Komentari na vest

Ni Haland nije u Parizu, preči mu švedski derbi

z

zlatna farsa

pre oko 2 sata

Nisam navijač reala,čak ga i ne volim,ali reći da nije najveći je smiješno. pa i da im oduzmu 5 titula opet bi bili ubedljivo najveći. Rodri je odličan,vanserijski igrač,ali mislim da je Karvahal najviše zaslužio ovu nagradu,kao i Haland prošle godine. Nekako uvjek najbolji ne dobije. Mesi je najveći svih vremena,ali realno i njemu se poklanjalo dosta,dovoljno je pomenuti samo prošlu godinu.
B

Batistuta1

pre oko 2 sata

al je ruzan u pm
D

Da se razumemo

pre oko 3 sata

Zlatna lopta je najbednija nagrada u moru nagrada na ovoj planeti. Pazi ti ovo, maltene bilo ko može postati novinar, znači osoba koja možda nije šutnula loptu u životu može postati novinar i onda se snađe na poslu i napreduje i njegov glas određuje ko je najbolji na Svetu. Užasavajuće. Lepo napraviti bodovni sistem kako doći do nagrade, toliko i toliko za gol, asistenciju, pa za gol i asistenciju i nokaut fazi i finalu, pa titulu po jačini lige, kup, evropsko, svetsko, prvenstvo ja, za ne primljeni gol, itd. Sve u svemu napraviti računicu gde matematički svi imaju iste šanse pa izvoli, ko sakupi najviše bodova dobije nagradu i tjt.
P

Pomesao si

pre oko 2 sata

Mislim da si pomesao Zlatnu Loptu sa Zlatnom Kopackom. To su dva razlicita takmicenja tj nagrade. Zlatna kopacka se dodeljuje igracu koji je postigao najvise golova u toku jedne sezone, gde se u zavisnosti od lige obracunava koeficijent. Zlatna Lopta sa druge strane se dodeljuje igracu koji je najvise svojom igrom, ali ne presudno statistickom, doprineo nekom rezultatu i uspehu i fudbalu uopste. Dakle, Zlatna Kopacka je statisticki uspeh, Zlatna Lopta je opsti utisak u smislu fudbalske igre. Haland moze da da 100 golova u sezoni i dobice Zlatnu Kopacku, ali nece dobiti i Zlatnu Loptu jer za to moras da imas vise od puke egzekutorske statistike. Ronaldinjo je dobijao Zlatnu Loptu, ali ne i Zlatnu Kopacku - eto dobrog primera, a ima slicnih koliko hoces.
D

Djape45||

pre 43 minute

Okej, ali nije sve u golovima i asistencijama. Ko igra fudbal zna da ima mnogo stvari koje ne pišu u statistici, kao i u svakom sportu izmedju ostalog.
C

Caci.Mk

pre oko 3 sata

Pametno ,izbor za Zlatnu loptu je postao isto sto i Eurosong,nema vise veze sa pravim izborom te manifestacije koje nose ta imena.Jedini pravi izbor je zlatna kopacka to ti niko ne moze poklonite niti oduzeti,a kriterijumi po kojima se dodeluje zlatna lopta se menja iz godine u godini kako bi organizatori opravdali svoj "pravi" izbor.
a

armija

pre oko 3 sata

Vidi se da je klasican dilke i da mu je krivo... Nece da podrzi svog saigraca jer misli da je bog, a bice malo vise od proseka...
B

Baš tako

pre oko 2 sata

Ti si druže od sporta operisan života mi. Čovek u zadnje 4 godine dao preko 200 golova i imao 50 asistencija i on je malo više od proseka. Igrao i za Salzburg i za Dortmund i za Norvešku, ako mu se već ne računa za Siti koji je dosta jak. Sačuvaj Bože šta neće sve ljudi da napišu. Kako li vi živite u ovom svetu sa tolickom logikom.
L

Lzr

pre oko 3 sata

Nece nista osvojiti sa Norveskom
G

Gost22

pre oko 3 sata

Svi glume neke mangupe, kao nebitan im dogadjaj u Parizu, a da su oni osvajaci nagrade, ne bi ga propustili pa sve da im je majka na samrti. No za Real nekako i da ukapiram, al je Haland morao ispostovati klupskog kolegu i biti tamo da mu da podrsku.
L

Lzr

pre oko 3 sata

Cim Mesi tata za sve odmah placu hahaha kao penaldo sto sam sebi daje dubai dor neki hagah

Vini Jr

pre oko 3 sata

Pametan, ne želi da prisustvuje farsi. UEFA namerno pokrala Vinija (ili Karvahala) zbog Perezove superlige. Svi su znali da Vini osvaja do danas kao i Rodri.
P

PD

pre oko 3 sata

Manite se bre teorija zavere više. Jeste, uefa nešto kao kažnjava Real zbog superlige a taj tim najpovlašćeniji kod uefinih sudija oduvek pa i u sadašnje vreme. Primer samo prošla sezona, poništen čist gol Lajpcigu u u osmini finala pa sudijski ishitreno sviranje ofsajda Bajernu u polufinalu idr. Sportski pozdrav
H

Hazard

pre oko 3 sata

Doziveli smo da se navijac Reala zali kako je UEFA nekog pokrala, hahahahahha, nerealno. Da nije te iste UEFE sad verovatno ne bi ni botovao za Real posto bi isti imao jedno 5-6 Liga Sampiona manje, iliti sve koje su osvojili za tvoga zivota.
p

poty

pre oko 4 sata

Skroz bezveze. Nema dostojanstva danas, samo ja ja ja ja i ja.