Puma Rodrigez (©FC Juarez)
Puma Rodrigez (©FC Juarez)

Nije ni Pačuka, ali Puma ipak završio u Meksiku!

Vreme čitanja: 2min | ned. 15.09.24. | 08:31

Pozajmica do kraja sezone

Ni Pačuka, ni Leon, ni Monterej, ipak Puma Rodrigez karijeru definitivno nastavlja u Meksiku!

Sada je zvanično - reprezentativac Paname potpisao je ugovor sa Huarezom! Radi se o jednom od slabijih klubova u meksičkom fudbalu, koji je prošle sezone Aperturu završio na 15, a Klausuru na 12. mestu. Novu takmičarsku godinu započeo je takođe jako loše, pošto u sedam kola ima po jednu pobedu i remi i pretposlednji je na tabeli. Ipak, kako drugog rešenja nije bilo, Puma nije imao mnogo izbora već da prihvati odlazak u Huarez sa nadom da će tamo imati glavnu ili jednu od vodećih uloga u timu.

Izabrane vesti

Kako je saopšteno, Huarez je krilnog napadača doveo na pozajmicu sa pravom otkupa, mada finansijski detalji nisu poznati. Pominjalo se da bi pozajmica u Pačuku, koja ipak nije dogovorena, trebalo da bude plaćena 400.000 evra.

Puma je doveden iz Famalikaa za 2.000.000 evra, ali se nije uklopio i brzo ga je Vladan Milojević sklonio iz tima. Zvezda je morala da uradi doselekciju dovođenjem Silasa i Nemanje Radonjića na napadačkim bokovima, pošto se ni Milson nije proslavio u dosadašnjem toku sezone. Reprezentativac Paname morao je da nađe uhlebljenje na drugom mestu.

Huarez je tako u poslednjem trenutku prelaznog roka angažovao veliko pojačanje, jer je isto i te kako bilo potrebno. Crvena zvezda je istovremeno nastavila da rasterećuje igrački kadar pošto su u poslednjih nekoliko dana otišli Vladimir Lučić, Andrej Đurić, Nikola Knežević...

Crvena zvezda je u subotu uveče savladala Napredak iz Kruševca rezultatom 2:0, dok u četvrtak na stadionu Rajko Mitić stiže Benfika na startu grupne faze Lige šampiona.


tagovi

Puma RodrigezFK Crvena zvezdaHuarezMeksiko 1Letnji prelazni rok 2024

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara