Komentari na vest

Nisu isto trening i utakmica: Bez samopouzdanja nema golova

D

Darko11193

pre 9 dana

Svaka cast ovom papucaru kako ima petlje da izadje iz sobe, nije lako kad znas da ti je zenu gazili pola populacije na zemlji, ja mislim da je bilo ko drugi na njegovom mestu ne bi dobro zavrsio da ne kažem sta bi sebi uradio
1

149

pre 9 dana

Jesmo mi možda krivi što ne igra? Što je upropastio šansu karijere u Realu a sad upropašćava i drugu šansu u Milanu? Dečko ima problem u glavi. NEZAINTERESOVAN JE ZA FUDBAL To mu je mana. Dok to ne reši neće moći ništa.
V

VOŠA TE ČEKA JOVIĆU

pre 9 dana

Treba kao i svaki Boske da dođe u Novi Sad i da procveta.
A

A nije imalo ni 10k haha

pre 9 dana

Španac bi vadio loptu iz mreže, a naš napadač otpozdravljao usklicima oduševljenja oko 30.000 gledalaca na tribinama stadiona "Rajko Mitić".
J

Jaro

pre 9 dana

Ma zavrsio je on svoje,sto je igrao ozbiljno igrao je,ostalo mi je jos par godina,sezona- dve u Zvezdi,pa posle po Lucanima,Jarvoru,IMT..
3

3579

pre 9 dana

А Кроати кажу на Германијаку да је најбоља шанса на уткм Јамалова из 71. минута 😂 како људи имају комплекс од нас, не би написали ништа похвално или позитивно 😄

Toto-ko-tunjo

pre 9 dana

Da je pogodio, izgubili bismo u nastavku. Bila bi zona tik ispred peterca. Ovako nas bar pustili ispred šesnaesterca.
F

Fontana9

pre 9 dana

Njega moze da popravi jedino Sofija i niko drugi,da mu da sansu da joj daje go svake veceri.Ako i ona ne uspe onda je gotov.
g

gostvv

pre 9 dana

treba jovara da ode negde u psv fejnord salzburg ko je dominantan u svjoj ligi a da se igra na golove da udje u ritam
Y

Yashin

pre 9 dana

Da je Jovic veliki Talenat jeste. Ali nesto njemu u glavi nije uredu. Mislim da on nije igrac za inostranstvo. Sigurno nezna niti nemacki, italijanski ili spanski. Nije njega real Madrid dzabe kupijo. Ali Su brzo primetili da je u mozgu limitiran. Ono Sto je promasio je cudo. Nadam se da ce mu neko uspeti otkopcati glavi.
K

Kupijo

pre 9 dana

Ga e tu si izgubio svaki kredibilitet
A

Advokat

pre 9 dana

@Kaze Klasična budalastina. Glavni problem Mitrovića i Vlahović je poreklo tj klub iz koga su ponikli. Igrači koji imaju kontinuitet su lošiji on čoveka koji je u celoj karijeri ima jednu krstenu sezonu.
L

LITIJUM

pre 10 dana

JOVIC JE TAKVA RAGA OD IGRACA DA MU TREBA ZABRANITI DA IKAD VISE OBUCE DRES SRBIJE PA ON NEBI DAO GOL DA SE IGRALO 1000 MINUTA LEN DA POTRCI DEBEO KO PRASE I NE OZBILJAN 100 %
R

Realno89

pre 10 dana

Luka je bio naš najbolji napadač na evropskom.. realno govoreći. Protiv Danske je bio opasan..a mislim da će u nedelju dati gol u Kopenhagenu, i da ćemo dobiti sa 2:1.
A

Astoria

pre 10 dana

Lepo je Miroslav Đukić opisao Jovića u intervjuu pred naš meč sa Špancima: "Jović je klasičan ekzekutor. On ne učestvuje u kreiranju igre." Dakle, Jović direktno zavisi od toga koliko ga "hrane" loptama saigrači. Uz opasku da je realizacija njegova isključiva odgovornost.
@

@@@@

pre 10 dana

Jović-bivši fudbaler.
M

Monteroo

pre 10 dana

Jovke je ozbiljna klasa,on je imao tu sezonu u frankfurtu i real posle toga 65 milki.on je rođeni golgeter takav se rodio.....posle reala je teško....njegova velika plata,malo klubova koji to mogu da priušte...ko da azar i bejl nisu mogli na pozajmicu...Ali kuda posle rmd..da nije tako mlad jovke bi ovo batalio..eto milan dovede abrahama koji je zver, ali grama talenta nema inače ga celsi nikad ne bi pustio.. Da igramo protiv Argentine jovke će ući u jednu ovakvu šansu, e sad nekad pogodi nekad ne....to je fudbal...
I

Igorgost

pre 10 dana

Stvarno su ljudi smešni. Pa na evropskom 2024. ste imali gomilu igrača od preko 100 miliona evra koji su promasivali mnogo veće zicere od ovog Jovićevog, Boaći je u Zvezdi dok je bio najviše hvaljen imao u svakoj evropskoj utakmici par ovakvoh zicera promasenih. Al nekima se to ignorise kao "desi se" a za neke se uhvate da ih sprdaju svi...
D

Drvo

pre 10 dana

On, Mitrowood i Femdom Vlahović, ne zna se ko je precenjeniji.
K

Kaze

pre 10 dana

Vlahović i Motrović ni blizu nisu imali sezonu kao Jović u ligama petice u dresu Frankfuta. Jović je mogao mnogo, Mitar je drugoligaški centarfor, s Vlahović je igrač tipa Amauri i ništa preko toga.
S

Svašta

pre 10 dana

Mitar je bušio mreže u Premijer Ligi i Ligi Šampiona kao klinac. Vlahović u Fiorentini dominirao, dominira i sada u Juventusu. Šta pričaš ti dečko?
G

Grga Cvarak

pre 9 dana

@Svasta Ne pricao to on; to ljubomora prica.
Š

Šetač br. 9

pre 10 dana

Dečko dobija silne milione za šetnju. Ok, oznoji se vrv tu i tamo na treningu, a onda za vikend sedi na tribini 70% sezone, uđe ponekad, odšeta svojih 30-60 minuta i legne platica. I mi treba da brinemo za njega i njegovo “izgubljeno samopouzdanje”. Nije fer prema pravim fudbalerima.
a

aaaaaaaaaaaaaaa

pre 10 dana

Pre par godina, 5 godina mozda sam gledao neku utakmicu Reala gde je Jovic zabio prvenac cini mi se. Real je dobio 5-0 a Jovic je usao negde tipa pola sata pre kraja protiv tog nekog fenjerasa od kluba. Ljudi, toliku nezainteresovanost za mladog igraca od 60m nisam video u zivotu. Ej covece, dobio si priliku da igras za jedan Real, pa pokazi malo znanja. Bejl i Azar su mu namestali i namestali lopte, nabacivali mu na glavu, slali pasove bukvalno samo da bi konacno ovaj zabio taj prvenac, on gubi lopte, masi, gadja precke cuda itd i nekako na kraju ucacka gol i onako sa kiselim osmehom proslavi. Totalna flegma od igraca bio i ostao i do dan danas se nista nije promenilo.
P

Partymaker

pre 10 dana

Meni je ovog momka toliko žao da ja to ne mogu rečima da opišem...Jović je toliko talentovan igrač, zna fudbala i pokazivao je da može i ume ali nije mi zaista jasno šta se sa njim dešava....
S

Soichiro

pre 10 dana

Napadac bez noge a ne van forme bi ono morao da pogodi... Centarfor je. Igraca koji mirise gol i kad lopta krene od bekovskog prostora on mora da u glavi ima kompletnu situaciju.. Kokoskare ala pipo i zagi ne racuna u centarfor kao sto tomasevica ne racunam u kosarka sa..
m

mangodzeri

pre 10 dana

Rade Bogdanovic je pre 3 godine lepo rekao za Vlahovica i Jovica sledece, da ce Dusan ako se ne zaljubi imati veliku karijeru i da ce biti odlican igrac. A za Jovica da je zaljubljen i da mu je glava u oblacima i da mora da se promeni. Evo 3 godine posle sve je od reci do reci tacno, Vlahovic igra za Juve, fokusiran je samo na fudbal a ovaj drugi promenio 3 kluba i nista i dalje je to sto je bio tad pre 3 godine.
A

Alex20

pre 10 dana

Druze ni Vlahovic nije ono sto bi trebalo biti,daje golove ali nije resavao neke bitne utakmice niti uzimao trofeje,pritom je jako puno poceo da se manekenise po terenu,ne grize kao nekada za Fiore,ali dobro videcemo vec,godine mu prolaze u onom gadnom klubu,prokletom Juventusu,ova godina je kljucna ili da bezi odatle ako je pametan,gde god.
М

Мозак у шпицу

pre 10 dana

Често сам се на примерима Јовића и Митровића сећао како је Радомир Антић говорио да репрезентација треба да пружи подршку играчу, да и када не игра у клубу на репрезентативно окупљање долази расположен, да за репрезентацију одигра најбоље што може, па да се на крилима тога врати у клуб и избори за бољи статус, од чега на крају користи имају и репрезентација и сам играч. Митровић је увек имао подршку, био је први шпиц и кад је био јако млад, кад је на првих 20-ак утакмица дао само два гола, био је испред Јовића и Влаховића и кад су они били у бољој форми или здравственом стању (о квалитету не треба говорити), чак и када је голове давао само Луксембургу и Црној Гори. Тако смо добили рекордера и човека који увек за репрезентацију даје више него што може. А Јовићу не само да нисмо помогли да се врати на прави клупски пут, него смо направили играча који је и у репрезентацији несигуран. И шта се сада чудимо? Сада, када је Митровић ван форме, са килограмима вишка и мањком снаге и енергије (што су му били главни квалитети). Био повређен или увређен, није реално да такав буде први шпиц. Влаховић има квалитет, али и луду или безобразну главу, долази кад хоће и како хоће, на њега се тим не може ослонити, а камоли да се око њега гради, иако му то по квалитету вероватно припада. Ако се не промени (што бих лично волео да се деси), најбоље што тренутно имамо је Јовић, а онда се морамо сетити Антићевих речи, пружити подршку и бити спремни да овако нешто истрпимо.
l

lolololo

pre 10 dana

Shvatite vise da Vlahovic nije dosao jer mu je roditelj bolestan. Postoji nesto bitnije od lopte i sporta pobogu...
@

@lololo

pre 10 dana

Ја сад то први пут чујем и ако је тако, оправдано је. Желим брз и успешан опоравак. Наравно да су неке (многе) ствари важније, све и да није у питању глупа Лига нација. Али није му први пут. Да ли имаш лекарско оправдање и за претходних пет изостанака?
l

lolololo

pre 10 dana

@Mozak u spicu Iskreno nemam pojma za ostale otkaze. Mada proslo leto je Piksi i njemu i Mitru i Jovicu dao slobodno da ne dolaze na Bugarsku pa smo se jedva izvukli kada je Lazovic zabio u 90'. Ali pre i posle toga se odazivao Dusan koliko znam.
Q

QB

pre 10 dana

Decko nema enegriju to je glavni problem on kad daje izjavu ti u njemu vidis coveka koji ima manje zivotne energije od starca koji je na samrti. Ja se cudim da je on uopste uspeo u fudbalu.
m

madmix

pre 10 dana

Luka je jurio za bogatim ugovorima,posle Reala u svom cv i to je to,ako je to želeo,njegova stvar ali šteta...trebao je ići malo niže al gde bi igrao redovno kao u Ajntrahtu,opet izgleda da je uzabrao da se unovči umesto karijere i to je ok,svako bira svoj put
B

Bijadokija007

pre 10 dana

Brate mili što lupetaš kada se ne razumeš. Ajntraht ga nabio nogom u guzu za 60mil obeštećenja. Nije ga niko ništa pitao
K

Kalabasas

pre 10 dana

Kad RMD pozove to je kraj... Sve posle toga je ništa...manje... I oni nikog ne zovu dzabe... To sto on ne zapinje to je druga priča
r

raaraa

pre 10 dana

Godine su prošle otkad je počeo da se raspada i svih tih godina se piše o njegovom nedostatku samopouzdanja i kako mu treba dati šansu, a on je šansi dobio milion i u Realu i drugi mandat u Frankfurtu, tri puta u Italiji (Fiorentina i dva trenera u Milanu) i u reprezentaciji. I nikad mu nije dovoljno da bi "povratio samopouzdanje". Smešna je ta priča ljudi, nismo mala deca da se primamo na nju. Bitno je samo u Zvezdu da ne dolazi, a ostalo nas ne zanima.
D

Dzabe talenat

pre 10 dana

Treba da se trci, utrcava, uklizava ponekad, utrcava u prazan prostor, glavom u noge ako treba. Treba zeleti biti u vrhu. Steta. Nikad nece dostici ono sto bi mogao da drugacije razmislja
J

Joviccc

pre 10 dana

je dokazao ko je i sta je za vreme korone 2020. Ovo pisem za sve vas koji od njega pravite neku majku Terezu a eto Vlahovic i Mitar su bad boyevi koje ne zanima Srbija. Jovic umesto da je trenirao 2020. pravio je zurke po Beogradu, opijao se, dobijao kazne od policije, Perez ga kaznjavao itd ali znate on je ozbiljan igrac a ova dvojica su sarlatani... I ako pricamo vec o otkazima, uz Mitra i Vlahovica je to i Jovic otkazao proslo leto pa nam je protiv Bugarske igrao mali Joveljic. Uvek treba podsetiti ljude koji namerno glume amneziju da se mi svega secamo.
S

Slaba odbrana

pre 10 dana

Joviccc-Ne treba zaboraviti i da je uspeo da padne sa krova i da se povredi...
B

Budimo realni

pre 10 dana

Svako ko se iole ozbiljno bavio sportom razume razliku izmedju igraca koji je u naboju i punom fokusu i onome koji to nije, kao sto to nije Jovic i to vec godinama on nije. Njegova setnja po terenu govori o igracu ne previse zainteresovanom i ne fokusiranom, da ima kvaliteta ima, ali to je sve uzalud, bez volje se nista u zivotu ne postize! Mozda da mu to neko kaze, da kad resi da igra fudbal da se javi da igra.
D

Dara Džokić

pre 10 dana

Glava gore majstore
j

jsd

pre 10 dana

Uvijek je bio za klasu bolji od Mitrovica i kao covek i kao fudbaler. Kad je bio najbolji strelac u Njemackoj bundesligi, Mitrovic je igrao cempionsip i imao prednost u reprezentaciji. Je li to normalno.
S

Svašta

pre 10 dana

Mitrović je u reprezentaciji uvek davao 200% sebe i davao golove uvek i svima, Jović u celoj karijeri ima jednu uspešnu sezonu, Mitroviću je svaka sezona uspešna. U svakom klubu je bio najbolji igrač i ljubimac navijača. A učinak u reprezentaciji je smešno i porediti.
9

999

pre 10 dana

Moze samo info koje je sezone on bio najbolji strijelac bundeslige??? Pa jel vi stvarno mislite da su ljudi retardi toliki da mozete ovako slagati i nikom nista?😂
@

@999

pre 10 dana

Ne pravi se pametan, mozda nije bio prvi, ali je bio tipa u top 3 strelca Bundeslige igrajuci za raspali Ajntraht, uzeo kup sa njima i bio jedan od najboljih strelaca LE. Nesto sto ovi vasi nikad nece da postignu
m

mitrowood

pre 10 dana

top napadač! treba mu samo klub da igra. hofenhajm, fajburg, gladbah, šutgart... tako nešto
l

loolololo

pre 10 dana

Pricajte o Vlahovicu sta zelite nama je takav igrac sinoc trebao. Moderan spic, brz, motivisan, fizicki u odlicnom stanju, juce gledam Jovica decko kada sprinta tacno se vidi da ima stomak ali ono iz aviona se na tv videlo. Pogledajte Vlahovica kako izgleda decko trenira ko lud opsednut teretanom a ovaj nabio kilazu kao Mitrovic... E sada, Dusan ima taj problem u porodici koji ima i bolje onda sto nije ni dosao nego da dodje da igra a 50% je mentalno u igri a drugih 50% misle o ocu, to je onako malo tesko da shvatimo mi internet strucnjaci. Jovic se odazvao i to je za postovanje, ali za prvog spica nije i kraj. Raspao se kao igrac nazalost i to je to. Slovenija i Skotska su slucajnosti koje se desavaju, mada obe tekme su se desile u rasponu od 5 godina tako da ono to govori jos o Jovicu i njegovoj "formi"....
+

+

pre 10 dana

A o kakvoj formi da govoris kad sve vreme igraju Mitrovic i Vlahovic a on ulazi u poslednjih 5 minuta? Sta moze da uradi za to vreme? Uporedi vreme na terenu i golove, pa da pricamo
B

Boners

pre 10 dana

Bio je dobar i protiv Danaca, sad pisati o razmaku i necemu a zaboraviti na minornu minutazu je prilicno jadno ali ocelikavano od nekog ko nema mislienje vec ga kreira na osnovu gde igrao igrac o kome pise.
t

tju

pre 10 dana

Baždar IN - Jović OUT
@

@tju

pre 10 dana

Nemoj da si smesan
@

@tju

pre 10 dana

Ne blamiraj se....
P

Pobeda je resenje

pre 10 dana

Jovic postiže efektne golove na treninzima ako ovako nastavi presisace svakog igraca.😉😉😉😉😉😉😏😏😏😏😏😏
G

Grupa JNA

pre 10 dana

Koliko puta je Jovic imao priliku da igra za reprezentaciju i koliko puta je bio los. Dovoljno da ne bude starter. Skotska i Slovenija, sve je to lepo ali pogledajte razmak godina te dve utakmice i onda cete da skapirate o cemu se tu radi. Jovica niko ne kinji kao sto neki pisu samo niko nije slep pa ne vidi decka na treninzima i generalno kako se ponasa. Vlahovic je veliki radnik i to Juve ceni, neka je sminker neka je sve decko trenira 24/7 i sa povredom to je i sam Alegri pricao, Mitar jeste posrnuo u Arabiji ali je za Srbiju motivisan do plafona a Jovic samo na momente. Nama ne treba igrac na momente nego neko ko je konstantan.
D

Dragi 11

pre 10 dana

Izmedju tekmi i golova protiv Škotske i Slovenije je dao dva gola i namestio jedan protiv Rusije, namestio gol protiv Madjarske, dao gol za pobedu protiv Švedjana u gostima... Fali mu samo klub gde će moći da igra standardno a najbolji je u formaciji sa dva napadača. Treba mu dati podršku sad kad prolazi kroz težak period. Uvek je bio tu za reprezentaciju a i sa već pomenutim golovima nas je vadio iz g.... Za razliku od nekih je došao sa stvarnom povredom i odigrao dobar meč juče. Šteta za onu šansu ali vratiće se. Ako hoćemo da vratimo kult reprezentacije moramo da verujemo u ove momke.
P

Pa dobro šta

pre 10 dana

Najveći promašaj u Real Madridu uz Pericu Ognjenovića u istoriji
U

Urgija

pre 10 dana

Pa ništa pošto si tako neinformisan pronađi ko je Predrag Spasić, najveći promašaj u istoriji Real Madrida i gde je igrao za koji klub. A Perica Ognjenović ti je ostao u lošem sećanju znaš i sam zašto.
F

Falkao će opet zablistati

pre 10 dana

Šta je onda Hazard? Duplo skuplji transfer i minimalno isto toliko skuplji po primanjima, a muzao ih do kraja ugovora. To što voliš Partizan ne znači da moraš biti nerealan, samo jer je u pitanju bivši igrač Zvezde
a

aaaaaa

pre 10 dana

Tomas Gravesen
Z

Zoran 91

pre 10 dana

Da je Jović dao gol u 34 minutu ja sam ubedjen da bi mi izgubili utakmicu jer bi Španci udarili jo jače.
&

&

pre 10 dana

Apsutno. Ovako su prvo poluvreme odigrali u drugoj brzini, a drugo u trecoj. Da smo ga dali, ubacili bi u petu ili sestu...
R

Realn0

pre 10 dana

Jos jedan u nizu ljudi, ne samo fudbalera koji imaju neverovatan talenat za nesto, ali glava nije na mestu. Em što je oženio onu pijavicu i još nešto što da napišem komentar mi ne bi objavili, lik jednostavno, bar za sada ne zna da se nosi sa pritiskom niti šta hoće od sebe u životu. Kada je hteo samo fudbala da igra, dečko je bio jedan od najperspektivnijih igrača na planeti, onda krenule "modelasice", milioni, lux život I propade dečko. Naravno, mnogi su zaradili i više i imali bolje ribe i živeli luksuznije ali to je bio samo biprodukt dobrog fudbala, njemu je na žalost izgleda to bio glavni cilj i kada je došao do reala, zgranuo boga oca para i oženio "ono", on čovek više ne postoji na fudbalskoj mapi. Samo ga repka inspiriše ponekad, pogledajte neke njegove slike sa interneta zadnjih godina, on se čovek ne smeje, izgleda kao ljuska od čoveka. Greota živa. Bog nek mu da pameti da se vrsti na pravi put i života i fudbala dok nije kasno, sreća tek mu je 26.
K

Kusiljevo

pre 10 dana

Kad je dao Slovencima gol bio nam dobar sad ne valja cudan smo mi narod
P

Pa dobro šta

pre 10 dana

I ćorava koka ubode neko zrno
G

Gost Djape

pre 10 dana

Nije on samo dao gol Slovencima, nego je u toj utakmici odigrao perfektno u oba smera osim ofanzivnog zadatka odigrao je perfektno i defaanzivno. U ovoj utakmici izgledao je kao pogubljen na terenu, ne znam dali ima neki problem ili je samo lenj, a na trenutke kao u toj utakmici protiv slovenaca malo se razbudi. kada bi igrao na tom nivo imali bi smo ubitacnog spica.
K

KIMI 85

pre 10 dana

Zaboravlja se cinjenica da Jovic greje klupu u Milanu, nije prva opcija i zato je nezahvalno porediti njega i Vlahovica, gde je ovaj drugi prvi napadac i sve mu je podredjeno. Ne treba ni praviti od muve magarca, ne branim ga ali prolazi kroz malo tezak period. Nije prijavljen za LS, pa su onda doveli Abrahama. Vec posle prve utakmice protiv Torina su ga poljuvali. Sve to utice na psihu. Svakako, Luka treba da se pozabavi samim sobom, da malo poradi na fizickoj spremi, da pokazuje vecu zelju , da se nudi vise i vise krece. Jeste on klasican sidras,finiser ali kao sto se vidi u postavci Milana i po igri, morace da se prilagodi. Kad se popravi tamo, i reprezentacija ce biti na dobitku. Mozemo mi do sutra sad raspravljati da li su mu pare i Real udarile u glavu pa je batalio ozbiljnije da se posveti, da li je ona njegova uticala, svasta moze da se diskutuje. Treba mu pruziti podrsku, bar sto se uvek odazivao, i videlo se i juce da mu je stalo.
S

Slaba odbrana

pre 10 dana

KIMI 85-Čuj da mu pružimo podršku,jesi li ti pri čistoj svesti i zdravoj pameti.Kome da pružiš podršku,dečko za koji mesec puni 27 godina a ti i tebi sličnima mislite da on i dalje ima 20 godina i samo čekate da postigne neki gol da kažete evo mašina se probudila.Nisu njemu pare udarile u glavu,on je uspeo da padne sa krova i da se povredi toliko o njegovoj glavi,2-3 je kažnjavan od strane Real Madrida zbog nediscipline i kršenja pravila,o čemu bre pričamo.Kažeš podredjeno sve Vlahoviću,čekaj malo jel se Vlahović izborio za to da mu sve bude podredjeno,jel se Mitrović izborio da mu bude sve podredjeno,da li se bore,da li redovno postižu golove.Jok treba da ga hvale,on kada postigne gol potop u Beogradu bude,plače nebo za njim.Sreća njegova pa on ima dobrog menadzera...
K

KIMI 85

pre 10 dana

@Slaba odbrana Bato, smanji malo dozivljaj. Prvo procitaj temeljno komentar pa onda pametuj. Momka niko ovde ne uzvisuje, niko ga ne opravdava niti brani, vec govorim cinjenicno. Decko je pravio gluposti, olako je shvatio Real, i jeste bio klinac. I jos treba da povede racuna o ponasanju, pa tek onda o igri. Svakako da ce samo reprezentacija da profitira jer je jos mlad i ima dosta da da. Da, treba mu podrska, svako gresi, svako ima pravo da se popravi. I kad se popravi, nece niko da pravi heroja od njega, bitno je zbog njega da se popravi pa onda zbog reprezentacije. Sto se tice Vlahovica, Mitra nisam ni spominjao. Kad kazem da mu je podredjeno, mislim na to da je Vlahovic kupljen da bude prva opcija u Juveu i sad je jedan od zvezda tamo. Dok je Jovic kupljen kao rezervna opcija napadaca, pozajmica i to uz smesan otkup. Niko ovde ni ne govori da je nekome nesto poklonjeno vec je Vlahovic u boljem polozaju, zasluzeno svakako.
L

Levi bek

pre 10 dana

On je trebao sad makar na pozajmicu da dodje u zvezdu i da se malo povrati. Do zime ima dosta, a ako ostane do sledeceg leta skroz ce potonuti
G

Gostgost

pre 10 dana

Kako neko da ima samopouzdanje kada ga svi na svakom koraku saplicu? Kada ga svi godinama samo pljuju? On je jos i dobar, s obzirom na to da stalno igra u sistemima koji mu apsolutno ne odgovaraju, sa sebicnim saigracima, trenerima koji nece ni korak u njegovom pravcu da naprave da vi izvukli maksimum iz njega, kao i pod nenormalnim pritiskom. Promasaj od sinoc jeste veliki, i pratice ga, ali objektivni navijaci reprezentacije ce pamtiti i gol Slovencima na evropskom, i gol Skotima kojim nam je izborio one cuvene penale, kao i gol Svedjanima za pobedu u gostima. Sem tog promasaja, Jovic je sinoc odigrao prilicno dobru utakmicu, pomagao u odbrani, iznudjivao faulove, ucestvovao u kontrama, slao odlicne pasove kroz linije spanskog tima, otvarao prostor, pokazao kako jedan moderan centarfor treba da igra. Samo da je dao taj gol, imao bi fantastican mec. A kud smo cekali i trpeli neke igrace godinama, mozemo i njega. Makar znamo da zna, jer niko ne dolazi slucajno u Real, samo da mu se popravi samopouzdanje. Pritom, u poslednjih 6-12 meseci je znatno unapredio igru, smrsao, krece se vise, vise ucestvuje u igri, napredovao je dosta, i bukvalno radio na svemu za sta su mu prigovarali. Kad bi Piksi imao malo smisla za trenera, smanjio bi jednog igraca u vezi, a upario Jovica sa Vlahovicem (ako zeli da igra za reprezentaciju i ne glumi primadonu), ili sa Ratkovim. Em bi i Jovic napredovao, em bi i drugi igraci popravili efikasnost sa njim na terenu.
S

Slavuj

pre 10 dana

Ko njega sapliće osim njega lično? Od kada je otišao iz Frankfurta nije odigrao cijelu utakmicu, a koliko je dao golova? Posrećilo mu se protiv Slovenije i odmah ne treba Mitar ni Vlahović. On je bivši fudbaler sa viškom kilograma, dovoljno zaradio da nema motiva da trenira i trudi se, a para ima da Sofija može trošiti još 50 godina. Tipičan primjer srpskog talenta, jedan od mnogih koji nije iskoristio šansu za vrhunsku karijeru, a imao je osnovu.
9

999

pre 10 dana

Ko ga je sapleo kad se kao clan Reala u vrijeme korone sapleo i pao s jeke garaze i povreido zglob?? Jel mu i za to neko kriv? Kolika dijabola moras biti da potpises za Real i sprdas se, dozvolis sebi takvo nesto?
Z

Zauvek zvezdaš

pre 10 dana

Bravo za komentar.
9

999

pre 10 dana

Svaka cast momku sto na talasima jedne dobre sezone u karijeri mijenja odlicne klubove, mlati odlicneee pare. Zadnjih 5 sezona, evo usao u sestu, momak dao 19 golova u prvenstvima. To je manje od 4 po sezoni. To je realno tragikomicno. Smijesno i da je igrac CZ ili Partizana, a kamoli nekog ko je bio clan Reala ili Milana.
E

E moj Grobare...

pre 10 dana

Interesantno, poslednje dve sezone nas najefikasniji napadac kad se uporede minuti i golovi iz igre. Sta li bi bilo da nije toliko los kakvim ga predstavljas?
B

Boners

pre 10 dana

Pogledaj minutazu u tim utakmicama, po pet, deset minuta. Imas igrace o kojima citamo hvalospeve a gola nisu postigli u ligama petice gde su igrali.
9

