Edmund prejak, Kecmanović bez finala

Vreme čitanja: 1min | sub. 15.02.20. | 23:27

Miomira skupo koštao prvi set - 2:0

Dvojica srpskih tenisera igrala su danas za prolaz u finale turnira, ali obojica su poražena. Posle Filipa Krajinovića, kojeg je u Roterdamu savladao Gael Monfis, na korak od borbe za trofej zaustavljen je i Miomir Kecmanović u Njujorku, od kojeg je bolji bio Kajl Edmund – 6:1, 6:4.

Jako slaba igra u prvom setu skupo je koštala Kecmanovića, pa iako je bio dosta bolji u nastavku meča, buđenje je došlo kasno. Britanac Edmund je prošao dalje, pa će se za pehar boriti sa boljim iz duela Sepi – Jung.

Izabrane vesti

Neočekivano loše je Miomir igrao u prvom setu. Servis ga nije najbolje služio, a Edmund je znao da iskoristi sve poklone. Britanac je dva puta oduzimao servis srpskom teniseru, poveo 5:0 i lagano spakovao set u džep.

Mnogo više borbe viđeno je u drugom delu. Držao se Kecmanović do 4:4, uspeo je kod 1:1 da odbrani tri brejk lopte, ali je najveći problem bio što nije uspeo da sebi stvori nijednu šansu da Edmundu oduzme servis. Kod 4:4 Britanac je napravio brejk bez izgubljenog poena i potom došao do pobede.

Bez obzira na poraz Miomira Kecmanovića očekuje skok na ATP listi i povratak među prvih 50.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara