Komentari na vest

Novi top transfer Čukaričkog: Miladinović u Sent Etjenu

v

v1ad

pre oko 1 mesec

"Nikola Petković, Slobodan Tedić, Dimitrije Kamenović, Marko Rakonjac, Petar Mićin, Đorđe Jovanović, Erhan Mašović" Bukvalno svako od nabrojanih je brzo propao. Pola ih moralo da se vrati ovde.
b

babangidaaa123

pre oko 1 mesec

Đorđe Jovanović nakon Partizana završio u nižim rangovima Španije, a posle Čukaričkog stigao do Makabija i Bazela, Erhan Mašović igrao sjajnu prethodnu sezonu u Bohumu i bio na radaru Dortmunda ovo leto, Petković je mlad i igra redovno u Šarlotu, Kamenović igra Švajcarsku prvu ligu... Svakako se radi o momcima koji nisu bili prepoznati kao potencijali za Zvezdu i Partizan, pa i Vojvodinu ( Tedić i Mićin ), a ovaj klub im je dao priliku da se oprobaju u ogromnim klubovima i najjačim svetskim ligama i da se finansijski obezbede, dok im uspeh preko niko ne može pokloniti, već se moraju za to sami krvavo izboriti. Zato je Čukarički sjajna priča, koliko god to ljudi ne razumeju. Na sve to, prepustali su za relativno male pare igrače Zvezdi i Partizanu koji su tamo mogli igrati i nisu im stajali na putu ( Srnić, Mijailović, Lučić Zvezdu, Terzić, Ožegović, Belić, Kovačević, Janković Partizanu). Ako vratiš film 5 godina i npr Strahinje Pavlovića, kojeg je to domaćeg grača, iz mlade škole izbacio Partizan, a da se izborio za neki top fudbal, a radi se o klubu koji je do skoro bio uz Dinamo iz Zagreba najbolja razvojna podloga za mlade igrače na celom Balkanu? Baždar u Segundu, kao i Milovanović, Ilić u Bolonju gde nije primirisao terenu, Jović nakon raskida ugovora marginalna uloga u prosečnom portugalskom prvoligašu, Popović u Dunajskoj Stredi... U Zvezdi osim Erakovića iza kojeg je stao klub, do januara 2024. godine i Mijatovia i Nedeljkovića, ko? Nikolić uz simboličnu svotu prodat na Kipar, Gavrić u Ferencvaroš i sada tavori u Đeru, Mitrović koji je došao iz Niša je za jedan bedan iznos za mladog krilnog igrača prodat u Veronu, da ne pričam o Mituljikićima, Bačaninu, Raduloviću, Pantoviću itd. koji su čupali karijere ( ili trenutno čupaju) posle Zvezde po domaćim klubovima ili su potpuno digli ruke od istog, a radi se o najtalentovanijim momcima u državi u svojim generacijama i radi se o ubedljivo najmoćnijem, najbogatijem i najvećem klubu u državi koji bira šta poželi u mlađim kategorijama sa ove i one strane Drine. E zato je ovo sve veliki uspeh i zato sve pohvale za Čukarički i za nauk svima gde da idu ako žele da se razvijaju ( ovo pišem kao veliki navijač jednog od večitih).
T

Trike

pre oko 1 mesec

Miladinovic je mlad igrac bolji j od svih ovih Terzicevih dosljaka ALI tu on nema provizije a kod ovih Afrikanaca je kao kad Kinezi u svoje robne kuce zaposljavaju nase zene moze minimalac ali ti meni vracas 5000ili 10000 dinara nazad Kinezu naravno. EEEE tako radi Marko Marin i TERZIC u ZVEZDU SA AFRIKANCIMA.
p

podesen

pre oko 1 mesec

Kalcooolista...Pozdravila te deca iz Ukrajne sa 9kom! 🤫
V

Vanecious

pre oko 1 mesec

Cukaricki sve dobro radi.Kapa dole! Ali u Infrastrukturu i Marketing ne ulazu nista..Ghost klub koji samo izbacuje igrace.
.

......

pre oko 1 mesec

Bravo za transfer Čukaričkog, kako finansijski, tako i za gde je prodat! Na sve to im nadolaze mlađi, Uroš Miladinović, a za prodaju se sprema i Cvetković koji će doneti barem duplo od ovoga! Nadam se iskoraku Čukaričkog, pa da počnu da igraju evropska takmičenja u kontinuitetu i da im mladi igrači odlaze i za još veći novac!
k

kidalicaa

pre oko 1 mesec

dobro je da nije u zvezdi, decko je antitalenat za fudbal
J

Just

pre oko 1 mesec

Ovi sto ga prizivaju u Zvezdu Kao da ne znaju da bi igrao 3 utakmice po 3 minuta Pa onda Sklanjanje,da igrao mladi Kanga.....
v

vlajkisa

pre oko 1 mesec

sretno mali
D

Don Vito Corleone*

pre oko 1 mesec

Ovaj transfer Miladinovića je poraz koncepcije političkog komesara, na radnom mestu direktora Zvezde, druga Terzića. Umestom da su doveli mladog kreativca Miladinovića, oni dovode razne Đige, Pume, Dačije, Nelsone, Kange, Nedaje! Bodo/Glimpt će obrisati prašinu sa ovakvom Zvezdom punom fudbalskih cepanica iz Afrike! HITNA PRIVATIZACIJA!
K

Kalcopolista

pre oko 1 mesec

Dinamo + Nordsjeland + Fejnord = cak 23 komada,to je za Ginosovu knjigu!
p

podesen

pre oko 1 mesec

Deca iz Danske,Ukrajne i Fejnord = 23 komada! 🧹🤫
n

nadrealnooo

pre oko 1 mesec

Ali mlad igrac 22 godine,to samo kod nas je mlad igrac. I nigde drugo na svetu. To je nosilac igre u ozb ligama
9

95@nadrealnooo

pre oko 1 mesec

Ali, u svakom slučaju je skoro duplo mlađi od "čuvenog" Zvezdinog kreativca 41. godišnjeg usporenog Kange! Bruka za Zvezdu! Raspad sistema!

