Stefan Bajčetić (©Reuters)
Stefan Bajčetić (©Reuters)

Novi poziv za Bajčetića - od bivšeg Klopovog pomoćnika

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.08.24. | 13:33

Posle Selte javio se i Red Bul Salcburg

Činilo se da će Stefan Bajčetić po minute nazad u rodni Vigo. Pisali su mediji iz Galicije da je Selta voljna da vrati svog sina na mesto gde je napravio prve fudbalske korake, ali umešao se Red Bul Salcburg. Pod vinjetom ekskluzivno, poznati transfer novinar Fabricio Romano javlja da je austrijski klub u pregovorima sa Liverpulom i to, već u završnoj fazi. Navodno je ostalo još samo da se utanače detalji i Bajčetić će se pridružiti na treninzima Aleksi Terziću i Petru Ratkovu.

Selta je iznenada pala u drugi plan ne zbog bolje ponude Salcburga koliko zbog činjenice da bi Bajčetića u Austriji trenirao čovek koji ga odlično poznaje. Reč je o doskorašnjem pomoćnom treneru Jirgena Klopa, Pepu Lijndersu. Kada je Nemac u januaru saopštio da napušta Enfild i Holanđanin je najavio odlazak sa Enfilda. Iskoristio je to Salcburg i u maju ozvaničnio saradnju na tri godine.

Izabrane vesti

Pre povrede primicača u martu prošle godine Bajčetić je uživao poverenje Jirgena Klopa i njegovog stručnog štaba, ali Arne Slot - iako je javno hvalio njegove kvalitete - smatra da je za 19-godišnjeg defanzivca bolje da minute za povratak u formu potraži na nekom drugom mestu, pa ako se dokaže, ponovo će dobiti priliku na Enfildu.

Ukoliko dođe do saradnje sa RB Salcburgom, biće to jednogodišnja pozajmica.



tagovi

Stefan BajčetićLiverpulRed Bul SalcburgLetnji prelazni rok 2024

Obaveštavaj me

Liverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara