Komentari na vest

Nov stadion nije garancija uspeha, kapiten Dubočice ide u penziju: Ne vidim izlaz iz ćorsokaka

K

Kvaka

pre 3 meseca

Dogodine Super liga,stadion iz bajke
M

MIŠA leskovački golubar

pre 3 meseca

Na nas samo je spas da pozovemo vlasnika presednika na Sinđelić Niš gospodina Stanković Icu Ivana KRALJA golubarstva i čoveka koji poznaje sve igrače od Kraljevo do Bujanovac i od Čačak do Kladovo. Ja vi predlagam moji leskovčani da Duki Savić bude gen.direktor kluba a ovija Ica da gi dovodi,da gi prodava i ja vi tvrdim da za 3g mi ima da igramo Evropu. Gospodin Ica ima bre prijatelji po cel svet i to su gazde na veliki klubovi po Španiju,Holandiju,Nemačku. Neka ga Mesko pozove i nek se dogovore i da palimo motori.Moj još jedan predlog da sva naša deca od Leskovac,Grdelicu,Vranje,Bojnik i ostala poveća mesta koja studiraju tam po niški fakulteti a fudbaleri su da igraju u Sinđelić i oni će gi doprave i če se vrnu ko gotovi igrači. E pa tako drugari
V

Vile sampion izraziti favorit

pre 3 meseca

Drzava treba da napravi jak biznis od fudbala u Srbiji. Napraviti 3 profesionalne lige. Svaka liga po 12 timova. Ukupno 36. Svaka ekipa mora da ima vlasnika, da li akcionarsko drustvo, jedan vlasnik, grad da bude vlasnik nebitno ali svaka ekipa mora da ima vlasnika. Svaka ekipa u prvoj ligi mora da ima stadion po UEFA standardima. Minimalna plata u sve 3 lige mora da bude 3.000 eura. Ukoliko ekipa ne ispalti igracu 3 plate leti u nizi rang. Svaku ligu direktno treba da sponzorise drzava. I liga 100 miliona eura ( svaki tim po 8 miliona otp) . II liga 75 miliona, III liga 50 miliona eura. Drzava je vlasnik tv prava koja ce u jednom trenutku posle pae godina prodati za minimum milijardu. Svaku platu igraca bila to osnovna od 3.000 eura ili od 1.000.000 godisnje da oporezuje sa 20%. Svaki transfer da drzava oporezuje sa 20%. Formirati specijalnu upravu u Ministarstvu unutrasnjih poslova koja ce se baviti samo i iskljucivo regularnoscu sportskih takmicenja i kaznjavanjem izgrednika na istim. E onda ima logike izgraditi i 10 stadiona po 100 miliona. Nije tesko organizovati sve, treba imati volje, ideju a verujte koliko god zvucalo puno novac uopste ne bi bio problem.
Z

Zvlat BG

pre 3 meseca

Šta imamo ovde ... taljenje, veze, nameštanje, kladionice, lokalne "biznismene", ugašen, pa vaskrsao klub, igrače koji ćute, pa se javljaju sa naknadnom pameti, neisplaćene zarade, o doprinosima i da ne pričamo ... Sve u svemu, NORMALNA situaciju za Srbiju! Teraj dalje! P.S. Nemate organizaciju koja će da štiti prava kod poslodavaca, ćutite, pristajete na "talove" i ucene i očekujete da neko drugi rešava probleme! AKO JEDNOM IGRAČU NIJE DOBRO I TRPI MOBING, ONDA NIKOME NIJE DOBRO!
S

Smešno u

pre 3 meseca

U premijer ligi, milijarda nije garancija, da će te biti među osam u ligi. Pa ne igra stadion fudbal, nego igrači.
I

IZVOLITE DIJAGNOZU

pre 3 meseca

A je l video iko igde na tim novim stadionima velike grbove Timoka, Dubočice i Loznice? Narod je primitivan i jedino im je tamo žao što nisu u Super ligi da odu jednom godišnje na te stadione da navijaju protiv kluba iz svog mesta a u korist 2 kuge koje vole.
B

BokiUSA

pre 3 meseca

Ovde si jedino ti kuga koja ako nekoga ne voli ne mora da ga mrzi.. ali dobro ti najbolje znas kako ti je u glavi. Sigurno nije lako..
I

IZVOLITE DIJAGNOZU

pre 3 meseca

Boki, drago mi je da plačeš zbog istine, nisi sam, samo je i ceo narod kao ti da vam fali daska normalnosti u glavi.
K

Karlo Veliki

pre 3 meseca

Stadion u Leskovcu, kao i oni u Loznici i Zajecaru, pravljeni su zbog biografije... Izgleda da je Kralj Milutin bio navijac Partizana, i trebalo ga je skinutio sa vrha.
?

??

pre 3 meseca

A sto su otpustili tog celara koji je bio drugi na tabeli? Isti su muljatori kao i svi ostali. Nije mi jasno ako nema niko iz leskovca da je strucan da vodi klub, neka dodje neko sa strane. Takvi klubovi se uhvate za te svoje lokalne biznismene kao da su oni najpametniji. Takvi su lokalne klubove do sad upropastili ko zna koliko puta. Raspisu konkurs neki, da im dodju ljudi sa planom i programom, sve lepo pogledaju i daju klub u ruke nekom od njih. Recimo nekom poput slavka perovica u radnickom, ima u srbiji jos tako mladih i ambicioznih ljudi
:

:) :)

pre 3 meseca

Nisu ga otpustili, čovek je otišao sam iz moralnih jer nije mogao da trenira igrače koji ne primaju platu. Sve što si napisao je u redu u teoriji, u praksi je sve teško izvodnjivo jer se prijatelju nema paraaa…. Država ulaže u 2 kluba mnogo, a 2 malo manje a ostali se snalaze da prežive… Privatizacija se ne dozvoljava jer onda u problem ulaze upravo ta 2 prva kluba… I tako polako ali sigurno propadamo u svim sportovima
L

Lalaa

pre 3 meseca

Velika sramota za tako veliki klub, u Leskovcu se svaki rezultat unapred znao, a dotični i još par njih su dobro napunili svoje džepove preko kladionica. Lako je otići sa punim džepovima
A

Alo lj

pre 3 meseca

Ljudi, dobili ste odličan stadion, ajde sad malo uložite u ekipu i uđite u prvu ligu, Leskovac kao grad to zaslužuje, jedan je od većih u Srbiji. Pozdrav iz NS.
W

Werder

pre 3 meseca

Niko realan nije ni ocekivao Dubocicu u Superligi.. Druga je stvar sto se ocekuje da na osnovu novog stadiona oni igraju Superligu, iako je na terenu nisu zasluzili..
D

Divan stadion

pre 3 meseca

Divan stadion. Da je ovakav svaki prvoligaski, bombona…
O

Ovde

pre 3 meseca

Smo čitali, kako razni pametnjakovići pišu, Dubočica i Loznica su u prvoj ligi, to je gotovo. Pa onda slušali o raznim fuzijama, itd. A ono ništa, dođe li vas ikada sramota vašeg glupiranja.
G

Gladiola

pre 3 meseca

Za te pare je trebalo srediti sve superligaške stadione u Srbiji, a nove praviti Vojvodini i Radničkom. Loznica, Leskovac, Zaječar bačenih 100+ miliona evra
B

BokiUSA

pre 3 meseca

Druze nista nije baceno. I tim navedenim klubovima treba da se izgradi stadion. I mnogom drugima. Ovako je pokrivena Srbija po standardima UEFA da mogu da se igraju Euro utakmice klubova. Sramota je da osim Vojvodine Zvezde Partizana I sada TSCa (Mada njihov ne ispunjava uslov minimum 8000 sedecih mesta) niko ne igra kod kuce. Cukaricki iz Bgd igra sa strane.
G

Gladiola

pre 3 meseca

Ja pričam nešto drugo. Šta će stadion od 35 miliona ekipi koja igra zonsku ligu i koju gleda 50 ljudi, a stadion u Nišu i Kragujevcu se raspada. Moraju da se znaju valjda neki prioriteti.
@

@Gladiola

pre 3 meseca

Nisi ukapirao, stadioni izgrađeni u Leskovcu, Zaječaru i Loznici su izgrađeni iz razvojnih razloga. Da, standioni u Novom Sadu, Subotici, Nišu, Kragujevcu, Čačku i Kruševcu se raspadaju, ali to je pitanje za tamošnje gradske i lokalne vlasti. Ti klubovi imaju ime, tradiciju, neke uspehe, neka odnegovana rivalstva shodno tome i neke navijače ili barem simpatizere/posetioce. To je prinicp, stvoreni su uslovi da u sredinama koje su fudbalski potpouno nepoznate naprave nešto. To je "manaus prinicip". Manaus je grad u Brazilu koji nema poznati fudbalski klub, pa su tamošnja federalna vlada pogurala i izgradila im stadion koji je bio deo Mondijala. Kada su novinari pitali zašto je to učinjenjo, odgovor je da žele da razviju izrazito nerazvijeno fudbalsko područje. E, sad; kako će kod nas ići to se ne zna. Najveća većina klubova kod nas nisu privatni, ovi koji su privatni kao Čukarički ne mogu da dobiju dozvole za gradnju stadiona jer bi mogli da dožive neki oblik ekspanzije. Gradske i lokalne samouprave će uložiti samo koliko moraju, jer postoji mnoštovo razloga zašto to ne žele. Zato Superligaša stadioni po gradovima i većim sredinama van prestonice i nisu za ponos. A do tada, videćemo da li će su fudbalski razviti sredine sa novoizgrađenim stadionima.

Mali peca

pre 3 meseca

Mladost Gat dve sezone za redom namesta utakmice ( jos u prva dva ranga ) i niko nista , 5 liga i ozbiljna novcana kazna da se ne oporave , ali svi znamo da se to nece desiti .
P

Pee

pre 3 meseca

Bolje bi bilo da su stadion napravili u Nisu!!!
G

Gogooggost

pre 3 meseca

Pa koliko puta treba da prave stadion u Nisu? Prosli put su toliko pokrali da nisu uspeli da ga zavrse, a poseta je svakako bedna, jer niko ne gleda Radnicki
Z

Zaiti

pre 3 meseca

Pa niko ne gleda radnicki bas zbog tih sto su pokrali, sto kradu i sto ce nastaviti da kradu ako ih ne oteraju, a armiju navijaca imaju..
O

Oto

pre 3 meseca

Sta kad smo primitivci koji misle da se u sve razumeju...sta ocekivati ?
M

Mislimmm

pre 3 meseca

da su svi u Leskovcu razočarani, i da nikome nije jasno šta se desilo sa sezonom u kojoj su na pauzi imali velike ambicije... Možda je samo odlučeno da se povuče ručna i da se ipak ne juri odma plasmana u viši rang, ali je na kraju došlo do opasnosti za opstanak..
G

Geo

pre 3 meseca

Nema veze, napravićemo još jedan stadion!