Komentari na vest

Nova prilika za Jan Karla Simića i glavobolja za Milan: Tomori mesec dana van terena

N

Nikola44

pre 6 meseci

Slobodno moze da stavi malog Simica. Jer mali puca od samopouzdanja. Na Simica se moze ozbiljno racunati vec sada. Mali je zver.
V

Veljko9

pre 6 meseci

Gledao sam decka letos igrao protiv Reala sjajno, oni invalidi U21 primaju 9 od Engleza, ako ne moze decko odma za A selekciju treba pomoci ovim U21
n

niki31

pre 6 meseci

Okej mozda su primili 9 komada, mnogo slazem se. Ali uzmi pogledaj postavu Engleza i pogledaj nasu postavu. Pa ti svi momci igraju u premier ligi i to solidne uloge imaju u klubovima, pa sa nasim A timom bi se klali, nije realno da ih dobijemo. Drugu utakmicu smo izgubili realnim rezultatom...
?

??

pre 6 meseci

Sve to stoji, al znas ti sta je 9 0. Igrali su i protiv drugih reprezentacijapa ih nisu tako odrali
T

The Dark Knight

pre 6 meseci

Koliko navijaci bili nezadovoljni Piolijem u Milanu, mislim da je za Srbe jako korisno to sto je i dalje trener jer Jovic i Simic imaju dosta prostora i djeluje da ce imati sve vise. Dolaskom novog trenera postoji ozbiljna sansa da budu skrajnuti. Mada opet je sve na njima jer ukoliko rade i igraju kvalitetno dobice sansu sigurno.
O

OOiO

pre 6 meseci

U sta da se kladimo da ce Ernandez opet biti levi stoper ako Kjer bude mogao da stoji makar samo na jednoj (i to levoj) nozi?
K

KIMI 85

pre 6 meseci

Hoce sigurno jer je lik kukavica. Mogao je samo protiv Monce da ga stavi. Protiv Sasuola mu je biti il' ne biti.
r

rn22

pre 6 meseci

Mali je masina. Koliko zrelo igra sa samopouzdanjen. Da se ustali u postavi i da zaigra za rep seniore na Evropskom jer nam zaista usled nedostatka kvaliteta u zadnjoj liniji fali neko takav.
A

Akonkagva

pre 6 meseci

Posle prve male greške bi ga naš narod razapeo ko ništa. Takvi smo mi, brzo zaboravljamo dobre stvari, pljujemo koga i šta stignemo.