Komentari na vest

OCENE – ČUKARIČKI: Dok shvate da ne igraju protiv vanzemaljaca – prođe voz; Cvetković dobitak, Adetundži slamka među vihorove

N

Non stop

pre 7 meseci

Pričaju o ne iskustvu, a igraju evropu već godinama. Ne možeš prodati najbolje, a dovesti lošije. Ali za našu ligu su dobri, i opet će biti u vrhu i narednih godina.
a

arroyo

pre 7 meseci

amateri zalutali u evropsko takmicenje, nema potrebe da se to krije
c

cjepka123

pre 7 meseci

Toliko se plaše da je prosto negledljivo, umesto da kidaju i bore se prepuni motiva, oni pogubljeni, ne smeju da pipnu "vanzemaljce" iz genka.Sramotno.
n

nic

pre 7 meseci

Čukarički,bruka celu fudbalsku Srbiju u Evropi i tako već godinama....dokle?
:

:) :)

pre 7 meseci

Čime bruka i kako bruka?! Srbiju mogu da obrukaju samo oni koji dobijaju novac od iste a ne daju plate igračima , to je bruka i sramota! Čime li se ti baviš da može SRBIJA da se ponosi sa tobom?!
M

Ma.

pre 7 meseci

J.. o vas Čukarički, njih bi trebalo vratiti u Beogradsku zonu da mogu da dobiju još nekog osim Zvezde
:

:) :)

pre 7 meseci

Ove godine 2 puta dobili Partizan i 1 Zvezdu…
M

Ma.

pre 7 meseci

Ovih nekoliko minusa su sigurno fanatici FK Čukarički, uuu koliko vas ima. Evo spremio sam vam i naziv navijačke grupe, lepo će da vam stoji "lešinari". Baš tako se taj klub na neku sreću ili nameštaljku nalazi tu gde jeste da pokupi otpatke koje mu drugi ostave. Daj bre više te ozbiljnije srpske klubove u Evropu, pusti me ovih malograđana.
@

@Ma

pre 7 meseci

U Evropu će svakako ići onaj ko to izbori na tabeli a Čuka će to sigurno biti i narednih godina!! Sportski pozdrav sa Brda