Komentari na vest

Novi poziv za Bajčetića - od bivšeg Klopovog pomoćnika

V

Veljko9

pre 23 dana

Ratkov i Terzic moraju odraditi ono sto FSS ne ume
M

Mokaaa

pre 23 dana

Ako ima neko gram mozga neka ga sad ubede da igra za Srbiju!!!
d

duc

pre 23 dana

LAJNDERS, NE LIJNDERS. KAO STO NIJE VAN DIJK NEGO VAN DAJK! DAJTE VISE.
s

samo objektiva

pre 23 dana

Da nam je normalan savez pa da je na vreme reagovao sa njim i Pavlovicem. Sada bi uz Samardzica to bio trio u reprezentaciji za narednih 10-15 godina. Ovako nam ostaje da gledamo SMSa i kompaniju .

Gost17

pre 23 dana

Bojan Krkic
L

Lago di Como

pre 23 dana

Prošle sezone nije ni igrao zbog povrede, potrebno mu je što više utakmica u nogama,pametan izbor, Salzburg mora da povrati titulu, a i igraće najverovatnije lš, trenutno verovatno nema boljih klubova od red bulovih za afirmaciju i napredak fudbalera.
M

Mgk

pre 23 dana

Steta, povreda ga odvojila od terena godinu i po dana. Za to su krivi Klop i Pep i zato sad treba da ode kod Pepa i da mu da mnogo minuta kako bi se vratio u formu. Salzburg je dobra sredina za njega, Pep poznaje njegove mogucnosti i ja jos uvek verujem da moze da postane jedan od najboljih na svojoj poziciji.
D

DZG Rudeš

pre 23 dana

Žikica Jovanović Španac 😎
I

IskoAlarkon

pre 24 dana

Kako je krenulo ovaj ce jos i da moli da igra za nas 🤣 Ali za Pavlovica ogromna steta igraca na toj poziciji te klase nemamo i nismo dugo imali uz Pavlovica i nekog brzeg ofanzivca napred mozda bi konacno nesto i uradili. Ovako smo ko Poljaci dobar golman dobar spic ali krkanska ekipa
к

кикоман

pre 23 dana

Не разумем твој коментар, дечко има 19 година, игра у Ливерпулу, био је дуго повређен и требају му минути па иде на позајмицу...