Komentari na vest

Nije moglo gore: Vojvodina ide na Ajaks!

A

Atletiko Madrid

pre 12 dana

Ne znam zašto se Gospoda novinari iznenađuju ovim protivnikom kada je naša Voša igrala sa Atletikom iz Madrida, Sportingom, Verderom, Samdorijom, Milanom, sa kojima je ostvarila vrlo povoljne rezultate osim Seltika od koga je ispala u tadašnjem Kupu Šampiona. Ne vidim mesta strahu jer je Vojvodina, ako pažljivo čitate njenu istoriju, sa igračima iz sopstvenog omladinskog pogona u kombinaciji sa igračima iz vojvodine kao Pokrajne, koji u to vreme nisu bili poznati, zahvaljujući hrabrosti i borbenosti došla dotle da je pobeđivala te velike protivničke timove da bi kasnije isti igrači postali igrači i treneri poznatih Evropskih timova. Svestan sam da su ovo neki drugi igrači, kao i druga vremena ali to nikako ne znači da i oni ne treba da igraju hrabro baš zato što je protivnik favorit. Neka primer Pantelića, Trivića, Savića, Takača ostane kao model kako treba razmišljati i ponašati se prema ovako favorizovanim protivnicima.
1

1914

pre 12 dana

Revanš u Lozani! Mala nam je tsc arena.
G

GABI GO

pre 12 dana

NAPED VOSO. JESAM ZVEZDAS ALI NORMALNO JE DA CU PODRŽIM VOSU U OVOM DVOMECU.AKO BUDE SVE PO PLANU REVANS BI TREBAO DA SE IGRA NA KARADJORDJU AKO SE NA VREME ZAVRŠE RADOVI .A TREBALO BI DA BUDE TAKO
F

Futsalista

pre 12 dana

Revans u BT.
Ц

Цхб

pre 12 dana

шта год да буде боље гостовање нисте могли да извучете 😂
a

ajzeatomas12

pre 12 dana

Realno zanimljiva utakmica. Bice im top gostovanje i dobro zezanje sigurno!
B

BubreguLoju

pre 12 dana

Bice lepa utakmica. Ajax je u užasnoj formi , skoro sam negde pročitao kako planiraju da ulože 100 mil na pojačanja . Voša je solidna ekipa ako budu odigrali pametno imaju svoje šanse da idu dalje.
G

Goust

pre 12 dana

Inace bi kao imali sanse da urade nesto
@

@Goust

pre 12 dana

Inače, kao... Da. To se zove čar fudbala. Najlepše stranice se ispisuju protiv najvećih. Da, treba težiti tome.
n

nick kerr

pre 12 dana

Ајакс вазда килави кроз квалификације. Никад не добијају са четри гола разлике. Не верујем да Воша пролази али неће бити неких бламажа.
?

??

pre 12 dana

Ako ajaks krene sezonu kao proslu, vosa moze da iznenadi
I

Igorapap

pre 12 dana

Šta gore? Nije moglo bolje 🙂
N

Navijac88

pre 12 dana

Bar ću gledati utakmicu protiv velikana,a to je za pamćenje i prepričavanje.
N

Nishlija

pre 12 dana

Samo hrabro Novosadjani...Ajaks nikad gori, Vosa nikad bolja. Izadjete na teren hrabro pa sta bude. Imate podrsku normalne Srbije, kao i svaki klub koji igra Evropsko takmicenje. Pozdrav iz Nisa!
A

Archie

pre 12 dana

Ako ti misliš da je Voša nikada bolja onda mora da si počeo prošle godine da je pratiš.
Z

Zvlat BG

pre 12 dana

Izađete i hrabro poginete! Glavu gore! Neka se namuče!
Z

Zaza Paculia

pre 12 dana

U Holandskim novinama pise da ce Ajax uloziti preko 100 miliona u nove igrace, zadrzace sve koje zeli, oni koji nisu opravdali ulozeno, odlaze. Ostaju Berghuis, Brobi, Bergvajn, Sosa, Sutalo, Rulji, Avila, Kaplan, Henderson, Rens... Prvo pojacanje je vec dogovoreno Weghorst, zele da dovedu Vajnalduma... Moze da bude mnogo bolje nego prosle sezone, moze da bude i gore...
A

Ajax

pre 12 dana

Bi i bliznace isklepao bez muke.
P

Pa dbr

pre 12 dana

Lagano ispadanje ali makar od imena...ostali ce isto ispasti ali od nekih dunstera
N

Naopako

pre 12 dana

Eno tamo po komentarima na insta navijaci crnog kancera oce da idu sa navijacima ajaxa da navijaju protiv Vose! Bukv ste najogavniji klub na svetu!
P

PZ1997

pre 12 dana

Znam još gore navijače jednog kluba koji su zajedno navijali sa protivničkim navijačima protiv Čukaričkog.
Š

Što ne može niko možeš ti

pre 12 dana

Znam i ja jedan klub i njegove navijače koji su u dva ciklusa kvalifikacija izbacivali svoju reprezentaciju iz takmičenja. To se nikad, nikad i nigde nije desilo u ostatku sveta. Posle toga nema dalje, samo zauvek psssst.
g

gost978

pre 12 dana

Ajax nikad gori u zadnjih 30 godina, fenjeraši ih punili u Holandiji. Samo hrabro

bane bane

pre 12 dana

Nikad bolje Ajax se raspao
M

Monteroo

pre 12 dana

Farioli je u nici radio strašan posao,u ajaksu će još bolje,jedan od najboljih mladih trenera u evropi. Toliko tenzija na kraju prošle sezone ni zbog čega....sad ce bandovic u neke rane pripreme, pa lagano ispadanje a ekipa ti mrtva u septembru a nije prvenstvo ni počelo...
Y

Yaya Sanogo

pre 12 dana

Ko pobedi uzima nazad Tadica
M

Micabp

pre 12 dana

Ma ljudi moze da se prodje.Samo da nasi novinari nepisu ,,strasne" stvari o klubovima koje dobiju nasi timovi,odmah nase igrace ubiju u pojam.Setimo se samo utakmice sa Atletikom pre desetak godina,izgubili smo u Madridu 0-3,a uNovom Sadu kod1-0 za nas imali penal promasili i utakmica ode u drugom pravcu.Zato kazem i oni su od krvi i mesa zasto ne pokusati.Igrati muski.
S

Sta moze druze?

pre 12 dana

Pa Ajax i kad je najgori bolji je od Vojvodine prsle..ne mlati praznu slamu...imali su losu seznu, ali imaju dobar tim koji ce pojacati..srexa samo sto se igra u julu pa ih neke nakantati...i onda ide prica,bili su blizu ..

Marko Pavlovic

pre 12 dana

Odlično
п

панчево

pre 12 dana

па ови би испали и од рапида, не може да се краде и да се игра европа, мајмунска лига жалите се терзи на жреб, а можете и човићу
J

Jedina

pre 12 dana

Šansa Vojvodine je novi trener novi sistem i rana faza takmicenja jer Farioli ce ovaj tim da tempira da se bori za titulu...Spektakl u najavi i vazno sportsko i zivotno iskustvo za sve novosadjane...ne vjerujem u petardu u Amsterdamu jer je rana faza a kad bih mogao istrcati na krojf arenu TRČAO BI DOK NE ZAVRŠIM U HITNU..momci iz fc vojvodina jedan savjet BLAGO ONOM KO DOVIJEK ŽIVI IMAO SE RAŠTA I RODITI..zato momci za slavu za vječnost ovo je vaš MOMENTUM
1

123123123

pre 12 dana

mrs bre

Marko Pavlovic

pre 12 dana

U amsterdamu 1 i 7+
V

Vec vidjeno

pre 12 dana

Borac iz Cacka je igrao protiv Ajaksa u kvalifikacijama i nije se obrukao. Tad je Azar cini mi se igrao protiv Borca. Mislim da je u Srbiji na JNA bilo samo 0:2.
K

Koan

pre 12 dana

Promenite taj luzerski, gubitnički mentalitet koji se tako dobro prepoznaje i u komentarima. Ok, Ajax pa šta? Izađite, "pobijete se" sa stavom da ste bolji, jači, makar i da nije tako. Zašto stalno taj snishodljiv stav, ne samo u sportu. Pa gledajte kako na EP reprezentacije, koje i nemaju neki kvalitet, izađu i odigraju bez straha.
B

Blaki

pre 12 dana

Nije to onaj Ajaks od pre 2-3 godine,sa ovim može ravnopravno da se igra pa šta bude. Pogotovo što je stigao novi trener i što nisu uigrani.
A

Adrian Mutu

pre 12 dana

Čemu strah to je nova voša koja ulazi u grupu i osvaja titulu ajaxu je bolje da ne dolazi na megdan
E

Eeee prc!

pre 12 dana

Ajde sad se kur..te Slaninari kao što ste najavljivali da ćete da kudate pre mesec dana..

Chiske

pre 12 dana

Realno najlaksi protivnik, nema sta da izgubimo, znamo da su miljama ispred nas, znaci samo opusteno pa sta bude! Da smo dobili Molde i ispali od njih svi bi se iznervirali ovako sta god bude dobro je.
N

Neki tu...

pre 12 dana

Realno, potpuna tišina, pripreme; dobro uigravanje i onda da izađu Vojvodinini igrači napaljeni skroz do koske. I šta bude, biće.
n

nick kerr

pre 12 dana

Ретро: Играо је Борац пре 15 година против Ајакса. У Београду је Ајакс повео са 0:2, Борац дао гол за 1:2 па онда замало изједначио, али изгубио 1:4. Реванш. Борац се врхунски брани. Промашили две мртве шансе да поведу у Амстердаму до полувремена. У 70. минуту чиста шанса за Борац и промашај. Први следећи напад: гол Ајакса. У надокнади замало 1:1 али опет кикс. Сјајна утакмица Борца, али нико то не памти јер нико не памти поразе. Дошао је у Нови Сад Атлетико па су га заборавили. Ако се не прође, или макар победи код нас 1:0, биће брзо заборављено.
k

koji racBo

pre 12 dana

Borac Cacak?
Z

Znaš

pre 12 dana

Znanje a imaš i dušu ...rijetkost u danasnjem vremenu...realno treba očekivat bolju sezonu za sve klubove u evropi i zasto ne uzeti svaki skalp koji se bude nudio
T

Trenutni

pre 12 dana

Ajaks na nivou cvolea ali i cvole je svemirac za vosu
X

XD

pre 12 dana

Realno loš nam je fudbal ali ipak..... Prošle godine Zvezda, tsc i čuka stvarno nisu mogli teže grupe. Eto, uporodite samo grupe Čukaričkog i Dinama od prošle godine. Voša nema dibar tim ali odma Ajaks.. bar jedno kolo da ih puste da se pomlate sa nekim.
:

:) :)

pre 12 dana

Pod hitno Zbilja da oformi call centar od firmaša i da se preti po gradu…to je recept za pobedu…. Neko to od gore vidi sve!
Т

Тузор

pre 12 dana

Две препознатљиве школе фудбала, са доста ослањања на властите младе играче. Леп фудбал играју и један и други тим. Предност има Ајакс, наравно, али ни Војводина није за потцењивање, напротив. Не дај се, Вошо!

