(©Reuters)
(©Reuters)

Nica i Vest Hem imaju dogovor – 36.000.000 za Todiboa! Francuz zbog Juvea potkopava transfer

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.07.24. | 13:01

Dođe li do finalizacije posla, ne bude li štoper sve izminirao, biće uključeni i bonusi…

Ponašaju se engleski klubovi godinama unazad po modelu – troši kao da sutra ne postoji. Platežno su najmoćniji, nije im strano da se otvore i više no što treba. Vest Hem je od početka prelaznog roka već potrošio 70.500.000 evra, a uskoro bi mogao da probije i 100.000.000!

Čekićari su ozvaničili Luisa Giljermea (23.000.000), takođe i Maksa Kilmana (47.500.000), čiji transfer je po težini drugi u klupskoj istoriji, a pred finalizacijom je još jedan veliki posoa, javlja Santi Auna. Vest Hem je postigao dogovor sa Nicom oko Žan Klera Todiboa.

Izabrane vesti

Sve je utanačeno, detalji oko kojih su se razmimoilazili su prevaziđeni. Prepreke na relaciji dva kluba više ne postoji. Transfer će biti težak 36.000.000 evra, a biće i uključeni bonusi. Ipak, iako su rukovodioci stisnuli ruku, i dalje postoji šansa da sve propadne.

Ukoliko transfer ne bude proknjižen, glavni krivac će biti – Žan Kler Todibo! Jer, francuski štoper je taj koji pokušava da ga potkopa. Ima drugu ponudu, koja mu je primamljivija…

Radije bi da ide u Italiju, nego na Ostrvo. Zbog Juventusa pokušava da izminira transfer. Stara dama je u potrazi za štoperom, takođe i pojačanjem na bekovskim pozicijama ili igračima koji mogu da pokrivaju čitav bok. Udarnički su krenuli u torinskom klubu otkako je dirigentsku palicu Tijago Mota preuzeo od Masimilijana Alegrija.

Za Daglasa Luiza iskeširano je čak 51.500.000 evra, a ne treba zaboraviti i da je njegova devojka Ališa Leman pojačala žensku sekciju. Operacija angažovanja Kefrena Tirama iz Nice iznosila je 20.600.000, dok je za Mikelea di Gregorija, novu 'jedinicu' i zamenu za Vojćeha Ščensnog, izdvojeno 4.500.000 evra. U planu je i potpis Teuna Kopmejnersa.

Potencijalno bi novi veliki posao mogao da bude Žan Kler Todibo, ali prvo će morati da pokaže kakav je diverzant…



tagovi

Letnji prelazni rok 2024JuventusNicaVest HemŽan Kler Todibo

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara