Komentari na vest

Ninković: Nisam maštao o Realu i Barseloni, sanjao sam samo Zvezdu i reprezentaciju

Л

Ложач

pre oko 2 godine

Нинковић и Марин су ми буквално били трансфери из едиције, 'ма дај немој ме заеб*ваш'! Мајстори легенде, мађионичари, људи, Звездаши... Хвала вам што сте увесељавали већински, здравији део Срба и Србије!
Š

Škrabotina

pre oko 2 godine

Bulazniš. Nina došao iz ljubavi. Marin uzeo dve milke i nije hteo da vredja navijače Olija pucanjem penala za proleće.
P

Pa1

pre oko 2 godine

Dzoni Mijailović, Petković,Kelhar, Prečnik, Dauda, Nine, Mrdja,Gogić...i naravno legendarni Slaviša Stojanović! Ludaci koji su igrali bez dinara i osvojili sve! Moja omiljena generacija! Hvala vam!!
Š

Škrabotina

pre oko 2 godine

Činjenica da momak nije odigrao 75+ za reprezentaciju govori sve. Ovakvi igrači (i ljudi) su neophodni u infrastrukturama ozbiljnih fudbalskih zemalja. Nadao bih se njegovom priključenju savezu nakon igračkih dana ali kapiram da je za takav zalogaj prepošten.
A

Aleksa_ Valjevac

pre oko 2 godine

Nine ljudina! Počeo onu tešku sezonu i kaže, ako ne osvojimo titulu, ne treba ni jedna plata. Kakav stav! Prva postava vredi k'o polovan Passat, što bi rekao Bunjevčević za prelazni rok, neki. Dobro, nije bila baš takva, ali fakat nije bila za ovo obećanje. Svakako moj omiljeni fudbaler uz Steve Mcmanaman-a. Ko zna, možda se odjavi kod nas. Da neki klinci stasaju uz takvu legendu. Da dobiju još jedan ugao gledanja, na život i fudbal i to od onog, ko je bio Radomirov X faktor protiv Nemaca. Svaka sreća majstore!
Б

Бибарс

pre oko 2 godine

И шта је било кад си се пробудио? Дринчић кроз уши прво Бајковићу, па Рајковићу?
T

ToletoviMezimci

pre oko 2 godine

Kad si se probudio video si Gulana u srpskoj reprezentaciji
p

pancevac92

pre oko 2 godine

osvojio titulu i isponizavao vas

Mr 007

pre oko 2 godine

Svaka cast Ninkovicu,dosao je u omiljeni klub na jednu sezonu u teskom trenutku,bacao magiju na terenu i prekinuo visegodisnju crno belu dominaciju (rekao bih nesto drugo,ali ne bi objavili komentar). Ukratko,veni,vidi,vici.🔥🔴⚪
c

cccc

pre oko 2 godine

Imam prilično godina i dugo volim i pratim Zvezdu ,proslo je igrača i igrača kroz nas klub ali mislim da mi nije niko toliko prirastao srcu kao Nine. Neznam zasto,da li sto je odbio milione iz inostranstva i dosao u najgorem trenutku u istoriji kluba ili sto je igrao taj fudbal tako jednostavno i milina ga je bilo gledati. Nine ti si na vrhu medju Zvezdinim legendama.
A

Al ga pretera

pre oko 2 godine

Sve što si rekao je 100 posto tačno, osim ono na kraju. Da je on na samom vrhu Zvezdinih legendi. Porediti Ninkovića i Zvezdine legende, to je tragikomika. Porediti Ninkovića sa nekim igračima koji su u Zvezdi odigrali po 400, 500, 600 utakmica, osvajali brdo titula, igrali sa Zvezdom završnice Evro takmičenja, to ne može da se poredi. A da ne pričam o generaciji koja je osvojila Evropu i Svet, posle igrali u najvećim klubovima u Evropi, osvajali LŠ tamo, osvajali brdo titula. Porediti te sve legende Zvezde sa Ninkovićem, to je tragikomika.
j

ja se slazem

pre oko 2 godine

zato sto se velicina ne meri time koliko si utakmica odigrao za klub po tome bi vladimir stojkovic kleo i ninkovic bili isti zato sto su svi bili po jednu sezonu. Drugo poprilicno sam siguran da ne postoji igrac koji je 500 utakmica odigrao za zvezdu u novijoj istoriji sigurno ne, u nekoj prethnodnoj eri isto tesko bilo je manje utakmica.Ninkovic je velicinu dokazao na neki skroz drugi nacin ne brojem utakmica
A

