Abdel Akbar
Abdel Akbar

Niste došli da gledate idole: Ako uzmeš Embapeu dres na poluvremenu, možda se nećeš vratiti u igru

Vreme čitanja: 2min | sre. 25.09.24. | 09:58

Štoper Alavesa Abdel Akbar tražio zvezdi Real Madrida dres nakon prvih 45 minuta, pa se nije vratio na teren u drugom poluvremenu

Nekada Mesi i Ronaldo, danas Kilijan Embape, vlasnik verovatno najpoželjnijeg dresa za razmenu. Menjanje fudbalskih "uniformi" ustaljena je praksa nakon što se utakmica završi, međutim, sinoć je jedan fudbaler Alavesa požurio da što pre kapariše dres zvezde Real Madrida i deluje da je zbog toga zažalio.

Naime, Abdel Akbar, štoper gostujućeg tima na Bernabeuu je, nakon što je sudija Ruis označio kraj prvog poluvremena, prišao devetki Kraljevskog kluba i dobio njegov dres. Međutim, nakon petnaestominutne pauze, Marokanac se nije pojavio na igralištu. Trener Luis Garsija zamenio ga je Đonom Guridijem.

Izabrane vesti

Nije potvrđeno da li je izmena bila taktičke prirode ili je šef struke gostiju odlučio da sankcioniše 24-godišnjeg defanzivca, tek Akbarov potez nikako se nije dopao ni navijačima Alavesa koji su nezadovoljstvo izrazili putem društvenih meža.

"Dobro, fudbaleri Alavesa su došli da gledaju svoje idole. Što se takmičenja tiče, neki drugi dan..."

"Sramotno, kako malo poštovanja prema grbu koji branite..."

"Nije li sramno da profesionalni fudbaler pravi ovakvu budalu od sebe? Samopoštovanje kaktusa. B tim koji je izveo Garsija pokazuje da su došli u Madrid kao turisti."

Da li su tviteraši s pravom opleli po timu iz Vitorije, prosudite sami. No, u završnici meča Alaves je ipak pokazao zube i ozbiljnu težnju da napusti Bernabeu neporažen. Golovima u 85. i 86. minutu naterao je šampiona da strepi, ali je prednost 3:2 ipak sačuvana do kraja.


tagovi

AlavesReal MadridKilijan Embape

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara