Danko Kiković (©Starsport)
Danko Kiković (©Starsport)

Novi Pazar radi na finansijskim detaljima sa Islamovićem; Kiković nije potpisao, ali se dogovorio

Vreme čitanja: 2min | čet. 08.12.22. | 15:07

Miran prelazni rok kraj Jošanice

/Dopisnik Mozzart Sporta iz Novog Pazara/

Najavili su u Novom Pazaru mirnu zimsku pauzu, sa minimalnim korekcijama u igračkom kadru, ostavljajući otvorenim pitanje šefa stručnog štaba, pre svega zbog činjenice da aktuelni kormilar Damir Čakar još uvek ne poseduje odgovarajuću trenersku licencu.

Izabrane vesti

Tako i jeste na Džaizkoin areni – mirno. Klub koji je ranijih godina neretko dovodio po 10 i više igrača između dve polusezone, za sada je realizovao po jedan dolazni i odlazni transfer. Sa epitetom značajnog pojačanja, iz Kolubare je na obale Jošanice i Raške doplivao ofanzivni vezista Miloš Filipović, dok je papire sa potpisanim raskidom ugovora dobio krilni fudbaler iz Južnog Sudana Kur Gai Kur, koji je ostao bez minuta u Mozzart Bet Superligi i Kupu Srbije.

Ugovorne obaveze ističu vezistima Seadu Islamoviću i Danku Kikoviću. Islamović je odigrao najzreliju i sasvim sigurno najbolju polusezonu u karijeri, a uprava pazarskog superligaša i 23-godišnji momak sa lokala trenutno pokušavaju da smanje razliku u pogledima na finansijsku stranu potencijalnog novog ugovora.

Drugačija je situacija sa pet godina starijim Kikovićem. Jesenas je devet puta ulazio sa klupe, osam puta u prvenstvu i jednom u Kupu, a na nekim utakmicama, poput gostavanja Čukaričkom u Beogradu, pokazao je zašto ga je Novi Pazar angažovao početkom 2021.

"Ostajem u Pazaru, verovatno. Ustvari, to je izvesno nekih 99 odsto. Nisam još ništa potpisao, ali dogovorio sam se sa generalnim sekretarom Fikretom Međedovićem", kaže Kiković za Mozzart Sport.

Individualno trenira u Beogradu i čeka 20. decembar, kada je planiran start priprema za nastavak šampionata.

"Nisam mnogo igrao u prvom delu sezone, ali neprestano treniram po programu našeg doskorašnjeg kondicionog trenera Filipa Jorgića. Sjajno se pokazao tokom boravka u klubu. Nestrpljivo čekam pripreme", priznaje nekadašnji omladinac Porta.

Veruje da mu proleće donosi više minuta na terenu.

"Nadam se da ću igrama da doprinesem ostavrenju željenog cilja. Svakako, to je plej-of, a i izlazak u Evropu. Što da ne", sa mnogo optimizma čeka 20. decembar i okupljanje Plavih igrač sredine terena Danko Kiković.


tagovi

Mozzart Bet SuperligaFK Novi Pazar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara