Komentari na vest

Nije ni Pačuka, ali Puma ipak završio u Meksiku!

G

Grga Cvarak

pre 3 dana

Sta je ovo, covjece? Svaki dan druga vijest?? Zaj... to novinarstvo.
N

Nenad1246@gemathegreat

pre 3 dana

@gemathegreat – konačno smo saznali ko je taj pametnjaković u Zvezdi koji predlaže ovakve fudbalske cepanice za pojačanja, a druga Terzića uopšte ne kritikujem što te tako bespogovorno sluša i potpisuje tvoje brljotine, jer čovek je zauzet drugim obavezama, kao npr. oblikovanjem javnog mnenja, kroz istupe i koreografiju stalno zaposlenih na severu Marakane. Šodrška za tebe i druga Terzića!
M

Majatoraa

pre 3 dana

Neznam zasto Djuric nije dobio sansu. Njega podhitno prebaciti u U21 selekciju Srbije
B

Bata Želja

pre 3 dana

Ovaj poluamater dolazi iz države gde je svaki treći stanovnik potencionalni reprezentativac, doveden iz Portugala bez statistike u igri a predstavljen kao mega pojačanje a bilo koje Evropsko klubsko takmičenje je video samo na TVu, te priče o adaptaciji i privikavanju su toliko smešne da je to strašno, uzmimo na primer bilo kog igrača koji je iz jakih liga otišao na Bliski Istok koliko je tamo trebalo tim igračima da se naviknu? možda jedan do dva treninga jer ako si kvalitetan igrač sa prosečnom minutažom u koji god klub da pređeš a da je u pitanju slabije prvenstvo od onog u kojem se trenutno nalaziš adaptacija je skoro pa trenutna, ovo nije igrač za Zvezdu i to su svi videli dok je prvi put pipnuo loptu isto tako i onaj nesretnik Ndiaje iako je dao golove na derbijima toliko se puta obrukao da su mu te golove svi zaboravili, Milson je još jedan od promašaja i to se isto vidi i on će do zime proći kao i Puma jer mi teško da ćemo proći grupu a poslednji u nizu koji će biti nezainteresovani rekreativac je Silas, sinoć je video kako izgleda prazan stadion za razliku od Nemačke a još kada bude video ostale oranice uz činjenicu da mu je cena 10 milki koje mi ni u ludilu nećemo dati ostaje mu samo da se potrudi u LŠ kako bi ga matični klub Štutgart vratio i uvrstio ponovo u prvi tim jer je već uveliko bio rezerva zbog forme koja je bila u padu i blagog nezalaganja, ako je on došao samo zbog LŠ a izgleda da jeste a mi preuzeli njegovu platu a jesmo uz Pumu koji takođe ima platu koju niko ne zna a otišao za 400k i još Milson koji je plaćen bogovski uz istu takvu zaradu a ništa doneti na terenu neće dolazimo do situacije da je skuplja dara nego mera i da izuzev Silasa ovu dvojicu neće hteti niko kao i Falka kojeg smo se jedva otarasili na svoju štetu dok će nas onaj levonogić Šerif koštati kao niko jer ko god bude pregledao snimke njegovih komičnih promašaja i smešnih driblinga neće ga kupiti pa da je sto puta Arapin kome pare vire i iz ušiju a jedini njegov adut koji i nije adut je kao ta navodno timska igra koju su plasirali novinari jer ko je gledao sve naše mečeve može da vidi da je dečko takvo tocilo bez ikakve tehnike i pregleda igre a o pasovima saigračima i da ne govorim jer on loptu ne ume ni na treningu da doda, sve u svemu mislim da je jedino ludi Radonja pojačanje na krilu a ovi ostali su luk i voda!!!
m

mb1970

pre 3 dana

Opet se javila omladina, tj naslednici Toleta Karadjica, a ja mislim da je krajnje vreme da ovi na ovi ih ekologisti koji stalno pisu o Litijumu da ne seju strah kod Srba jer ti isti koji salju takve komentare sigurno se nisu dobro omrsili na svom racunu ili su spiskale lovu koju su dobile na racunu od prodje svog zemljista...
G

Gost 22

pre 3 dana

Ljude kao tebe Nemci da su imali ne bi nikad povalili Enigmu
A

Alan Brut

pre 1 dan

CZ se gradila na SFRJ, pa KiM, sada na litijumu, a uskoro mozda i na Sandzaku,ili Vojvodini. Rezija ste za OSKARA.
m

milisav kekez

pre 3 dana

sve toj dršava plaća i dršavni bankomat lakoje njima kada cela dršava stoji iza njih pa bacaju na desetine i desetine milijoni na promašene igrači ali djabe im sve jer kada igraju evropi tamo završu na poslednjo triesdrugo mesto na tabelo ahahaha ahahaha tamo služu za popravljanje go razliku ahahaha ahahaha
P

Puma

pre 3 dana

je zamolio ljude iz Pačuke,da ipak uplate našoj zvezdi tih tričavih 400.000 što su oni sa oduševljenjem prihvatili. Uz 400.000 od Huareza koji će sa zadovoljstvom otkupiti Pumu za bar 2miliona biće ovo još jedan odličan posao gos'n madjije.
P

Preža

pre 3 dana

Nekada ste vređalu tu istu Brankicu i govorili da će proći kao Ćuruvija kada je pisala o vašim navijačkim grupama, a sada se pozivate na nju?
+

+

pre 3 dana

Koliko grobarskih botova...
A

Asdfg

pre 3 dana

Evo ja nisam, ali mislim da je ozbiljna sramota sta ova uprava radi svaki prelazni rok. A to se i ogleda u poseti, jer je ljudima muka od ovoga sto se radi.
m

molim?

pre 3 dana

Ko je gledao sinoć utakmicu mogao je da vidi da je Silas najbolje krilo koje smo imali. Jeste promašio par šansi, ali sa kojom lakoćom, energijom i znanjem se taj čovek kreće, to je neverovatno. E sad, počela kiša, pa sumnjam da bilo ko može da dođe do punog izražaja na livadama širom naše države. Nije za uporediti sa Pumom. Nije ni Puma loš, ali deluje kao igrač koji ne ume da se nametne, koji traži podršku i sigurno mesto u startnih 11 da bi pokazao šta ume.
G

Gost1211

pre 3 dana

Za Silasa se slažem TOP igrač.Srpske njive više ne postoje.Lučani nov hibrid teren,Vršac nov teren,Lučani nov teren,Niš nov teren, N.Pazar nov teren..zaboravi kaljuge..
d

darkobg

pre 3 dana

Joj sto smo postali emotivni. Evo primera zaposlis se nekoj firmi kao deo tima od koje se ocekuje napredak. Dolazis na posao dva meseca i ne pokazes nista. Da li bi takvom radniku trebalo dati otkaz ili ga pustiti da kompanija trosi novac na njegov nerad?
G

Grga Cvarak

pre 3 dana

Nista sporno. Pitanje je samo koji je to radnik iz tvog primjera placen 2 miliona da prihvati da uopste dodje na posao? Vidis, tu je ogromna razlika izmedju onog sto ti pricas i onog sto se ovde stvarno desava.
h

halo

pre 3 dana

Od 3 miliona i Kluba Amerike preko 400 hiljada pozajmice i Pačuke do na kraju besplatne pozajmice u fenjeraša, verovatno i mi plaćamo celu platu, terza doktoreeeeee :D
@

@halo

pre 3 dana

Vi placate neke Firere, Mujakice, Kalulue i Ovusue...primasio si vesti..
i

ime sam jesam

pre 3 dana

Puna podrska za upravu i trenera i veliko hvala za mocnu ZVEZDU koja redovno igra evropu

Fear The Beard

pre 3 dana

Terzina muljacina,bez dileme.Kao i Milson.Jedna od mnogih.Jeste Puma stranac,aklimatizacija,prilagodjavanje itd,ali ako ti ni u nasoj ligi ne pravis razliku,sta da pricamo.Svi smo gledali Insajder,i sta se radi sa transferima,duplim ugovorima,dvojnim racunima,procentima od plata.To rade i u gromadi,ali,nemaju rezultate,samim tim ni pare,pa slabije to ide.Terza ima rezultate,pare,igraci odlaze,dolaze,plus Graficar,pa sad Ofk.Itekako bi imala Brankica u Insajderu dosta materijala,i za gromadu i za Terzica.Cim stanu rezultati,nazalost ce jednom morati,videcemo onda....Ko zna sta ce Terza ostaviti iza sebe,pa imali smo vec primer Ofk Beograda.Rezultate koje imamo,ne pravi on,on se krije iza njih.Sve ovo je napravio Miloje u prvom mandatu,Deki je brljao u LS,ali doprineo u LE.Svi znamo sve o Terzicu,i u vreme kad je gromadina propaganda radila punom parom,trebao nam je neko ko zna da radi u mutnom,ali iz godine u godinu Terza sve vise preteruje u muljacinama,a Mrki je tu jer je idealan,ne zna posao ali zna da slusa.Nece dugo proci dok juniori iz Ofk ne dodju u Zvezdu.
P

Panajotović

pre 3 dana

Koji muljatori i prevaranti vode FK CZ. A sve za drzavne pare. Definitivno klub se mora privatizovati.
@

@pana

pre 3 dana

Ma jok, to su tvoje pare... da te covek okrene naopako ne bi ti iz dzepa ispalo ni 200 dinara... 🤣
Z

Zelen

pre 3 dana

Kako iskusno razmisljaju ovde famozni navijaci Cz samo da nam se vrati vreme zutih lopurda i ispadanja na pocetku godisnjih odmora u evropi e tada nije bilo greske kod dovodjenja pojacanja posto iole ozbiljan igrac nije hteo ni da prismrdi u nas klub, a sada uzmes od transfera i evrope 55-60milki eura i dalje pljujes i blatis klub zasto ima propalih pojacanja a jednostavno svako se ne snadje u nasoj pustinji,,,,,
G

Gost Rider

pre 3 dana

Bolje za njega da je otisao u Vojvodinu ili TSC nego da zivi u gradu iz koga svi beze za Ameriku,gde godisnje ima oko 3,500 ubistava,sad mnogo manje ali je i dalje preopasno
m

milutin 15

pre 3 dana

svaki dan o pumi,a nikad ono glavno,kolika mu je godišnja plata,koju zvezda plaća
O

Opossium

pre 3 dana

Hocemo Brankicu i Insajder da se ovo crveno belo zlo i kancer srpskog fudbala jednom zasvagda raskrinka i posalju snimci Uefi i arbitraznom sudu u Lozani!

gemathegreat

pre 3 dana

Može samo ako gospodin pojede naramak sena.
@

@oposum

pre 3 dana

Pfc cinkarosi...
g

gemathegloop

pre 3 dana

A ti pojedeš gospodinu
E

Eh vi novinari

pre 3 dana

Po zadatku ste pisali bajke o ovom liku,a čovek teški prosek,i naravno da je u pitanju kombinacija i neka Terzićeva muljačina
D

Darko11193

pre 3 dana

20 meleona evradi pozajmica, otkup 100 meleona i 74 posto od sledeće prodaje, izvor posteni terza madjija i vodja ljubitelja litijuma sever cuveni duh koji lebdi nad rajkom miticem. Dok je njega FK Rio zvezda tinto osvaja sve namestene titule a kad on ode oni ce se uvuku drugom ko dodje kao sto su i pre njega radili cuveni borci za srBaviju i z spas srBskog fudbala.
Z

Zvezdas1989

pre 3 dana

Au al te udaraju kompleksi,namestena titula hahahahaha,mi zadnjih 5 godina imamo daleko kvalitetniji sastav,ako namesta neko namesta te vi da budete drugi u ligi,Jesmo vam mi krivi sto niste igrali evropska takmicenja i sto ne izbacujete talente,zna li ste da nas zezate kad su navijaci placali za sampone,al opet sve se vraca,Vojvodina ima kvalitetniji tim od vaseg,Tsc isto.Postali ste rekorderi ispali iz kvalifikacija iz sva tri uefina takmicenja i govore namestena liga,mi smo pokazivali rezultat u Evropi,da nije nasih uspeha pa vi ne bi videli kvalifikacije za LS i evropska takmicenja isto vazi i za druge klubove.
@

@Darko

pre 3 dana

Nastavi da svakodnevno pratis Zvezdine vesti, i places u komentarima glasno... Tvoje osustvo dostojanstva je vise nego zabavno 🤣🤣🤣
G

Goust

pre 3 dana

U Huarez ne bih poslao da živi ni najgoreg neprijatelja.
đ

đapekorleone

pre 3 dana

Misliš da Amado Kariljo Fuentes i dalje hara Huarezom? 😂
@

@Goust

pre 3 dana

Snimaju Sikario 4... 🤣
M

Milence Pilence

pre 3 dana

Postali ste žuta štampa... 15 dana je jedna od udarnih vesti,kako se Puna nije proslavio u 5 odigranih utakmica😉🤣... A nijedna vest o tome,ko je krivac za transfer,koje posledice i sankcije bi sledile zbog "promašaja"... Iako,pre je u pitanju rasterecenje budžeta,igrackog kadra.. I posle ovakvih poteza,nemojte da se cudite,kad Vas u buducnosti igraci ne budu uzimali za ozbiljno.. Kao džentelmeni smo bili kod Huanga,a sekund kasnije ispadamo šupci.. Ovo je sistem,samo gazi po bagri,sirotinji,za neciji interes!!!Razumem ja donekle politiku,bolje ispušiti manje,nego sve... Al prilike za dokazivanje Pume bi definitivno još bilo.. ŠVABO JE JEDNOM REKAO:"BOLJE KUPITI JEDNOM,AL KVALITETNO... NEGO LOŠE,DA BI USTANOVIO,DA IPAK NIJE TO PAMETNO IZMIŠLJATI TOPLU VODU"... BALKAN JE CUDO!!! SPORTSKI POZDRAV🍀
?

??

pre 3 dana

Neko je ovde na raniju vest vezanu za pumu lepo rekao, bolje da su ga poslali u tsc ili evo moje misljenje u borac banjaluku na pozajmnicu. Bio bi tu pred ocima, igrao bi u evropi, igrao bi evropu neko bi ga i od ostalih evropskih klubova zapazio i mogle bi mozda da se izvuku bar neke pare za njega. Ovako ce da ga kupi eventualno neki jaci klub iz meksika i to ako puma bude bas odskako od ostalih igraca iz svog tima.
B

Bsi

pre 3 dana

Možda on nije želeo da ide u TSC ili Borac. Tu se i igrač pita. Menadžer. Nije to tako crno ili belo kako vi mislite.
N

Nenad1246@pančevac992

pre 3 dana

@ pancevac992 – sada sam primeti dva komentara pod istim nikom! Onaj “pančevac992*” je dobro primetio stanje i zamlaćivanje o sudbini izvesnog Pume, potpunog autsajdera za ozbiljan fudbal, koji je igrom menadžera I njihovih kombinacija dobio basnoslovno bogatstvo bez razloga. Ni mene ne interesuje više Puma! Mene interesuje ime onog koji je predložio dolazak ovog “pojačanja”! Što se tiče komentara onog “pančevca992” bez zvezdice, njega izgleda ne interesuju krivci u Zvezdi on priča o uopšteno o svom životu! Sto ljudi, sto ćudi!

gemathegreat

pre 3 dana

Ja sam ga predložio, što pitaš ???
S

Sramota

pre 3 dana

I sta ce ovaj covek da misli o Zvezdi i Srbiji? Ovo moze da posluzi nekom drugom stranom igracu da stvori negativno misljenje o Zvezdi i da je sutra odbije
O