Dorcolac

pre oko 1 mesec

Mogli bi posle toliko dobrih prodaja da naprave stadion sebi, imaju zemljiste i lepu lokaciju mogu da naprave mali ali prelep stadion kapaciteta 4-5 hiljada mesta kao sto je to TSC uradio, to nebi kostalo vise od 15ak miliona evra
N

News

pre oko 1 mesec

Zasto da prave stadion? Da bi ti bo zadovoljan
P

Paja Glavonja

pre oko 1 mesec

Zašto bi to radili kad im se dozvoljava da igraju na livadi. Ai za koga bi pravili stadion od 4-5000 mesta? Mogu da naprave stadion od 117 mesta i taj ne bi mogli da popune...
U

U pravu si

pre oko 1 mesec

Prvo da srede teren tj travu,onaj teren izgleda kao da je krdo goveda pretrčalo po njemu.
P

Partymaker

pre oko 1 mesec

Šta je 15 miliona ništa

Dorcolac

pre oko 1 mesec

Partimejkeru, 15 miliona za stadion je nista, oni su samo od prodaje ovog igraca zaradili 3 miliona, 4-5 takvih prodaja(koje su vec imali) i eto im pare za stadion i teren. A ovi sto govore sta ce im toliki kapacitet, pa ko ce da pravi stadion od 300 mesta??? Oni vec imaju toliki kapacitet sa onom jednom tribinom, da ne govorim ako igraju Evropu da ce bez 4-5000 mesta morati da igraju na drugom stadionu, 4-5000 mesta je taman ne treba im vise od toga a manje ne smeju da imaju zbog licenci plus da ne pricam gostovanjima zvezde i partizana koje ce da im popune stadion barem 3-4 puta godisnje.
X

X

pre oko 1 mesec

Srecno momak!
D

DakaCZ

pre oko 1 mesec

Strašan igrač je mali i krivo mi je sto ga Zvezda nije uzela,garantujem da bi ga prodali za 10 milioma kroz godinu i po-dve.Srecno dečko u Francuskoj i da postaneš standardni član Reprezentacije.
D

Di zeo

pre oko 1 mesec

Pa najbolje da svi koji ista vrede u domacoj lici potpisu za Zvezdu i resen problem.Bogu hvala sto je otisao van zemlje a ne u jednog od Blizanaca
P

Pivot

pre oko 1 mesec

Odlican igrač ,veliki potencija.Pravi izbor je napravio
a

alezz

pre oko 1 mesec

Omiljeni evropski klub. Zeleni Sent Etjen
d

d.g.

pre oko 1 mesec

Zvezde Čuke obično se posle dve godine vraćaju da ožive karijeru. Nadam se da će Miladinović uspeti.
d

dr finansija

pre oko 1 mesec

dve godine ?? dva bre meseca
Z

Zasluženo

pre oko 1 mesec

Ovaj decko je od mladjih kategorija pa sve do prvog tima prošao i sito i rešeto,nije mu se vjerovalo i uvek je sklanjaj u stranu i puštani su u prvi plan drugi mezimcu trenera i svojim radom i trudom je sve ovo zaslužio i da podsetim da decko nema menadžera !!! Uros njegov brat će isto biti paklen igrac,samo mu treba dari minute i povjerenje !!! Bravo Igore
v

vulex

pre oko 1 mesec

Opa odma u lige petica, Ilic, Lukovic i sada Miladinovic u Francuskoj
l

lzzzr

pre oko 1 mesec

Igor Miladinovic, Kosta Nedeljkovic, Kristijan Belic, Mirko Topic, Dejan Zukic, Mile Svilar, Boris Popovic... Ko bi jos mogao postati novi potencijalni reprezentativac?
м

можда

pre oko 1 mesec

Јурчевић
l

lzzzr

pre oko 1 mesec

ko je taj?
K

Komentator

pre oko 1 mesec

Nikola Knežević
B

Brankoni84

pre oko 1 mesec

Milan Majstorović štoper 19 godina, igra za Dinamo iz Moskve.😘
R

Resxv

pre oko 1 mesec

Mijatović, Jovanović Lazar, Mimović
l

lzzzr

pre oko 1 mesec

Slabo mu daju sansu u zvezdi, svidja mi se inace kao igrac
I

Isti

pre oko 1 mesec

pasa iz klana .........
L

La88

pre oko 1 mesec

Od svih sedmocifrenih obestecenja za igrace koji su prodati iz Cukarickog a koji su nabrojani…koliko od njih igra standardno u bilo kom klubu???
p

paree

pre oko 1 mesec

sta ih briga pare su pare

Mali peca

pre oko 1 mesec

bolje pitanje ko je napravio pristojnu evropsku karijeru ( petrovic , brica , masovic i niko vise )
N

News

pre oko 1 mesec

Koji je igrac Zvezde ili Partizana napravio karijeru vani a da nije guran kroz reprezentaciju?
G

Gost72929

pre oko 1 mesec

Pametan potez i Sent Etjena i Miladinovica tim koji je novi u ligi bice ispraceni rezultati tog velikog kluba ove sezone a ako se Miladinovic pokaze moze od njega da bude nesto mnogo bolje nego odlazak negde u Walwijk Moreirense Pardubice Zaglebie Botosani ili odmah odlazak i Siti Bayern Junajted pa i Njukasl itd..