitra bi svaka repka zelela u svojim redovima. Ovi ostali, mogu da pakuju kofere a Sergej da se vrati sto pre u Serie A! (Juve). Ako se to sve desi, imamo dobru buducnost.
P

Partymaker

pre 8 dana

Realno, nama je lakše da oteramo naše najbolje igrače i da ih razapinjemo po medijima nego da izvučemo najbolje što imamo iz svih fudbalera... Danas ne valjaju Mitar, Tadić, Kostić, Vlahović sutra Birmančević, Rajković, Ilić i tako dalje...Ja potpisujem da nije do igrača nego do struke koja ne zna posao. Ne možeš ti zbog svog ega da budeš iznad svih i da rasturaš reprezentaciju zbog nekog navodnog podmlađivanja... Ti momci neće da igraju dok je Piksi tu

Nikola Kotur

pre 8 dana

ljudi to je jednostavno fudbal. uigravati tim sa sto vise mladih momaka i rezultati ce doci sami po sebi.....
P

Partymaker

pre 8 dana

To sve ima smisla samo ako iza toga stoji sistemski rad i znanje, što u našem primeru nije slučaj. To za nas nije svojstveno i nismo nikada tako radili, kod nas je sve uvek naopako i primer kako ne treba
G

Gost X

pre 8 dana

Treba nam prava 10ka kao budali samar.
N

Nenad1246

pre 8 dana

Ma samo kad je Pavlović išao napred tk što su ga dva puta izradili ko petlića kod oba golato nema veze Eraković je kriv jer je izgubio loptu mnogo pre toga.
P

Pavlovic je kriv

pre 8 dana

Zato sto nije pokrivao i Erakovicevu, stranu sa koje je i dosao centarsut, jer je Erak, otisao da donese vode zednima Ilicu i Jovicu,pa nije stigao da pokrije svoju stranu, kako je to slikovito na TV-Arena u komentaru utakmice objasnio gosp.Stojadinovic.
C

CaleB pravi

pre 8 dana

Lukic i Jovic najgori na terenu sinoc, a ovaj ih drzi celu utakmicu u timu....Jovic vise ne bi smeo da bude starter, decko je nevidljiv i nezainteresovan, iritira svojim govorom tela. I to kazem kao navijac Zvezde, da bude jasno. Lukic uzasan, beskoristan i nazad i u sredini, a tek u napadu. Momak nema herca, i to je to. U konacnici - igrali smo sve vreme sa 2 igraca manje. Selektor ne zna gde bije. Ne vredi ovo dalje ni pratiti, lose utice na kolektivno zdravlje nacije.
g

golmanski analitičar

pre 8 dana

Sasvim realna slika za sve pojedince, s tim što mislim da ste se o Rajka ogrešili, istina je da nije odbranio nijedan zicer, ali ako već kod golova realno nije baš ništa mogao, a mimo golova nije ni bilo nekih zicera, preoštra je petica.. To se daje kad neko baš za*ere motku😃
N

Ne bih reko

pre 8 dana

Rajko je lošim nerezonskim ispucavanjem započeo slom kod drugog gola. Ispucava loptu levo gde je jedan naš a 3 Danca. Naravno gubimo loptu i u nastavku primamo gol. Desno je imao 2 naša u boljoj poziciji. Još jednom je to uradio posle drugog gola,ispucao kratko Dancima u noge,tada nismo primili gol. To je neoprostivo,da golman njegovog iskustva i kvaliteta,ima tako loš pregled igre i ispucava kao baba.
U

Uroš 1990

pre 8 dana

Svaka čast Lukiću, deluje kao dobar momak, i nije ni loš igrač ali 10-ku nije trebao da prihvata a i kad vidiš da nam je on igrač sa brojem 10 onda ti sve jasno da gol ne može da damo ni na igrici. Neka skine to i uzme neku 6-cu, biće i njemu lakše da igra, da skine taj teret.

emirkahrovic39@gmail.com

pre 8 dana

Vama i dalje nije jasno da je glavni krivac Selektor, on nema kljucnu poziciju 6 ,zadnji vezmi da poveze sve.Ulaskom Andrije lik ima probojnost ali zbog nemanja centralnih srednjaka ulazi i kroz sredinu i tu je kraj..Prvo ovom Vinjak menu dati otkaz pa sa momcima praviti tim ..
W

Wagner

pre 8 dana

217 Velicanstveni
V

Vidodrag

pre 8 dana

Ovi momci prvi put igraju zajedno u ovom sastavu protiv Španaca i Danaca. Očigledno je da nema uigranosti, automatizama i ponavljanja, pdosto govoreći da su akcije osnišljene, da se zna ko šta radi u kojem trenutku, gde ko ulazi u prostor i sl. Zbog tog momci bez lopte izgledaju vrlo statično kad smo u posedu, nekad ih je previše na malom prostoru, a nekad igrač s loptom prosto nema kome da je doda, osim igraču iza sebe ili prvom do sebe. Čak i kad ima 2-3 protivnička igrača na sebi, on nema slobodnog saigrača. Mora se znati šta ko radi, gde se ko postavlja, ko treba da povuče loptu, a ko ulazi u prostor i u koji prostor. I ne samo da se zna, nego da se to ponavlja toliko da nije potrebno ni razmišljanje ni razgledavanje. Tako se igra ubrzava i teže je protivniku da se brani, a tek onda dolazi kreativnost igrača koji se odlučuje za neku od opcija koje mu se nude. Ovde igrač s loptom nema opciju osim da je doda prvom do sebe, vrati štoperu ili pošalje pas napred pa ako slučajno neko stigne. Nemaju Danci bolji sastav, nego se zna ko šta radi. Dali su prvi gol iz duplog pasa, a Poulsen je pas odigrao petom tačno gde mu saigrač utrčava. To je uigranost, razumevanje među igračima kakvog kod nas nema. I to bi sve bilo u redu prvih par utakmica za jedan podmlađen i renoviran tim, ali ja se bojim da će ostati ovako i nakon celog ovog ciklusa lige nacija.
R

Rtnade

pre 8 dana

Tako je,sve si objaasnio. Samo treba momke uigrati . Ko ce to uraditi,to je problem
C

CRAZY NORTH

pre 8 dana

kad pročitam ovo Bleki i Kalaba...ajde novinari ozbilji te se... kao da ste čuvali zajedno ovce... onda pišite i birman, erak, rajko, gruja, žile, JK Simić itd...?! 🍳
Š

Šibar 61

pre 8 dana

Mozemo se mi praviti naivni i blesavi,ali za lukića,ilića,grujića,a pisebno samardžiča, Tadić je DOKTOR fudbala,mi smo pot puno BEZOPASNI,pravićemo mi od blata Duću i Mitra,i sto je najtragičnije piksi deluje potpuno izgubljeno i bedpomoćno
P

Pavlović 6

pre 8 dana

Uz to, kod vodećeg gola Danske zahvaljujući njegovom pozicioniranju Polsen ipak nije bio u ofsajdu, pa je pogodak priznat. Početkom drugog dela mu je Eraković sačuvao leđa, posle još jednog kiksa, a onda je dozvolio Polsenu da pored njega uhvati makazice za 2:0 i ovom tzv.novinaru ,najbolji.
P

Pavlović 6

pre 8 dana

Uz to, kod vodećeg gola Danske zahvaljujući njegovom pozicioniranju Polsen ipak nije bio u ofsajdu, pa je pogodak priznat. Početkom drugog dela mu je Eraković sačuvao leđa, posle još jednog kiksa, a onda je dozvolio Polsenu da pored njega uhvati makazice za 2:0 i ovom tzv.novinaru ,najbolji.
E

Erakovic 10

pre 8 dana

A kako taj Erakovic dozvoli kod drugog gola da ga Danac posalje po vodu i onda sa lakocom centrira?Cekamo odgovor od ovog fudbalskog analiticara..
Z

Zauvek zvezdaš

pre 8 dana

Ivan Ilić je pratio tog igrača koji je centrira, toliko o tvom praćenju utakmice. Ne piši laži.
P

Pavlović 6

pre 8 dana

Uz to, kod vodećeg gola Danske zahvaljujući njegovom pozicioniranju Polsen ipak nije bio u ofsajdu, pa je pogodak priznat. Početkom drugog dela mu je Eraković sačuvao leđa, posle još jednog kiksa, a onda je dozvolio Polsenu da pored njega uhvati makazice za 2:0 i ovom tzv.novinaru ,najbolji.
Z

Zauvek lazov

pre 8 dana

Pa u tome i jeste kvaka ali ti to ne razumijes. A gdje je gospon bio Erakovic, da li je isao po vodu za Jovica i Ilica, da li je pretrcan ili ispao iz igre? Gdje je on bio, pa je njegovu poziciju morao da cuva Ivan Ilic, koji je zalutao na stadion.?
G

GOROSTAS

pre 8 dana

Samo Žili svaku kao i do sada i Sašo Lukić i ima da igramo ko Partizan
L

Lucifer_

pre 8 dana

Nadam se da je vecina danas videla da je ona utakmica sa Spancima bila stela.. Olmo dobija loptu od naseg stopera i nece da sutne... Toliko.
S

Sherlocked1

pre 8 dana

Ima i do nasih ocekivanja , ne njihova igra koja je uzas , nego nase razocaranje koje je sve vece. Trebalo je sve da nam bude jasno posle dva propustena Evropska , a nama ni 20 godina nije dovoljno da nas opameti. To smo pokazali jer su nam ocekivanja bila minumum polufinale. Mi nikako da prihvatimo jednu stvar , a receno je sve evo u naslovu. Mi vise nemamo fudbalere koji mogu da isprate savremeni fudbal. Ne mogu prvo fizicki , ni takticki - jos ih Piksi gura u provaliju dodatno , a ni tehnicki. Jednostavno , nismo za ovaj sport jer prvo nemamo vise top igrace dzaba nam sto se ku..imo , a drugo bolestan je u svim selekcijama i institucijama. Od glave FSS do struke u najmladjim kategorijama , bolesni su od korupcija u koju su ogrezli , zavisni od kombinacija , neznanje je metastaziralo u cetvrti stadijum ,liga nam je katastrofa nije gledljiva , stadioni nisu stadioni nego groblja davnih vremena , sudije ne znaju da sude i nemaju potrebe jer koverta svakako resava , navijaci koji se pitaju i vedre i oblace po nasim najvecim klubovima su poseban folder itd. Dodje covek da pomogne i donese lek i ozdravljenje , a njegovo rodjeno Uzice mu zarije noz u ledja i ne podrzi ga. Neko je davno rekao da " Stanje u fudbalu , oslikava tacno kako stoje stvari u zemlji ! " . Izgleda je tacno.
G

GorostasAlbanskoPrimorje

pre 8 dana

Vratiti Adema Ljajića i ubaciti Semeda Bazdara
M

MozeGore

pre 8 dana

Fedju Dudica za selektora.
D

Drag011

pre 8 dana

Ljudi, nasa klupa je horor film...
F

Fan

pre 8 dana

Kakve brzine-oštrine. Piksi nije sposoban da motiviše ljude, kao preparan je, cela utakmica liči na njega.
М

Мрцина

pre 8 dana

Људи,нас су Данци самлели,али буквално.Кад видиш ко нам носи десетку у екипи,све је јасно.Мислим да ни један играч није сконтао Пиксијеву тактику,јер је ни он сам не разуме.Да смо играли још 3 утакмице,не би шансу створили.Нису ови момци лоши,може се направити фина екипа,али са овом незналицом на клупи,јако тешко.
g

goh

pre 8 dana

Ко то прижељкује Сергеја Милинковића Савића поново у репрезентацији?.Најлошији играч уз Лукића и Јовића
O

Ocene katastrofa

pre 8 dana

Ako ne znas,pogledas Sofascore,Whoscored,uporedis.Ovako Rajkovic nije kriv za golove 5.Grujic gresio,a on 93% tacnih pasova.Mi smo prvo poluvreme imali potpunu kontrolu igre.Grujic je pokupio sve ispred.Milenkovic i Pavlovic iza.Danci sansu nisu napravili.I onda,par minuta pred odmor,greska,gol na "na foru".Na poluvremenu brzopleta izmena.Jurnuli,otvorili.Kazna.I protiv Spanije super,veceras katastrofa.Nije tako.Ovo je mlad tim.Pocinje stvaranje.Proces.Dugotrajan.Ali,za igru u prvih 45 minuta sve pohvale.Jedan detalj je preokrenuo ishod.
M

Mirijevac

pre 8 dana

Kazes stvaranje,stvaranje cega i koga?!Sta smo to mi stvorili u proteklih 15ak da ne kazem i nesto vise godina pa da ti imas materijala da tvrdis da smo mi u stanju da stvorimo ekipu.Nama fudbal ne postoji toliko dugo da se ja i ne secam kada smo mi to imali ekipu i igrali nesto sto se moze nazvati fudbalom.Na osnovu kojih parametara ili dokaza tvrdis da smo mi sposobni da napravimo nesto sto bi licilo na igru.Samo mi molim te ne moj reci da igra protiv Spanaca ukazuje na nesto.To je vise bio splet srecnih okolnosti nego neka nasa spektakularna igra.Mi niti imamo struku niti imamo igrace a pogledaj ko ti je u savezu dugi niz god.pa ce ti se samo ukazati.Mi se ni na euro ne bi kval.da isti nisu prosirili na 40 rep.karikiram.U nikad laksoj grupi otisli smo dalje spletom okolnosti.Nas reprezentativni fudbal je odavno klinicki mrtav i ne znam kakvo cudo se mora desiti da dodje do bilo kakvog boljitka,tako da o kakvom druze ti stvaranju pricas sam Bog zna
g

gaaa

pre 8 dana

cim se ti...
P

Pogledaj svoj pravopis

pre 8 dana

Najpre. Lako cemo za ostalo.
D

DzoniRS

pre 8 dana

A je l moze sad neki navijac Zvezde da da ocene? Mislim, nakon sto je navijac Partizana to uradio.
P

Ppp

pre 8 dana

A sta ne valja? Joces da kazes da su zvezdini igraci svi zasluzili ocenu vise jer su uradili sta?
@

@Ppp

pre 8 dana

a šta valja? Navijač Partizana koji je davao ocene kaže u tekstu Rajković nije kriv ni za jedan gol, al kad se prime dva gola onda ide ocena 5. Pavlović kriv za OBA GOLA, to stoji i u tekstu, i dobije ocenu 6. Uz želje da se on klonira na još deset mesta u timu. Zbog čega? Da primimo 20 golova? Momak je rupetina, Zaleti se sa loptom, nepismena raja arlauče Bravo, majstore. Raja ne vidi da on tu loptu što je izneo iz svog šesnaesterca daje protivniku u noge odmah na njihovoj polovini. Ako pre toga ne padne pa se sudija smiluje i dodeli nam faul.
G

Gostttt

pre 8 dana

Bravo za Joksu, podelio ocene shodno navijackom opredeljenju. Pavlovic za prvi gol ne zatvori igraca i jos zbog njega ne bude ofsajd, za drugi gol ga prvo izbace iz igre i pretrce, a onda 10 sekundi kasnije pusti igraca kako bi ovaj da gol, i on dobije 6, jer eto ide napred. Da ne pricamo sto je to konstantno idenje napred odraz ogromne takticke nediscipline i nerazumevanja fudbala kao igre, gde em ostavlja krater pozadi i prostor za kontru, em smeta krilu kome oduzima prostor i navlaci dodatnog igraca. Apsolutno je ugusio Birmancevica danas. Sa druge strane, Erakovic bukvalno neprelazan, bez greske odigrao, i njemu ocena manje od Pavlovica, jer "ispadao nekoliko puta". Kazi mi kad je ispao, a ja cu da ti posaljem spisak Pavlovicevih gresaka sa ove utakmice. Svima iz Zvezde najnize moguce ocene, svima iz Partizana najvise moguce. Je l te nije sramota malo kad se pogledas u ogledalo, ili si samo Grobar pa te sram ne ometa u zivotu?
Z

Zauvek zvezdaš

pre 8 dana

Bravo, sve tačno od reči do reči.
S

Slaba odbrana

pre 8 dana

Gostttt-Kod prvog gola Eraković je loptu poslao u aut poklonio im loptu ali to neće niko da vidi.U nastavku te akcije smo primili gol.pritom je i Nedeljković izgubio loptu ali ni to neće niko da vidi jer svi znamo zašto.Ali se zato gleda šta radi Pavlović koji se kod prvog gola nije pomerio od Poulsena a koji je pak dodao povratni pas Gronebeku koji je gle čuda bio okružen trojicom naših igrača i uspeo da postigne gol,ali to niko ne vidi jer svi samo gledaju Pavlovića i šta on radi.A lepo piše kod Erakovića:Lanac grešaka doveo je do prvog gola Danaca, a počeo je izlaskom prvotimca Zenita i ostavljanjem suviše prostora iza leđa,šta tu nije jasno.Kod drugog gola je igrač Danske razneo Samardzića u skoku jel to neko vidi,niko a znamo i zašto,Pavlović je ispratio igrača,bio je Danac brži i uspeo da centrira ali Milenković loptu umesto u korner vraća njima potom igrač Danske prolazi pored Ilića kao pored Turskog groblja i centrira mrtav hladan jel to neko vidi,pa ne vidi a svi znamo zašto,kod makazica Pavlović nije mogao ništa,čini mi se i da je Lukić skočio,perfektna akcija,ali to niko ne vidi niti da pohvali,ne vidjaju se baš takvi golovi svaki dan.Nazivati Pavlovićev odlazak taktičkom nedisciplinom i nerazumevanjem fudbala može samo neznalica,takvi se danas štoperi traže,odbrambeni igrač koji ume da iznese loptu od svoje polovine do protivnikovih 20 metara od gola,čovek nam je sam stvorio šansu ni iz čega ali nema ko to da isprati.Birmančević umesto da ode u prostor da mu odigra pas on stao ispred njega i zasmetao mu.Sigurno da on ne ide napred jer mu eto tako padne na pamet,valjda se dogovara i sa selektorom,trenerom nešto.Ako mu se otvori prostor što ne bi krenuo napred,tu su drugi da ga pokriju.Volio ti njega ili ne on se bori,daje sve od sebe i to se vidi,nije savršen,niti će ikad biti.Da se i drugi toliko trude i bore mi bi imali bolje rezultate,ovako mnogi od njih se ni ne vide na terenu a ne vidim da njih nešto kritikuješ...
G

Gosttt

pre 8 dana

U, zamisli, Erakovic je kriv zbog auta, a ne ova dvojica sto su ispala direktno kod gola. Ostalo su bajke koje mozes da pricas nekome ko nije gledao utakmicu i video svojim ocima.
@

@Slaba Odbrana

pre 8 dana

Vidi, momčino, kad Eraković jednom izađe i ostavi prostora iza sebe, navijač Partizana mu da ocenu 5. Kad Pavlović celu utakmicu izlazi i ostavlja rupu iza sebe, ovde se priželjkuje njegovo kloniranje. Sram vas bilo, napunili ste nam reprezentaciju poluproizvodima, taktički i tehnički nepismenim fudbalerima. Ej, bre,nekakav Lukić nosi desetku.
L

Lady

pre 8 dana

Kad kazu , ma ljudi Erakovic je nas najbolji stoper... hahahahhahahaha
b

brkka

pre 8 dana

Vlahovic umesto Jovica, Veljkovic umesto Erakovica, Sergej umesto Lukica i mozda licimo na nesto i damo gol.
I

I najvaznije

pre 8 dana

Selektor neko drugi.
B

BjelinFSS

pre 8 dana

Dovoljno je da partizanov omladinac debituje za Partizan, nije bitno kakvog je kvaliteta igrac , istog momenta taj igrac ce igrati za mladu reprezentaciju. Znaci ne gleda se ko je najbolji gleda se samo da je debitovao za Partizan,. Znači ako si na primer iz Radničkog kao Gluščević iako imaš i dobru statistiku, ne već će igrati Trifunović iz Partizana uz očajnu statistiku uz očajne prikazane igre.
N

Nenad B.

pre 8 dana

Sreća te su se Šljivić i milionski Mijatović pokazali, pa smo mogli da "sakrijemo" Trifunovića, za koga se inače slažem da nema pojma i ne zaslužuje da bude pozvan u mladu selekciju. Ali od njega se ništa i ne očekuje, ali od ove dvojice i Mimovića svakako, a koji je bio njihov učinak?
B

BILBAOPARTIZAN5:1

pre 8 dana

Dati Sasu Lukića kapitensku traku. Ovakva igra nije vidjena nikad.
N

Nenad B.

pre 8 dana

Piksiju 0 i slovima nula. Sve izmene sem Grujić/Živković su bile nerezonske i totalno rasturile koncepciju ekipe, bukvalno smo imali hrključ na terenu, a Grujić nije trebalo ni da počne pre Živkovića, eventualno umesto Lukića ili Ilić. Uvođenje Ratkova, Belića na -2, a posebno Jovanovića i zaboravljenog Mitrovića nije ni improvizacija već luzerski potez očajnika.
P

Psihozza6

pre 8 dana

Vidim po komentarima da su samo partizanovih igrači krivi i neznalica. A to što nas najveća neznalica vodi, koja ne bi mogla sa najboljim timom sveta da nekog pobedi, tome nikom ništa. Naravno jer je vas, tj zvezdaš. Aj lepo nek se više ne zovu partizanovih igrači u reprezentaciju. Pa se igrajte vi kolko ocete. Tad će i poraz bit uspeh jel bitno je da su svi vaši pa su samim tim i najbolji.
8

8

pre 8 dana

Dali je neko od vas nekad čuo od nekog da zna nekog ko zna nekog a da je taj neko rekao da reprezentacija ima svoj proces koji uključuje i podmlađivanje tima , e to se upravo dešava čisto da znate i da se ne zalećete mnogo . Sad to što se taj proces dešava bojkotom to je već druga priča .Na sredini terena deluju bez ikakve ideje , a dali je to do neuigranosti ili do kvaliteta vreme će da pokaže.
R

Rtnade

pre 8 dana

Ljudi,nemojte da pljujemo momke. Svi oni znaju da igraju fudbal ovde je problem u selektoru,u taktici ... Nesto tu ne stima,treba resiti problem u FSS. Ja cu navijati i dalje za svoju Srbiju i za ove momke jer nisu krivi.
K

Kako sad to

pre 8 dana

Kad ste pre samo par dana pisali hvalospeve kao da smo pobedili spaniju?
Н

НАДАРЕН

pre 8 dana

У рангу смо сјеверне Ирске,Шкотске ,Бјелорусије,Бугарске,али не брините идемо на свјетско првенство пошто ћемо у квалификацијама добити једну озбиљну репрезентацију и двије лошије од нас .Ту је Пиксинајмањи кривац,просијек играчи ,чини ми се да Пикси улети да би боље одиграо бар пола сата
G

Grobarsport

pre 8 dana

Ne dao Bog da se Pavlovic klonira 10 puta, primali bismo 20 komada po utakmici. Navedi mi jednu situaciju kad je Erakovic ispao, ne moras nekoliko
d

dusansrb

pre 8 dana

Danas kad su opalili kontru Erakovic ostao napred Milenkovic ga spasio a kada je Pavlovic ispao?! Ofsajd za malo bez srece, kod drugog gola Lukic kriv jer mu se mesa u posao i skace i masi loptu i sta moze Pavlovic tu ajde kazi?! Jel moze da poleti i blokira makazice jbt ko sve komentarise ko nije igrao fudbal u zivotu
H

Hehe bas lepo sto to kazes

pre 8 dana

Pa ispao kod oba gola jesu li lopte obe dosle sa njegove sreane. Kod prvog stoji na 2m od golaut linije i gleda kako danci daju gol. Kod drugog sirektan ubacaj sa njegove strane on pogubljen ne zna gde bi. Celu utakmicu bezi od danaca ko da ih se boji. Ne ulazi u duele. Nisam ga video nigde moram lupom da ga trazim po terenu.
@

@dusan srb

pre 8 dana

Pogledaj snimak bolje. Pavlovic prvo ispada levo kad ga Isakson cini mi se izbaci i pretrci, tu je prvi deo krivice. Drugi deo krivice je sto u nastavku akcije on cuva Poulsena, i onda ga pusti i ovaj da gol. Ne mozes da ga izvadis, dva puta je iskiksirao u 5 sekundi bukvalno.
G

Gostgoat . . .

pre 8 dana

@dusansrb, evo: Lose stvari: 3' izgubljena lopta 5' dve izgubljene lopte na ivici sesnaesterca 9' izgubljena lopta na 20m od gola Danske (koji ce djavo tamo???) 10' los pas, srecom, vratila mu se lopta 11' opet je kod sesnaesterca Danaca, koji ce djavo tamo, samo pravi guzvu 11' izleteo na 40m jureci nekog igraca Danaca 13' lose postavljen, preletela ga lopta, nije ocistio kad je trebalo, Danci imali sut na gol, srecom pored gola 14' kasni da intervenise, nikog ne cuva, novi korner za Dance, mada ajde, ovde je jos jedan nas igrac slabije reagovao kod kornera, cini mi se Jovic 17' los pas, izgubljena lopta, Lukic prinudjen da pravi faul na 30m od naseg gola 19' zadriblava opet do sesnaesterca Danaca i sut za zaborav, iza njega ostao krater 20', ispada, ulazi mu Poulsen iza ledja, Milenkovic odlicno zatvorio 22' los pas, srecom aut za nas 23' Gronbek ga poslao po burek, nakon toga Nedeljkovic blokirao sut Eriksena 25' opet se zalice napred , zaustavljen, srecom lopta odlazi u aut za nas 26' Gronbek ga opet izbacio iz igre lagano 33' opet se zaleteo dva puta, oba puta umalo da izgubi loptu kod sesnaesterca Danaca 35' los pritisak na Poulsenu, ovaj asistira za gol, pritom Pavlovic ostao pozadi i zato nije bio ofsajd 40' pas nikome na polovinu Danaca nakon polaska sa centra 41' ispao, srecom Milenkovic zaustavlja napad Danaca 42' lose postavljen, ne cisti centarsut, Milenkovic cisti 50' izgubio loptu dva puta u 5 sekundi, srecom, odbila se nama 52' uvalio kosku Samardzicu kod su Danci umlatili i dobili aut 53' opet se zaleteo napred i umalo izgubio loptu na centru 54' izleteo napred, izgubio loptu, ispao, srecom Erakovic zaustavio kontru, Danci dobili korner 58' Opet na 30m od gola Danaca, los pas i izgubljena lopta 61' ispao, pustio Isaksena da ga pretrci, u nastavku akcije Poulsen koga je Pavlovic cuvao daje drugi gol za Dance 66' izgubio loptu na 30m od naseg gola 71' Ispao, osvojio loptu, izgubio loptu, napravio faul i dobio zuti karton 80' Isaksen iznudio korner preko Pavlovica 87' Pavlovic dva puta ispada u 5 sekundi, Danska ima opasan sut na gol -Dobre stvari: 27' uzeo loptu Eriksenu na sekund, lopta opet kod Danaca 45' izborio korner, ali opet dosao duboko na polovinu Danaca 51' izbacena lopta 55' konacno dobro postavljen, izbio loptu 56' uzeo loptu na centru 61' zaustavio Isaksena 76' zaustavio Isaksena u kontri, korner za Dansku Kao sto se da videti, greska gresku stize, mnogo vise kikseva nego dobrih stvari, takticki ocajan, oba gola su njegova krivica, kao i 95% primljenih golova otkad je on u reprezentaciji. Odlican je za klupu, nije za ozbiljan fudbal. I eto zasto Babic a ne Pavlovic.
U

UrkeCar

pre 8 dana

Sport u kojem igraci nemaju osnovni osecaj za igru. Zamislite Pesica da mora igracima da govori da trebaju da tapkaju loptu kad je vode, kada treba da skoce, kada treba da sutnu, da stanu u blok, da dobace loptu. Ili zamislite selektora vaterpolo reprezentacije koji mora igracima da govori da plivaju, jer ako ne kaze ovi bi potonuli i udavili bi se. E to su nasi fudbaleri. Ne branim ja Piksija nista, on je na celu te kolone, ali takodje ima igrace koji ne znaju, ocigledno, da igraju fudbal. Oko 20og minuta svi nasi igraci na polovini Danske, i lopta ide u krug, bukvalno 2-3 minuta lopta je samo kod nas, i mi ne uradimo nista!? Nikakvo utrcavanje, pas preko ili “ispod” odbrane, zamena pozovija, izgradjena pozicija za sut iz daljine, ma nista…jedno veliko nista. I na kraju vratimo loptu golmanu. Nema vica, nema driblinga, duplog pasa, kretnje, utrcavanja, ma nema nicega, i kako da das gol?! Pa poenta fudbala je da das gol a ne freneticno da branis svoj. Prosto losa glava kod svih. Od fudbala nam je na zalost ostao samo jedan klub i to je to. I videcemo i to koliko ce dugo trajati, jer ne mogu bas samo stranci da ti igraju a decu da rasprodajes kao povrce pred istek roka na pijaci.
D

DDF

pre 8 dana

Pre svega tehnicki i takticki"nepismeni",potom vecina igraca fizicki slabi za duel igru
B

Batistuta1

pre 8 dana

Ajde bre,sta ocekujete od njih.Pustite nek igraju,kakve veze ima,bolje i njih đagledam nego one frizure i torbe i brkove.Jako vazno,ionako je fudbal postao smeće.Bar su nasi.
S

Sherlocked1

pre 8 dana

Neko moze da bude pozvan i igra bez minuta , a neko ne. Sam " selektor " je izjavio "...kako da zovem Kostica nema minut u klubu.. ?" Eto on ne moze , ali mogu Grujic , Mitrovic , Petrovic . Kod nas relativno znaci - onako kako meni odgovara.
N

Ne branim Piksija

pre 8 dana

Kostiću se spremao transfer i to se znalo, a kako je Kole staklen i vec u poznim fudbalskim godinama nije smelo da se rizikuje. Slika će biti jasnija na sledećem okupljaju. Nadam se da nećemo gledati Kola, Mitrovuda, Braću Erp, Maksa i Gudelja.
G

Grobarspoet

pre 8 dana

Za sta bre Belic 5,5?
R

Rtnadesada

pre 8 dana

Za zuti i pokusaj lomljenjanoge
N

Neobjektivnost na nivou

pre 8 dana

Po kom osnovu Pavlovic koji je DIREKTNO KRIV za oba gola dobije 6, a Erakovic koji odigra mec bez greske dobije 5??? Jeste grobarsport, ali stvarno preterujete...
l

lzzzr

pre 8 dana

Gde je Erakovic kod prvog gola, svaku loptu vracao nazad, Pavlovic je toliko bolji da je neuporedivo uopste, kapiram da si delija al jbg ako ne mozes podneti
K

Kalaba !!

pre 8 dana

Ne mogu sad da tvrdim da je Saničanin bolji od Spajića iako sam grobar. Tako ne može neko da me ubedi da je Erakovic bolji od Pavlovića
N

Nikola44

pre 8 dana

Kakva je to ekipa kada je najbolji napadac stoper Pavlovic? To je jako slaba ekipa. Jos su dobri bili golman Rajkovic i Andrija Zivkovic kada je usao bio je malo bolji od proseka. Ostali jako jako slabo. Lukic i Ilic se trude, ali nije to to. Nisu igraci koji mogu da dominiraju na sredini. A oni su nasi najtalentovaniji igraci na sredini. Onda mozete misliti kakvi su ostali.
P

Peracekicbir

pre 8 dana

Nije to to jer igramo bez taktike,bez sistema.
Č

Čim...

pre 8 dana

....se ovde raspravlja o učinku centralnih defanzivaca,sve je jasno!
S

Srbadin Stojadin

pre 8 dana

Kakav bre poraz ?! Mi nismo izgubili ovu utakmicu !!!
F

Fan

pre 8 dana

Hahaha...tako je samo pored naše trojice čovek sevnu "makazicama" I gotovo!
B

Bok

pre 8 dana

Ilić i Samardžić su promašaji sa kojima samo gubimo vrijeme. Mi nemamo sredine terena još od 2010.god. i SP u JAR.
G

GostPa

pre 8 dana

Drugi put igraju zajedno. Sve je to normalno. Golman Rajković ima izuzetan refleks, ali neprecizna dodavanja. Zato ne brani u boljem timu. Kosta je još uvek mlad. Eraković neiskusan na višem nivou, mora još da uči, nadam se da će otići u ozbiljniju ligu. Milenković je najpouzdaniji štoper, Pavlović je borben, ali mu pobegnu napadači i u seriji A i ovde. Birmančević igra u Češkoj, od koga je dosta je. Ilić ima lepih poteza, ali mora brže da se oslobađa lopte, gubi ih često. Lukić se lepo zagradi, ali često daje pas iza leđa ili u aut. Samardžić nije Tadić, mora još mnogo gloginja da pojede. Jović se šeta, a Ratkov nije kalibar za reprezentaciju. Živković se trudi momak, ali on je grčka liga. U prevodu, kad sve sagledamo, od koga je dosta je. Nažalost, mislim da je trener Janković u pravu. Biće sve teže da se sa ovim (ne)kvalitetom plasiramo na velika takmičenja. Nemamo više igrače u Belgiji i Holandiji, a kamoli u ligama petica, gde igraju samo defanzivci, pa se zato odbrana ponekad i drži. Godinama nam niko ne igra u Realu, Barseloni, Atletiko Madridu, PSŽ, Sitiju, Arsenalu, Liverpulu, Bajernu, Borusiji, Bajeru, Lajpcigu, Interu i Napoliju. Eto, pojavio se Vlahović u Juventusu i Pavlović u Milanu. Jovića koji nije registrovan za LŠ ne računam zaista u Milanu, niti njegova izdanja u Realu. Ne bih ga voleo ni u svojoj Zvezdi, jer verujem da je Duarte trenutno bolje rešenje, možda čak i Šerif koji ne zna da primi loptu, ali barem preore teren. I sad, sa tim prosečnim fudbalerima mi očekujemo čudo. Može da se desi, ali je potrebno vreme, normalan savez i selektor (smatram da nije glavni krivac jer ne raspolaže kvalitetom). Ove ni Anćeloti ne poveže u kratkom roku. Barem mogu da ih gledam bez nerviranja. Više očekujem od Zvezde u LŠ. Sportski pozdrav!
X

X

pre 8 dana

Vezni red najslabiji deo tima, da imamo fudbalski savez i selektora i da su radili svoj posao sa Pavlovićem i Bajčetićem pa i sa Ugrinićem to bi bila druga priĉa
G

Gostgost

pre 8 dana

Rajkovic odbranio sto je mogao. Erakovic neprolazan, bez greske! Milenkovic odlican, krpio Pavlovica koliko je mogao. Pavlovic ocaj, greske kod ova gola Danaca, opet najopasniji igrac po nas gol, opet izletao napred nepotrebno. Nedeljkovic ok, Birmancevic ok, Lukic ok, Grujic dobar, Samardzic slab, Jovic slab, zrtva Piksijeve taktike. Sa klupe Zivkovic dobar, Ratkov ok, Mitrovic solidan, Belic start za zuti, premalo vremena za ocenu, Jovanovic premalo vremena za ocenu. Piksi standardno los.
4

4 S

pre 8 dana

Grujic dobar🤣🤣🤣 ti svakako sa svojom glavom nisi dobar😅😅😅
G

Gostgost

pre 8 dana

Kazi sta je lose uradio?
L

Laker

pre 8 dana

Evo ga ovaj opet.. Naravno Pavlovic je katastrofa a Erakovic odlican svkaka lopta unazad Milenkovic ga krpi. Nedeljkovic izgubio loptu kod prvog gola ti kazes OK hAHAHAHAH jbt samo kazi zvezdini igraci su mi najbolji a partizanovi veze nemaju sta god da urade
P

Pobeda je resenje

pre 8 dana

Zivkovic i Belic moraju da igraju od starta jedino jos pozvati Bazdara za napad.
G

Gost 323

pre 8 dana

Ti si brate jedini covek koji bi ovo vodio gore i od piksija...
H

Harakiri

pre 8 dana

Ovako nemastovitom veznom redu ne moze pomoci ni Anceloti. Samardzic je novi SMS, cekacemo 10 god da eksplodira, ali to se nece desiti
B

Bojan V

pre 8 dana

Dosta vise sa Pavlovićem decko je samo borben i nista vise. Oba gola primljena preko njega. Posto njega stalno svi dizu u nebesa i zbog toga sto je kao najbolji zato nam je fudbal ovakav kakav je. Smesna smo reprezentacija godinama unazad i to je činjenica,niti igre niti bilo cega lepog covek da vidi. Sramota je ne sutnuti ni jednom za 90 minuta pa bilo ko da je protivnik.
H

Herakle

pre 8 dana

Sve je ovo prestrogo, treva spustiti loptu, mi smo prosecan tim B grupa ekipa. Ova vredjanja i hod iz euforije u razocarenje ne ide nikome u korist. Podrzimo momke sa verom u bolja izdanja
P

PartizanSevernaKorejsSNas

pre 8 dana

Ali 6 za Pavlovića a lik kriv za dva gola. znaci nema veze najgori je ali nije najgori jer on se lozi u kameru dok gledate televizor. Nema veze sto ne zna da igra fudbal posebno odbranu nema veze to je Pavlovic svaki put će da uradi nesto tako i nezamerite mu jer je iz Partizana a njima je tesko trenutno pa da bude da on bude najbolji iako je najgori.
P

Ppp

pre 8 dana

Koliki ti je ego veci od inteligencije kada mislis da si pametniji od skauting sluzbe Milana?
N

Nikad slabiji ,bruka

pre 8 dana

NIKAKVA IGRA ,NISTA.
P

Pobeda je resenje

pre 8 dana

I sta cemo sad?😉😉😉😉😉😉

Delija

pre 8 dana

JEDVA CEKAM MILAN ZVEZDA, PA RADONJIC CE DA VOZA pavlovica KAO NA RINGISPIL.
S

Snoopy

pre 8 dana

Nemoj tako pavlović kad krene napred ima pregled igre ko Stivi Vonder
P

Psihozza6

pre 8 dana

Ringišpil će bit samo u njegovoj glavi. Posto će ga Pavlović spakovat ko zvečku
L

Laker

pre 8 dana

Pavlovic ima da odnese i Radonjica i loptu, Radonjic je automatska izgubljena lopta svaki kontakt. Sanjaj tako nesto, lepo je sanjati ali Miloje nece pola preci u LS
C

Cuj ocena za

pre 8 dana

Pavlovica, krivac za dva gola ali je delovao stabilno! Da li ste realni? Sta pisete, decko krivac iz utakmice u utakmicu.
N

Nislijagogi

pre 8 dana

Trci ko rastimovan ovaj Pavlovic. Srce ims veliko i borben ali ...slab fudbalski
D

Dojčilo

pre 8 dana

Ajde da prestanemo da se lažemo...Mislim da kao što smo mi košarkaška nacija , tako su, recimo, Hrvati , fudbalska. Zašto tako mislim: Pa bio sam u Zagrebu jedne godine na par dana uoči utakmice koju smo mi igrali u njihovom glavnom gradu protiv njihove reprezentacije....Ljudi, ono je neverovatno....babe idu na Dolac na pijacu (kao naš Z. Venac) i nose nacionalni dres na sebi, bankarski činovnik nosi preko odela dres HR reprezentacije...celi grad živi za utakmicu.....E tako je kod nas kad je u pitanju košarka....Mislim da je fudbal, na moju veliku žalost, u Srbiji stvar prošlosti.....Eto im ga...I Vazuri, Vučeliću, Terziću i celoj toj kompaniji.... Roditelji prodaju decu za šaku dolara a mi očekujemo neke uspehe...Nema ih...i neće ih biti...
n

nekooooo

pre 8 dana

Shvatite vise i vi strucnjaci da nas kosarka, pogotovo evropska uopste ne interesuje. Fudbal je br1 sport u Srbiji kakav god bio. Stavi Vlahovica i recimo Avramovica (koji je junak Srbije na SP i OI bio) u neku prodavnicu ili kafic i proveri koliko ce ljudi, pogotovo mladih da se slika sa njima i ko ce hteti najvise sa nekim, da li sa Dusanom ili sa Aleksom. To su vam neke cinjenice i sto ih pre skapirate bice vam lakse. Kakva bre kosarka, vaterpolo, odbojka nebitni sportovi.
@

@nekooooo

pre 8 dana

Ja ti garantujem da će više dece sa Aleksom da se slika nego sa ovim manekenom, a da ne pričamo npr. Jokić ili Bogdan... A to koji je sport popularniji, najbolje govore navijači... Zveuda i Partizan 20 000 ljudi svaku utakmicu u EL, reprezentacija 20 000 protiv Grčke... A fudbaleri protiv evropakog prvaka poluprazna Marakana.
C

Che t

pre 8 dana

Pavlovic nije ozbiljan štoper.Pa sa njim da igraju Nesta,Maldini i Kafu,lik bi ih upropastio!
G

Grga Trombon

pre 8 dana

Ilic vise puta prima loptu na oko 20 metara od gola Danaca, i sta radi - vraca loptu ka centru!!! Zlocin prema fudbalu, prema navijacima, prema smislu i duhu ovog sporta. Zasluzuje 0 a ne 5. Sramota.
R

Rokimusa

pre 8 dana

Sta si ti gledao? Jedini koji je dao loptu Jovicu na sesnesterac. Jedini zadnji vezni koji povuce loptu napred. E sada sto nema sistema i uigranosti to je drugs prica.
7

765gogi

pre 8 dana

Video si ti neke druge sem Ilica. Sta ostali uradili. Samarfzic nidta,nema kreativnost. Lukic u krug. Birma ko muva bez glave...
S

SRBIJA:RUSIJA5:0

pre 8 dana

Pogledajte sastav Srbija Rusija 5:0 i sve ce vam biti jasno ko je u toj postavi igrao i tada smo pobedili glatko uz fantasticnu igru. Taj tim nakon te utakmice nikad nije igrao. Videcete ko je ubacen ko nije. Kao da je neko zabranio taj sastav da igra
K

Kako je moguce

pre 8 dana

Pavlovic 6 a krivac za oba gola? Jos onaj sut nebu pod iblake 30m od gola hahaha cirkus ocene.
S

Slaba odbrana

pre 8 dana

Kako je moguce-Tako što je potrebno da se pogleda utakmica,pa onda da se pročita zašto mu je data 6,ako uspeš da spojiš utakmicu sa tekstom onda si položio.Ko je izgubio loptu kod prvog gola,Nedeljković, hoće li to neko napisati,neće a zna se i zašto,Pavlović je čuvao Poulsena a gol je postigao Gronbaek koji je bio izmedju trojice igrača,hoće li to neko videti,pa neće,jer svi gledaju šta radi Pavlović a znaš li zašto,pa zato što ga ima svuda na terenu a nema kome da doda loptu na 20 od protivničkog gola jer napadača nemamo i onda mora da šutira pa šta mu bog da..Kod drugog gola igrač Danske je razneo Samardzića u skoku,hoće li to neko reći pa neće znamo zašto,u nastavku akcije Ilić pušta igrača Danske da prodje pored njega kao pored turskog groblja i da centrira,kakva je ono nošalancija nemam reći,hoće li to neko reći pa naravno da neće,jer zna se i zašto,jer sve što se loše dešava na terenu kriv je niko drugi nego Pavlović,i kad nije kriv,kriv je.Šta je on mogao da uradi kod makazica,čini mi se i da je valjda Lukić skočio i promašio loptu,perfektna akcija,sabili li nas u 5 metara.Da ga stavimo u napad garantujem na 5 utakmica postigao bi barem 3 gola.Tebi smešno što je on šutirao 30 m nebu pod oblake,barem je pokušao,meni dodje da plačem kada vidim da kružimo kao lešinari oko 16 i onda vratimo loptu skroz do golmana jer niko nema ideju.
K

Komarowsky

pre 8 dana

Erakovic, Ilic, Lukic, Jovic... Gasi mjesalicu, motaj kablove
G

Gost22

pre 8 dana

Nedeljkovic najgori, ostale navike iz zvezde, da sudija pomaze, Miljkovic za njega Dani Alves
M

Marko1105

pre 8 dana

Selektor mora da zaboravi na taktiku sa 3 centralna beka. 4 4 2 ili 4 2 3 1 Rajkovic Nedeljkovic Milenkovic Pavlovic Terzic Maksimovic Ilic Radonjic Samardzic Zivkovic Vlahovic I UIGRAVAJ TO!! Na klupu i Lukic i Erakovic i Jovic i Birmancevic i svi ost
k

kakav bre Radonja

pre 8 dana

Decko nije igrao.... Ako se dokazivanje mogu on our Birma po bokovima., levi Bek kao Nedeljkovic, I zadnji vezni tipa Sunday Oliseh
S

Sima Arauho

pre 8 dana

Jel nam opet ne trebaju šabani Vlahović,Mitrović i Tadić?!
N

Ne trebaju

pre 8 dana

Pokazali su se oni protiv Danaca na Euru.
Ц

ЦЗ НС

pre 8 dana

Са истима смо све разваљивали🤣🤣🤣 Фудбал код нас треба укинути!!!
K

Konjinator

pre 8 dana

S njima u postavi smo popili 3 komada u prijateljskoj.
N

Nesto su nestali

pre 8 dana

ovi od juce i prekljuce sa podrskom Piksiju
Đ

Đeneral Draža

pre 8 dana

Tačno sam očekivao kako će odmah početi vratite ovoga, vratite onoga, a nema veze što na najteže dve utakmice nisu hteli da se odazovu. A to što su nas mleli i samleli nije uopšte kriva odbrana nego vezni red koji je i fizički nespreman i u velikom manjku mišića i mase. Posebno mislim odavno danje Lukić zalutao u reprezentaciju, a i Jović skroz nevidljiv, ne može se kroz reprezentaciju rehabilitovati klupska karijera u kanalu. Inače, u ovom ocenjivanju ima puno propusta i ličnih simpatija. Samo dva detalja, prvo otkad je Eraković vezni, drugo ako Rajković nije kriv za golove i dobro je pratio igru ne možeš mu dati lošu ocenu zbog lošeg rezultata, on ima svoj posao koji je obavio, verovatno je trebao i golove davati. Sad ako Piksi opet sve vrati na stari biće to totalni kolaps i konfuzija jer će manekeni tek onda misliti da se bez njih ne može. Malo sam pratio izlaganje Stojadinovića, u pravu čovek, nek se kaže jesmo bili oslabljeni ili nismo i ko je nedostajao.
Z

Zauvek zvezdaš

pre 8 dana

Uopšte se ne slažem sa konstataciji da je Eraković bio naš najslabiji štoper. Uzmite statistiku i videćete od svih štopera najviše čistih lopti je oduzeo, Pavlović je bio dobar u Iznošenje lopte i u ničemu više, vtreli ga i pretrčavali na njegovoj strani kako je ko stigao, Živković u 5,5 za šta, šta je on to pokazao. E zbog ovakvog nerealno ocenjivanje i zaštite pojedinaca odnosno ljubimaca nikada ništa nećemo uraditi u fudbalu.
L

Letac

pre 8 dana

Sve si tacno napisao. Uz svo postovanje zelje Pavlovica i borbenosti koju uvek pokazuje, promaja je bila konstantno ns njegovoj strani. Milenkovic standardno borben, ali spor i cesto vsn balansa. Erakovic ubedljivo najbolji od njih veceras....govorimo o odbrambenim zadacima.
Z

Zauvek zvezdaš

pre 8 dana

Odgovor za letac Ja samo pišem realno ono što vidim i što je najgore svi vide ali namerno neće da napišu kako jeste zbog ličnih simpatija ili sopstvenih interesa i interesa nekih drugih sa kojima su oni u sprezi i dogod je tako nama nema spasa kako u fudbalu tako i u svemu drugom.
G

Gostttt

pre 8 dana

Nesto sto sam primetio, i sve vise verujem da je tacno. Grobari samo i jedino pljuju i nipodastavaju Zvezdine igrace koji igraju na pozicijama na kojima igraju njihovi igraci na koje se loze. Loze se najvise na Pavlovica, Vlahovica i Mitrovica, i evo, godinama traje hajka na Jovica i Erakovica, iako oni nikad nista lose nisu ni rekli ni uradili Partizanu. Jer ako se pogleda teren, Erakovic je bio odlican na svakoj utakmici za reprezentaciju, a Jovic je kvalitetom daleko iznad obojice napadaca. To sto igra slabije ima i do njega i do Piksija neznalice, ali ako gledamo suvi kvalitet, ne mogu vodu da mu nose. Isto vazi za stopere. Po levoj strani duva, Pavlovic kriv za 95% primljenih golova. Erakovic objasnio kako se igra stoper. Babic isto, kad je igrao onih itakmicu-dve umesto Pavlovica. Sve je to strah da se ne dokaze da njihovi igraci vrede manje od Zvezdinih, i dok god imaju mitomaniju, sve je u redu. A mitovi im se polako ruse...
L

Laker

pre 8 dana

Tvoje ime govori zasto ti je Erakovic dobar, svaka lopta nazad Rajkovicu da ispuca, strasan igrac. Kod Koste mu bezi igrac i primamo gol, Milenkovic ga krpi kao Dragovic u zvezdi
@

@Zauvek

pre 8 dana

Posto si objektivan, i tvoj stav nikako nije motivisan klubom za koji navijas, zamolil bih te da navedes koji to izvor informacija si koristio.. Posto sve gde sam gledao, samo brojke, one kazu najmanje od trojice je uradio Erakovic u defanzivi.... Oduzete lopte, presecene, blokirani sutevi, ciscenja, dobije dueli.. Mozda postoji neki specijalan sajt koji koristite za statistiku Zvezdinih igrca u reprezentaciji, kao i ovde sto se pojedini hvale bez apsolutnog razloga.. Jel pise na tom sajtu i nesto za Luku, kako je momak i dalje u reprezentaciji? Mitar dok je grejao klupu u klubu bar je u reprezentaciji davao golove, pa je imalo nekog smisla pozivati ga, voleo bih da cujem koja je Lukina statitstika na tom vasem specijalnom satu, mora da je u formi kao Haland u Sitiju...
G

Guh

pre 8 dana

Nesta iz Zenita opet briljirao
B

BorisBL

pre 8 dana

Kao i uvek, kiksi jednu utakmicu srecno prodje pa umusli da je trener, kao protiv portugala i protiv spanije, kad protivnik igra sa 30% i udje u utakmicu lako cemo onda mi kao nesto odigramo..
G

Gost 323

pre 8 dana

To sam i ja napisao,da nas samo sreća i indolentnost Spanaca spasila poraza u toj utakmici . Dobih silne minuse pa bih molio te iste stručnjake da nam objasne šta je to dobro u igri naše reprezentacije, šta je to što mi fudbalske neznalice ne vidimo ...
t

tadeus

pre 8 dana

Ovaj Grujic koliko je visok, deluje visi od Pavlovica jbt
M

Musaaaa

pre 8 dana

Jedini selektor sto je rekao da mu nije cilj da uzme titulu… onda odlazi ti i svi sto tako misle, treba nam neko sto zeli titulu lige nacija a ane da sluzi za gol razliku!
F

Fan

pre 8 dana

Tako je. Šta mi gledamo? Sram ga bilo, kako će motivisati igrače da dođu? Sve je rasterao, biće da je to cilj. Ljudi beže, ljudi beže, ljudi odlaze.
D

Don Vito Corleone'

pre 8 dana

Dobri nismo, ali smo zato spori. Pet sati da smo igrali ne bi postigli gol. Problemi nisu od juče nego poslednjih 25 godina. Piksi je problem ali ne i jedini. Problem su i ljudi koji vode savez, problem su treneri mladjih reprezentativnih selekcija, problem su treneri u klubovima u mladjim selekcijama omladinskim školama. Mora sve da se menja iz korena sve, na fabrička podešavanja pa sve od nule. Ali ne verujem u takve promene jer niko neće da seče granu na kojoj sedi. Ja tvrdim da smo mi u svim sportovima medju najtalentovanijom nacijom u Svetu, ali smo u nekim sportovima tanki u struci jer mislimo da sve znamo a ne znamo ništa. Nećemo da učimo, da napredujemo jer mislimo na smo najbolji, najjači, najpametniji, najlepši itd itd itdddddd.
B

Brale

pre 8 dana

Bravo majstore, kakav komentar.. U fudbalu je najviše para i pogodan je za "malverzacije" a mi kao visoko "koruptivna" nacija u njemu vidimo razne prilike... Jedino rešenje je kompletno strana struka u svim kategorijama, čega je i bilo,ali onda dođe "direktiva" odozgo da se isti izbuše, i onda pojeo vuk magarca, i vraća se sve na staro, na stari biznis..
T

Trpadzija

pre 8 dana

Reci mi jednog naseg fudbalera ,svetske klase, od Vidica ?
m

matejapantic

pre 8 dana

Jel Strahinja Pavlovic zamena za Tadica? Lik jedini prolazi ka napred i ulazi u prostor sa loptom, ostali ga gledaju kao ovce.. Jovic razumem zasto nije registrovan
V

Vokibrka

pre 8 dana

A sto to radi? To nije njegov posao i ondackiksne u odbrani. Eto, tu je isto problem svako radi sta hoce. Ne moze se to dopustiti,to selektor mora da sece
R

Rtnade

pre 8 dana

Udje u prostor....i sutne van terena haha Boze mili,da li ste realni
v

vitez

pre 8 dana

kako se zove i izgleda covek koji pise ovaj tekst, voleo bih da ga upoznam vise nego Ronaldinja
m

milosgrobbbar

pre 8 dana

Erakovic navikao da igra protiv timova 15puta slabijih prvo u Zvezdi pa u Zenitu, spasavao ga Milenkovic danas milion puta
Ž

Žerac

pre 8 dana

Bravo Miloše za to da je Eraković navikao da igra protiv 15 puta slabijih timova, samo si zaboravio da ste među tim timovima ste bili i vi. Mada protiv vas mu je bilo teže, smetao mu je Rikardo u džepu.
r

rrrr

pre 8 dana

Tu je Milenković,nista bolji od njega.Pavlovic još gori ako je moguće biti gori od ovih
m

milosgrobbbar

pre 8 dana

Vau sacuvao je Rikarda kome je najbolji saigrac Natho od 50god i pored sebe imao Dragovica. Vidi se da nije igrac za ovaj nivo, hvala Bogu pa imamo Veljkovica, igra redovno u Bundes Ligi godinama, korektan stoper.
A

Aksel

pre 8 dana

Najveci uspeh utakmice je sto Kristijan Belic nije dobio zuti karton. Bravo.
A

Azevedo

pre 8 dana

Ali ovog Belica ko forsira to mi nije jasno. Kako ovakva prevara od igraca moze da igra fudbal i to u Holandiji. Lik je stvoren za Gvatemalu ili El Salvador gde se utkamice zavrsavaju sa po 10 zutih i 3 crvena i 2 polomljene noge. Nista drugo sem da krlja protivnike i to onako da moze da ih povredi on ne zna. Uzas, vezni red nam je ocaj zivi. Lukic i Belic to kad se spoji, Uhu lepak, ne drzi nista.
B

Brateee

pre 8 dana

Ali Piksi koji je probao na EP ovo sa tri spica i nije islo, sad opet gura tri spica.Jednu akciju nisam video, jedan smisljeni napad, dupli pas neki nista
P

Psihoza6

pre 8 dana

To sa tri špica samo pokazuje koliki je dunster i neznalica. Pa mogao je i 5 špiceva ubaciti opet ne bi nista napravio nit gol postigao. Ne mogu postići gol kad nema ko da im kreira šanse, vezni red je 0.
Г

Гост Рајдер

pre 8 dana

Контра еволуција Киксија од игре на гол више до игре на гол мање
G

GorostaseNekrsteni

pre 8 dana

Srećno sa Pavlovicem Milekovicem Lukićem I Zilom, oni igraju u svakoj kombinaciji svakog puta kada nismo pobedili. Npr Portugal Srbija Zivkovic usao Radonjić izasao minizjednacili u Portugalu. U Beogradu na poluvremenu Zivkvoic izlazi ulazi Radonjić, 0:2 , 2:2. Na primer poslednja Veca pobeda NASA protiv Norveške Lukic nije igrao. Pogledajte Srbija Madjarka sve je super islo dok nas nije Pavlovic upropastio, posle u Madjarskoj primamo gol preko njega. Da ne pricam da je svaki gol pao preko njega na SP i EP, i veceras za dva gola je kriv. Najgori ubedljivo.
r

rrrr

pre 8 dana

Ma njima je uvek Eraković kriv,cak i kada ne igra.Okosnicu reprezentacije nam čine igrači jednog raspada od kluba, zato nam je i reprezentacija takva.
L

Lukic decko

pre 8 dana

Nije standardan u Fulamu, Zile isto u Paoku,... Po meni treba nam zadnji vezni koji je cepanica, I jedan kao birma na levoj strani, zasto da bi birma mogao igrati iz samardzica...
k

kedu

pre 8 dana

Konacno imamo desnog beka, nadjemo levo nekog ko bi bio vise defanzivno orijentisan i igra konacno 4-4-2,4-5-1,4-3-2-1 itd. Mi otkad igramo sa wing bekovima,umesto da u napadu imamo konstantno ubacivanja iza krila od strane bekova mi nemamo nikakvu igru po krilu, a da bude jos gore,mi nemamo igrace koji bi kroz sredinu gde je i inace tesko proturili loptu. Izdrzali smo i borili se protiv Spanije ali Danska igra na brzu tranziciju i iz par poteza nam izbaci zadnju liniju. Primer je realno Zvezda protiv Bodea kako se unistava takva igra, ali očigledno je da mi to kao repka ne možemo da iznesemo ili Piksi nema istu ideju
P

Prcko33

pre 8 dana

Vrhunski desni bek zaista ! 70minuta igrao , igra "wing beka" nijedan jedini centarsut nije imao , nijedan jedini prodor nije imao i mi hvalimo desnog beka! Daj unormalite se !
C

Chelsea1234

pre 8 dana

Ne znam samo ko se vise uzbudjuje oko naseg fudbala, od raspada Juge svaki put isto. Nekad bljesnemo ali vecinom je to tanko, jadno i tako godinama. Objektivno nemamo ni neki veliki kvalitet, ali i ono sto ponekad i mozemo, ne uradimo.
P

Prcko33

pre 8 dana

Sramotno vodjenje , sramotna formacija , sramotan odabir igraca za pojedine pozicije u timu ! Selektor je totalni amater, luzer i neznalica! Da li ima neko da poznaje fudbalsku igru , i da mi pojasni sta je selektor hteo?
D

Dusan!

pre 8 dana

Mozete da pricate sta hocete, Tadic je bio jedan od nasih najboljih igraca. Bio je ispod proseka na pojedinim utakmicama, a ko nije? Covek je na utakmici protiv Slovenije namestio Mitrovicu 2-3 stopostotne sanse, a i dalje su ga pljuvali non stop.
V

Vanja1

pre 8 dana

Alooooo, Tadić ima 36 godina, dokle da igra, do 45?!
B

Brale

pre 8 dana

Jedini koji može sad da ga zameni je Samardžić ali razumem momka, još se nije adaptirao na ovaj naš mulj
I

IskoAlarkon

pre 8 dana

Piksi doktor igre kako je samo postavio taktiku protiv spanije bunker u fulu, kao i danas a kada primi gol onda igra sa 3 spica to je nesto sto ja nisam ni na igrici vidjao 3 spica.... Simic umesto Erakovica, Grujic po meni solidan danas
F

Fakti

pre 8 dana

I ja sam za Simica. Decko ima nevidjenu energiju i ostrinu. On ce sigurno vrlo brzo biti u prvih 11.
Š

ŠiškoŠiško9080

pre 8 dana

Pa stani do juče ih hvalitekako ovi lete ,a ocrnjujete Mitra,Vlahovića,Sergeja ,na kraju povratak u realnost protiv Danske
L

Luka muka

pre 8 dana

Piksi 5 hahah pakao lik mozda minus 5 ! Evo molimo te ko Boga idi i sve ćemo zaboraviti ! Niti igre,nit stida,nit srama! Veliki igrač a mali čovek..
V

Veljko9

pre 8 dana

5 je najslabija moguca ocena
G

Gorostas

pre 8 dana

To napuni sa partizanovim vedetama reprezentaciju. A u ligi ce da ih dobijaju Mladost Gat TSC I svaka ekipa. Ali vi samo ubacujete partizanove vedete.
E

Envere

pre 8 dana

Mozak ti vegeta!
P

Psihoza6

pre 8 dana

Šta pričaš ti, pa 80% danas bili Zvezdinu igrači!! A i koga vašeg da ubaci kad samo strance imate, to što vam valjalo ste prodali. Al ako vam toliko smetaju ne negiraju.
D

Dudaaa

pre 8 dana

Jel je Jovic igrao ovu tekmu? Posle 60min ga neste nisam vise video niti ga komentator spominjao….
G

Gorostas

pre 8 dana

Narucen tekst. Naruceno forsiranje Pavlovića po cenu novih neuspeha u budućnosti. Partizan i ljudi oko Partizana unistavaju reprezentaciju. Da li ste videli koga je Drula sve iz Partizana ubacio za mladu?
z

zvezdaav

pre 8 dana

Srdjan Mijailovic, Uros Spajic i Nemanja Stojic su bili pozvani na EURO, ko je bio pozvan iz Partizana?
I

Istinaaa

pre 8 dana

Pavlovićeva najgora utakmica u poslednjih ko zna koliko....očajan je bio večeras...drugi gol,onako dozvoliti igraču da dA gol? Jovića više ne pozivati!
M

Mollllll

pre 8 dana

Molim te vrati Tadica, i daj mu prelaznu godinu do 3 da pomogne ovim klincima na terenu! Zasluzio je Tadic to! Vlahovic i Mitar moraju nazad, ali mora i Dusan Tadic….
S

Sima0

pre 8 dana

Bili su svi pre 2 meseca i videli smo kako smo prošli!
T

Tadijasvilar

pre 8 dana

Pavlovic sa 194cm iznosi loptu i ima veca muda da krene u prodor nego igraci od 180cm.. smejurija, tim bez ikakve taktike
j

jsd

pre 8 dana

Vi novinar mozarta ste sampioni hvalite Pavlovica on ni manje ni vise krivac za oba gola.
v

vulex

pre 8 dana

I spasio jos 5
C

CrvenaVrana

pre 8 dana

Pavlovic i Lukic apsolutni najgori. Dokazuju to već let godinama.
D

Deda_Brane

pre 8 dana

Nažalost, Nedeljković se samo bacio i spekulisao na faul, a Danci su to iskoristili. Gol za 1:0 je u tom trenutku započet. A vi samo uzdižite igrače
K

Kralj2

pre 8 dana

Ovaj Ilic je ubedljivo najgori igrac u obe utalmice ali ubedljivo,ko njemu dade da igra najkreativnijeg naseg igraca je enigma,veze nema.
A

Ajdeee

pre 8 dana

Krivite sad mitra smsa 3 2 1...
G

Guh

pre 8 dana

Nesta iz Zenita opet briljirao
@

@guh

pre 8 dana

Ni blizu kao Vidic iz Milana… Ovaj iz Milana kriv samo za oba gola…
b

bar

pre 8 dana

nije bar kriv za oba gola kao Pavlovic
F

Figaro

pre 8 dana

Prvi put realne ocene
v

vuke

pre 8 dana

Moze neko da mi objasni zasto je Zivkovic bio na klupi?
G

Guh

pre 8 dana

Nesta iz Zenita opet briljirao
G

Guh

pre 8 dana

Nesta iz Zenita opet briljirao
S

Samo objektiva

pre 8 dana

Svaka čast Pavloviću na igrama i transferu u Milan, ali kad vidim kako se on muci pri vodjenju i kontroli lopte , koliko su mu neartikulisani pokreti i koliko mu je loš pas, zaboli me mozak iste sekunde
R

Realista1389

pre 8 dana

isti naslov za ocene vec 3 godine. Spanija je bila slucajnost. Dokle vise da trpimo ovaj Savez i selektora?!
N

Nije realno

pre 8 dana

Nije realno, niti profesionalno dati najvisu ocenu Pavlovicu, a direktan je krivac za oba gola. Bolje da autor teksta menja profesiju.
K

Karlo Veliki

pre 8 dana

Onaj koji je ocenjivao ocito ne razume fudbal.. Ako je Jovic zasluzio 5, onda su Nedeljkovic, Milenkovic, Ilic i Pavlovic zasluzili 10(desetke).. Nasi mediji se postavljaju kao sudije, a ne da nam prezentiraju dogadjaj neutralno...
9

9nR

pre 8 dana

Drvo Erak Nesta Maldini@
M

Mile g

pre 8 dana

Glasali ste za zvezdasrbiju nema plakanja posle
t

tipozo

pre 8 dana

Nedeljkovic kriv za gol a dobija vecu ocenu od ostalih
T

Trebinje

pre 8 dana

Eraković,Ilić, Jović. Tri najveća zločina u reprezentaciji.
@

@Trebinje

pre 8 dana

Odmah posle Lukica, Pavlovica i Milenkovica
V

Veljko9

pre 8 dana

Bez Pavlovica i Milenkovica 5 komada bi primili, ne ostavljajte komentare ako gledajte ko je iz partizana ili zvezde.
T

TodorStojanovic

pre 8 dana

Milenkovic jedini prelazna ocena, mozda i Samardzic.
p

punkrti

pre 8 dana

protiv spanaca su igrali isto ovako, pa ste pisali hvalospeve
T

Trebinje

pre 8 dana

Eraković,Ilić, Jović. Tri najveća zločina u reprezentaciji.
T

Trebinje

pre 8 dana

Eraković,Ilić, Jović. Tri najveća zločina u reprezentaciji.
I

Imam litijum u temelju kuće

pre 8 dana

Biće bolje 2035!
M

Master inženjer IT

pre 8 dana

Pavlovic kriv za drugi gol, sklonio se od Poulsena..
z

zero

pre 8 dana

Vrati se lepo ti na tastaturu i surfuj...
d

dusansrb

pre 8 dana

pogledaj pazljivo, Lukic je preuzeo odgovornost i skocio i promasio loptu, Pavlovic je samo stojao, sta je on mogao tu ?!
j

joveta

pre 8 dana

Vise je kriv Lukic nego Pavlovic, ne moze da poleti Pavlovic
B

Bulatt

pre 8 dana

Pa to i piše...
P

Prcko33

pre 8 dana

Sramota je prozivati Pavlovica... co'ek "srce daje" pritom i sam vidi da nista ne mozemo , niti ikakvu viziju imamo a pokusava , ispada iz "zone konfora" , gubi snagu samo iz zelje ...Pa opasniji je on bio 10x nego Kosta koji je igrao "wing beka" i treba da napada ! Tako da , sramota je njega prozivati !
B

Boners

pre 8 dana

Mogao je da ne stoji vec da proba da izblokira a i na pocetku akcije je ispao.
O

Obi Mikel

pre 8 dana

Veće su šanse da Pavlović postigne gol umesto Jovića
D

Da ali su

pre 8 dana

Jos vece sanse da pavlovic kiksne za jos 3, 4 , koliko je potrebno, 95% golova kjegova krivica, svaka cast na pevanju himne ali nije on PAVAROTI.
v

vulex

pre 8 dana

Samardzic, Zivkovic i Belic mora da igraju, oni su igracine za ove panjine Lukic, Ilic..

Diego Milito

pre 8 dana

Tacno
P

Pep

pre 8 dana

Belić jako loš samo lomi noge
D

Drugbata

pre 8 dana

Nemas ti pojma
s

samo

pre 8 dana

Mogu da igraju uz muziku na poluvremenu.
S

Setisekk

pre 8 dana

Pogotovo Belic, kostolomac. Bezi tamo
А

Аспера

pre 8 dana

@Setisekk Kostolomac je imao vise pasova unapred za 25 minuta nego Ilic za celubutakmicu.
U

Urosana

pre 8 dana

Sta da igra Belic? U AZ greje klupu. A vidim 100 pasova dao napred,samo kome hahahs . Nebuloza

Steci Syto

pre 8 dana

pa kako sad ovo, zar nas niste pre dva dana lozili kako smo bas stabilni opet?
D

Džukela klasična

pre 8 dana

Igor Jovanović selektor Grčke bi sa našom reprezentacijom igrao vrhunski fudbal. Kiksi nema pojma o fudbalu i taktici

Diego Milito

pre 8 dana

Nece covek da prlja ruke sa ,,ovima”
A

Alan Brut

pre 8 dana

Slazem se... Ne samo da je trenercina, vec je i gospodin covek... Nazalost, on nije igrao u CZ i ne poznaje Atsu Žvalavog, a to je presudno....
N

Nanas

pre 8 dana

Jos samo kad bi naucio kako se covek zove...posto Igor sigurno nije...
d

dusansrb

pre 8 dana

Erakovic katastrofa, svaka lopta nazad. Milos Veljkovic fali tu jer ima odlicnu igru nogom. Kosta slab danas ali polako kriticari, to je nasa buducnost. Pavlovic i Milenkovic odlicni njih sigurno ne treba dirati ali Lukica ja ne znam sta ga drzi i ko mu je dao desetku. Kanta od igraca.
D

Deluks

pre 8 dana

Ma šta zna Fulam i premijer liga. Zato Ilić klasa ipo...
B

Banja_Slatina

pre 8 dana

Pa ako je za ovu partiju Pavlović zaslužio prelaznu ocjenu onda nek se goni i fudbal i sve.
G

Gigideset

pre 8 dana

Pavlovic odlican??????
s

samo

pre 8 dana

Tog Pavlovica je covek pretrcao kod drugog gola da sam pomislio da igra Bolt za njih.
d

dusansrb

pre 8 dana

Sta je Pavlovic mogao kod oba gola? Lukic je krivac jer mu se mesa u posao, Ilic ni da izadje u blok na centarsut. Sta je mogao Pavlovic da poleti?! Sam je iznosio loptu dok nase babe stoje i gledaju, logicno da je bio dobar