Komentari na vest

Novi tereni za puno oko: Na oranici bez golova, na tepihu - vatromet

s

salesman999

pre 38 minuta

odlicno. jos da smanjimo ligu na 12 klubova i izbacimo i to malo divljih terena, gde bi nam bio kraj.
M

Mighty King

pre oko 2 sata

Ne bih da ulazim baš u dubinu i srž problema u našem fudbalu, to manje - više svi ovde znamo, ali želim da istaknem da je lepo videti te nove terene i igrati na njima. Zaista se sećam Lučana iz prošle sezone i one oranice i sad gledam ovo novo, pa razlika je ogromna. Ne mislim samo na kvalitet podloge, već naročito na doživljaj takvog fudbala. Zaista je mnogo lepše za oko. Apsolutno se slažem sa ostalim komentatorima da svega nedostaje na našim stadionima, ali od nečega se mora početi, pa, eto od podloga. Ne želim da samo kritikujem jer to nije dobar put. Ove godine hibrid, sledeće dve bar jedna tribina pod krov, biće i pića, hamburgera i slično i pomaknuće se stvari.
M

Maestro

pre oko 4 sata

Nas fudbal jeste u ovakvom kanalu ne zbog toga sto ima jedan problem,nego zato sto ima bezbroj problema!Infrastruktura,trenerska struka,sudjenje,namestanje,vlasnicna struktura....
g

godtvv

pre oko 4 sata

jednostavno da je normalan savez prvu i drugu ligu bi morali igrati klubovi sa svojim stadionom sa normalnim terenom bilo da je vestak ili hibrid i sa omladinskom skolom( mora da ima omladince kadete i pionire). a ne neki politicar da uzme da pere lovu preko nekog sela uvede ga u drugu ligu a u njihovoj skoli 15 decaka sve ukupno
T

Trolejbus

pre oko 4 sata

Pa u tom slucaju, samo TSC bi igrao ligu, posto nijedan klub u nasoj ligi nema svoj stadion.
A

Aik

pre oko 4 sata

Ni TSC nema svoj stadion,da ne objašnjavam..
@

@Aik

pre oko 3 sata

TSC ima svoj stadion
S

Sporedne stvari

pre oko 4 sata

Problem nije u terenu, problem je komfora na stadionu prvenstveno. Ko je lud bilo sta gledati ako tebi nije udobno, ako ne možeš kupiti piće, hranu, ako tribina nije pokrivena, da ne idem predaleko, ali i grejanje je poźeljno…mada krov nad glavom prvenstveno. Uz to, nema nikakvih zanimljivosti pred utakmicu, jednostavno mi nemamo kulturu odlaska na stadione, a tek što nemamo smisla za bilo kakav program pred utakmice…bilo koji klub u državi. Biznis i marketing je što se kaźe skoro ravan nuli… Zvezda je tu još i na nekom nivou, a stadion nema sve tribine pod krovom…i tako. Ružno i žalosno. Ne zalazim u druge sfere života…govorim o sportskim priredbama, što je svakako sporedna stvar u životu.
S

Salll

pre oko 2 sata

Jel zaista imaju grejanje na tribinama u inostranstvu ? Ne pitam zlonamerno, nego mi to zvuči neverovatno.
E

Elyssium

pre oko 5 sati

U Srbiji postoje samo dva BG kluba kojima drzava osvaja "titule" decenijama unazad. Do god je tako, sva prica o terenima, travi, reflektorima, ne znam cemu je prazna prica. Gledaoce zanima neizvestan fudbal, utakmice u kojima se ne zna pobednik do samog kraja, to je ono sto dovodi publiku na stadione, a ne trava ili ne znam ti ni ja sta. Pogledajte utakmice u engleskom sampionatu 70tih i 80tih godina, teske oranice, ali su stadioni bili puni, jer je liga bila neizvesna. Za ovu nasu nazovi ligu kod nas, nemam reci.
N

Nenad1246

pre oko 4 sata

Dođe tako čovek pomeša babe i žabe mrtav ladan ubeđen da je to tako kako on kaže.
C

Cipiripi LE2

pre oko 5 sati

Ziva istina, pola drzava je ispred nas samo zato sto imaju infrastrukturu bolju od nas, a fudbal nam je na istom nivou! Da imamo 16 stadiona sa pokrivenim tribinama po evropskom standardu do terena i hibridnu travu, gledali bi mi i ovde evropske meceve, sve je na FSS FSS FSV
A

Acimenik

pre oko 5 sati

Nije do infrastrukture, do namestene lige je. Pogledaj samo koja dva "kluba" su "osvajala" titule u prethodnih 30 godina.
N

Nenad1246

pre oko 4 sata

Oš da kažeš da je i škotska liga nameštena jer je osvajaju dva kluba ili nemačka liga gde je osvaja samo jedan klub i na svakih 15 godina izgubi jednu sezon?
A