Ojo

pre 3 dana

Da li će ikad neko odgovarati za ove i slične promašaje?
k

kikoman@Ojo

pre 3 dana

@Ojo - 'oće, kada ode namesnik kolonijalne uprave!
d

darkobg

pre 3 dana

Hoces li ti odgovarati to sto stadiona nisi video a laprdas po portalima?
G

Gost sa asfalta

pre 3 dana

Izmaltretirali decka samo!
A

Astoria

pre 3 dana

Ludovan Jovanović govoreći svojevremeno o bezbednosnoj situaciji u Kotoru: "Toga nema ni u Ciudad Huarezu..."
c

cv

pre 3 dana

oterace tako i skupo placenog milsona koji nije bio ni u protokolu za mec sa napretkom 🤣
D

Dottore mio

pre 3 dana

Kao rasterećen budžet, a na pozajmice poslali tri domaća klinca koji su igrali za kikiriki. I u isti koš sa do skoro najskupljim pojačanjima Pumom i Milsonom. Neodgovornost i rasipništvo bez obaveza
m

madmix

pre 3 dana

ne piše rasterećen budzet nego igrački kadar...znam da treba da se pljuje al bar ne izmišljaj
N

Naravno

pre 3 dana

zvezdas onas stari lazni navijač zvezde i veliki bot
g

gost1978

pre 3 dana

silas ce na re-pozajmicu u pacuku u januaru
p

pančevac992*

pre 3 dana

Ne interesuje me gde je završio Pum a i dosta više o njemu da pišete! Pišite i istražite ko je odlučio da jedan ovakav autsajder dođe u Zvezdu! O tome pišite i da li će taj biti kažnjen!

pancevac992

pre 3 dana

pa ti stv nemas drugog posla nego da krades nikove,kakav tuzan zivot 🤣
u

unpamozzart

pre 3 dana

Meni samo nije jasno na osnovu čega se dovode igrači? Očigledno je da je YouTube glavni izvor jer toliko je promašaja do sada bilo, toliko protraćenih miliona. Naravno niko nikad neće odgovarati.
M

Mladic

pre 3 dana

Nije druže preko YouTube ,već svi očekujemo da odmah krenu da razbijaju kao da su u najmanju ruku svi Messi,ne damo ljudima prostora da se naviknu na sredinu,hranu,klimu,jedni na druge.A sa druge strane ima i kombinacija menadžera,mnogo smo i mi panjeva uvalili po svetu.
D

Drvo

pre 3 dana

Nemaju skauting službu nego im menadžeri nude. Niko ne gleda igrača uživo. Totalni amaterizam po tom pitanju.
N

News

pre 3 dana

Zvezda ima skauting sluzbu koju placa ali vecinom se dovode igraci koji imaju menadzere bliske Terzicu
L

Logitech

pre 3 dana

Dugo se i zadrzao u Beogradu, malo krace nego Pogba iz Ugande alijas Khalid Aucho ahahaha.
@

@logi

pre 3 dana

Duze se zadrzao nego Musa Nžai (norveski Neimar) u partizanu...
Z

Zvezdas onaj stari

pre 3 dana

A kad su mogli da se proslave? U nekoliko utakmica na domacim njivama? Ovo sklanjanne dece koja su vec igrala prosle godine kod proslog trenera, zajwdno sa ovim milionima sto se bacaju bukvalno na strance, pa to je sramota i samog Milojevica!
e

evo ga

pre 3 dana

naravno odma si tu da pljujes po Milojevicu botu
Đ

Đukin fan

pre 3 dana

Puma i Milson trošak 6 miliona €!!!!Neoklepani budaci!!!Sta li čekaju i momentalno i Milsona ne utrape ko i Pumu gde god mogu???Taj sa ovim novim pojačanjima na krilima ne može u 20 da udje nikada!!!A o bačenim parama ponovo i po ko zna koji put suvišno da se priča!!
m

milo123

pre 3 dana

Milson doneo faktički prolazak u LŠ, dobitak samo od.direktnih nagrada 30 milona. Uloženo 4, doneo 3o. Ko će da odgovara za to?
O

Ostertag

pre 3 dana

Milson je korektan skroz...u ovom trenutku odlican za rotaciju na krilima kao izmena
D

Djubrica

pre 3 dana

Mozda se nesto slabije razumes u fudbal, ali sigurno si omiljen u drustvu.
7

76876876876

pre 3 dana

Da li ce neko biti sankcionisan koga je doveo?