"Bosančić u dresu Čukaričkog"
"Bosančić u dresu Čukaričkog"

NOVI OBRT: Bosančić raskinuo ugovor, uskoro na Marakani

Vreme čitanja: 2min | sre. 16.07.14. | 17:02

Nekadašnji vezista Partizana pre nekoliko sati krenuo iz Južne Koreje ka Beogradu

Bosančić u dresu Čukaričkog

Bio je na pola koraka od Marakane, zatim miljama daleko, što je potvrdio u izjavi za MOZZART Sport,ali će se Milošu Bosančiću vrlo verovatno ipak ispuniti dečački san da zaigra za Crvenu zvezdu. I to već ovog leta!

Izabrane vesti

Mada je prihvatio uslove Crvene zvezde i postigao dogovor sa Zvezdanom Terzićem, Bosančić je ponedeljak tužnim glasom saopštio da nije uspeo da raskine ugovor sa korjeskim Gjongnamom. Ipak, izgleda da je došlo do kopernikanskog zaokreta. Naime, na svom Fejsbuk profilu Bosančić je jutros okačio fotogorafiju sa jednim kosookim prijateljm uz potpis: "Moj poslednji dan u Gjongnamu". Pored toga, i tviter stranica koja se bavi vestima iz južnokorejskog fudbala prenala je vest o raskidu saradnje srpskog veziste i Gjongnama...

Oproštaj od Koreje na Fejsbuku

Na taj način pročistiao se put Zvezdanu Terziću da ispuni svoju veliku želju. Nekadašnji član Partizana bio je jedan od ljubimaca Zvezdana Terzića tokom njegovog mandata u FSS. Spretni vezista u tom periodu predvodio je omnladinsku repreentaciju, igrače rođene 1988.godine, čiji članovi su bili Ivan Obradović, Ivan Radovanović, Sulejmani, Karišik, Dušan Tadić.

Zvezda bi angažovanjem Bosančića rešila problem organizatora igre, dok bi dolazak Regana (sledeći treba da potpiše) zaokružio izgled veznog reda Crvene zvezde za narednu sezonu.

Inače, u jednom intervjuu pre skoro dve godine, pre odlaska u Koreju iz Slovačke, Bosančić je rekao da mu je san da zaigra za Zvezdu i da gol svom nekadašnjem klubu Partizanu, posle čega bi se "skinuo go i otrčao na sever"---

(Foto: STAR SPORT, Facebook)


tagovi

transferi2014SuperligaSrbijaMiloš BosančićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara