Komentari na vest

OCENE – PARTIZAN: Peku oči zbog De Medine, za Severinu bi bilo bolje da se nije ni vraćao

d

dokle više ove skupe bruke

pre 27 dana

Ma jok, Zvezda vam je otela titulu sa 50 poena razlike, a vi ste nikad bolji, odlični, sve pršti od lepote igre. A u Evropi gubite od debelih poljoprivrednika koji se posle piva okupe i igraju utakmicu jednom nedeljno, ako se ne napiju previše. Brukate celu Srbiju. Srozavate koeficijent već 5 godina! Svima bi bilo bolje da se ugasite! Dobijate desetine miliona € od države, poklanjate ih crncima i vučete kao mrcine po terenu!
S

Samo pitam

pre 27 dana

Uprava ostavke?
B

Bratic

pre 27 dana

Jel ovo 9 stranih igraca u prvoj postavi?
S

Srbenda 77

pre 27 dana

Kao krvavi grobar,nije korektno da se Saničanin ovako proziva,cak je bezobrazno,,deckoo to svojim ponašanjem nije zaslzžio,a bilo je i sad ima pet puta gorih igrača,drugo ovi ovde što pričaju da treba naša deca da igraju,evo lazarević i trifunović
R

Realno posmatrano

pre 27 dana

Ovaj tim Partizana je tragičan, ne pamtim da je neko promašio sa ovoliko stranaca. Medina, Mujakic, Ariaga, Goh, Kanute, Jurcevic, Ovusu, verovatno i ovaj Grimaldo al ajde tek je dosao mozda nesto i pokaze. Mislim da ce Kovac jos biti i najbolje pojacanje. Ne znam u kojem univerzumu Medina ima prednost u odnosu na Lazarevica i Filipovica (daleko su ova dvojica od neke klase, ali su za Medinu Dani Alves). A ni ostali stranci Zahid, Kalulu, Severina i Saldanja ne pokazuju vise nista, uklopili se u sivilo. Kad na sve ove strance dodas Markovića, Antica, Scekica i ostale, shvatiš da ce Partizan tesko biti i drugi u Srbiji.
x

x122

pre 27 dana

Na stranu ko nas vodi i gde nas vodi ali Stanoje se potpuno pogubio,ne znam koji mu je.Kao indijanac,potpuni amater ,vodi tim. Sto je najgore,vec godinama samo diletanti pristaju da dodju da vode Partizan.Dno
L

Lalegale

pre 27 dana

Nema sudije da proguta Evropa
V

V. Bulatović

pre 27 dana

Vi baš uporni u kritici Medine, Goha, Severine. Neko neobavješten bi pomislio da kidamo na drugim pozicijama, samo su ove tri sporne. A šta su nam radili Jure i Mujaka kad je pao gol, pospani bili pa dremnuli malo?
P

Predrag1111

pre 27 dana

Боље би играли дечаци до 18 година из Партизановог подмлатка. Можда треба дати шансу њима, будући да је први тим изгубио све утакмице у Европским такмичењима.
N

NSBG

pre 27 dana

Da nije igrao Saničanin?Pljujete momka i dalje a eto vidim super vam ide bez njega....hahahahahahaha...
D

Don Vito Corleone'

pre 27 dana

Sinoć vam je bila poslednja SIMFONIJA 🎻🎻🎻🎻 ahahaha ahahaha 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂
@

@Vitomir

pre 27 dana

Ali su zato gospodje u crvenom vezak vezle protiv norveskih slicugasa i hokejasa i na kraju su trebalo da popiju 6 komada.
D

Dipl.smeker

pre 27 dana

Sada se vidi koliko nam je jadna liga, Partizan je do skoro imao sve pobede. Svi znaju da ligu treba smanjiti na 10 do 12 klubova i igrati troslojni sistem. Svi znaju, ali
K

Koan

pre 27 dana

Hrvatska ima 10 klubova i još lošije rezultate u Evropi. Naših ima, sa kakvom takvom nadom, još 3 kluba a njihovi su ostali dva. Nije samo do broja klubova.
M

M.Petrovic-Pile

pre 27 dana

Nemam sta da komentarisem, Ovo je sramota!! Iako sam Partizanovac viye od 60 godina,razmisljav da ga vise negledam. Zalosno
G

Gerasim

pre 27 dana

"Ne" se uz glagole piše odvojeno
K

Korisničko ime je već zauzeto

pre 26 dana

Gerasim je u pravu. Mada ima cetiri izuzetka, a to su: NEMAM, NEĆU, NISAM i NEMOJ. Tako da NEMOJ da vise gledas, NEĆU se tome protiviti i NEMAM ti sta zameriti, a uz to i NISAM navijac Partizana 🤣
D

Dunster Stanoje

pre 27 dana

dok je tu dunster nema tu srece

Marko Pavlovic

pre 27 dana

Biće ovo dobro
I

I still believe

pre 27 dana

Ova ekipa je sastavljena od nekoliko vanserijskih individualaca, trenerov je posao da svakome nađe pravo mesto i od njih napravi kompaktan tim. Jeste da nam malo duva promaja u odbrani, ali dok je Čirokija na golu, ja verujem da možemo da prođemo ovaj prosečan Genk u Belgiji. Lugano ispade mnogo ozbiljniji tim, pa ne vidim nojedan razlog da revanš ne bude preslikana tekma za hrabri Partizan. Prvo poluvreme smo nesrećno izgubili, nadam se da će nas u revanšu pogledati Boginja sreće!
P

Pedja108

pre 27 dana

Koju si ti utakmicu gledao? O kojoj hrabrosti Partizana pricas? Duva na sve strane, igra potpuno rastrzana, nepovezana, kao deca na poljani, pa ko kako sutne, onda svi potrce za loptom.
G

GostRadan

pre 27 dana

Od dolaska Stanojevica, svako prvo poluvreme nam je katastrofa. Pa posle jurimo rezultat. A zasto? Pa zato sto mu pocinje tim sa antifudbalerima, koje menja na poluvremenu. Redom, De Medina, nije profesionalni fudbaler nivoa kluba, Markovic i Mujakic, tehnicki i takticki jako tanki, plus nedopustivo spori. Levi bek ni u cemu bolji od Antica, Ariaga, nespreman za evropski fudbal, Zahid, bivsi fudbaler, Goh cak nije ni fudbaler, nego turista sa Dalekog Istoka, Zubairu druga liga, a Severina i Saldanja znaju da igraju, ali ih Partizan i rezultati ne interesuju. Verovatno su neke pare u pitanju. Jedini igrac koji zna, moze i voli klub je Natho, ali njemu trener ne da da igra. Zato sto je dao gol Zvezdi. Tako da, ovo sto imamo sada je na ivici provalije, sa tendencijom napredovanja.
B

Bnnn

pre 27 dana

Ali Strajnic kad kaze iii iii Zahid pogadja semafor haha
B

Bida

pre 28 dana

Stanoje i uprava msrs napolje stanoje prodloti vreme
R

Raffa

pre 28 dana

Ja ne znam u cemu je problem?Gledao sam utalmicu i mogu da kazem da sam se prijatno iznenadio igrom Partizana s obzirom kakve su igre umeli sve da pruze u ranijem periodu. Cak sta vise,nereseno je bila najrealnija opcija. To sto smo se mi izblamirali protiv Bodoa,ako je resimo u Beogradu u nasu korist,e to ce da bude katastrofa.
C

Cak i sta vise

pre 27 dana

ne idu zajedno, kao prvo. Jedno ili drugo. Malo gramatike i pravopisa ne bi bilo na odmet. Drugo, ti si navijac Crvene Zvezde kao sto sam ja Ronaldno. I trece, u inat takvima, igracemo LS.😎💪
u

umirem hahahaahhahah

pre 28 dana

ovo mi je ulepsalo dan 'Holanđanin se lažno predstavlja da je fudbaler'
t

toni123

pre 28 dana

luzer pa nie smenjen svuda gde je radio
s

smenite petrica

pre 28 dana

sto je izvukao maksimum iz ovih drvenarija. nek samroje igra top5 linglongterzvezdav lige.
Л

Лариган

pre 27 dana

Мислим да си дао решење за све проблеме вољеног ти клуба.Стрпите се до 2027. године,онда ћете смети да разјурите мангупе у сопственим редовима,да купите праве играче и да 2050. можда узмете титулу.А до тада кмечите и вређајте све редом.Радујем се што нећу доживети још једну вашу титулу у првенству.
G

Grom Grom

pre 28 dana

Loši smo to stoji,ali novinar ucrnio igrače Partizana kao da je bilo 0 10,Partizan je sinoć bio bolji rival ali šta to vredi kad je rezultat merilo.
L

LUBA

pre 28 dana

KOLIKO JE SITUACIJA KATASTROFALNA GOVORI PODATAK DA JE PARTIZAN JEDINI KLUB U EVROPI KOJI JE IGRAO DRUGU RUNDU KVALIFIKACIJA ZA LIGU ŠAMPIONA II NEĆE SE KVALIFIKOVATI ZA NIJEDNU GRUPNU FAZU. NADAM SE DA VAM NIJE DRŽAVA SRBIJA KRIVA I ZA OVU KATASTROFU. STRAŠNOOOOOOOOOO
g

gost5825

pre 28 dana

raspustiti sve i ostaviti natha, zahida, arijagu i jurcevica, jovanovice obojicu, a ostalo ubaciti omladince, pa dokle doguramo, peto mesto, peto, ali barem da imamo tim kroz dve sezone, ovako vise ne ide, ko su ovi drugoligaski stranci i ovi koje je Samroje doveo iz Srbije tipa Lazarevic, Djurdjevic…
R

ROX

pre 28 dana

Starac Natko od 36 ljeta je i dalje najbolji fudbaler Partizana!? To nam govori o katastrofalnoj transfer politici u posljednjih 5-10 godina, rekao bih svjesnoj. Naravno i o devastiranoj omladinskoj školi. Kada ih gledam, mota mi se po glavi naslov kultnog domaćeg filma "Kako sam sistematski uništen od idiota".
@

@ Kuroslav Gtobovic

pre 28 dana

Kakvo je to otaljavanje kad ti ljudi spakuju 6 komada, u zemlji im rat 2 godine i jače, igraju po tudjom livadama, nemaju ni stranaca ni pojačanja? I to Zvezda kriva!?Hahahaha
g

garigarinča

pre 28 dana

Ovde bi sve trebalo sem golmana oterati ,i praviti novi tim . Naravno da ga ne pravi Stanoje i ova ekipa koja je dovela ove nesrećnike u Partizan .
R

Retro

pre 28 dana

Ma sta vas briga vi ionako samo kosarku pratite haha kako je Lako manipulisati masom 😅 opasan je vodja.
u

uradi nesto za srpski fudbal

pre 28 dana

Stanoje, uradi nesto u evropi za Srpski fudbal. ako ti u ligi nista ne valja. Stizu te tvoje rijeci iz prvog mandata.
X

XD

pre 28 dana

"Nije čovek koji poseže za izgovorima" i Stanojević u istoj rečenici? Hahah. Pa da li se vi to gosppdine šalite? Čoveku "izgovor" nije srednje ime, već ime, prezime, srednje ime i nadimak.
a

abrakadabra

pre 28 dana

Kao u košarci sve rasprodati. Dovesti domaće igrače. Natko i Zahid jedino da ostanu ostalo rasprodaja
@

@Monteroo

pre 28 dana

Da, mi smo u odnosu na narode Zapada kljakavi, kilavi, tromi..Pogledajcnaše rodjendane, pogledaj mladiće od 17 ili 18...Njihova tela su vec deformisana, od debljine od alkohola...Za prosecnog klinca je fiskultura gubljenje vremena, besmislica sta li? Da uz to korupcija je ogromna ali mi smo kao nacija kilavi..
j

jug80te

pre 28 dana

Da li ce pvaj kvazitrener nekad preuzeti odgovornost na sebe?! Krivi igrači, teren, sudija, vrh države, večiti rival, ..... danas problem sto je prazan stadion?! A igra, a ko pravi taktiku, sastavlja tim, priprema i fizicki i psihicki pred takve utakmice??? I opet ce biti ljut i celu propalu sezonu dizati tenziju i kriveci druge da bi sebe opravdao.KUKAVICA!!
t

tuga

pre 28 dana

prpast hrvagskog nogometa
R

Rudi Čajavec

pre 28 dana

Hrvatski nogomet je definitivno u krizi.
Y

Ytr

pre 28 dana

Dobro pogledajte sliku ovih 11 likova..klauna u crno bijelom dresu...gore generacije partizanovaca od njih nema...slikaju da se sramote
n

nolle79

pre 28 dana

da je zvezda promasila ovoliko metvih sansi,,naslov bi bio fenomenalna zvezda nije imala srecee
G

Ggostt

pre 28 dana

Meni je potpuno razumljiv debakl Partizana, a to čeka i Zvezdu! Oba kluba se oslanjaju na ispodprosečne igrače afričke provenijencije! Gde su igrači iz omladinskih škola Zvezde i Partizana?! Bolje je da ih raspustite i ukinete, kad ih ne koristite. Ipak, najgori segment srpskog fudbala (pored ostalih) su nekvalitetni srpski treneri, koji su ostali zakopčani u 70. godinama prošlog veka! Sve vreme su bili hibernirani, prespavali su kao medvedi!
B

BANENCE

pre 28 dana

Peku oči, jer nigde u Mocart sportu nisam moga pročitati rezultat utakmice! Sinoćsam bio s prečen da gledam utakmicu. Zašto Mocartsport ne donese na prvoj strani rezultate naših ekipa taksativno, pa onda tekstove i ocene?!
F

Fontana9

pre 28 dana

Imam 64 godine i skoro smo igrali ( veterani) na proslavi godisnjice kluba I pokazati smo vise zelje i ljubavi prema ovoj igra nego sinoc ,,igraci,, Partizana.Vecu zelju sam imao da dam gol nego svi napadaci Partizana na sinoc noj utakmici,bruka.
t

ti si samo mali partizan

pre 28 dana

nema frke sad sledi u domaćoj ligi svaka pobeda, ako ne bude bice kriv sudija, ispiranje mozga moze da pocne
t

to je problem

pre 28 dana

Nece da ae sklone malom klubu odvratnom
t

ti si samo mali partizan

pre 28 dana

nema frke sad sledi u domaćoj ligi svaka pobeda, ako ne bude bice kriv sudija, ispiranje mozga moze da pocne
C

Cirkus

pre 28 dana

Toliko miliona je drzava dala u ovaj raspad od kluba da se ovako brukaju pa ovo nema nigde
P

Play

pre 28 dana

Kakav god da je, komšinicu, miljrnicu svih crvenih režima od 45. ćemo da bijemo u derbiju.
Z

Zeko

pre 28 dana

Uz očajne igrače, očajnu upravu Partizan ima i očajne navijače, izračunajte u posljednjih pet godina koliku su štetu naneli klubu. Partizan 80%utakmica mora igrati bez publike. Ponašanje navijača je očajno a fudbalu se igra zbog publike. Partizan je nakon 79 godina postojanja dovedena pre provaliju, nisam siguran da mu ima pomoći, šteta...
Н

НС ДУНАВ

pre 28 dana

ТИТИНИ близанцу кад се препуцавају коме је више пара дато из државног буџета,намештаљке ,лоповлуке ,криминал и да не спомињем,нама осталима се повраћа. Уживајте у својим "величинама" ,Европа је показатељ свега.
K

Kumovi Vrbas

pre 28 dana

Pre nego sto nesto napises moras malo da razmislis glavom. Sta vredi novac ako mu je dala upravu koja nikad sa praga nije sutnula loptu, ne zna ni kako izgleda fudbalska lopta. Drzava je dala Vucelu i Vazaru, kada tako nesto imas, bolje da nije dala ni danara, a da imaju strucnjake na celu. To je vece bogatstvo od bilo kojeg evra. Ja ne mogu da svatim neke ljude sto komentarisu. Dovedes mu upravu koja ga je unistila, a onda iz milostinje mu dajes za licencu novac.
B

Blaki

pre 28 dana

A mi smo bolji,ako ne budemo ušli u LŠ biće prodato sve što može da se proda.
B

Bida

pre 27 dana

Imsli veceg cirkusa od vaseg kluba poznat u evropi po kradjama titula filijslama vodjama iz nemanjine a tek ultra sever xaxa i firmu vsm otvori prva usna srbije asto kadaste pre njega imali para xaxaxa
G

Gasi zagrebcane

pre 28 dana

Izgleda da je problem sto ovom lopovskom klubu u evropi nece da se sklanjaju
P

Play

pre 28 dana

Pozdravio te Bodo..Indijancu!
D

Definitivno

pre 28 dana

Niko partizanu ne moze da zabrani da bude osnovan u Zagrebu
9

985

pre 28 dana

Citam imena ovih igraca iz malog partizana,odakle ste ih izvukli???Ko su vam ti treceligasi?
m

miile

pre 28 dana

sine,mene peku oči od naslova....da nije malo neprofesionalno....znam da menadžeri dobro plaćaju za neki pridev više...ili si verovatno simpatizer Crvene petokrake? Jesi,jesi
S

Smajkijaja

pre 28 dana

Joksa je veci grobar od 90% vas "ovde" zajedno. Samo je pogresio u jednoj stvari. Napisao je za jednog igraca, "sta radi vise u Partizanu", tako nesto, mislim? E to je trebao za velikog strucnjaka, skakavca, Stanoja. Sta taj covek radi vise u Partizanu. Glavni je krivac za ovakvu igru, a pogotovo za ne zalaganje pojedinih igraca. Nema ni autoritet. Pa kod Duljaja su igrali 50% bolje.
G

Gost123456

pre 28 dana

De Medina out - Lazarević In Goh out- Natho In I Partizan mooožda dobije neku utakmicu...
З

Зна те да Знам

pre 28 dana

Мени није само јасно како може те пратити било који клуб а сви знамо криминалну позадину од Државе Савеза па надаље?!
M

Moze

pre 28 dana

mo

Delija

pre 28 dana

Deco moja moji fuzbaleri, ja sam hteo da vam kazem da se manete vi fuzbala, nije to za vas, ima tako lepih drugih sportova, kao pikado, brzo hodanje stoni tenis, sta fali ....od fuzbala ima samo glava da vas boli.... ( Vratice se rode ) ali ocigledna istina .... laku noc.
G

Grga Cvarak

pre 28 dana

Da li si uopste svjestan da ste prije neki dan jednako ispusili? I dosao si sad ovde, dva dana kasnije, da nekome pricas da batali fudbal? O mozga, Boze!

ej Grle

pre 28 dana

Gledaj za 5 dana ulazak u ligu šampiona
K

Kako mislis jednako

pre 28 dana

Mi smo primili 13 golova u Evropi, a vi za sad samo 24. Tek je Avgust. 13 > 2

Delija

pre 28 dana

Cvarak, nista tu nije JEDNAKO i nikada biti nece, niste za fudbal to je cinjenica! Mi smo bar dali gol sa strane i igramo kuci za ulazak u LŠ, vi ispali iz kvalifikacija za LŠ, iz Kvalifikacija za LE i sada ste na odlicnom putu da ispadnetw i za LK mi bar imamo LE nemoj da se poredimo, i zato kazem " deco moja moji fuzbaleri, batalite se fuzbala, nije to za vas, ali stvarno tako mislim nije to za vas, Stanojevic posle INT napravio DRAMU drzao konferenciju 1h ovde u evropi se ni necuje. Kada razmislis videces da je tako, samo jos da vidimo ostojinu i zocuoglu SINFONIJU pa da kompletiramo sportsko drustvo NE USPEHA. Za 2024/25 a onda opet isto i sledece sezone!
p

prc

pre 27 dana

Grgo nemoj biti tele sačekaj revanš pa da vidimo ko je ispušio i mnogi veliki su padali na marakani a da nepadne jedan mali bodo
č

čuka

pre 28 dana

Dunsteri.Jad i beda.Tim koji ima toliko trećerazrednih stranaca,plaćenika koji su skupljeni zbrda - zdola,i ne može više.A omladinska škola,toliko puta potvrđena u proslosti,obezglavljena.Ceo život navijam,i pratim,i mogu slobodno reći da je ovo najgori Partizan u istoriji.Šta još treba da se dogodi da određene njuške odu???Sa pozicije gde im nikad i nije bilo mesto!Ili,im tu i jeste mesto,po nečijoj zamisli,i svoj posao odradiše kako im je i zapoveđeno?Nadam se da ćete objaviti ovaj komentar...
W

West point

pre 28 dana

Uvek može gore,i biće još gore od ovog.
g

gostvg

pre 28 dana

severinu bi mogao da po(d)seti neki navijac da ne igra za zwolle i da te treba sramota da ga bude za pristup igri i ponasanju na terenu, a o njegovim fudbalskim ne kvalitetima suvisno je bilo sta reci, i nikad mi nece biti jasno ako je neki klub u ovoj situaciji zasto ne pusti decu iz skole uz 3.4 dobra stranca , pa ja garantujrm da umesto svih ovih cunga lunga stranaca da su igrali momci koji osete klub da se ne bi onako obrukali protiv kijeva kao i da bi izbacili lugano
J

Jbvtct

pre 28 dana

Zwolle je za vas institucija!
P

Promasili

pre 28 dana

Ovo da Stanojevic ne trazi opravdanja i izgovore. Bukvalno je preslikani Zoc, ,,ja sam kriv, ALI....." i onda krene sve da krivi sem sebe. Bruka od trenera, no kakva je uprava takav i on. Kao zvezdas volio bih da udju u LK, ali bas tesko, ovo je bas bas lose..
K

KalcopolistoGorostaseVamose

pre 28 dana

"Kad vidi s kim igra i kako ga sudije zakidaju na sitnicama. Mora i da plane, dobije žuti karton." Opravdavanje Svete buduceg reprezentativca zbog faljijevih kombinacija.
E

ErcovDelija

pre 28 dana

Opet pozivanje na sudjenje? Kod opisa za Markovica. Sve dok je vama “neko drugi kriv”, malnuti se s mrtve tacke necete pomeriti
J

Jjjj

pre 28 dana

Saldanja je prodat davno ali sada treba da mu se obori cena jer će onda više para otići u privatne džepove onih koji su odabrani. I sve je to isti sistem koji se sprovodi godinama, ali nemojte da nam istu foru uvaljujete više, nismo toliko glupi. A sad nemojte da pustite poruku
B

Baxter88

pre 28 dana

Nema sta tu da se obara, to sto oni izmisljaju neke bajke o 10M za spica iz nase lige je njihov problem i tako lazu vas pojedine koji u to poverujete ali njegova realna cena je do 4M max...
J

Joy393

pre 28 dana

@ivan PFC @Montero SVAKA ČAST! Skidam kapu za komentare, odavno nešto bolje i preciznije nisam pročitao na ovom portalu. Darjan i ovi ostali novinari mogu da nešto nauče iz ovih komentara.
Z

Ziki33

pre 28 dana

Cuj za Severinu bi bilo bolje da se nije ni vratio!!!🤦 Pa za Partizan bi bilo bolje ne za igraca jer mora da ga placa, za sta???
m

molim?

pre 28 dana

Da li je do Genta ili nečeg drugog, tek, Partizan je imao 3 velike šanse. Ono šta je Saldanja uradio je za tribine. Ono što je Lazarević promašio je za izučavanje, ili ipak nije, ne može desni bek da igra desno krilo. Pozitivne stvari su 3 šanse, i za divno čudo, pristojna konferencija trenera. Ono što je negativno je rezultat, guranje Saldanje da bi ga prodali, nedostatak kvaliteta većine igrača i kasne izmene koje je trener izvršio, baš kao naš Miloje sinoć. Gent iznenađen kako je dobio, nisu izgleda imali u planu pobedu i generalno takmičenje u LK. Partizan mora da uđe, ako mogu da stvore šanse kao večeras, možda i prođu. Mislio sam da nema gorih ekipa od naših u smislu uigranosti i sklapanja ekipe, ali ovo što Gent radi je neshvatljivo. Što se ocena tiče, opet nerealne, trener je makar zbog postavke igre trebao da dobije pola ocene više.
D

Djnddjidie

pre 28 dana

Lažni delijo, trebo je da dobije desetku!"Gent je za Oaću ekipa, zato će i proći! Popustite sa tom kurcevitošću, klub kojem je najveću dvomeč u istoriji sa Groningenom!
M

Mauro Tasoti

pre 28 dana

Đole Jovanoviću,iz one šanse se cepa mreža.Golman Jovanović se okliznuo a to se dešava,nije bio kiks a i na kraju se ispravio.Saldanja je trebao da bude prodat na vreme.U Evropi nije doneo ništa a cena mu pada sve više,ako ovako nastavi neće vredeti ni 250 hiljada.Goh,De Medina,Severina konstantno loši.Treba proveriti da li je ovaj Goh taj igrač sa klipova koji su gledali Kralj i Vazura ili su nam uvali nekog dvojnika.
l

lebe mekani

pre 28 dana

I Indijanci uzeše skalp 😞 Stanoje da je zaista hteo da pobedi Natko i Jovanović bi ušli odmah na početku drugog poluvremena.
W

Wisjdhd

pre 28 dana

Jevrej ima snage za 10 minuta.Pravo Gaza dok je još vreme!
Г

Грешник према Јокси

pre 28 dana

Извињавам се господину Јоксићу, што сам икада написао нешто лоше о његовом раду. Коментари оцена из утакмице у утакмицу потврђују да није пуки репортер већ новинар. Свака част и капа доле
B

Bond

pre 28 dana

Postoji li neki novinar, koji bi mogao pitati Stanojevica ,hoce li pidnijeti ostavku ako ispadne i iz treceg Evropskog takmicenja.
T

Torbicis

pre 28 dana

Hoce,ide u neki jaci klub..ha ha ha ha ha
J

Joksa Princezica

pre 28 dana

Pa jel moguće da su opet sudije krive što Sveta Šteta nije odigrao partiju karijere. Proklet bio taj podmukli zlikovac Zvezdan Terzić
B

Batistuta1

pre 28 dana

A tako lepih sportova ima...Pikado,sah,stoni tenis.Jel mora taj fudbal?

Delija

pre 28 dana

JA ZADOVOLJAN
5

56789

pre 27 dana

ZVEZDA TI JE IGRALA ODLICNO! ZASTO NE BI BIO
d

d.g.

pre 28 dana

Ood 166. fudbalera 4 Srbina. Ko li dovodi ove strance? Bar ppet ih je doveo Stanoje.
S

Suejddc

pre 28 dana

Stanoje, kako to kilavo zvuči!
D

Deyan X

pre 28 dana

Kaze Stanojevic ima 30 igraca, odma prodaj 10 i kupi 2-3 krstena igraca. Natha ovde teramo iz Pfc , mator je .. a ono ispade da jedini zna kako se pravi napad,razvija akcija... Ostatak ekipe je za 0. Toliko su i dali golova u zadnje 3 evro utakmice u BG.
S

Storari

pre 28 dana

Koga da proda majke ti? Pa to neće niko ni da mu platiš da uzme.
M

Monteroo

pre 28 dana

Mi tu sad nesto pametujemo ali ONI su napravili ligu po svojoj meri .. 1 grupa igraci veterani raspad natko kanga roda katai ovi momci iz lucana....gde oni mogu u realnom fudbalu... 2 klinci....clanarinci....placaju od petlica ....vezare... 3. Igraci od 30 godina koje niko nece... 4. Crna braca koju dovlace menadzeri i placaju da bi serif medina severina nesto kao igrali...i negde ih zaboli...ipak su zvezda i partizan ime... I onda fantasticni radnicki ispadne od mornara,evro zbiljic vosa od maribora,partizan ne postoji to je njegov hologram,tcs seoski klub ko nekad hajduk iz kule,i na kraju zvezda nek udje u LE ima da pevamo... Ostali u amaterizam loptanja od surdulice do subotice....
v

velikii

pre 28 dana

Ajd ti pametni napravi bolju ligu! Bas da vidimo sve vas sto pametujete, a prazan gol sa 5 metara biste promasili! Ne valjaju mladi, ne valjaju iskusni (a svuda u svetu igraju ograci i 30+ i 35+, cak i u najjacim ligama ih ima gomila), me valjaju stranci, ne valjaju menadzeri (danas ga ima svaki igrac u Evropi)… Sta bi ti, da igraju oni od 23-28? Što li citam ovakve nebuloze…
M

Monteroo

pre 28 dana

Citas zato sto sam upravu ...napravi bolju ligu....za pocetak svaki klinac vezara ubije 4 talenta jer cale placa od petlica,covek od 40 godina zauzima mesto nekom talentu,crni brat je oteran iz belgije,holandije jer blage veze nema...niko ga nece... Pa mi po areni i rts u proturamo tezu da smo spori,kao takvi se radjamo,slabi ,nejaki,bez karaktera... Ustvari mi takve regrutujemo a secemo prave...mi nismo mi....negativna selekcija od petlica...
m

molim?

pre 28 dana

@Monteroo. Nemoj brate, ne mogu svi da te ukapiraju. Koliko god bila bolna, istina je uvek dobra. A ti si rekao istinu. Svaka čast.
D

Didjnxnc

pre 28 dana

Wow kakav komentar, wow...Pokido si! Mani se ti Zvezde, Zvezda je za vas Real!
I

Ivan pfc

pre 28 dana

Jovanovic - pokazao da cak i on moze da pogresi, jedini igrac vredan Partizana, De Medina - obratite paznju kako covek izvodi aut, pa da se covek zapita da li je on i trenirao fudbal ranije uopste. Jos je danas bio najmanje los od svih utakmica, a opet uzasan, Markovic - kada je prosecan stoper najjaca karika odbrane, kakva je odbrana? Mujakic- posle njega i Sanicanina, kada mi neko kaze za bilo kog buduceg igraca stoper iz BiH, pomislicu ba bukvu, dud ili balvan, Jurcevic - direktan krivac za gol, brzo se uklopio u parolu Stanojevog Partizana, sto da se borimo kada se ionako sve raspada, Arijaga - konacno nesto od njega da se vidi, Zahid - nije za ozbiljan fudbal, mozda da proba futsal, Severina - ne znam sta ovaj covek trazi uopste blizu terena gde igraju dve ekipe koje se bore za Evropu, tragicno, Goh - najbolja stvar koju smo videli od dolaska u Partizan, povredio se, Zubairu - mlad i zelen za ovaj nivo, ali treba ga sacekati, sa boljim trenerom koji drzi do discipline u ekipi, Saldanja - secam se Leonarda posle zadnje titule i dogovora da ostane sledece sezone do kraja kvalifikacija za LS, bio je ocajan, ponavlja se istorija, sa mnogo vecom dozom sebicnosti i bezobeazluka, Kovac - borbenost kao i kod svakog novajlije, koja ce se bojim se bezo utopiti u ovu letargiju, Jovanovic - koliko dobija sansu da se razigra u Evropi i gleda onaj krikinal na njegovoj poziciji sa klupe, dobro ima volju i da udje na teren, Lazarevic - majko mila, od kada nisam video igraca ni u Srpskoj ligi koji trci na petama, jako kvalitetno napao nase napadace u jednoj kontri, Natho - 15 minuta za njega u ovakvoj konkurenciji, dovoljno govori o strucnosti trenera, Grimaldo - pored 10 cirkuzanata na terenu, 11. tesko moze da uradi nesto sto oni vec nisu pokazali, ali svakako bolji od Goha. Stanojevic - diletant, prevarant, manipulator. Sada ce da prica o tome kako smo imali mnogo sansi, a ne tome kako na tri utakmice kuci gol nije dao. Stoper igra desnog beka, desni bek igra krilo, totalna nedisciplina, govor tela igraca kaze da ih ne zanima rezultat, a on je od trenera koji ekipu vodi na cistu energiju dosao dotle da izgleda kao sa je na sahrani. Da je to onaj stari Stanoje, rekao bih da mi je zao coveka, ali to je sada novi Stanoje, Vazurin i Vucelin Stanoje, Stanoje koji je stao na stranu Duljaja, Ilieva, Kralja, Cirkovica, Pandurovica i jos nekih legendi koji su odlucili da od ljubavi prema klubu naplate sto se naplatiti moze, dok klub jos postoji. Nema jos mnogo vremena. Sram vas bilo sve.
n

neshha

pre 28 dana

Kao Zvezdas ti kazem svaka cast za realnost,ali se ne bih slozio sa tobom jedino u vezi Zahida.U prosloj sezoni,na derbi utakmicama bio je prilicno dobar,ali je igrao na drugoj poziciji.Miislim da je on najbolji kao centralni vezni,neka vrsta pleja(posto Natho ocigledno ne moze fizicki vise od 30 minuta),ali ga Stanoje uporno forsira kao zadnjeg veznog.Cak je i Goh prosle sezone u derbijima bio mnogo konkretniji,sa boljim ucinkom.
S

Sijsbdhc

pre 28 dana

Stadoh kod ,,Hovanović pokazao da ČAK i on može da pogreši" Probaj da čitaš češće Zov i Burdu.
V

Visente Del Boske

pre 28 dana

Na kraju ce Saldanju da prodaju za 2-3 miliona.
п

продаће га

pre 28 dana

у Дунав Русе из Бугарске
2

2305

pre 28 dana

cim nema stita ne ostane nista
P

Pazi na raskrsnici

pre 28 dana

Da ste prodali njega na početku sezone i doveli iole malo ozbiljnog fudbalera vi bi danas prošli ovaj gent. Ali znamo cia bia vučić i ostala komoanija
B

Baxter88

pre 27 dana

Pa do 4M max jer je to realna cena za brutalnog spica iz nase lige gde god on igrao, pa nisu klubovi iz Evrope veverice, vide gde je nas fudbal...
F

Filip....

pre 28 dana

Stanoje otera Arandjela dovede Lazarevica i Medinu na beka ...Ali nije ni to toliko strasno koliko je njegova plata od 55h mesecno🤣🤣🤣🤣
G

Grga Cvarak

pre 28 dana

Duljaj je doveo De Medinu. Nema potrebe za laganjem.
D

Drvo

pre 28 dana

Zašto nema ocena za Borac iz Banja Luke, srpski je klub koliko i Radnički iz Kragujevca, a Partizan ocenjujete, nema logike nigde ..
B

Blade123

pre 28 dana

Još da je iz naše države pa ok...
F

Fontana9

pre 28 dana

Radnicki je klub iz srca Srbije,iz Sumadije,a Borac je Bosanski klub i zasto bi njih ocenjivali.
M

Moravac 1

pre 28 dana

Gospodine "Drvo", Borac je klub iz Bosne i Hercegovine i nemojte ga stavljati u istu ravan sa Radničkim iz Kragujevca !
S

Szr

pre 28 dana

Kako kaže onaj "Divnoooo veče srpskog fudbala ". Svi će da se pogase zbog te Zvezde. Na kraju i ona.To je epilog.
d

daj reci

pre 28 dana

g de se lečiš? promeni.
Đ

Đeneral Draža

pre 28 dana

Nema baš mnogo šta da se komentariše. Ista meta isto rastojanje. Nego biš nešto drugo pomenuo, kad vidim onog nalickanog "fudbalskog trenera i analitičara" kad nam počne objašnjavati taktiku sa onim krugovima i linijama na ekranu i vrtiti sa rukama, odmah menjam kanal. Grozomorno.
T

Tačno tako

pre 28 dana

Uh dobro je, ja pomislio da samo mene nervira, znači nije do mene, do njega je...alo bre momak ako znaš nešto, pa zašto se ne otimaju klubovi oko tebe?!...jedno je zaustavljati kadar koji ti izaberš i onda nas učiti..." obične gledaoce" koji nikada nisu kročili na fudbalski teren ( a duboko verujem da većina koja gleda ovaj naš fudbal i igra negde ili je igrala po Srbiji bar)...rekao bi čovek ako ga vide ovi iz Arsenala eto ga konačno fudbalski stručnjak, analitičar koji nam fali da osvojimo Premijer ligu konačno
n

neshha

pre 28 dana

Slazem se.Da bi ta njegova analiza bila relevantna,mora da izdvoji bar 3 identicne situacije kako bi nam objasnio da postoji neki sistem u igri bilo kojeg tima.Ovako,svaka pojedinacna akcija je prica za sebe i nema nikakvog pokazatelja da je neki trener bas to zeleo.
Đ

Đeneral Draža

pre 28 dana

Ma viđao sam sam te vrste analiza davno na nekim stranim televizijama, ali ovaj tim je zaista iritantan sa načinom govora i objašnjavanja, o pokazivanju da ne pričam, pri tome niko živ ne bi rekao da ima bilo kakvog dodira sa sportom, kao da je iskočio iz neke video simulacije. Pa ljudi, nekada smo svi igrali fudbal, bilo na terenu bilo na ulici, i ko je znao i ko nije, a ovaj ako je pipnuo fudbalsku loptu ja ću da je pojedem bez salate.
P

Providno

pre 27 dana

Ahahaha...pa ove miuse ostavlja ovaj "stručnjak" lično...toliko je providan da ispada i smešan
G

Grga Cvarak

pre 28 dana

Jos jedna utakmica koju je izgubio Stanojevic. Ona izmjena Lazarevic za Severinu je rjesila utakmicu. Novinar koji se navadio na Severinu tu izmjenu vjerovatno vidi kao pozitivan potez, a ja kazem da je Severina bio u onoj sansi kao Lazrevic, ono bi bio gol za minimalno 1:1. Da je ovaj Partizan tim bez srca i duse, to se vidi odavno, ali ono sto meni postaje sve vise i vise jasno je i to da ga Stanojevic cini sve gorim i gorim. Ona izjava na kraju utakmice u kojoj kaze da je prezadovoljan sa igrom i zalaganjem je u najmanju ruku strasna. Ja stvarno ne znam sta se desava sa tim covjekom.
n

neshha

pre 28 dana

Nisam brojao,ali Severina je izgubio minimum 15 duela.Ustvari,nije dobio bukvalno nijedan duel.
G

Grga Cvarak

pre 28 dana

Cuj, Severina je danas bio bas los, slazem se. Ali onu sansu u kojoj se nasao Lazarevic bi pospremio u gol bez vecih problema. O tome pricam. Ako vec nemas bolju zamjenu na klupi, onda pusti covjeka nek se pati, pa ko zna, mozda se na kraju i iskupi. Ovako, sta je dobio sa uvodjenjem beka na poziciju krila, a ko fol hoce da ganja rezultat? Pa, upravo ono sto si i vidio: jedan sut nebu pod oblake iz stopostotne situacije za gol (napadaci ce iz one situacije iz 10 pokusaja dati 9 golova) i jedan kik-boks nasrtaj na igraca koji je vrlo lako mogao da bude crveni karton samo da je skocio malo vise udesno. Eto, to je Lazarevicev ucinak nakon sto je zamjenio Severinu na terenu.
S

Sksnjcfi

pre 28 dana

Severina, Goh, Saldanja...Jbt ko novi Pokemoni...A ti se zapalio..Ovaj da je bio iiih, bilo bi minimalno a maximalno..Mali navijač jadnog Paće!
G

Grga Čvarak

pre 28 dana

Vazura ostani, mole te delije
Z

Zabrinut

pre 28 dana

Navijam za Partizan i dacu im dobronameran savet da zabatale fudbal i da se prebace na pikado ili bilijar,a Stanojevic da pocne da se bavi poljoprivredom.
N

