Marko Nikolić (©Reuters)
Marko Nikolić (©Reuters)

Nikolić razočaran: Mi 14 šuteva, oni 15, a rezultat užasan

Vreme čitanja: 1min | ned. 13.12.20. | 21:01

Težak dan za srpskog trenera

Težak poraz koji nije mogao da dođe u gorem trenutku. Taman što je Marko Nikolić izdanjima u Ligi šampiona kupio poverenje javnosti – što mu je priznala i uprava kluba rekavši da ne mora da brine za posao – debakl u sudaru sa Krasnodarom i petarda u mreži Lokomotive. Trener moskovskog kluba priznaje: težak udarac za njegov tim, iako igra nije bila toliko loša koliko rezultat pokazuje.

Izabrane vesti

Previše smo im poklonili. Mnogo grešaka od samog starta utakmice. Ako pogledate statistiku, mi smo imali 14 šuteva, oni 15, posed lopte isti, a rezultat – užasan. U stvari, dali smo im dva gola fore već na početku. Moramo da izdržimo, da se pripremimo za narednu utakmicu”, rekao je Nikolić posle meča.

Čudnog zaista, jer ni Bajern, samo primera radi, nije protiv Lokomotive ovako lako davao golove.

Napravili smo četiri ili pet katastrofalnih kikseva na samom početku utakmice. Krasnodar je superkvalitetan tim i tako ne možeš da igraš protiv njih, a mi smo im poklonili dva gola u prvih 10 minuta”.

Nije moralo tako da se završi, posle tih 0:2 imala je Lokomotiva i penal da se vrati u meč u finišu prvog poluvremena, Anton Mirančuk ga nije iskoristio… Posle 18 kola Lokomotiva sa 28 bodova na tek sedmom mestu na tabeli. I timom koji ne garantuje mnogo više od toga.

Ali fudbal ume da bude surov, odgovornost trenera uvek se prva traži...


tagovi

Marko Nikolić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara