Komentari na vest

Ni Pejslijev Liverpul, ni Fergijev Junajted: Gvardiolina dinastija u istoriji engleskog fudbala!

Bojan Lordinho

pre 13 dana

Da li ste vi realni bre?!?! Poredite bre Gvardiolu sa Fergusonom???!?!
l

loptanje

pre 13 dana

Gvardiola osvajao titule u tri razlicite drzave, evropsku titulu sa dva razlicita kluba, stvarno neuporedivo. sa Barsom iskolovao Fergusona u dva finala LS.

Bojan Lordinho

pre 13 dana

Aj idi loptaj se...
g

gostgost

pre 13 dana

nemaju arsenal i lpul sta da tu traze dokle god je pep u ligi toj
v

voxi

pre 14 dana

sve u svemu arsenal ima odlicnu sezonu iza sebe. sledeca moze da bude jos bolja,samo da dovedu tu klasicnu 9 da bi bilo lakse u pojedinim situacijama. cekamo transvere pa da vidimo sta se dovodi.
B

Babaroga99

pre 14 dana

City će da osvaja sve dok imaju Gvardiolu . Realno City ima najbolji tim na svetu . 2 vrhunske postave . O cemu mi pricacmo ovde
S

Sejn85

pre 13 dana

Ja ih ne vidim ove godine u zavrsnici Lige šampiona da bih rekao da su najbolji tim.Gvardiola jeste napravio veliki pomak u njihoj istoriji i ispado veliki broj rezultata al daleko je siti jos od timova poput Liverpula,Arsenala i Mancester Jinajteda, tako da nema mesta euforiji i zanosu!!!
O

OptaJoe

pre 14 dana

-Ovo je sezona (1246, 3,28 po meču) sa najviše golova u PL (1222, 2,65 1992/93). -Mančester siti je 1. tim u istoriji engleske lige koji je osvojio titule u 4 uzastopne sezone (od 2020-21 do 2023-24). -Man. siti ima niz od 35 mečeva bez poraza u svim takmičenjima (29W 6D, meč protiv Reala u LŠ je rešen penal serijom što se smatra remijem), što je najduži niz ikada za 1 tim iz PL. U istoriji engleske lige, jedini tim sa dužim nizom bez poraza je Notingem forest između marta i novembra 1978. (40). -P. Gvardiola je osvojio 6. titulu u PL sa Man. sitijem. On je 4. trener koji je 6+ puta bio prvak Engleske, zajedno sa A. Fergusonom (13), Dž. Remzijem (6) i B. Pejslijem (6). -Pozdrav.
m

min

pre 14 dana

Zvezdo Granda, ispade Junajted iz TOP 4 i Lige sampiona, kakav FA Kup.
g

gosttttttt

pre 14 dana

Arsenal nije izgubio nijedan derbi. City samo jedan, protiv Arsenala. Ali u Premier ligi se titula uzima na "malim utakmicama". Titulu je City osvojio pobedom Vile na Emiratima, takve poklone Gvardiola ne odbija.
F

FM

pre 14 dana

Dodje sad United i uzme FA Kup i ispade jaca sezona od Arsenala i Liverpula koji nisu nista uzeli (Liverpul dobro uzeo Kup Slavice Cukteras).
S

Scaloneta

pre 14 dana

Pa nije samo važan trofej već i šta ostaje posle toga. Arsenal ima budućnost pred sobom, nisu osvojili ove sezone ali imaju zdravu ekipu, dobrog mladog trenera i konačno ozbiljan novac. Oni će dovesti 3-4 jaka igrača, jedno će biti nivo Rajsa od 100 miliona, i još 2-3 će biti da prošire rotaciju. Ne može ni Siti da osvaja baš toliko, moraju imati 1 lošu sezonu, a Arsenal je tu najozbiljnija ekipa da sačekaju Sitijev pad. Junajted i da uzme Kup, možda ga proslave 2 dana ako i toliko, znaju da ih čekaju teške sezone jer su i dalje na početku a godine prolaze.
P

PANČEVO

pre 14 dana

Možeš da ih voliš ili ne, ali kad govore činjenice, Bogovi ćute: dakle 4 uzastopne PL (nikad niko), 2 uzastpone duple krune (nikad niko), tipleta u sredini, 6 od 7 titula u zadnjij 7 godina, od tih 6 titula samo jednom ispod 89 poena, prosek golova 96. 2 puta uzastopno išli na 100 bodova, jednom 106 golova u sezoni 2017/18. A takođe, u zadnje 4 LŠ, 2 finala, jedna titula, jedno polufinale i četvrtfinale. I još recimo prvaci sveta i Superkup...To su NESTVARNE brojke. Primera radi Fergijev United je za 13 titula, samo 3 puta išao preko 89 poena, nikad ni blizu 100 golova. Još jednom...NESTVARNO.
T

Twix

pre 14 dana

Takodje malo o cinjenicama: "Faking commercial revenue to hoard the top 1% of talent on wages and transfer fees 200% above market average with agents on £10m commission per deal. That's how you've got 115 charges and stayed ahead of the competition, you've bought the game and that includes referees."
S

Scaloneta

pre 14 dana

@Twiks nek uzmu bodove, Sitiju makar to nije problem. Evo 10 bodova fore nek se da konkurenciji, može i bez transfera Sitijeva akademija samo štanca mlade igrače skoro kao La Masija.. A možda i ne bude ništa od toga, optužba je jedno, svako je nevin dok se ne dokaže suprotno.
Y

Yes sir

pre 14 dana

Twix/ Neka si to pustio. To je jedna velika istina. Sve na silu novca, moći i uticaja. Tako bi i moja baba osvajala. A PL neka se zabrine. Da li želi novi Bajern u Engleskoj. Njihov brend neće rasti sa šampionom poznatim u avgustu. E, sad, ako ja treba to da im kažem?Ne volim da nijedna liga ima večnog šampiona, ali dok je tako treba biti sportista i čestitati Sitiju na još jednoj tituli i da budem prvi koji im čestita i titulu naredne sezone.
T

Twix

pre 14 dana

@Scaloneta: Nije to stvar bodova. Fudbal kao i kosarka kao i tona drugih sportova je ono sto Ameri zovu 'scripted'. Stvaraju se 'dinastije', rivalstva, legende igre na silu kako bi sutra bili glas establismenta. Sreca imamo sad tonu podkasta, a fudbaleri vole da brbljaju pa je samo pitanje ko ce prvi da propeva za jedno 30 godina sta smo mi, ustvari, gledali.
T

Twix

pre 14 dana

Yes Sir: Lepo je rekao Kantona ako hoces da gledas pravi fudbal samo Cempionsip i nize lige.
P

Pa da

pre 14 dana

Profesor doktor fudbala Pep Gvardoola ulazi u istoriju kao trener jedne ekipe u Engleskoj da cetiri put uzatopno odvoji prvenstvo. I to najace lige na svetu. Sve cestitke ovom fudbalskom magu menadzeru po meni najbokjem na svetu. Gde su sad oni klinci sto su govorili ne moze on svoju filozofiju igre tika taka prezentirati na ostrvu. Pobegli sakrili se u misije rupe. Naklon do poda Pepu i Sitiju sve cestitke.
h

hahah123

pre 14 dana

da budemo realni svi mi bilo koji da uzme ovu ekipu bi osvojio kad se gleda koji igraci imaju pa i bruka ako ne osvoje
M

Missisipi

pre 14 dana

Jednu recenicu koja ima smisla ne mozes da sastavis.
К

Кљаки

pre 14 dana

Стварно верујеш да би Дуљај,Дудић,Лалатовић, Пискавац успели да узму титулу? Месец дана не би издржали у Енглеској.
V

Valdano

pre 14 dana

Bravo Lemi,istorijski rezultat zaista.Najbolji trener koji se pojavio u fudbalu,sve zahvaljujuci Gvardioli.Veliki igrac,jos veci trener!Tesko da ce ga neko dostici.Samo mi je zao sto Belingem nije kod Pepa ali dobro.Sve cestitke Pepu,takodje jako je bitno za fudbal i pojava Alonsa i njegova dominacija u Njemackoj,zatim Slot,Arteta,Mareska,Ruben Amorim,Mota, nove generacije dolaze,da se kvalitet fudbala podigne,jer nema rezultata bez dobrih trenera,dobro bi bilo i da se Konte vrati.Dzaba Celziju,Mancester j,Barsi,Bajernu,Psz-u,... pare i igraci kad nema trenera.
T

Twix

pre 14 dana

Pojava Alonsa. Odlican trener, ali jel stvarno neko veruje da pored svih kladionica, agenata, prljavih igraca koji namestaju kartone za tetku iz Kordobe, a ne utakmice, Arapa, Amera, dodje pocetnik i prodje skroz regularno kroz sezonu bez poraza? Pa to ni Realu nije uspelo. Ovaj narod je previse naivan za svoje dobro.
R

RealNo1

pre 14 dana

115 оптужби. Ако су Евертону и Форесту одузети бодови, онда ови морају макар у 3 лигу
O

Omaewa

pre 14 dana

Ako krenu da istražuju od početka PL, svima će oduzeti titule, smeta im sto im je Pep od lige napravio Farmer ligu
D

DDF

pre 14 dana

Kada su uspeli da osvoje titulu ove sezone gde su u jednom delu sezone izgledali smuseni,sledece sezone gde nece imati dostojnog protivnika sem mozda Arsenala,moze se vec sada reci da je gotovo sigurno peta titula u nizu za Mancester cyti velika"realnost"
B

Brko

pre 14 dana

A šta je uspio Anceloti sa Evertonom i Napolijem?
К

Кљаки

pre 14 dana

Заборавио си Јувентус. Крај 90их почетак 21 века.
@

@@@@

pre 14 dana

Šta kažu Arsenalovci? Ono Arteta napravio mašinu 😂
P

Ponosni navijac Luzerpula

pre 14 dana

Tuga je u nasem timu. Ceo Luzerpul place jer necemo videti jos 10 godina titulu.

lpool

pre 14 dana

Svaka cast Pepu i Sitiju, imaju najboljeg trenera i najbolji tim vec godinama i ovo su rezultati. Ima samo jedan problem tj 115 ..
S

Scaloneta

pre 14 dana

PANNICK ON THE STREET OF LONDON&LIVERPOOL!

Lemi

pre 14 dana

nijedan IGRAC NIKAD NIJE uzeo 4 za redom. Razmislite onda koliko je veliko ovo dostignuce. u eri kad i fenjerasi imaju 200 miliona za pojacanja i igrace koji vrede po 60-70 miliona. Istorijski trenutak zaista ciju cemo velicinu tek razumeti nakon prolaska izvesnog vremena. Najveci tim ikad.
U

Ujka Zitko

pre 14 dana

Pored toga sto ne volim man city,moram priznati da su napravili pobednicki mentalitet.Na svim pozicijama su jezivo jaki,cak i klupa je jezivo jaka.
M

M1899

pre 14 dana

6 titula u 8 sezona.
P

PANČEVO

pre 14 dana

7.
G

Gost77

pre 14 dana

Koja sprdnja ovaj Šefild, ne znam da li je neko ikada imao ovako lošu sezonu u PL. Pa i Surdulica bi osvojila više bodova od njih!
M

Monteroo

pre 14 dana

Ozbiljna mašinerija, još kad se KDB vratio...23 utakmice bez poraza,9 pobeda za redom.... Moć je to... Pa on je palmera prodao jer nije imao mesta,onaj bob što je zvezdu razmontirao ni ne skida se.... Hulijan Alvares, Grilis....klupa...dubina plus igrači ekstra klase.... Ferguson je to isto radio... Na bazu gigsa skolsa ria van der sara...dolazili su nani, CR,Tevez,RVP,nistelroj.....znaci samo ekstra klasa ne polovnjaci....
I

Iron man

pre 14 dana

Gvardiola je usadio pobednicki mentalitet, jedina ekipa koju kad gledam nekako imam osecaj da je nemoguce a da ne naprave pozitivan rezultat. Ove sezone je bilo dosta utakmica gde je izgledalo kao da ce da kiksiraju ali sve su resili u svoju korist. Davno sam reko dok je Gvardiole nece se d
O

Obreee

pre 14 dana

2022/23 Siti prvak,skor 28 5 5,2023/24 Arsenal drugi,skor 28 5 5.
C

Citizenius

pre 14 dana

Pade jos jedan rekord deda mraza fergija)))))) xaxaxa nije trosio ne,a plus imao sudijsku komisiju iza sebe godinama i godinama. Samo uzivajte i gledajte,pao vam je rekord.
b

baraha

pre 14 dana

Arsenal prvak Londona.
T

Twix

pre 14 dana

Gvardiolina dinastija 🙄 Pa njegove titule u Barseloni su pod zvanicnom istragom, a kamoli ove u Engleskoj.
N

Ne salji ladje

pre 14 dana

Od tuge ka meni sto peva karan goran
S

Scaloneta

pre 14 dana

Slažem se, pod istragom su većine mladih trenera današnjice, pokušavaju i dalje da ga kopiraju.
T

Twix

pre 14 dana

@Scaloneta: Ako mislis na stil igre, nije to on smislio. Zna se ko je to uradio, a na Gvardioli je bilo samo da to primeni u mladjim selekcijama Barse. I dalje tvrdim Txiki je taj mozak. Zato ga i vuce svuda.
I

Ivan 48

pre 11 dana

Kako si ti sklon teorijama zavjere , idi na Balkan UFO
D

Duc

pre 14 dana

VOLI VAS VAŠA ISTOPLJENA PLASTIKA, OBRIŠITE SUZE!🩵🩵🩵
n

nemanja1512

pre 14 dana

tako je, samo sto doktoru fergusonu nije trebalo sto milijardi i arapi za svaki trofej sto je osvojio
s

stalaktit

pre 14 dana

ferguson je imao domace arape. cuj nije trosio. ubedljivo najvise u 90im, pa sve do dolaska Abramovica, nekoliko puta rusio rekorde po visini transfera.
p

pa vidis sve sto su ulozili vratili su.

pre 14 dana

Sto se tice potrosnje okk 350 mil je City više utrošio od Und i razlika je 8pl titula , 1lš , ovih nebitnih trofeja ni da brojimo.Igracki kadar s jedne (crvene strane ) utrosena vrednist tima 900mil , stvarna vrednost 300...Plači plači kod fergija igrali za dz ...
S

Scaloneta

pre 14 dana

Fergi uboga sirotinja. Junajted uboga sirotinja.

Lemi

pre 14 dana

Ferguson: 2001. Veron 41 milion, 2002. Ferdinand 46 miliona. To je danasnjih para nekih 150-170 miliona... Rusio britanski transfer-rekord 4 ili 5 puta, ne znam tacno. Te price nekom drugom.
G

Generacijski

pre 14 dana

Gvardiol je ovu sezonu igrao stopera, beka, krilnog beka, krilo i danas u drugom poluvremenu veznog. Ima li sta taj decko ne moze da igra? GENERACIJSKI IGRAC
S

Scaloneta

pre 14 dana

Slažem se, ako se bude razvijao kako treba bez sumnje će biti najbolji štoper na svetu.
B

Bravo momci 4 u nizu...

pre 14 dana

Svaka cast i za Arsenal i Liverpool, bez njihovog pritiska ni ova šampionska ekipa ne bi bila ovako jaka..
C

Cestitam

pre 14 dana

Cestitam Hrvatima na osvojenoj tituli prvaka Engleske. Kovacic je osvojio svs sto se moze,ali Gvardiol sa 22 osvojio je 9.trofej, decko koji ce da pise istoriju
S

Stelt

pre 14 dana

Jebiga takav je život. Treba čestitati kada je neko bolji. Možemo sada diskutovati da li je Arsenal izgubio titulu pre mesec dana protiv Aston Vile ili pred kraj godine kada je vezao dva poraza od Vest Hema i Fulama. Da li zbog loših VAR odluka protiv Arsenala protiv Njukasla, Aston Vile ili Vest Hema. U svakom slučaju to nije bitno sada. Verujem da će Arteta pronaći odgovor na to pitanje. Takođe očekujem da sledeće godine prvi prođu kroz cilj, a to je vrlo moguće uz adekvatna pojačanja.
J

Jaffa keks

pre 14 dana

Ma tesko je sa Sitijem da se bije bitka. Da su prosli Real, pa da se nada covek zbog umora... Mada i to je upitno. Tim koji ima Halanda, KDBa, Fodena, Rodrija, Alvareza... Liverpul prethodnih godina, Arsenal poslednje dve gurali Siti do kraja, ali ipak su prejaki. Najgore od svega sto je ovo relativno mlad tim, a dodace jos dva kvalitetna igraca na leto. Vec dogovorili ono krili iz Granade. Tek ce biti jaci. Arsenal ih makar gurao do poslednjeg kola. Mislim da ce Siti i naredne osvojiti i to sa velikom razlikom. Arsenal ce docekati neka povreda koju ne mogu da nadomeste. Liverpul u tranziciji. Celzi deluje da ce biti dobar, ali ne toliko. Totehnem, Vila, Junajted bas nije za ocekivati da mogu bilo sta da urade.
S

Scaloneta

pre 14 dana

Imali su šansu ove sezone, nije Siti blistao, ipak pola sezone bez KDB-a i 2 meseca bez Halanda (a kad se vratio igrao je osjetno slabije) i opet to nisu iskoristili. Rodri i Foden igrači sezone, mala razlika, obojica su povukli Siti do titule. Sledeće sezone Siti još jači.
m

manci

pre 14 dana

Krilo je iz Girone , i to je davno kupljen igrač City , Savio ,na pozajmici i kaljenju..Nikom nine strano što je Elon za 15 godina napravio imperiju a čudno sto su dobro balansirano uigrani ljudi digli City u nebesa., Neko bi pare instant a oni dugoročno.
@

@bratina sa istoka Banata

pre 14 dana

Po cemu ce Chelsea biti ozbiljan takmac? Vec 4-5 sezona za redom sve neki obskurni likovi vide njih kao neku bitnu ekipu, a oni se vec u oktobru utope u sivilo sopstvene ironije.
J

Jaffa keks

pre 14 dana

Pa jeste. Dva meseca bez Halanda, pola sezone bez KDBa, a opet preko 90 bodova. Previsu su jaki. Pa Haland imao "losu" sezonu i zavrsio sa 27 golova. To si u pravu, jedina sansa da im se povredi mozda Foden i Rodri na neko vreme. Pa tu da se trazi sansa. Ali mislim da ce oni kupiti neke bas jake igrace na leto da ih i takve povrede ne poremete.
D

DidierDrogba11

pre 14 dana

Kao i uvijek, čestitamo klubu bez trofeja, Arsenalu. Prvaci drugog mjesta.
U

Užice94

pre 14 dana

Cirkus da var ne poništi ovaj gol Arsenala rukom, kakve su ovo cirkuske sudije fešta
L

LuloLulo

pre 14 dana

Gdje si vidio ruku. Plus pričati da je Arsenal zaštićen ili Liverpul je u najmanju ruku nakaradno
S

Svastadanas

pre 14 dana

Osvojiš 89 u Arsenalovom slučaju i 95 bodova u Liverpulovom, a ne budeš šampion. Samo i isključivo u ovoj eri Mančester Sitija. Pa 90% šampiona PL je imalo manje bodova i slabiju gol razliku nego što sad Arsenal ima kao drugi. To sve govori.
F

Fer1

pre 14 dana

Upravo 89 bodova je i bio rekord na drugom mestu pre ere Gvardiole. Imao je Juanjted jednom toliko, sa slabijom gol razlikom nego sad Arsenal. Dakle u svim sezonama pre ere Gvardiole je ovo što je Arsenal uzeo ove godine bilo dovoljno za titulu
D

Dragan VG

pre 14 dana

Jel ce se racunati ovih cetiri u nizu kada ih izbace iz lige ( ako ih izbace ) zbog finansijskih marifetluka i muljanja?
S

Samo ti

pre 14 dana

Cekaj da ih izbace.Pre ce neko drugi uzeti tiulu u premier ligi nego to zlatni momce pametni...
W

WK

pre 14 dana

Pep je mag za ligaski sistem.U zadnjih 15 godina je 12 puta osvajao lige:6 PL,3 Bundeslige i 3 La Lige
L

LuloLulo

pre 14 dana

Slažem se da je vrhunski trener, ali nijednom u ligi nije imao jači tim od svog. Kad je šmeker nek sad trenira Barsu protiv ovakvog Reala sa Mbapeom , pa da vidimo. A ne da priča po konferencijama kako Junajted, Čelsi i Arsenal troše više od njega, a on ovo ljeto imao tim koji je uzeo tripletu, izgrađen tim , pa za tri rezerve dao 200 miliona ( Gvardiol, Doku, Nunjes), tek je Gvardiol postao prva postava u poslednjih 7-8 kola. Plus mu igrač od 120 milona sjedi na klupi
E

Eno lulo

pre 14 dana

Treniro je on barselonu protiv mnogo vece ribe od m bapea sa ronaldom,bejlom,benzemom,kakom,ramosom,modricem,ozilom...pa ih rentacio.Istih tih sezona je bilo prvi put u istoriji da je barselona pocela sa 11 igraca utakmicu iz svoje akademije.Jel kupio fodena,oskara,rico luisa,palmera,diaza pa svi su pod njegovom palicom postali top fudbaleri i transformisali se u orvotimce.Ovo sto je napravio od fodena je dovoljno da vise nikad igraca ne izbaci.To sto je on kupovao zezuse i zincenke,torese za smesne pare pa ih debelo uvaliio arsenalu i bareloni je njegova pamet.Milijardu potrosio jeste,al niko ne pominje 650 miliona sto je prodao igraca Ako se nadovezu titule i osvajanja pitam koliko je miliona zaradio man city na gvardiolinim ledjima.Ukratno ne mlati gluposti...
k

kakone

pre 14 dana

Trebalo je i Ligu Ssmpiona da uzmu, za klasu su bolji od Reala, ali Real rodjen pod srecnom zvijezdom i dzaba.
S

Siti uvek

pre 14 dana

I iznad svih.Najbolji fudbal,gemeracija koja ce zlatnim slovima biti upisana u istoriju fudbala.Bravo momci,bravo gvardiola!!!
S

Scaloneta

pre 14 dana

Jedna statistika je nenormalna kod Pepa Gvardiole, ovo mu je 12. titula nacionalnog šampiona u 15 sezona koliko je trener.
I

I to sve

pre 14 dana

uradiš sa malim ekipama kao Barselona,Bajern i Man.City! Vau I svi bili najbolji i pre nego što je on došao...
S

Scaloneta

pre 14 dana

Uradio je to u Španiji, Engleskoj i Nemačkoj a ne u Zvezdi, Dinamu i Ludogorecu. Mislim ako je cilj nekoga omalovažiti onda može svašta da se uzme kao argument, ali činjenica je da je izdominirao Real u Španiji i kompletnu Premijer ligu, e sad da li je imao najjaču ekipu, pa jeste, ali to je valjda i cilj svakog trenera, da mu ekipa bude najjača i da mu igra najbolje?
p

pehar

pre 14 dana

Cestitam navijacima Arsenala na titulu u PL kao i u ligi sampiona. HAHAHAHAHAH
V

Venom

pre 14 dana

Najjaci su mi oni sto si govorili kad je Pep dolazio da taj njegov fudbal nece prolaziti u PL.A covek osvojio 6 liga u 7 sezona
S

Scaloneta

pre 14 dana

A bilo je svakakvih priča, te Toni Pjulis te gostovanje Barnliju kod Šon Dajša ne može 100 bodova u Engleskoj to može samo u Španiji gde su slabe ekipe itd itd.. Ove sezone od poraza protiv Aston Vile 6. decembra, imaju skor 19-4-0, bodove im uzeli samo Arsenal, Liverpul, Čelzi i Kristal Palas.
l

leb

pre 14 dana

7 liga u 6 sezona.
A

Artur2

pre 14 dana

Najveci ikad..Veliki Pep
П

Паун

pre 14 dana

Фергусон, Анћелоти, Мурињо. Ето ти (бар) три тренера боља од Гвардиоле. Пре него што кренеш да ми пишеш шта је све освојио, то исто, а вероватно и више би ова тројица урадила са тим тимовима. Али он не би урадио што и ова тројица са екипама које су водили кроз каријеру.
@

@Паун

pre 14 dana

Пауне буди ти нама леп као право паун пошто ниси баш бистар и паметан за фудбал. Ти ако мислиш да је Мурињо бољи онда живиш у заблуди, поготово та прича ,,да имају те паре,, имао је Мурињо у Јунајтеду и више пара него Пеп па није освојио ништа значајно осим те лиге европе, да не причам о његовом времену у Роми и пара које је имао у Реалу. Ал битно да си ти нама леп. О Фергусону мећу ми да причам, Пеп је урадио за 8 година у Енглеској колико Фергусон за 20 а ако додамо титуле са Барсом онда се ту свака прича завршава. Још да не причам како је Пеп покидао Фергусона 2 пута у 2 финала лиге шампиона.
U

U cemu su

pre 14 dana

Paune bolji.Pa gvardiola da ostane 25 god u sitiu duplo vise bi od fergisona osvojio.Anceloti se nije prislavio sa titulama u nacionalnim sampionatima,posebno se blamirao u napoliju,bajernu i evrtonu.A murinjo je u beskitasu.Toliko o tim velikanima ...
Ц

Црногорац

pre 14 dana

Мали Пеп шта ради…уписао је Муриња у историју Реал Мадрида када је надобудни попио пет комада на Ноу Кампу, од тада освојио све а контрааргументи су у гледању у пасуљ мрзитеља да би неко други то успео…Сморињо води Рому и тетовира ЛК на руку за коју се и Партизан спрда што је игра хаха…Сморињо после 15 година квалитетне каријере води Тотенхем и Рому а Пеп после 16 година каријере слави 6. ПЛ титулу јер Арапи знају да је човек гарант успеха и у најтежој лиги за играње на свету
9

999

pre 14 dana

Pa koji je to klub vodio Anceloti da je slabiji od Pepovih ekipa, a da je postigao neki uspjeh? Stavise, sa onin Milanom osvojio jednu titulu lige, Pep bi uzeo vjerovatno svaku swzonu u kojoj bi ih vodio. Ne treba lupati bzvz.
O

Oksi

pre 14 dana

Jedan od najboljih trenera svih vremena!
D

Dorcolac

pre 14 dana

najbolji* a glupaci nek lupaju diskajkove!

JudeBellingham

pre 14 dana

Siti ima sadašnjost, Junajted ima prošlost, Arsenal ima budućnost, Čelsi ima pare, Liverpul ima titule LŠ, Totenhem ima beli dres a Real Madrid sve ovo.
I

Iii

pre 14 dana

Sudije za razliku od nabrojanih
b

beki bekic

pre 14 dana

Siti i Real su drzavni klubovi.

NemanjaKZ

pre 14 dana

A ti izgleda imaš jedva 11 godina
H

Hahahahah

pre 14 dana

Tesi se sa luzerskim arsenalom
D

Dragan VG

pre 14 dana

Ima Real jos i sudije i brdo pokradenih titula i utakmica.
y

yebbo te

pre 14 dana

tvoj penal (k)vardrid i đud belinđem sa fotografije...
S

Sve imaju sto

pre 14 dana

Se kupiti moze.al si zaboravio nemaju TRIPLETU!!!
E

Eno jude

pre 14 dana

Gde vam je tripleta.Nikad real nije imao tako dominantnu generaciju pored svih resursa ovoga sveta da bude vlasnik triplete...l