Nznxjd

pre 28 dana

Uzgojem nojeva
G

Goro1978

pre 28 dana

Borac iz Banja Luke sam osvojio više bodova u Evropi nego svih 5 klubova iz Srbije zajedno...😂😂😂😂.. gasi svetlo i motaj kablove
R

Ritam

pre 28 dana

Sad će da ga prisvajaju da je to naš koeficijent. Ma briga ih rakija na Kopu 1720 din čašica. Ja pitam "Ko pije buraz ".Kaže samo kartice lagano,opušteno.
D

Drvo

pre 28 dana

Vazura đesi sad, kiše padajuuuuu....
V

Vazura M.

pre 28 dana

Ovde sam, neću podneti ostavku, ne želim u ovako teškom vremenu svoj voljeni klub da ostavim na cedilu
D

Drvo

pre 28 dana

podrška brate moj
V

Vazura M.

pre 28 dana

Hvala brate moj, a grobari sada neka malo prozivaju Ostoju, koji je pravio veće bruke nego ja
K

Karlo Veliki

pre 28 dana

Malo vise mi je smesan ocenjivac sa ocenom za Jurkovica.. Prvo, gol je pao sa leve strane gde je trebao da bude Jurkovic, a Jurkovic je bio tamo da zasmeta odbrani i primi gol... Ocena 5 za trenera je prevelika.. On zasluzuje3... Saldanja, Severina, De Medina, Goh,...za koga su oni igrali? Lazarevic nije pojacanje a placen kao da jeste.. Nije ga doveo moj deda vec trener... Dj. Jovanovic panj... Zasto nema Stjepanovica umesto Kovaca ili Zahida? Ustvari, ne bi mi bilo zao da klub ode u stecaj, pa da krenemo od nule, samo da Vucela, Vazura i Kralj odu sto dalje i povedu Stanoja. Veliki preCednik je ukanalio srpski fudbal, a Partizan posebno, ostalo je jos da selektor udari glogov kolac protiv Spanije i Danske..
G

Grobar do groba

pre 28 dana

Nisu ovo igrači ni za Super ligu, ko dovodi njih, a pogotovo strance... Cirkus Kolorado, da nije smešno, bilo bi žalosno.
G

Gostttttt

pre 28 dana

Dovodi onaj sto je onomad kao otisao, a ustvari svo vreme bio tu, samo se nije drao na novinare i bacao bombe.
A

AK10

pre 28 dana

Ja sam Zvezdaš, ali moram da se osvrnem na De Medinu. Godinu dana su kukali daj De Medinu, šta je sa njim, ne može biti gori od postojećih, samo ga ubaci.. Sad igra konačno, sad je on najveći krivac jelte. Ma ajde
T

Torbicis

pre 28 dana

Ja nisam gledao utakmicu ali ako je kriv,kriv je.. ne može biti valjda moja pokojna baba! I sta je problem da se to kaže?
A

AK10

pre 28 dana

Nikakav problem ako je kriv, nego se stvara narativ da je on najveći krivac i kao da je najveći problem De Medina u klubu.
-

- PRAVO PITANJE -

pre 28 dana

Vredi li uopšte komentarisati igru dok su Vučela i Vazura u Partizanu?
J

Jshshdhf

pre 28 dana

A sti da ee ne komentarise? Pa beko vece 900 komentara na Zvezdi! Što da ne vredu!?
s

srka

pre 28 dana

Mene je Partizan počeo baš da uveseljava! Sa ovom njihovom igrom nemaš šta da propustiš da vidiš. Neznanje, smotanost, nezgrapnost, pogubljenost! Hvala vam što nam nudite bar ovakve trenutke, da se slatko nasmejemo, jer od vas fudbal, gledati nećemo!
Z

Znik

pre 28 dana

Kolilo pratim fudbal obicno je slucaj da u zemljama gde nema bas uspeha, nema finansija, nema terena, svih potrebnih uslova, ekipe se okrecu svojoj deci i izgradnji nekakvog sistema. Ovde Partizan koji je u najgoroj situaciji u 21. veku igra sa 9 stranaca, umesto da ima 2-3 stranca koji su tu da malo poguraju stvar.
2

2305

pre 27 dana

pojacanja kao kao na traci a struju drzava da plati i licencu
g

grobariiii

pre 28 dana

na niske grane su spustili moj partizan, zna se ko i zna se da smo morali da izgubismo danas kao i protiv lugana i dinama zarad mira u kuci. nedaju nam igrace da dovodimo teska su vremena pred nama, a sudjenje tek da ne komentarisem...
j

jbt

pre 28 dana

Kako da dovodis igrace,nisi zaradio corav dinar?Kako zamisljas uopste da pocnes sledecu sezonu,kad si vec u avgustu ispaoviz Evrope?Vi imate samo troskove,nikakvu zaradu od ove Evrope.Isto kao kad bi Surdulica rekla,ne daju nam da dovodimo igrace.
c

c6

pre 28 dana

Ma sad palite masinu u prvenstvu, strpi se...
C

Cojo

pre 28 dana

Ni za šta nije ova ekipa Partizana i tačka.
D

Drvo

pre 28 dana

nije ni za šta, dobro primaju
K

Kuroslav Grobovic

pre 28 dana

Ovaj tim bez pojacanja i za vreme Duljaja odliicno se drzao sve do utakmica sa CZ kada je montazom dva puta izgubio.. Igraci su tada shvatili da nesto u nasem fudbalu nije u redu i poceli su samo da otaljavaju posao reda radi, a onda je nastao ambis... Stanojevic je taj ambis samo produbio.. Duljaj i Nadj su klasa za Stanoja.
G

Grga Cvarak

pre 28 dana

Dulja i Nadj nisu klasa nizakoga, ali slazem se da je Stanojevic ovaj tim napravio samo jos gorim.