Al ga pretera

pre oko 2 godine

@Ja se slažem. Ma nije valjda. Znači Ninković je legenda zato što se vratio godinu dana kada je bilo teško. Lazetić se vratio u Zvezdu kada je bilo mnogo teže vreme nego kada se Ninković vratio. I ništa manje nije pružio igrama u Zvezdi od Ninkovića. Pored svih Zvezdinih legendi koji nema šta sve nisu osvojili ovde i u Evropskim klubovima, reći za Ninkovića da je u samom vrhu Zvezdinih legendi, TO JE TRAGIKOMIKA.
D

Don Vito Corleone

pre oko 2 godine

@Ja se slažem. Zašto izvrćeš priču. I te kako ima igrača koji su u Zvezdi odigrali po 400, 500 utakmica, i za to vreme osvojili brdo titula, i igrali značajnu ulogu u Evropi, igrali same završnice Evro takmičenja. O generaciji 80tih i početkom 90tih neću ni da pričam. O onome šta su postigli u Zvezdi, i posle u najboljim Evropskim klubovima. Ovde se priča o istinskim legendama Zvezde, a Ninković ne može da bude legenda Zvezde zbog toga što je došao kada je bilo teško, i odigrao jednu sezonu. Nikola Lazetić koji je imao mnogo veću karijeru od Ninkovića, igrao u to vreme u mnogo jakom Fenerbakčeu, posle toga 8 godina igrao u Seriji A, vratio se u Zvezdu kada je bilo mnogo teže vreme nego kada se Ninković vratio. Pa niko ne spominje Lazetića. Hvala Ninkoviću što se vratio kada je bilo teško, hvala Ninkoviću što iskreno voli Zvezdu, ali one ne može da bude Zvezdina legenda, pored onih istinskih Zvezdinih legendi.
a

ahahhahahahaha

pre oko 2 godine

druze oces da mi kazes da je tezi trenutak kad je dosao lazetic.Pa sine lazetic je dosao u trenutku dok zvezda nije bila prvak svega jednu godinu dok je ninkovic dosao kad se zavrsila sesta sezona bez titule.
A

Alo don

pre oko 2 godine

Vito moras malo da dopunis gradivo igrac sa najvise utakmica u zvezdinom dresu je dzajic aq 380 svi ostali imaju manje znaci tu pricu o igracima sa 500,600 utakmica za zvezdu bacite u djubre tata sam cao
D

Don Vito Corleone

pre oko 2 godine

@Alo don. Treba da te bude sramota, hoćeš da pametuješ a tako si ispao piglu. KOSTIĆ, MITIĆ, DŽAJIĆ, AĆIMOVIĆ ITD SVI PREKO 500 UTAKMICA ZA ZVEZDU. Prvo se ti informiši pa onda prosipaj pamet. To za Džajića si video na Vikipediji, a oni nisu stavili tačan podatak.
d

don vitooo

pre oko 2 godine

prdelone alo TI si vikipedija vrhovna ako ti kazes to je to mozda i imaju petsto ako racunamo turneje po brazilu i argentini xaxaxaxa mojne te izresavam
D

Don Vito Corleone

pre oko 2 godine

@Don vitooo. TI nisi gledao Zvezdu preko tv, koliko sam ja gledao po Evropi, po raznim gradovima. A na našem stadionu neću ni da pričam. Te podatke koje sam ja izneo su podaci sa Zvezdinog sajta, a za te podatke sam JA znao pre skoro 30 godina. Dodji na sledeću utakmicu na našem stadionu, JA sam uvek kod "Dike" sat vremena pre svake utakmice. Pa da malo raspravimo... ko koliko zna o Zvezdi, i ko je koliki Zvezdaš.
b

bratkoooo

pre oko 2 godine

da ti i poverujem na tu tridesetogodisnju pricu evro gostovanja al da nisi stavio nik don vito korleone tu sam te provalio da si onako tinejdzer 20 leta maksimalno
r

ranGo

pre oko 2 godine

За све ове испод који критикуј ивај ком... мислим да је човек рекао за Нинета да је легенда не само зато што је дошао и тешком тренутку и што је играо добро већ и због људских квалитета које поседује...
G

Gost1234

pre oko 2 godine

jedan je NINE
S

Svabanoti

pre oko 2 godine

Drazi mi je Nine od tetke i strine :D
k

kao kakao

pre oko 2 godine

Divan covek ,sjajan sportista,jedan od retkih koji nije samo primao platu vec je itekako zaradjivao sve sto je dobio,lepo bi bilo da se vratis kao funkcioner u tvoju zvezdu jer su joj potrebni tako dobri ljudi.
M

Miloš 1970

pre oko 2 godine

Sanjao si ti tortu sa brojem 1 koju si držao pred izbore 2012 godine, da li te je malo blam??
D

Ds1989

pre oko 2 godine

Milos Ninkovic je igrao za Zvezdu 2013-2014 :)
A

Aha...

pre oko 2 godine

...važi, torta je za rođendan golmanu sa brojem 1. Gori ste od Ukrajinaca po spinovanju.
В

Ви сте најбољи

pre oko 2 godine

У просипању магле ту вам нема равних. Јел те није срамота да вређаш једног превеликог господина Нинета?
O

Ostoja M

pre oko 2 godine

Tako je gosn bot, samo jako i opoziciino, znamo se
G

Gost Pele

pre oko 2 godine

Bilo je veliko zadovoljstvo gledati te tu jednu godinu u Zvezdi, hvala ti.
7

777

pre oko 2 godine

Marko Marin, Aca Dragovic, Milos Ninkovic najveca gospoda u poslednjih 30 godina koja je igrala po livadama nase lige...
S

Serifovici sever

pre oko 2 godine

Na osnovu cega si zakljucio da su gospoda, samo zato sto su igrali u Zvezdi?
@

@serifovici sever

pre oko 2 godine

Не - него по томе што нису играла у партизану!
_

_000638.17edc9f3ba21439bb7073639d23506c0.2156

pre oko 2 godine

Nije sanjao Barsu i Real zato sto je znao da moze da ih vidi samo na Soniju
D

Daj faul

pre oko 2 godine

Zato tebe ni Benzema ne moze da izbaci iz prvih 11 koliko si dobar igrac….
D

DelijaNS

pre oko 2 godine

Nase generacije nisu odrasle na soniju, nego na trulim kobilama, zacama i lopovima, bombama i ratovima. I hvala Bogu pa smo kao takvi sedamnaest puta normalniji od poluretardiranih 'milenijumaca'
A

Aha1989

pre oko 2 godine

Broj 33.... Milos Ninkovic Nine.
s

sp 2010

pre oko 2 godine

sva tri meca namestena,pustili smo afrikancima i australiji,nemci nama.javna tajna.pitajte ga to .
Z

Zlatko Psihopata

pre oko 2 godine

Sanjao o Zvezdi a Damjanac uzeo 150 000 provizije jer ga je "ubedio" da dođe u Zvezdu. Kad dolazis u klub koji voliš, dolazis bez agenata. Ovo je priča za malu djecu.
v

v1ad

pre oko 2 godine

Upravo si rekao da je Damjanac uzeo proviziju, a ne Ninkovic. Uostalom, sta i da je Ninkovic uzeo? Ljubav je lepa ali se ne maze na hleb.
@

@V1ad

pre oko 2 godine

Provizija je procenat od necega. Dakle, 150.000 je procenat od Ninkoviceve plate. Zamisli kolikoa mu je bila plata ako je tolika provizija.
@

@@V1ad

pre oko 2 godine

Nemaš pojma o materiji... Bolje ne izvodi zaključke ako već ne znaš kako funkcionišu stvari
P

Ppppa

pre oko 2 godine

Hvala za sve Nine.