Komentari na vest

OCENE – PARTIZAN: Svi su bili „odlični“, osim Saldanje

Stevan Peric

pre oko 1 mesec

Druze pokidao si analizom 👏👏👏
V

V.b

pre oko 2 meseca

Meni nije jasno kako jednu pozivitnu reč možete o "kapitenu" Markoviću. Čovek upropasti Partizan, ubedljivo najgori igrač kog sam gledao. Ono kad je skinuo zastavicu, kako ste naveli, pokazao emociju, trebao je izbiti loptu čim je išla ka njemu dok nije bilo opasnosti, ali on tu loptu pelja i čeka da izvrše pritisak i da iznude korner. A što se emocije tiče, tukao je i glavom u stativu, što mu govori i o inteligenciji uz neznanje. Natho je moj kapiten!
b

batabane

pre oko 2 meseca

Stvar je u tome, da većina koji čine zločin što su u Partizanu, povuku i one koji nešto i mogu, igraju pogubljeno bezglavo. Reč je o igračima koji nisu ni za klupu Partizana. Lakše i kraće nabrojiti one koji vrede, što za startere, što za klupu. Jovanović, Đurđević, možda Juričić(nismo ga još videli), Marković, Mujakić, Kovačević(mlad je ima šanse), Arijaga, Stjepanović, Natho, Zahid, Zubiru, Trifunović(opet mlad igrač, možda i bude) Saldanja, Đ. Jovanović, Dušan Jovanović. Sve ostalo na čelu sa Vazurom i Stanojem, da ih ne nabrajam, daleko, daleko, u širokom luku, od Partizana.
V

Vazuro gukni imas li para

pre oko 2 meseca

DOK OVA VLAST VODI OVAKVU NAVIJACKU POLITIKU U SPORTU BICE OVO STANJE.
T

Trtmrt

pre oko 2 meseca

Evropa je merilo
O

OTVORENO NE NAVIJACKI

pre oko 2 meseca

ZASTO SE STITI VAZURA ,VECA ZASTITA NO TRAMP !
B

Baby dont hurt me

pre oko 2 meseca

Najgore je kad nam cigani podsmevaju. Strucnjaci za 0:6...:)
Н

НС ДУНАВ

pre oko 2 meseca

Све је у знаку слова "Ш" : ШугослАвени,Шемрок,Шестарда !
V

VAZURO AMATERU SKLONI SE

pre oko 2 meseca

VAZURA JE KRIV STO SE NE SKLONI A ZA PROPADANJE KLUBA SAMO FINANSIJE SU KRIVI. DVA ARSINA SU U SRPSKOM SPORTU !BEZ NOVCA USPEHA NEMA. TAJ PUT JE I ZVEZDA PROSLA PRE VODJE ! A SAD ,SAD JE NJOJ LAKO.
S

SAD JE LAKO BITI PRVAK

pre oko 2 meseca

VODJA DIGAO SVOJU ZVEZDU IZ PEPELA E SAD IDE KO PODMAZANO.
Z

ZASTO PARTIZAN PROPADA

pre oko 2 meseca

DAJTE ISTINITE KOMENTARE ,ZASTO PARTIZAN PROPADA. SVI ZNAJU A SVI MORAJU DA CUTE. DAJTE SVE KOMENTARE ,ONI NISU UVREDLJIVI. BEZ NAVIJACKE SELEKCIJE. SAMO ISKRENO I ISTINA.
I

ISKRENO I REALNO

pre oko 2 meseca

VLAST NAVIJA ZA CRVENU ZVEZDU ,TU JE KLJUC USPEHA ,JER NAVIJACKI SE KOD NAS VODI SPORT.
D

DOJČILO

pre oko 2 meseca

EVIDENTNO JE DA SI MLAĐI PA NE Znaš ali ću ti dati priliku da nešto naučiš Dva najjača turnira za omladince u u Evropi su bili Vijaređo u Italiji i Kvarnerska rivijera Tu su tadašnji naši klubovi a pre svih partizan cepali Preporučio bi da pre nešto što napišeš malo se edukuješ
Z

ZATO JE VELIKA RAZLIKA

pre oko 2 meseca

SAD VLAST NAVIJACKI VODI KLUBOVE.
B

BL kure

pre oko 2 meseca

Dajem ruku da Terzic vodi i Partizan i reprezentaciju i ligu
B

BAS NAVIJACKI VODE

pre oko 2 meseca

TERZA PRODUZENA RUKA VODJE. ISTA POLITIKA U SPORTU.
M

Marko6789

pre oko 2 meseca

Sve dok navijaci Partizan traze krivca u Terziću, klub ce propadati
D

Dojčilo

pre oko 2 meseca

E JADNI MOJ MOCO, JADNI MOJ MANCE, JADNI MOJ PREKI I ČAVO, NENADE STOJKOVIĆU ITD OVO ŠTO JE SKUPLJENO S KOCA I KONOPCA VAMA NE BI MOGLI NI KOPAČKE DA ČISTE Moj Partizan kao klub je umro Prošao sam s njim i Zagreb derbije Split Vinkovce Ljubljanu i I rijeku ali je to prošlost NAŠA PESMA NE TREBA DA POČINJE SA ima jedan tim već Bio jedan tim
A

AKO IMA BOGA KAZNA CE STICI

pre oko 2 meseca

ALI SAD IMAMO VAZURU KRIMOSA KOGA VLAST PODRZAVA U CUVA ! UNISTIO NAM BIFE RESTORAN MA UNISTIO NAM KLUB.
M

Mikac678

pre oko 2 meseca

Igrači igraju kako igraju i tu je kriv onaj što ih je doveo, nijedan od njih ne igra za male pare već neki imaju i pozamašne ugovore a prikazuju igru kao da su plaćeni max mesečno 2-3k evra. Prosto neke stvari treba preseći a to se trebalo desiti pre x godina ali kad živimo gde živimo, onda je ovo normalan splet okolnosti. Igraš sa ekipom malo boljeg kvaliteta, bar bi trebalo tako da bude a ona se pretvori u Real ili Siti jer dati šest golova bilo kome nije mala stvar.
ш

шумадиац

pre oko 2 meseca

резултати у европи су резултат намештања у домаћој лиги.Брука партизана је брука Србије ,али да нема помоћ судија партизан не би ни изборио квалификације у европу ,можда за лигу конференција.Поставља се питање чему намештања када све дође на наплату
D

DVA SU ARSINA U SPORTU

pre oko 2 meseca

NEMA PARE NEMA KVALITET NEMA USPEHA. TO JE TO.
L

Lečenje pod hitno

pre oko 2 meseca

Crni Joksingeru,gde prestaje tvoje ludilo mozga? Ko je sada kriv? CIA, BIA, Čeferin, Vučić, Tramp? Ili Putin, Kim Džong Un, Si Djin Ping?
N

Navijacki se sport vodi !!!

pre oko 2 meseca

OVA VLAST NISTI PARTIZAN ,VATERPOLO ,FUDBAL SAD POCINJU UDARI NA KOSARKU. ARSINI SU RAZNI . TO JE PRAVA ISTINA ,JEDNO SE DRUSTVO FAVORIZUJE !
J

Jasno ko dan

pre oko 2 meseca

POLITIKA VLASTI KAKO VODI SPORT JE KRIVA. Navijacki se klubovi vode ,dva arsina.
K

KO NISTI PARTIZAN, KO JE TAJ

pre oko 2 meseca

NEJASNO ZASTO JE VAZURA U KLUBU ! BAS NEJASNO ! TO JE PRAVO PITANJE.
V

VAZURU STITE ONI !

pre oko 2 meseca

ZNAJU PROTIVNICI TO IM ODGOVARA
G

Guh

pre oko 2 meseca

Muk u lavoru
O

OVO JE JEDINA ISTINA

pre oko 2 meseca

LAKO JE MEZIMICI OD KAD JE ON ONA STANCA TITULE A PRE NJEGA ,VRATIMO FILM.
L

LUGANO - VAZURA 1-5

pre oko 2 meseca

VAZURA NASA LEGENDA !
D

DarkoSrbija

pre oko 2 meseca

Pravice te vi Duljaja od blata,on je gospodin naspram ovog koji cim je dosao odma neke izjave na racun zvezde🙂 i mislim da ce Duljaj biti bolji trener ov ovog..porcki pozdraw
S

STANOJE OBICAN POTRCKO

pre oko 2 meseca

VAZURIN POTRCKO ! KO NAM PARTIZAN NISTI A DRUSTVO CUTI ,CUTI ,CUTI !
U

Ujka ZItko

pre oko 2 meseca

Gotov prvi set
B

Baby dont hurt me

pre oko 2 meseca

Fmp navijaci u dvomecu sa PSZom primili 10 golova, u dvomecu sa Totenhemom 9, a ne zaboravimo ni Bajern 0:6....Pametnom dosta.
M

Mmmmmmmmmm

pre oko 2 meseca

Ne znas ni jednog pametnog coveka a nisi ni sam tako da bolje ne pisi nista
L

Letac

pre oko 2 meseca

Sta ti nesreco uporedjujes......pokrij se usima za vek vekova. Sinoc ste mogli primiti 15 komada. Za vas smo Real, Lejkersi i svemirski brod! Nismo isti nivo, kategorija, kako zelis. Niste nase drustvo, vi ste podrum.
ш

шуми

pre oko 2 meseca

горе поменути клубови и такмичење нису за поређење са распалим динамом који долази из ратом захваћене државе и не игра у својој држави
A

Aлександар1

pre oko 2 meseca

На следећој утакмици Гробари треба да направе кореографију са натписом "Реци не фашизму" - Say no to facism. Шах-мат на културан начин.
G

GostNezvani

pre oko 2 meseca

Ko dovodi ove strance? Suština je priznavanje nesposobnosti Uprave, kako sportskog,tako i ekonomskog sektora, rasprodati sve koji ne prave razliku i krenuti od svoje škole. Pa neka bude i druga liga, ali se mora udariti novi temelj. Ovo je besmisleno.
M

Malo šale

pre oko 2 meseca

E crno-beli, od kad vam ode Ivica Iliev ostalo vam samo crno...
D

Don Vito Corleone'

pre oko 2 meseca

Ma važno da su oni zacrtali da će u ligi osvojiti 98 bodova ahahaha ahahaha 😂🤣😂🤣😂🤣😂 Kako su se mukice radovali kada su izvukli Dinamo K, radovali se se maltene isto kao prošle sezone posle pobede na Marakani 2:2 ahahaha ahahaha 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂
N

Nejbi

pre oko 2 meseca

Ne dovodite vise fudbalere s _crnog kontinenta- jednostavno ne vrijede. Ni iz Crne gore. U se i u svoje.resurse. Najbolji pojedinac opet golman SRBIN koji osjeca tezinu grba. A sve mi se cini da Stanojevoc nece imati nerava da istrpi ove tarabe. Priprenajte Alberta opet.
O

Ono što očekujemo

pre oko 2 meseca

pod hitno : Nastasić + Jovetić + Đakovac + Urošević (minimum minimuma)
G

Gost samo gost

pre oko 2 meseca

Cekaj da prvo prodate Saldanju za 50mil da ima cime da ih platite kako penzioneri nebi ostali bez povisice.
G

Glenclain

pre oko 2 meseca

Djakovac je igrac TSCa. Nije lud da prelazi u losiji klub.
r

reci cu vam

pre oko 2 meseca

najgora liga na svetu,najgora reprezentacija u evropi.vodi nas sljam zadnji i nismo za boljeg.rukovodstva lige i timova su odron,i onda je ovo posledica koja se nemoze ispraviti niti popraviti.DNO
N

Nejbi

pre oko 2 meseca

Svaka ti je njegoseva druze. Kupujemo neke Afro fudbalere koji imaju snagu,trk,al sa klikerima su tanki. Truju namSRBIJU i nako je zatrovana _uranijumom- fala evropskoj uniji- koju smo branili od Osmanlija.
M

Marko6789

pre oko 2 meseca

Meni se bas svidjaju TSC, Vojvodina, Radnicki. Cukaricki i Pazar mogu biti zanimljivi. Nije problem u ligi, vec u Partizanu.
В

Вољим партизаи

pre oko 2 meseca

Фрањо нам се у гробу преврће :(
Z

Zvizda mi je sve

pre oko 2 meseca

Zato Slavko Komar ponosno gleda s neba svoje vatrene crveno bele
G

Gostgost

pre oko 2 meseca

Zna li neko kad pocinje drugi set?
@

@951357

pre oko 2 meseca

Cim prohodas.
B

Broj 1

pre oko 2 meseca

Sećaju se ovi iz Petah Tikve slavnih dana...
S

Slavuj

pre oko 2 meseca

Poraz trenera i loše selekcije, pa još promašiš sa pozicijama ionako lošim igračima. Partizan nema igrača sa energijom niti autoriteta koji će podviknuti na terenu na one indolentne. Sveta kao sveta vodica,nit pomaže nit odmaže. Posebno me iznervirao 6 gol, kao na malom fudbalu dva puta kroz noge, obojici štopera. Razumijem nekvalitet, limitiranost, ali ne reagovati na ona sranje Ukra, ne pokazati bar srce i malo dostojanstva i ići glavom na kopačku, pokazuje da u timu nema hemije i puno je onih koji su već negdje vani glavom i baš ih briga na onako reagovanje prvo trenera, pa i igrača na terenu. Odbijanje rukovanja kapitena moralo je izazvati reakciju, ali nije. Trčkaranje Severine, Goha, Zahida, a tek Šćeka i njegov sprint i Antić zvani Karlos ko zna po koji put ne izbacuje loptu van tetena i prima se gol. Jedina promjena kod njega je boja kose, možda je mislio da ga nećemo prepoznati , mada je teško ne prepoznati ga po njegovom poimanju fudbala i igri . Dinamo nije dao protivniku 6 golova nekoliko godina, a nama kao od šale, još nas poniziše prije same utakmice. Zašto UEFA ne reaguje na očiglednu politizaciju fudbala? Izjava trenera na konferenci je preslikano obraćanje Zelenskog. Nešto je bolesno u tim Ukrajincima.
A