Acimenik

pre oko 4 sata

@Nenad1246 Kada nasa dva ustavom zagarantovana osvajaca titule budu imali istu vlasnicku strukturu kao i Celtic i Glasgow Rangers, i ne budu bili na teretu poreskih obveznika ove zemlje, onda necu rec reci i povuci cu ovaj komentar. Do tada, stojim pri ovom komentaru da km drzava osvaja "titule".
N

Nenad1246

pre oko 4 sata

Tom logikom država i za Real i Barsu osvaja titule,a bogme i za Bajern.
A

Acimenik

pre oko 3 sata

@Nenad1246 Ni Real, ni Barsa, ni Bajern nisu u drzavnom vlasnistvu. Prvo se dobro infomisi, pa komentarisi.
N

Nenad1246

pre oko 2 sata

E pa rođače nije ni Zvezda u državnom vlasništvu jer je u vlasništvu članova. Baš kao i pobrojani klubovi.
A

Acimenik

pre oko 1 sat

@Nenad1246 Od kad je to Zvezda u vlasnistvu clanova? Cak i da jeste, otkud onda to da joj drzava upumpava novac iz budzeta Srbije?
A

Aca 3ca

pre oko 5 sati

Dzaba nam novi tereni ako ce klubovi cekati da FSS odrzava isti. U Smederevu i Jagodini stadioni izgledaju kao da su pravljeni pre 50 godina! Ista sudbina ceka Zajecar,Leskovac Loznicu. Poseta na stadionima takodje ocajna.Sigurno najslabija u Evropi,i tako ce biti dok god pola Srbije navija za Zvezdu,a pola za Partizan.Srbi jednostavno vise vole vikendom da idu na izlet i da obilaze manastire.Kao dokaz da se mnogo dobro zivi.Fudbal i sport uopste pratimo samo kad imamo uspeha.
C

Cipiripi LE2

pre oko 5 sati

Ni to nije tacno, daj Srbima isto sto su svaba i englez dali njihovim, travi i stadion pokriven dostojan minimalne humanosti i videces da publika ide, a ne kod nas do juce oranice i totalno nepokrivene tribine na stadionima na kojima igraju ekipe koje nas u evropi predstavljaju, a kamo li ostali
C

Claudio Lopez

pre oko 5 sati

Ali nasem FSS je prece bilo da se postave reflektori nego da se ugradi kvalitetna hibridna trava i drenaža i da se to odrzava...Toliko o njihovoj sposobnosti...
L

Lzr

pre oko 5 sati

Bitno da se gradi nacionalni stadion
Н

Недимовић Р.С.

pre oko 5 sati

па засадићемо неке таленте на овој ораници...
Ј

Јј+јј

pre oko 5 sati

Проблем су клубови без стадиона, зна ли неко где ће следеће године ако опстану играти,Текстилац, ИМТ, ОФК, Раднички не игра на свом стадиону иако знам не раде терен, Чукарички није хтео подлогу коју су му нудили а неће сами другу да поставе, Јединство такође лош терен
v

v1ad

pre oko 6 sati

"jer njegov stadion ne ispunjava uslove za igranje utakmica Mozzart Bet Superlige" A ono u Backoj Palanci ispunjava? Kakav li je taj u Odzacima onda?
?

??

pre oko 6 sati

Taj u odzacima cuvaju za evropu, nece da ga akaju s veliki metalni kramponi
p

pčelar

pre oko 6 sati

Zašto??? pitanje za Fss je pojedinim klubovima dozvoljen ulazak u najviši rang ako nemaju stadion i osnovne uslove za takmičenja, ili je terza i njemu slični tako rekli??
A

Antagonist

pre oko 6 sati

Pa ni Zvezdin, ni Partizanov stadion ne pripadaju tim klubovima. Kako igraju u prvoj ligi onda?
G

Gx

pre oko 6 sati

Džabe tih terena kad su kad nema dobrih tribina i te male sitne tribine nigde publike... Gledam juče Spartak jedinstvo 20 gledalaca za domaći i 20 za gostujuće ekipe u sredini tribine su prazne možda je bilo nešto malo sa ove strane uvrh glave ako ih bilo 1.000
v

v1ad

pre oko 6 sati

Bolji tereni = bolji fudbal = vise interesovanja = mogu da grade vece tribine. Sta ce im vece tribine dok ih gleda u proseku 300 ljudi?
@

@v1ad

pre oko 6 sati

Privatizacija svih klubova u ligi=bolji fudbal=vise gledalaca na tribinama. Do god imas drzavu koja gura i finansira samo 2 beogradska kluba, dzabe i tereni i sve drugo.
M

Maestro

pre oko 6 sati

Ako nove hibride budu odrzavali kao one u Loznici i Leskovcu brzo cemo ponovo igrati na losim terenima...
?

??

pre oko 5 sati

Sto bi ovi ili oni bili izuzetak? Kako odrzavaju one, tako ce i ove. To se zna