999

pre 10 dana

Ajde brojilo e moj grobare reci sta sam ja slagao? Jel dao 19 golova u zadnjih 5 sezona u prvenstvima? Jeste. A to koliko je igrao, to je opet do njega. Da je zasluzio vise, vise bi i igrao.
E

E moj Grobare...

pre 10 dana

Da je igrao vise, dao bi vise, zar ne? Losa ti je logika. A i da je samo do njega, nije. Bitne su ti informacije koje ti idu u prilog, a one koje ne, to nije bitno. Klasican si Grobar, Jovica ne mozete da smislite jer je Zvezdin igrac a igrao i osvajao trofeje sa Realom. I pre nego sto pocnes o tome kako je sedeo na klupi, vase vedete ni dotle nece da dobace, a da ti ne pricam koliko desetina miliona fudbalera sanja o toj klupi ukljucujuci i vase vec pomenute vedete. I da, posto vidim da volis transfermarkt, proveri da li je samo sedeo. Naosvajao se trofeja tamo, i gde god da je bio, jedan od najtrofejnijih igraca ove reprezentacije, a Zvezdino dete to vas boli! Da je vas, u nebesa biste ga dizali!
D

DrugPetar

pre 10 dana

Neka igraju trening utakmicu sa Spanijom da vidimo taj het trik Jovica. Zavrsio je on sa ozbiljnim fudbalom prije 5 godina...
P

Promašio

pre 10 dana

Je ovakvu šansu jer nije šutirao 1000 puta, tij 20ak puta koji deluju kao verovatno čine razliku između prvoklasnog napadača i šminkera. Dok on ne bude prvi i poslednji na treningu i bude vežbao da pijan pogodi mrežu nema od njega ništa....
K

Kod

pre 10 dana

Luke je sve stvar u njegovoj glavi ......Jednostavno otaljava posao,uzima pare i bas ga briga za sve ......
n

nekooooo

pre 10 dana

Iskreno bivsi fudbaler, dobar sa klupe i to je to. Vlahovic mora sto pre da zaigra i da resi te probleme sto ima. Ovi sto ce sada njegovo otkazivanje da spominju decko nas je u Crnoj Gori spasio bruke i zabio 2 komada, kasnije se ispostavilo kljucna za odlazak na EP a MOGAO JE tad da otkaze. Neka ima minival i gucci torbu on je svakako druga galaksija za Jovica.
&

&

pre 10 dana

Iskreno, ako pricamo o suvom kvalitetu, Vlahovic ne moze Jovicu kopacke da cisti. Samo je profil igraca kakav se danas trazi pa zato igra, a Jovic nije i zato je sikaniran. Jovicevo kretanje, osecaj za gol, igru sa obe noge, efikasnost, otvaranje prostora, pas, Vlahovic moze samo da sanja. Vlahovic bolje izvodi slobodnjake i to je to.
n

nekooooo

pre 10 dana

@& Pa tvojom logikom je onda i Haland losiji igrac od Jovica jer eto Haland samo zna da postavi nogu ili glavu a ovaj je davao golove iz svih pozicija. Jovic je bivsi igrac i ljudi pomirite se sa tim. Ja navijam za Zvezdu ali je uvreda za inteligenciju pricati da je decko bolji od Vlahovica kada nije. Mozda bi bio bolji da je umesto Reala izabrao Borusiju koja mu se nudila i mozda bi danas stvarno Vlahovic i grejao klupu Jovicu da je bio ozbiljan u glavi ali eto nista od toga.
&

&

pre 10 dana

Ne, mojom logikom Jovic je kvalitetniji fudbaler od Vlahovica. I ti to nisi nijednim argumentom demantovao. Haland je prica za sebe i bolji je od obojice. A to sto ti mislis da je Jovic bivsi fudbaler samo govori koliko nista o fudbalu ne znas, i jos se ve
&

&

pre 10 dana

Ne, mojom logikom Jovic je kvalitetniji fudbaler od Vlahovica. I ti to nisi nijednim argumentom demantovao. Haland je prica za sebe i bolji je od obojice. A to sto ti mislis da je Jovic bivsi fudbaler samo govori koliko nista o fudbalu ne znas, i jos se verovatno lazno predstavljas kao Zvezdas, jer vam je to omiljeni nacin da botujete. Evo, i ja kao Grobar ovo pricam. Vidis kako je lako?