Aebre

pre oko 2 meseca

Sramota šta rade od kluba...Polovni jeftini stranci iz drugih liga Francuske,Holandije,Nemačke,škola razorena uništena,nikakav obraz i sramote nemaju.Još kad čujem da neko hvali Stanojevića tog sramotnog što daje legitimitet vazuri drugi put
C

CaleB pravi

pre oko 2 meseca

Ma dobro je....nisu vazne ocene...Vazno da oni "nisu" ponizili Partizan. Dali su "svega" 6 golova. A moglo je biti i vise. Problem je jedino to sto mora i revans da se odigra. A i tu ce biti trpanje, kao i u Poljskoj.
G

Gost ali bukvalno

pre oko 2 meseca

Partizanov i grobarski jedini problem je Evropa. Jer ovako inače pričaju da su oni najbolji, da im Zvezda otima titule... Da imaju obraz znali bi za sramotu...

Boban Bovan

pre oko 2 meseca

kako ce sada klub angazovati nekog dobrog igraca posle bruke i katastrofe, ali vazno je obecavati, to je najlakse !
н

нс бој

pre oko 2 meseca

партизан се труди да буде такмац цз,да прескочи пар степеника и да им парира,довлачи играче на кило,сумњиве странце,домаће полуиграче,није реално да убоде са сваким играчем.Екипа мора да се прави пар сезона,са добрим трансферима од којих би се куповали квалитетнија појачања, мора да се продаје,па купује и тако пар сезона.
A

Akropoli

pre oko 2 meseca

Pa ko je lud od stranaca da dodje u ovaj raspad od lige i drzave, sta je s tobom covece?
D

Dojčilo

pre oko 2 meseca

AKO IM JE ZVEZDA PARAMETAR VRLO SU JADNI
V

Vlada#60*

pre oko 2 meseca

Super liga je namesteno takmicenje, a sudije haraju u korist prvaka Srbije. Bonus igraci su uvedeni da oslabe PFK. Kad ovako igra drugoplasirani tim naseg prvenstva i kmeci kako mu je ukradena titula, sta da kazu Cuka,TSC, Vosa ili RFKG.
R

Rotokultivator

pre oko 2 meseca

Ova nazovi liga se steluje od politicara u korist BG blizanca vec tri decenije unazad.
s

shone1991

pre oko 2 meseca

Prvi put sam video ovakvu'' taktiku'' nekog fudbalskog kluba gde protivnik napada sa tri igraca i trci prema protivnickom sesnaestercu a partizanovi igraci (njih 6) trce paralelno ispred njih prema svom sesnaestercu u povlacenju bez da ih napadaju, i ovi samo sut , otvoren put ka golu! smejurija
a

abrakadabra

pre oko 2 meseca

Znanje treba da izmeri znanje. Kako će neko ko ne zna da selektira ekipu. Potpuni promašaj u selekciji godinama zadnja linija je loša i neznalica bi video ovde postoji namera. Jedno 7-8igrača treba otpustiti. Uprava i sportski sektor takođe. Stanojević sa taktikom Zahida koji je top igrač vratio nazad - Piksi ih je sve inficirao neznanjem
Д

Деда Сава

pre oko 1 mesec

Потпуно сте у праву,код Пиксија Митар игра задњег везног а крила играју бекове. Код Станоја Калулу у птерцу прави гужву и добијамо гол ?! Укри им сакрили фудбал,нит виде играче нит фудбал. За реванш можда не би било лоше да фудбал буде црвен како би могли да га виде. Пиксију и Станоју под хитно да се пронађе чувени,,, голуб РАДОЈЕ,,, да им одабере играче и састави тим...
0

015

pre oko 2 meseca

Ajde bre izgubili tek prvi set u drugom ce biti bolje.

klipsch

pre oko 2 meseca

Ma Gvardiolu da dovedu ne bi bilo razlike.Losi jeftini igraci,losa selekcija,bolje da igraju samo sa omladincima pa mozda neki biser iskrsne.Uprava napolje...
j

jiba

pre oko 2 meseca

i danas nista nikom, svji cute, fss dao za licencu ( nista nikom) Vazura treba da otera ceo tim ( sem Jovanovica on je strasan golman u Evropi 6-7 kom svaki put)i ponovo gledamo cele sezone guranje ovog kluba do 2-3 mesta ( produzetak svake utakmice po 9 min) i Evropa 5-6 kom i tako u krug.....
Б

Бибарс

pre oko 2 meseca

Штета што Звезда није играла против Динама, утакмица би свечано била одржана у Лвову где би заједно клицали Степану Бандери.
r

rrrr

pre oko 2 meseca

Nije tebi baš lako
-

- SULTANOVE MARIONETE -

pre oko 2 meseca

Ima li smisla komentarisati trenera i igrače, dok su Vučela i Vazura u klubu?

KS1989CZ

pre oko 2 meseca

Имате два домаћа играча у првој постави, притом странци вам не праве разлику. Звезда тренутно има цео тим домаћих бонуса који би лагано испрашио ову бораноју од ваших страница. Хоћете да вам кажем где грешите, имали сте телеоптик и другу најбољу школу у Европи после Ајаксове, продавали сте играче за џабе, сад вам ово мало младих бисера иде за џабе, скаутиг не може ништа да уради без пара јер нема одакле а преплаћујете курту и мурту. Бата Терза вам је завио славину и узима све што вреди из омладинских лига, покренуо је озбиљну причу (можете да га мрзите до сутра). Тако да вам не видим спаса. Остаћеш заувек комшија мали!
D

DeximA

pre oko 2 meseca

Partizanova škola NIKADA NIJE BILA druga najbolja u Evropi. Te bajke koju vam serviraju su bajke. Pa samo pogledajte jednu La Masiju - Mesi, Ćavi, Inijesta, Buskets, Pedro, Krkić... I ispred te škole su Partizani??? Zbog koga? Šćepovića? Partizan je u jednom trenutku posle Ajaksa imao najviše igrača u drugim timovima u Evropi. Oni su taj podatak predstavili kao drugu najbolju školu što je nonsens. S tom razlikom što su Ajaksovi igrali u PSŽ, Totenhemu, Milanu....A Partizanovi u Aktobeu, Borci iz Banjaluke, Čukaričkom....
F

Fudbalista

pre oko 2 meseca

Trener Partizana je stručnjak za zaključavanje odbrane, beše neko napisao od Mozzartovih novinara.... Čime da zaključa kad nema igrače koji umeju da igraju odbranu. Stanojeviću, odlazi i vodi upravu sa sobom. Možeš i pojačanja koja su ti doveli ili si tražio.
-

- UPRAVA NAPOLJE -

pre oko 2 meseca

Zar nije Stanojević pre 2-3 sedmice pričao kako mu, kad su pojačanja u pitanju, uprava ispunjava sve želje? Kako onda sada nemamo prave igrače? Nije li nelogično sačuvati osovinu tima, koji nije ništa osvojio? Uz dužno poštovanje prema svim našim fudbalerima: nije li maloj deci jasno da Partizan nema bekove kakve bi trebao da ima? Nije li veliko pitanje da li iko od naših sadašnjih igrača zaslužuje (kao starter) dres Partizana osim golmana i špica? Ostaviti trenutna 3 golmana, 3 špica, za klupu/rotaciju Markovića, Mujakića i Zahida, a sve ostalo promeniti. Stanojeviću, šta si radio mesec dana i zašto nas praviš budalama?
m

mirezi

pre oko 2 meseca

Bolje da ne igraju u opste u Europi, svake godine, isto katastrofe. Dok ne ide Uprava, neče biti bolje, je neznaju da kupe igrace. 😭😭😭😭😭🖤🤍🖤
R

Raša P

pre oko 2 meseca

Loše suđenje u korist Partizana u domaćem prvenstvu je došlo na naplatu. Stvorila se lažna slika da je Partizan jak ali fali malo da se to dotera pa u pohod na titulu. Istina ja dijametralno drugačija. Partizan je LOŠ!!! Omladinska škola, Teleoptik i prvi tim uz obezglavljeno rukovodstvo garantuje propast. Trenutno je tim za PLAY-OUT.
R

Retro

pre oko 2 meseca

A sta vas briga vi imate zeljkovih 9 titula hahahah sad svi u arenu I da date pare za 'porez' hahahah
g

gost iz dražnjaa

pre oko 2 meseca

Ja kao Zvezdaš kažem da je golman partizana jedan od igrača utakmice.Jeste primio 6 komada i to je mnogo ali je odbranio bar još 4.Budimo realni,dečko zaslužuje da brani u nekom jačem klubu.
S

Samrok roversi

pre oko 2 meseca

Šamroje se dokazao opet !
k

kako smo krenuli

pre oko 2 meseca

sa doseljavanjem svacega, bice obavezan bonus 3 migranta. kao goh npr
Z

ZV

pre oko 2 meseca

Šta znam, nije meni ovo toliko loše bilo...
G

Gorostas

pre oko 2 meseca

Do kraja su jako bezobrazni u vezi golmana. Može da primi šest i za pet da bude kriv, ne mi nemamo oci i oni ce pokusati da ga uguraju u reprezentaciju, po cenu potpunog sunovrata, bitno je da izguraju pricu
e

ej bre

pre oko 2 meseca

Od Vazure da trazi novo pojacanje ,Sta je Mujakic Sta je Arijaga? koliko jos para treba malom klubu dati?
D

Djurkopiano

pre oko 2 meseca

Oni ko da su igrali protiv Reala.
P

PDK

pre oko 2 meseca

A Samrok Stanoju smetanu bonisi, to mu je najveci problem. Pa bolje deca da su izgubila 6:2 nego preplaceni stranci. Partizanu kad odr Saldanja ostace sa ispodprosecnim ogracima cak i za Srbiju.
j

jsd

pre oko 2 meseca

Kriva su 2 bonus igraca. Nije mi jasno sto nije Novak Simovic sudio.
T

Trener posao

pre oko 2 meseca

Ovo je trenerov poraz.. Šta su oni radili na pripremama ? Šta se radi na treninzima ?
m

metalika moj dobar

pre oko 2 meseca

Goh je ...znaci nemam reci ,pokusavam da nadjem nesto da ga objasnim al mi ne ide .kakva je to prevara od igraca ...
T

Trokut

pre oko 2 meseca

Na treninzima i pripremama se radi onoliko koliko je potrebno za nasu ligu, a to je uigravanje na sklanjalice protivnika i to je to.
P

Partymaker

pre oko 2 meseca

Da li je ocena 5 najmanja ocena? Jer mi nije realno ovo vaše ocenjivanje.
8

8

pre oko 2 meseca

Šta bi tek bilo da ukrajinici nisu u ratu
A

Amin74

pre oko 2 meseca

Ovo se zove Nordsjelandizacija
D

Dex15

pre oko 2 meseca

Kako bese ona pesma ne tako davno zajedno sa Stanojem u svlacionici.. "K gasi se, k umire" ? Jel tako bilo a? Ne znate gde ste udarili drugovi...a tek sta vas ceka
u

usna harmonika

pre oko 2 meseca

druze idi se veseli sa predsednikom i koristi ovo dok mozes
k

koci

pre oko 2 meseca

Vas su gasili na sportskom planu, i zvezvda jeste ****a. Tadić vam je doveo gasprom da se ne ugasite. Sada se silite sa duhom koji lebdi, ali nećete još dugo.
d

da imaju mozga

pre oko 2 meseca

pozajmili bi od zvezde braću Mituljikiće i Đurića, oterali Markovića,Severinu i Kalulua,imali bonuse i igrali fudbal.
K

Kuku

pre oko 2 meseca

franjo se u grobu prevrce
N

Nwjajajajs

pre oko 2 meseca

Malopre goedah proslavu igraca Partizana posle 140 derbija kad svi igracu na celu sa Stanojevicem pevaju “k…umire,k…gasi se”i onda mi bude tako toplo oko srca sto im se sve ovo desava u svim sportovima,zasluzili su..
V

Vojvodinas

pre oko 2 meseca

Hoce li se ugasiti vec jednom ovaj besmisleni vojni klub?
o

ostojicaaa

pre oko 2 meseca

Ja mislim da je Vučić kriv😂😂
D

Dex15

pre oko 2 meseca

Zaboravio si Covica....a i Lakovica
I

Iskreno

pre oko 2 meseca

Pa ovo nije sramota ovo je Bruka! Partizan ove sezone ako bude 3 ili 4 u domaćoj ligi nogom u dupe da se sutira! Kazem kao navijač CZ ta vasa uprava da samovoljno da ostavke, gde su pojačanja tolike price dosao ovaj dosao onaj a kidamo sad, ulazimo u LS lagano i eto bas cete lagano. To je trebao da bude cilj i da se na bilo koji način udje jel tu je lova, klubu treba samo dve godine da udje u LS i na nogama je, ali dzaba price kad niko sposoban nije!

klipsch

pre oko 2 meseca

Nece da odu.Samo Oskar moze da ih skine odande...
D

Deyan X

pre oko 2 meseca

Tuzno. Imamo igrace koji neznaju ni da se krecu ni da pretrce protivnika. A kao tim smo ne nula vec minus 10. Antic krece napred, vidi ima jednog ispred sebe,i onda staje, okrece se i lopta ide unazad. Strasno. On u trku i ne sme da napadne jednog ispred sebe... Da ne idemo dalje...
H

Haha

pre oko 2 meseca

Vidjeli Antića kako se koprca u golautu kod 5-og gola. Pa ovo je van pameti ko sve igra u Partizanu. Ma možda mi nismo bolje ni zaslužili Uprava, treneri, igrači, južna tribina sve je to isto, sve je to po njegovoj želji.
G

Gorostas

pre oko 2 meseca

Trifu što pre u reprezentaciju? Zar da jedan Gulan ima više nastupa od ovakvog talenta?
H

Herakle

pre oko 2 meseca

Mozete da mislite gde je nas fudbal kad u ovakvom Partizanu nema mesta ta nasu decu od 19, 20.21,godine , kad nemamo bolje nase igrace od ovakvih stranaca? Pa ako sad je mozes da igras u Partizanu pa gde ces da igras? Ne rad, nestrucnost, losa selekcija, losinstandardi selekciju doveli su nas fudbal dovde. Reprezentacija ce tek da tone, nema baze odakle ce da izadje kvalitet.

angry_chainsaw

pre oko 2 meseca

A ja mislio posle drugog gola da možete i do trećeg uz malo čuda na domaćem terenu, oa da i vi donesete neki evropski bod za našu zemlju... Ali ništa niste pokazali od sezone 2017/18 kada smo igrali grupnu fazu i LE i kada su oba tima prezimila u Evropi, Zvezda tada na mnogo jak CSK-a i to sa odličnim rezultatom, a Partizan na Viktoriju iz Plzena i katastrofa u 1/8 finala, od tada vi ne možete da se sastavite... Dajte više tog Elšnika i Milsona, neka Lazetić to malo pogura, i još jedan dobar zadnji vezni i imamo tim, pod uslovom da Olajinka, Ivanić i Hvang ostanu!!!
G

Gorostas

pre oko 2 meseca

Ja i dalje volim Ukrajinu i nastavnici da botujem protiv svega iz zvezde, ipak plaćaju lepo u Briselu za Bozic, ako treba za pare udaram i na Patrijarha a letovacu u Albaniji. Preveliki si Parrizane
D

Dex15

pre oko 2 meseca

Ti si jedna obicna konjina

angry_chainsaw

pre oko 2 meseca

Kakav si ti moralni patuljak...
s

samo

pre oko 2 meseca

Jos kad budete shvatili,da je Lugano nivo ovog Dinama,...
B

Bajkovic Boban

pre oko 2 meseca

Zaokruzi 1
Z

ZeljoOstoja

pre oko 2 meseca

Hoćemo.
G

Gprostas

pre oko 2 meseca

Logično je pozvati Ilica štopera nakon 9 od Engleza i 5 od Norćelanda i pridodati Baždara, a nelogično je dati šansu Jovanu Mijatović nakon 2:3 i dve stative protiv Sitija. Nije to to. Vidite Žilu kako igra. Ili Lukića. To je igra. Posebno one partije iz Partizana.
B

Bobb

pre oko 2 meseca

Pa, gde je taj Mijatović, gde igra, koliko utakmica je odigrao u toj jakoj MLS ligi??? Potcenjuje se Saša Lukić koji igra u Fulamu i A. Živković koji je šampion države u Grčkoj, a ne pominju se reprezentativci Mićko i Roda??? Da nisu bolji Srnić i Gobeljić, koji sada igraju u top timovima "Liga 5"??? Kristijan Belič ima vipe idigranih utakmica nego svi vaši igrači koje ste prodali ili pozajmili tokom sezone u nekoj jačoj ligi (Kabić, Mitrović, Mijatović...)!
G

Gorostas

pre oko 2 meseca

Ne mora nista da znaci ovo tako je i Sasa Lukić puko sa partizanom u Evropi, a pogledajte ga sada bolji od laznog talenta Sergeja milion puta. Grobarijo mirno spavaj, gledaćete Trifu u reprezentaciji kao Mihajla Ilica.
G

GorostasGrobarija

pre oko 2 meseca

Trifa je prošao toplog zeca ko Sasa Lukić. Prosao je na kasting u za reprezentaciju, Jos samo da nauci da se mestu kao Lukić i bombona. Ima mirna da bude reprezentacija narednih XY godina kao sa Zivkovicem i Lukićem. Mirno spavaj grobarijo
G

Gorostas

pre oko 2 meseca

Najvise mi je zao sto Partizanu ne daju da vrate Sasu Lukića da im organizuje igru kao u reprezentaciji i Živkovića da nam probija i centrira nula puta kao u reprezentaciji. Ne daju nam jednostavno. Sa njima bi igrali makar 2:3 protiv Manchester Sitija ipak Lukić igra na klupi u Fulamu, on ih poznaje.
G

GDE IH NADJOSTE BRUKE

pre oko 2 meseca

NIKAKVI IGRACI , AMATERI BEZ BRZINE I ZNANJA
G

GOROSTAS

pre oko 2 meseca

Šta ima veze. Večeras je reprezentacija Srbije nakon još jednog debakla Partizana dobila reprezentativca. To je Trifa Trifunović. Posle svake petarde stiže nagrada. Setimo se od aktuelnih je Saša Lukić tako nagradjen. I mali Mihajlo Ilić nakon 9 od Engleza i 5 od Norćelanda.
P

Palibrk Ušljebrka

pre oko 2 meseca

Nista ne brinite! Vidi se da smo malo neuigrani ali se iz aviona vidi da imamo najjaci tim u Srbiji. Titula sampiona nam ove godine moze jedino izmaci ako nam je opet ukradu kao sto su i uradili u poslednjih 7-8 godina. Mirno spavajte dragi Partizanovci.
L

Lepo

pre oko 2 meseca

Se napreduje prosle godine 5, obe 6 a dogodine razume se loto7. Svaka cast to mozete samo vi.
N

Nanas

pre oko 2 meseca

Kad Stanojevic shvati sta znaci rec KARMA, mozda,ali mozda mu krene na bolje, samo pustite na you tube,sa kakvom mrznjom pre desetak,15 god skace kao pevac, i peva da se neko gasi i umire, i taj i takav covek da bude "pedagog"...., e pa druze moj,karma vraca i to sa kamatom...i nastavice se....
z

zaks

pre oko 2 meseca

Gori su oni koje takve postavljaju za trenere. Ne može takav , prije svega, čovjek, učiti nekoga nečemu, a pored terena se ponaša kao psihopata.
Б

Блејд

pre oko 2 meseca

Шамрок...Флора...Шестица...
O

ObaveznoTrifaUReprezentaciju

pre oko 2 meseca

Vratite Sašu Lukića da vam organizuje kad može za reprezentaciju što ne bi mogao za Partizan? A Žili da se vrati da probija po desnoj strani ima sjajan učinak za reprezentaciju 50 utakmica 1 gol 3 asistencije, moze krilo moze beka ma moze sta hcoes multitalentovan igrač sa boka bez centarsuta na EP. Sjajno sjajno Bjeko hvala vam puno druže Bjeko
G

GorostasNeuki

pre oko 2 meseca

Krivi su Dzajic Sergej Tadic Jovic Radonjic i Rajkovic. Nisu krivi Bjeka Falji Ramadani Sasa Lukić Andrija Živković. Plus nepravda nepoštivanje golmana Popovića i Jovanovića. Kako su držali i bezobrazni za prvog jemčio Ilijev za drugog Kralj , a znamo kako je kralj branio nogama i kako je prolazio protiv Kreacije Holandije Rapida iz Beča itd.
A

A NOVAC IDE ISPOD ZITA

pre oko 2 meseca

KRIV JE VUCIC ! LEPO TOMA RECE ,OVAJ CE DA UNISTI PARTIZAN ! I BIO U PRAVU. POCEO SA VATERPOLO SAD FUDBAL SLEDI KOSARKA. ON I BRAT ZANESENJACI PO LJUBIMICE. ONA MORA BITI U SVE BOLJA I JACA.
A

ALO IMA BOGA PLATICE VODJA DEBELO

pre oko 2 meseca

JEDINI ZASLUZAN ZA ZVEZDINEUSPEHE ! JEDINI ZASLUZAN ZA PARTIZANOVE NEUSPEHE : ACA VUCIC ! TO TITULE KAZUJU
I

Iz prve ruke

pre oko 2 meseca

Lopta je bila jajasta, nije do njih.
G

GorosatsMaloumni

pre oko 2 meseca

Kriv je Vucica sto sipa pare u bunar zvani Partizan
D

DDF

pre oko 2 meseca

Lepo sam napisao da je danasnja utakmica"melem"za igrace koji igraju na golove..."najsladji kolac"danas dom. 2+1/2+2 16.70
G

Gprostas

pre oko 2 meseca

Trifunovića odmah u reprezentaciju nagraditi ga kao Mihajla Ilića nakon petarde protiv Norćelanda i nakon primljenih devet od Engleza. I Jovanovića kriv je samo za pet golova večeras. Šta je sa Mujakićem? On bi nam sad Lego na par pripremnih kada nema Baždara. Obavezno Trifunovića ubacite, nemojte da zaboravite i nemojte slucajno jedan "talenat" iz Partizana da ne debituje. Vidite šta ste uradili Svetozaru Markoviću, niste ga odmah ubacili a bila je odmah Prica da je za Manchester. Ovako ga niste ubacili i ne moze ko Strahinja Pavlović da odvede Salzburg sa prve na drugu poziciju svojim ispadanjem iz igre i gubljenjem u napadu pa su busni ko sito. Salzburg je bukvalno zbog njega ispao u grupama. Ali okej super smo vinto volite jer ste navikli sa Partizanom.
Д

Дуско90

pre oko 2 meseca

Мујакић мислим да игра за БИХ, не знам да ли је дебитовао. Пикси што пре да га позове ,штета таквог талента да испустимо! Мало ли је што смо испустили Шћекића и Саничанина!
g

gost0124

pre oko 2 meseca

''Način na koji je skinuo korner zastavicu'' - kao pozitivan detalj u igri! AHAHAHA
G

Grga Cvarak

pre oko 2 meseca

Novinar se navadio na De Medinu, a covjek uopste nije bio nista gori na terenu nego bilo ko drugi iz Partizanove odbrane. Markovic je ko fol krpio necije rupe, a prvi ne zna da iznese ili izbije loptu iz svog sesnaesterca. Znaci, dosta vise sa tim favorizovanjem jednih igraca, a demonizovanjem drugih bazirano na licnim bijasima koji obicno nemaju nikakve veze sa samim sportom. I jos onaj komentar kako je Medina navodno izasao iz igre jer je Stanojevic kobajagi shvatio da je pogrijesio sto ga je stavio u prvih 11... pobogu, covjek je imao zuti – zato je izveden iz igre. Cemu laganje i izmisljanje? Kako je poslije njega odigrao Filipovic na tom istom desnom boku? Bio je kao nesto bolji? Ccc... stvarno mi je muka od ovog pristrasnog, da ne kazem narucenog komentarisanja. Jedan jedini fudbaler koji je danas pokazao da je profesionalni fudbaler je Saldanja i niko vise. I tacka. Jos uhvatio da hvali kao neku Anticevu srcanost i "nesrecu da ga pogodi lopta". O zemljo, otvori se...
G

GOST 510

pre oko 2 meseca

De Medina kakav god da je izmislio je fudbal za sve domaće bekove u PARTIZANU.
s

srka

pre oko 2 meseca

Mada se mora istaći da su i prethodni treneri, Petrić, Duljaj i Nadj, debelo zaslužni što ova ekipa izgleda tako kako izgleda. Njihov trenerski rukopis i amaterizam, kao i ljudska i trenerska pamet, značajno su doprineli ovome. Ne znam kako smo sve te derbije u prethodne dve sezone, nekako uspevali da gubimo nekim časnim rezultatima. Zvezda, kao da nas štedi, ili je to nečija direktiva, da se baš ne iživljavaju i da se sačuva institucija večitog derbija. Nema drugog objašnjenja.
C

CZ004

pre oko 2 meseca

Duljaj je seletirao te igrače. Petrić i Nadj nemaju veze sa tim
n

naopako

pre oko 2 meseca

@CZOO4 seletirao 😂
S

SveZnamKoMator

pre oko 2 meseca

Šteta što Šćekić ne može za Srbiju, mogao bi da upadne kada Sasa Lukić ne bude mogao (a moze stalno). Ja ne znam kako ćemo ako nekad ne bude mogao Sašo Lukić, jedini bi mogao Šćekić da ga zameni. Isti stil. Šteta što ne može za reprezentaciju Šćekić. Ovakve partije sa Partizanom kada su primali po pet je prikazivao Sašo Lukić.
S

SVI NA KOSARKU BAR IMA NEKI RED !

pre oko 2 meseca

,,UPRAVA" NIKAKVA GORA NE MOZE BITI ! SASTAV TIMA AMATERSKI ,SRAMOTA JE STO 5-6 IGRACA NOSE DRES PARTIZANA. NAVIJACI SE ZAJEBAVAJU KOBAJAGI RUSE I TERAJU ,,UPRAVU ". NEMAMO PRAVIH NAVIJACA, ONI NE DOLAZE OVI SU VAZURINI PROFITERI.A HOCEMO EVROPU E NE ! NISMO ZRELI ZA TA TAKMICENJA.
v

valjak veritas

pre oko 2 meseca

Brukamo se
O

ONI KOBAJAGI TERAJU VAZURU

pre oko 2 meseca

Pravi navijaci su na kosarci. Ovi ostali su janicari i profiteri. VAZURINI LJUDI .
G

GorostasČke

pre oko 2 meseca

Pravi nacijaci su ispred televizora i u kaficu i nikad nisu gledali Mec Partizana uzivao , ako ne veruješ dodaj me na Tviteru da vidis sta je grobarija
A

Analiza bas dobra

pre oko 2 meseca

Jovanovic=dobar golman u pogresnom timu Medina=ostace poznat samo po psu koji ga je ujeo Antic=co comment!! Ariaga=takvih na Balkanu na kamare Markovic=rupa bez dna Mujakic=druga rupa bez dna Severina=istoimena bi bolje igrala Goh=odkud ti ovde? Kalulu=jedino vredno mu je brat iz Milana Saldanja=bezi sine sto dalje! Scekic=bolji bi bio kao drvoseca Natko=tatko! Docekace pedesetu u crno-belom Filipovic=kad ga covek pogleda odmah se sazali Ovusu=ne zna gde udara Stanojevic=i moja bi baba, pokoj dusi, bila bolja
G

Gorostas

pre oko 2 meseca

Jovanović kriv direktno za pet primljenih golova. Nema veze i dalje terajte priču da treba u reprezentaciju. Nadam se da ćete manje imati sreće i da će Zvezda napokon spaljivati 7 Partizanu, ali znajući Bjeku to će približiti Jovanovića reprezentaciji vise nego ikad. Sto vise ga budu punili vece su Sanse. Tako vidimo sa Žilom i Lukićem.
n

nena8ra

pre oko 2 meseca

Kako bre petice i šestica. Pa da su igrali nerešeno pa da razumem. Kad izgubiš 6:2 niko ne može da dobije više od 4
K

KVALITET KO MLADOST LUCANI.

pre oko 2 meseca

ANTIC ,SCEKIC MARKOVIC SVI NAPOLJE.iSTO FILIPOVIC. NULA OD IGRACE.
I

Ivan pfc

pre oko 2 meseca

A sada realno bez novinarske korektnosti: 1. Jovanovic - mnogo iznad ovog tima 2. De Medina - ako nekome nije jasno zasto je odigrao dve zvanicne utakmice za godinu dana i to u kupu, veceras valjda jeste, posebno se nadam Stanoju 3. Antic - najkonstantniji igrac Partizana vec vise od godinu dana, konstanto pokazuje da mu je plafon Srpska liga zapad, ali opstaje, niko ne zna kako. Pa kakav je taj Slovenac ljudi kada je njemu rezerva? 4. Markovic - jos uvek pokusavam da shvatim sa kime je covek pricao celu utakmicu. Non stop je mrmljao nesto i mlatio rukama, a sagovornika ni blizu. Zato je ispadao bez problema u svakom napadu. 5. Mujakic - mogao bi da se svercuje pored nekog ozbiljnog stopera, pored Svete jednako je smesan kao i on. 6. Arijaga- ko ga je skautirao i preporucio, ne bi smeo da pridje stadionu Partizana barem desetak godina. Toliko. 7. Zahid - decko nema fiziku za ozbiljan fudbal, na nekom turniru u malom fudbalu u Mostanici ili Stepojevcu, sigurno bi pravio razliku 8. Severina- da nije izasao, ne bi ni znali da je igrao 9. Goh- protiv Napretka 45 minuta pa zamena, veceras isto, pametnom dosta. Nadam se sa se veceras oprostio od Partizana. 10. Kalulu- kada se neko onako bori, nema sta da se zamera, kada neko ne zna, nije kriv on vec onaj ko ga je doveo. 11. Saldanja - i poluzainteresovan, covek je klasa, posebno u ovakvom timu 12. Scekic - niko ne zna zasto je covek tacno tu 13. Natho - sa svojim godinama pravi razliku i sada, a mi gledamo Goha 14. Zubairu - retko svetlo veceras,a protiv Napretka sedi kao bonus na klupi, dok mi pokusavamo da shvatimo svrhu Trifunovica na terenu 15. Trifunovuc- vec drugu utakmicu nam pokazuje u sta je Vazura pretvorio skolu Partizana, ni u sta. 16. Filipovic- jedna situacija dovoljno govori, greskom mu protivnik dodaje loptu i otvara kontru Partizana, on medjutim svojom reakcijom vraca Dinamo u sansu za gol, tako igra od kako je dosao. 17. Stanojevic - pristao da sadi tikve sa djavolom sa kojim nijedan pravi partizanovac ne zeli da ima bilo sta. Sada neka jede te tikve, ali i objasni odakle eksperiment sa De Medinom, dokle vise taj Antic, po cemu je Arijaga bolji od Ovusua koji je isto tanak i zasto je nevidljivi Trifunovic bonus ispred Zubairua, kada decko nema cak ni zelju da igra. O Gohu i njegovoj ulozi u timu i da ne pricam. A da i da se podseti na klupi ima Djordja Jovanovica, mozd nam zatreba.
M

MI KVALITET NEMAMO.

pre oko 2 meseca

ANTICA I FILIPOVICA NI NA KLUPI .FALE NAM 4-5 IGRACA KOJI CINE RAZLIKU. OVO JE JAD I CEMER. SMESNI ISPADAMO.
G

Gost1414

pre oko 2 meseca

zasto ne igra Djordje Jovanovic ??????????
Y

Yui

pre oko 2 meseca

Kad ode saldanja igrace..
L

Linglong

pre oko 2 meseca

Nek se spremi Ub.
s

srka

pre oko 2 meseca

Mislim da od ovog tima, gori ne može da se napravi. E vala, da su birali da sastave najgori mogući tim, otprilike bi to izgledalo ovako.

PFK NIŠ

pre oko 2 meseca

Pljujes Antica, Scekica, De Medinu, A sta je sa Jovanovicem golmanom? Markovic kapiten Partizana?! Zahid, Goh, Severina?! Stanojevic je najvise kriv, trebao je 80% igraca da istera, pa sa nekim jeftinim, mladim, zeljnim dokazivanja igracima sve nanovo.
p

postic

pre oko 2 meseca

Slazem se trebali su da ustupe mesto Tsc da igra ovo,a oni da ne igraju nista ,sam super ligu sa klincima od iskusnih Markovic Natko i mozda jos jedan, sa nekim jos mladim iz super lige
B

BG11000

pre oko 2 meseca

JOKSO ŠTO NE NAPIŠEŠ DA SVE TE IGRAČE ŠTO SI NABROJAO JE SELEKTIRAO IGOR DULJAJ!!! I DOVEO,KOREJANCA PLATIO 1,5MIL € TO JE ISTINA I TO TREBA DA SE KAŽE A GROBARI GA NAPRAVIŠE HEROJEM!!!
H

Hermano7

pre oko 2 meseca

Antic NULA, scekic NULA, invalidi.
S

SVE TO MENJATI.

pre oko 2 meseca

FULIPOVIC NILA MARKOVIC RUPA .POLA SRPSKE LIGE IMA BOLJU ODBRANU. MI SMO SMESNI. JOJ KO SVE NOSI DRES PARTIZANA.
Д

Дуско90

pre oko 2 meseca

Играо је у Партизану један бек не сећам се како се зове имао је исто име и презиме као и штопер , мислио сам да горег бека никад неће бити и онда се појави Антић!

Gold Digger

pre oko 2 meseca

Nemanja Miletic
Д

Дуско90

pre oko 2 meseca

@Gold Digger Да ,да Немања Милетић ! Што је то био дунстер, ко зна чиме се тај данас бави, инвалид у главу али признајем да је Тесла за овог Антића који да се кладим не зна таблицу множења ,ал баш га брига има плату већу од ових из Клиничког Центра заједно!
b

bakarinjo

pre oko 2 meseca

Ej bre ljudi prosecna plata svih igraca sto su igrali danas mesecno bar 20,30 hiljada,evra manje vise vecini ejjjjj a oni izgledaju i trce kao da je 20,30 evra a sve zahvaljujuci tome sto su zasticeni kao beli medvedi!Nekad se znalo posle ovakve utakmice ide 50%od plate sagnes glavu i molis se da te niko ne vidi,a,sad te jos i tuze i traze bonus za evropu!!Ovaj svet ide iz krajnosti u krajnost,nigde sredine
g

gostbre

pre oko 2 meseca

antic 440k...saldanja 110k ako nije bilo povisice..kalulu 100k..severina 110k..jovanovic 400k jedini zasluzuje...a ovi gore navedeni su sv dosli iz druge lige sem antica koji je vjr necija kombinacija
e

evo da kazem

pre oko 2 meseca

Diamond 11 startnih, 11 ukrainaca. Ovi nasi s'konca i konopca!!
X

XD

pre oko 2 meseca

Sedam meseci vas slušam kako je Zvezda doživela debakl u Evropi i kakonsluži za gol razliku u LŠ. Mi od Sitija 5:3 u dve utakmice a vama svaki osrednji klub u Evropi da 5, 6 komada u jednoj.
G

GOST 510

pre oko 2 meseca

Ali zvezda nije imala zadatak da bude ponižena. Ona je ponižavana jer je smešna a ne zbog više sile.
W

Warehouse G

pre oko 2 meseca

A od Bajerna i PSŽpo 10. Što to propusti.
D

Dvadesetpetopolus

pre oko 2 meseca

partisai ima zadatak da bude ponizen? 😂 sta sve mozgovi "avangarde" nece napisati 😂 a ovaj sto pominje PSG i Bajern u istom kontekstu sa nordskom decom i dinamom iz kijeva...sta sve mozgovi "avangarde" nece napisati 😂😂😂
s

srka

pre oko 2 meseca

Svi su glupi, mozak koliko u ćurke, tu pomoći nema. Sve drugo možeš, ali mozak da popraviš ne možeš. Kada dovodiš igrača u klub, obavezno pre potpisivanja ugovora, sa njim da porazgovara psihoterapeut i da se uradi test inteligencije, pa ako to prodje, onda lekarski pregledi i ostale provere. Ovo nema nikakve veze sa njihovim fudbalskim kvalitetima, to su bre maloumni ljudi!
Т

Тоти

pre oko 2 meseca

Антића јуче отерати из Партизана ,што се Гоха тиче све више сумљам да није фудбалер ,да га је Вазура запазио у блоку 70 како мало пимпује и једном потрчо за аутобусом стиго га и довео га ,а обештећење уплатио на фиктивни рачун.
В

Вечерњу!

pre oko 2 meseca

Само ти сумљај и пимпуј… Али се прво врати да завршиш школу!
Д

Дуско90

pre oko 2 meseca

Јууу ал сте им сад нашкодили ,свима 5. Неће моћи да спавају. Шта то њих брига ,они мученици ни сами не знају откуд су у Партизану па још и примају по 500 хиљада плате.
D

Del Boj

pre oko 2 meseca

Posle Lalatovog intervjua i ovog rezultata sa Dinamom, Stanijevića će Lalatović ubrzo zameniti na klupi.
G

GOST 510

pre oko 2 meseca

Pre će da ga zameni Vermezović koji je jedino gori od njega a isto je dokazani igrač zadatka.
5

5 !

pre oko 2 meseca

Ovo je nije realno! 2 puna kuca!
V

Vokra kapiten

pre oko 2 meseca

Terzić viđen juče u Lijevu. Pametnom dosta.
O

Ovaj Joskic

pre oko 2 meseca

Pokusava da bude vickast ali mu ne ide
M

Milantom

pre oko 2 meseca

Legija skupo plaćenih stranaca, kao i KK Partizan. Po ko zna koji put su obrukali Srbiju.
Ч

Чопер

pre oko 2 meseca

3 бизарне ствари на мечу 1. 6 комада у мрежи 2. жути картон за Де Медину 3. Антић
g

gostttt

pre oko 2 meseca

nema veze okrecemo se obavezama u pingpong ligi, za bolje i nismo
E

Ej

pre oko 2 meseca

Sad ti je liga kriva?
S

Sky888

pre oko 2 meseca

Sta kaze Stanoje,trebaju mu bolji igraci a ovih 10+ stranaca sa platom vecom od 300,000e mu malo??? Eeee
?

??

pre oko 2 meseca

O tome se radi. Ovi igraci u opste nisu jeftini, a pojma nemaju
S

Svasta23

pre oko 2 meseca

Prestanite vise da branite ovog golmana, prosecan golman koji ima odbrana jer mu se sutne 50 puta po mecu pa neku i odbrani.Cim dodju bolji napadaci on primi prvo 5 pa onda 6 gola, aman ljudi vise sa njim, primio covek 3 gola od Cukarickog a 6 od ovih iz Dinama dajte bre malo objektivnosti
?

??

pre oko 2 meseca

Nisu to nista bolji napadaci, nego solidni. Protiv boljih nikad nije ni branio
G

Gogi123

pre oko 2 meseca

A kukali sto ga nisu vodili na Euro.
g

gostvv

pre oko 2 meseca

pa moze golman i 10 da dobije na utakmici, sta on tu moze kad igra sa cunjevima
v

veliki strumf

pre oko 2 meseca

Ја као велики Звездаш кажем да грешиш душу! Јовановић је изванредан голман, чуда је правио прошле а и ове сезоне, спасао је Партизан милион пута. Шта он може када игра са пањевима, спорим и преспорим!? Погледајте ову шеву код 6. Гола, лопта 2 пута играчима пролази кроз ноге! За који гол је крив? Ни тза кедан! Код првог био заклоњен, а и да није - јак шут из близине, неометан! Дечко брани и више од могућег, али и Нојер и Касиљас су примали по 5 - џаба добар голман кад су шутеви неодбрањиви! Ако си већ хтео неког да пљујеш - пљуј ову деветорицу на терену (осим Салдање).

The Intersect

pre oko 2 meseca

Antic na beku - zlocin koji traje!