The KING sa Sportske

pre 12 dana

Moze gore da ispadnu
3

3579

pre 12 dana

Нама су сви прејаки. У савезу и осталим спортским институцијама седе исти људи деценијама, не улажемо у струку, првенства су нам намештена почев од бетон лиге до Супер лиге и после нам ђаво крив, што су екипе из неких земаља миљама отишле од нас.
:

:) :)

pre 12 dana

Fali sistema i privatnog kapitala…klubovi i dalje udruženja gradjana koje finansira država…a 21 vek, to prevazidjeno pre 50 godina
V

Vivant

pre 12 dana

Problem nase lige i naseg sporta generalno su BG blizanci i politicari koji njima namestaju prvenstva i titule vec decenijama unazad. Jedini nacin da se srpski sport oslobodi ovih okova jeste da se ta dva kluba privatizuju. Ovako smo svi mi taoci ta dva kluba i politicara koji u njima sede.
O

Oleg

pre 12 dana

Dokaz da nisu zreli za tu ligu. Ajax je pola sezone bio u zoni ispadanja.

Fear The Beard

pre 12 dana

Ajax prosle sezone bio ocajan,videcemo kakav ce tim sastaviti za ovu.Vosa mora da se sredi u nasim okvirima,pre nego sto i pomisli na Evropu,tako da bi trebalo da uzivaju u dvomecu uz spektakl na Karadjordju.Bez pritiska i moranja.
s

steta sto ne igra

pre 12 dana

DT10
N

Nsjbolje

pre 12 dana

Što je moglo. Jer Ajax je među 7 najvećih klubova Sveta i ako budu završili postavljanje hibridne trave koje je počelo do 25 jula spektakl Vojvodinaša i Ajxovaca u NS pred 15 h ljudi a od stadiona do centra 30 h po trgovina. Ako ne završe onda nek odu oni koji su počeli kasno jer su čekali i dobili pare od fs tek pre 10 dana umesto uprava bilioneri da uloži svojih 600 h evra pa posle refundira od fss. Tada će se revanš igrati u Bačkoj Topoli pred 4000 Vojvodinaša i 200 Ajxovih a gradić će biti pun Vojvodinaša bar 10 h po celoj BT sve do Panonije i Zobnatice
K

Kako bre gore?!?

pre 12 dana

Pa to je sjajno!

Mali peca

pre 12 dana

To su rekli i za Samdoriju , pa svi znamo sta se desilo , Voso do pobede .
n

nick kerr

pre 12 dana

Сампдорија је била распад. Меч у Новом Саду им је до данас последњи у Европи. Ајакс само да прода Бробија па да се надамо.
v

v1ad

pre 12 dana

Sampdorija bila pre 5 godina ako ne i vise. I odmah posle Vojvodina ispala. Prosle godine bili bez sanse protiv prosecnog Apoela. Kiprani ih izrutinirali u prvoj. Ajak ce igrati na leru i opet dobiti obe bez vecih problema. A usput Vojvodina jos nije dovela neko ozbilljno pojacanje. Propoletanovic, neki Rumun, Nigerijac iz Africke lige...
V

Vizitor

pre 12 dana

Neka im uzor bude Slovačka...
n

nick kerr

pre 12 dana

Највећи противник у историји Војводине, а играли су са Селтиком и Атлетиком.
P

Peter123

pre 12 dana

Svakako i da se pao bilo ko drugi, ne bi ga prosli, objektivno receno. Tako da, uzivajte sa Ajaxom, ovo se desava jednom u 10god.
n

nick kerr

pre 12 dana

Могло се проћи. Рапид и Молде су таман.
F

Fer1

pre 12 dana

Rapid i Molde su taman na papiru i na transfermarktu, a u praksi daju nam 5 komada, jer nas pojedu trkački, zalaganjem i jednostavnom igrom.
?

??

pre 12 dana

Bas nisu imali srece, al dobro iznenadjenja se desavaju
n

nick kerr

pre 12 dana

Ајакс једном у деценији полуди и испадне од дивљака. Месец дана након финала ЛЕ испали су од Розенборга у квалификацијама. Следеће сезоне полуфинале ЛШ. 10-90
R

Realno_

pre 12 dana

Ajax je u takvom kanalu da nije moglo bolje. Cvrsto i hrabro samo..
F

Fef

pre 12 dana

Nikad ne treba potcenjivati klubove kao Ajaks, a naročito ne mi
R

RobinHood91

pre 12 dana

E jbg... :D
E

E

pre 12 dana

Isto joj dodje, tojest vise dobija Vojvodina sa Ajaksom nego sa ostalim neatraktivnim ekipama a jacim od sebe..Bar ce biti veliki praznik i veliko iskustvo igrati u Amsterdamu i docekati veliki Ajaks u Srbiji...Mada setimo se pobede Vose u Djenovi od 4-0 protiv posrnulog velikog kluba , a Ajaks je posrnuli gigant i velikan svetskog fudbala...Zato samo se moze dobiti a ne izgubiti...Molde, Serkl Briz, Rapid su opet favoriti protiv nasih klubova i na 90% sanse da prodju dalje...Bolje da te Ajsks izbaci naravno uz trud da prodjes ili ne obrukas se...
L

Liman FCV

pre 12 dana

0-4 je bilo u Torinu, tamo je Samdorija bila domaćin.
ј

јел ће

pre 12 dana

Лазо Бакмаз да преноси утакмицу???
И

И

pre 12 dana

Летос смо имали аматерски клуб са Фарских Острва који је избацивао редовне учеснике европских такмичења. Свако лето имамо неколико сензација већих него да Војводина избаци Ајакс. Увек ће бити таквих сензација, али то никада нећемо бити ми.
i

ivann27

pre 12 dana

Sampdorija - Vojvodina 0:4, a verovatno je bilo i jos nekog slicnog rezultata.
И

И

pre 12 dana

То је било пре скоро 10 година и није донело ништа. Најмање изненађења нажалост праве наши клубови тог ранга.
M

Miki Gec

pre 7 dana

Tu utakmicu je, da se ne lazemo, Sampdorija odigrala potpuno nezainteresovano i nemotivisano. Uz to su igrali u Torinu a ne u Djenovi, videlo se da im nije stalo da idu dalje. Ovim niposto ne zelim da umanjim uspeh Vojvodine, pobeda od 4-0 u gostima je veliki rezultat i da se igra protiv nekog tima sa Farskih ostrva.
M

Mafija drzava

pre 12 dana

E, mafijo... prc
b

brmbrmbb

pre 12 dana

Moze da se igra
D

Dusan Sila

pre 12 dana

Fali Vojvodini najspremniji nas reprezentativac, ali tesko da će ga dovedu. Ima i ta LK.
b

bgcz

pre 12 dana

ispali bi od bilo koje od ovih 5 ekipa. Bar će imati jedan spektakl. Dignu cenu ulaznice malo, rasprodaju stadion i sve kul
T

Triton

pre 12 dana

Vosi je ovo bilo definicija pojma svejedno,svi bi ih izbacili
n

nick kerr

pre 12 dana

Да су извукли Рапид, Војводина би могла да их прође и да буде носилац до краја. Оде воз.
z

zbiljiceva_polo_majica

pre 12 dana

Idemo jako!
B

Babun

pre 12 dana

Ma tako je bre!
N

NoviSad021

pre 12 dana

Sta nije moglo gore? Pa vrh gostovanje za nas navijace.Ko je bio u Amsterdamu zna i zasto
N

Nekac035

pre 12 dana

Ajmo Vojvodina!!!! Oni se nisu sastavili prosle sezone, ako se Voša dobro pripremi eto je u LE.
д

да је партизан

pre 12 dana

био овде на жребу, извукао би Петрокуб из Молдавије
B

Burek

pre 12 dana

Koliko loša sreća... Ako ništa drugo bar će biti spektakl
Р

Разван

pre 12 dana

То их је онај стомаклија Збиљић измалерисао
j

janjetina

pre 12 dana

Dobro, ima i ta Liga Konferencije... ;D