Komentari na vest

Nemojte da se zavaravamo, Partizan nema tim!

j

jeste

pre oko 1 mesec

Antica podhitno treba izbaciti i staviti Jurcevica i lazarevica na beka odmah bez razmisljanja , Markovica prodati odmah....
b

batabane

pre oko 2 meseca

Očigledna je negativna selekcija koju smišljeno sprovodi Vazura, pion negativnih sila. Ne samo igrača, već i stručnih štabova. Uče se igrači da može da se igra bez igre. Da se igra neko ludilo, da ne mora da se primi lopta, zagradi sačuva, pomeri igra napred,već kao neko čvrsto igranje iza lopte, a da će se golovi postizati sami od sebe, ili od samih protivnika. A oni kad igraju samo iza lopte, ne prete protivniku, protivnik igra smelije, nadahnutije, i prolazi kroz tu čvrstinu, kao kroz sira. To je suština, i očigledno je to strateški. Pa ko je toliko fudbalski nepismen da ne vidi, da pored Filipovića na beku kad je, Antiću, Šćekiću, Severini, Gohu, Kalulu prolaze, pretrčavaju ih kao da ih nema. Još žalosnije, što su za sobom povuklo i one koji ipak imaju neki kvalitet, Mujakića, Markovića, Arijagu, Zahid, a u nekoj meri i Saldanja, koji ipak daje golove, ali ne igra sigurno, igra nekako na silu. Treba konačno zaboraviti na igrače kao što su Severina, Kalulu, Goh, igrači koji jednom u 30 utakmica pokažu neki kvalitet. Kontinuitet u igri je najbitniji segment kvaliteta. A šta rade i čemu služe u Partizanu Šćekić, Tagi Nikolić, Filipović, je naučnofantastično pitanje. Oni su toliko spori, da je neverovatno da se fudbalom bave u Partizanu. Zna se ko to forsira i pravi se blesav, i zbog čega to radi. Ma u Partizan moraju da igraju igrači koji vole loptu, i traže je, i igraju sa njom napred, da nadigraju protivnika, da se da gol. Igrači sa srcem. Pa pogledajte koliko se reprezentativaca Srbije traže u ovom prelaznom roku. Samo jedan. Zato što on sam ima srce koliko i ostali reprezentativaci zajedno,a možda i više. Pavlović i Kristijan Belić su prototipovi igrača kakve Partizan treba da stvara, i ima takvu igru. Igrač koji iz dva puta, pa i tri puta ne može da napravi prednost u igri jedan na jedan, pa i jedan na dva, nema šta da traži u Partizanu. Kraj priče.
D

Down Under

pre oko 2 meseca

Ovo što se dešava sa Partizanom je sve isplanirano i izrežirano. Klub je u slobodnom padu i neće proći mnogo vremena kada ćemo pročitati da se gasi. Njima, na žalost, niko ne može niti hoće pomoći. Svi su digli ruke pre svega oni koji su ime u njemu stekli ponašaju se kukavički, navijači mlate praznu slamaricu, a vrhovni ispija čašu radosti. Da bi se oporavio potrebno je bar 10 godina a nikome ne pada na pamet da ulaže za taj period i da gubi i novac i vreme. Uprava koja nema ljudskosti ni grama samo ćuti i mirno sprovodi naređeno. A sve ovo da se nahrani nečiji ego. Ako će nestanak Partizana znači ti prosperitet Srbije, više pomoći bolesnima i iznemoglima, ako će ljuti rival na taj način zadovoljiti apetite i ako će se u Srbiji jednostavno bolje živeti, onda neka im je laka zemlja.
T

Toto-ko-tunjo

pre oko 2 meseca

Komšija se naložio nakon "majstorskog penala Saldanje". A lepo mu rekoh da će ih sada napuniti. Ne verujem da ćemo gledati više Partizan zajedno.
V

Vinko Karać

pre oko 2 meseca

Partizan nema upravu, menadžera i nema tim. Ostala samo istorija i navijači. Sad se nudi koza da sačuva taj kupus.
S

Shekymax

pre oko 2 meseca

Šta će nam tim kada imamo nove lože na stadionu. Indijanac Vazura i ova štetočinska uprava nikako da shvate da prihode donose kvalitetni igrači, odnosno dobar tim koji stalno pobeđuje, a ne rekonstruisane i nove lože na stadionu... Mada, nikako ne mogu da se otmem utisku da smo mi upravo tu (na tom nivou) gde država i želi da budemo, daleko od miljenice... jer sada se u Srbiji puno lepše živi, jel' da? Sada više nije problem (koji je nekada često bio aktuelan) to što stalno samo jedan tim osvaja prvenstva... to više niko ne pominje jer kao što rekoh sada se u Srbiji STVARNO puno lepše živi! I šta se onda čudimo ovakvim rezultatima Partizana???
O

Oksed

pre oko 2 meseca

Sa onako katastrofalnom igrom poput dece na livadi veliko je pitanje koliko je to Dinamo jak i mocan.Videce se brzo dali sam u pravu.
M

Marko Srbija

pre oko 2 meseca

Uprava napolje!
P

Partymaker

pre oko 2 meseca

I onda kaže Jovanovic sa 98 bodova uzimamo titulu... Hahahahaha
D

Delkani

pre oko 2 meseca

Biće bolje, svakom zlu dođe kraj, a doći će kraj i ovoj okupiranom Partizanu. Najbolje bi bilo krenuti od nule lepo, izbaciti sav šljam i napraviti plan za narednih 5 godina (jer Terzić je rekao da su sledećih godina titula Zvezdinih, a obizrom da se to poklapa sa Vučićevom vladavinom, to je to) kako povratiti školu Partizanovu i tako terati. Par društvenih otpadaka nam je okupiralo klub, aj što je okupiralo klub, nego još troše države pare . Pa Partizan dok su treneri bili Đukić ili Milošević, je izgledao za ovaj tim kao Real Madrid, sa znatno manjim budžetom.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre oko 2 meseca

E baš ti hvala što nam reče, a mi se baš zavaravali da Partizan ima tim.
I

Ivanoo

pre oko 2 meseca

Dobro jutro grobari, jeste li dobro spavali?....nista imali noćne more?. Ja sam lepo spavao i probudio se srećan. Živela Srbija....
v

v1ad

pre oko 2 meseca

Nemaju igru, igrace, podmladak, trenera, organizaciju... nema sta nemaju. A da, imaju da kukaju da su svi drugi nesto krivi sem njih.
K

Kemp

pre oko 2 meseca

Ne znam, kako mislite nema partizan tim ?? Pa šta je ovo ? Hoćete li možda Hari Kejna, Belingema, Mbapea ???? Presmješno, partizanov tim je isti kao i prošle godine sa Nađom, samo je Baždar otišao... Pogledajmo se u oči, Stanojević svojom mržnjom pravi bumerang pratizanu. pozdrav
P

Petoje

pre oko 2 meseca

Šestoje!
P

PDK

pre oko 2 meseca

Problem su bonusi...bolji su strani anonimusi (svaka cast Saldanji naravno top igrac ali izuzetak).
I

Iju

pre oko 2 meseca

Kalcopolista se ponovo zavukao u rupu
d

definitivno

pre oko 2 meseca

I hrvati su vas se odrekli
g

guh

pre oko 2 meseca

U Zagrebu muk
J

Jel to

pre oko 2 meseca

Nije im Pave Ilić dozvolio sda se razmahnu
M

Ma da bre to

pre oko 2 meseca

Prosle godine od danaca 5, sad od ovih nato sisica 6...dobro je da ne idete na ajbroks. Bilo bi 9. Ne sladim se uopste, samo sam bio surovo realan kad je izasao naslov NIJE MOGLO BOLJE. Sta nije moglo bolje? Pa ono sinoc. Ljudi sz vam spakovali 6 komada i imali jos 6-7 odlicnih sansi. Pa vi krenite od subpte opet orkestrirano kako se namesta zvezdi. Evo tsc, cuka, vi...svi sto su talasali se blamirate po evropi. Ali neka, zavaravajte se vi da zvezda mora da bude prva. Jer je neko reko, a ne zato sto je bolja od svih duplo. Ima sl godine 1 kolo. Kako je stanojevic rekao 2010 pa prodjite makar prvo kolo, ne morate u sezoni kupanja da ispadate. Evropa je merilo. Evo ga sad...
M

Millano

pre oko 2 meseca

Pa neka dovedu jos nekoliko stranaca krševa i ugase omladinski pogon.
r

rupa

pre oko 2 meseca

Dobar vam je ovaj Jovanovic hshshsssssss
8

800 komentara

pre oko 2 meseca

722 zvezdaša, protiv svih 78 partizanovaca... junački, nema šta, kapa dole!
T

Toto-ko-tunjo

pre oko 2 meseca

Niko ne dira ni tih 78. Ostali se ne javljaju jer plaču. 😔
Р

Рокосовски

pre oko 2 meseca

Све је наравно, било очај, али две ствари бих волео да ми објасни неко стручно лице. Како је Антић уопште доспео до овог нивоа фудбала и који је квалитет и сврха Гоха (не мислим само на овом мечу, него генерално) ?
g

gost778

pre oko 2 meseca

Nisam navijac partizana ali od svih igraca nekako se uvek plasim Goxa MOJE misljenje je da on igra na totalno pogresnom mestu i da se ne koristi kako bi mogao(stvar struke)Isto kao i Ivanic u prvol mandatu Milojevica u zvezdi
m

metalika moj dobar

pre oko 2 meseca

kako ? evo ja cu ti objasnim ..Partizan je postao klub za licni interes vazure i onog ko ga drzi . Igraju ne najbolji nego oni koji njemu donose kintu , znaci oni pogodni za transakcije prlikom transfera
Z

ZV

pre oko 2 meseca

Sa priličnom sigurnošću mogu da tvrdim da je Antić najgori bek u istoriji ljudskog roda. Neko iz plemena u jugoistocnoj Aziji, bez jedne noge,pojeo je tigar, bi bio bolji i korisniji po tim.
D

Dex15

pre oko 2 meseca

Joksa kako ono bese naslov.. "Jeftini a dobro igraju" ;)
H

Hhahahahaha

pre oko 2 meseca

Da, da, da gde si se toga setio hahahahahahaha 😥😥😥🤡🤡🤡🤡🤡
j

jbg ...

pre oko 2 meseca

Da je "igrao" Boltauzer sve bi bilo drugacije..Jbg
y

yurtsb

pre oko 2 meseca

Je l nema u omladinskoj skoli ili u teleoptiku kvalitetnih momaka koji bi barem ginuli na terenu za Partizan? Nisam navijac Partizana ali gledajuci trenutnu ekipu deluje da bi bar na pet pozicija vise pruzili klinci iz skole… a ukrajnice docekati sa ruskom zastavom na ramenima i okititi cro grad ruskim zastavama
G

Gorostas

pre oko 2 meseca

Ima i odmah će ih ubaciti u reprezentaciju, pa će da nas ubedjuju kako nemamo bolje igrače od talenata Faljija Ramadanija.
P

Prdjahn

pre oko 2 meseca

Mi sa rusima imamo veze taman koliko i sa ukrajincima.Ja sam srbin i bas me briga i za jedne taman koliko i za druge!!!
M

Monsur

pre oko 2 meseca

Aaaaa snajka! CIA BIA Čeferin !!
T

Tugaa

pre oko 2 meseca

Obrukali su Hrvatski fudbal
Р

Рокосовски

pre oko 2 meseca

А ти српску граматику.
I

Ijuuu

pre oko 2 meseca

Muk u zagrebu jos jednom , Dinamo poliva i poliva
D

Don Vito Corleone'

pre oko 2 meseca

Dokle više da brukate Hrvatsku.
V

Vojvodinas

pre oko 2 meseca

Braca Ukrajinci ih ponizili i na terenu i van njega. Nadam se da ce zvezda doziveti nesto slicno u toku sezone. Slava Ukraini!
D

Dex15

pre oko 2 meseca

Ajde volino
@

@v

pre oko 2 meseca

Teraj se nazad u Madjarsku...
T

Tugaaa

pre oko 2 meseca

Franjo se u grobu okrece
F

Figaro

pre oko 2 meseca

Definitivno najgori zagrebacki klub
A

Aždaja

pre oko 2 meseca

Boze sačuvaj a nama se smejali protiv Bayerna I onih Aždaja..😆 Njih redovno siluje ko stigne.. U Beogradu gube opet!
T

Tugica

pre oko 2 meseca

Kalcopolista pod sedativima
S

Sky888

pre oko 2 meseca

Samo da ostavim komentar koji kaze da partizan ima ogroman budzet za nase uslove,drugi po visini,da mu je drzava platila licencu i omogucila evropu,da ima 15 stranaca i da kukaju na neka namestanja,podmetanja,ugnjetavanja lokalno dok ih van okvira nase zemlje gazi ko stigne.Secam se Zvezde bez struje i vode,bez igraca,bez novca i sa onim sms porukama za pomocu klubu!!! A vi sebe nazivate opozicijom i ugnjetavanim klubom!!! Bruka i sramota!
L

Like a boss

pre oko 2 meseca

Navijam za Zvezdu ali mogu da kazem da je zalosno dokle je bolest i bezobrazluk jednog coveka dovela drustvo a i sport sa njim. Niste vi braco srpska Grobari, on je grobar svih nas.
S

Skadar321

pre oko 2 meseca

Vaš komentar zaslužuje sud stručnog lica ... Ovde se radi o epskoj blamaži Srpskog kluba a vi krivicu pokušavate da svalite na nekog drugog !? Krivca tražite u upravi kluba , stručnom štabu , igračkom kadru i nigde više ! I politikom se bavite na drugom mestu !
D

Dex15

pre oko 2 meseca

Ti si zvezdas kao sto sma ja Japanac. A jesi li pisao ovako kada ste osvajali titule sa Toletom i urlikali kao orangutani " k gasi se" ?
B

Brale

pre oko 2 meseca

Ovi neo-naci iskazali ozbiljno nepoštovanje prema našem narodu tako što se nisu rukovali pre početka i posle meča. Njima nije bilo bitno da li su igrali protiv crvenih, crnih ili zelenih, bitno je da su oni iz Srbije. Dok sa druge strane nema 2 stranca u partizanu koji bi znali na karti sveta da nađu ukrajinu..
M

Mile led

pre oko 2 meseca

A koje su to nepoštovanje pokazali prema Srbiji???? Kakve veze ova utakmica ima sa Srbijom????
S

Snoopy

pre oko 2 meseca

Pa tvoji iz partizana nwce na košarci da se rukuju Sa Zvezdinim to si zaboravio o poštovanju hehehe smesan si ko bioskop Slavica
B

Brale

pre oko 2 meseca

Snupi bato zvezdaš sam, ne znam šta nije u redu sa tobom? Omašio si debelo poentu mog komentara druže
l

los

pre oko 2 meseca

za sta drzava daje pare svake godine..
H

Haha

pre oko 2 meseca

Ima i taj revanš dele se bodovi.
k

kkkkkk

pre oko 2 meseca

pokazalo se ponovo. tim koji nema štopere, bekove, vezni red i krila, a želi nešto što ne može. K A T A S T R O F A. Najmanji je problem Stanoje. Pod hitno štoper, bek, vezni i krilo, da se spreči brukanje u nastavku sezone, po bilo koju cenu. E da, i UPRAVA NAPOLJE!!! Ološi jedni
j

jel i tu

pre oko 2 meseca

Da država da novce.
b

batabane

pre oko 2 meseca

Teško je govoriti sa zlobni i lažljivim ljudima, koji pričaju, čas jedno, čas drugo. Vazura godinama dovodi anti fudbalare, obećava ostavku, ako nema titule. Titule nema, on se pravi blesav i radi ono zašta je postavljen. Stanojević ne vidi prst pred očima. Forsira neznalice i igru bez igre. Igrač mora da beži od protivnika da želi loptu, i da sa njom nešto učini. Da povuče napred, predribla protivnika, centriranje, šutira. To su igrači, ali Partizan ima malo takvih, i kad i oni loše odigraju, kuku lele. Šta rade, česmu služe u Partizanu, Vazura, Stanojević, Filipović, Antić, Šćekić, Kallulu, Severina, Ovusu, Nikolić, Goh. Pa ti ljudi se ne sastavljaju sa loptom, odigraju solidno svake prestupne godine. Ne smeju biti u Partizanu ni sekunde više. Onda bi došli i ovi što nešto mogu i znaju, ništa ne igraju Ali mora do postoji sistem, ovi neznalice što ne mogu, odmah, napolje, a ovi što znaju, a slabo igraju, postepeno, jedan po jedan, napolje, osim ako proigraju, nekako. Belić nisu smeli da prodaju ni pod razno, a ne da dovode Bogu plakati. Sigurno je Belić jeftiniji, nego Ovusu, Šćekić, Kalu, zajedno. Mislim da Arijaga nije promašaj pored očajno izdanja večeras
V

Vazuraaaa

pre oko 2 meseca

🐒
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 2 meseca

Da Partizan nema tim mi znamo već godinama i ne zavaravamo se, i u ovim ovde komentarima na to ukazujem već godinama kao što ukazujem da nemamo ni reprezentaciju ni selektora. Ali vi gospodine novinaru ste ubeđivali ljude da Partizan ima tim i da imamo reprezentaciju koju nose majstori fudbala i uvek petorica ili šestorica majstora u prvoj postavi a njihova imena su Milenković, Pavlović, Lukić, Živković, Vlahović i Mitrović. Kao što ste uporno tvrdili da su to majstori fudbala tako ste uporno tvrdili godinu dana da 13 igrača od ovih što su sinoć igrali su majstori fudbala i ekipa koja na čelu sa Duljajem zaslužuje da bude šampion jer ima karakter i nikad se ne predaje ali da im se zbog vanfudbalskin stvari to ne dozvoljava. Napiši te jednom iskreno da besomučno jurenje titule i plasmana u neku grupu evropskog takmičenja ništa ne donose Partizanu, napišite jednom da mora reset i sve iz početka sa sasvim drugim načinom formiranja tima i postavljanja ciljeva i objasnite mojim drugarima navijačima Partizana da će za 3-5 godina doći rezultati. To je jedino ispravno i ništa drugo za dobro i FK i KK Partizana pišite realno i pravi navijači će shvatiti a ne da pišete ono što oni žele da čuju, tako im činite medveđu uslugu.

Pfc

pre oko 2 meseca

Slažem se samo što oni pišu i ono što vaši hoće da čuju a i nas narod generalno tu su za to mediji da prikazu kako je sve sjajno naš sport i život i da je ovo drzava blagostanja ,a što se tiče ove utakmice većini grobara je jasno sve odavno i nisu mnogo više očekivali.
a

arroyo

pre oko 2 meseca

nije to "gospodin novinar" to je joksa
G

Gprostas

pre oko 2 meseca

Jedino logično je vratiti Sasu Lukića i Andriju Živkovića reprezentativce. To bi bio neki drugi Partizan kao sto je i sad Srbija. Pokrenuli bi oni Partizana jer osećaju to.
S

Sky888

pre oko 2 meseca

Da posebno Zivkovica koji je tuzio klub,ostetio klub i nije igrao 6 meseci sto mu je unazadilo karijeru! Bas si pametan!
G

Gorosazs

pre oko 2 meseca

Znam sve i za tuzbe, ali ne date ga iz reprezentacije! Nikako. Bjeka i Falji ne daju, da se radujete nesreći koja nas zadelisa sa vasim talentima
S

Srem

pre oko 2 meseca

Ma imaju...
D

Don Vito Corleone'

pre oko 2 meseca

Ma važno da su oni zacrtali da će osvojiti u ligi 98 bodova ahahaha ahahaha 😂🤣😂🤣😂 Kako su se mukice radovali kada su izvukli Donamo K, skoro pa isto kada su prošle sezone pobedili na Marakani 2:2 ahahaha ahahaha 😂🤣😂🤣😂🤣😂
G

Grobarcina

pre oko 2 meseca

Vas svaki derbi bio ocajan izgubili ste na jna 2-1 od loseg Partizana pa ukrali kup i pobedu u prvenstvu penal nepostojeci pa ruka Ndiaja itd pa crveni koju nije dodeljen Hvangu tonsu vase pobede hahah
G

Gost 987

pre oko 2 meseca

Nema trenera od Save glave pa na ovamo.
G

Gorostas

pre oko 2 meseca

Nema boljega od Save deset uzastopnih poraza gubitak Kupa od Vojvodine i sve to sa Strahinjom Kalabom reprezentativcem.
P

Pazi

pre oko 2 meseca

Ljudi, pa ni Đoković ne dobija setove ovako ubedljivo.
D

Down Under

pre oko 2 meseca

Ovaj poraz Partizana za mene nije iznenađenje. Oni će sigurno izgubiti i u revanšu. Problem je što crno-beli, nemaju tim a neće ga ni imati, nažalost. Liga konferencije bi bila puna kapa ako uspeju da se kvalifikuju, mada se ni tamo nemaju čemu nadati, budući da u njoj igra priličan broj klubova velike petice. Partizan je urušen odavno i kao klub i kao institucija. Politika je odredila tokove u Srbiji. Grade se stadioni, nerezonski, za klubove koji nisu čak ni u Prvoj ligi Srbije?! Stvorena je atmosfera da se sve mora vrteti i ulagati u jedan klub a drugi su tu forme radi. Da bi sve izgledalo lakše i komotnije mora se urušiti najveći rival jer je, eto, on, kakav god da je, direktna je smetnja ljubimici ka obaranju svih mogućih rekorda. Derbi je praktično umro 2012. i sve posle toga je mrcvarenje. Marko Nikolić se drznuo da stavi packu na romantičnu priču 2017. i zato je istog momenta odstranjen iz srpskog fudbala. Navijači Partizana su sa časnim izuzecima, kukavice! Svi su jaki na Internetu, a nikako da se organizuju fizički, njih par hiljada, da odu u Humsku i naglavačke izbace uništitelje kluba. Vikanjem i pisanjem parola “Uprava napolje” neće uroditi plodom jer im se ista ta uprava smeje u brk. Ni bojkot utakmica ne može pomoći, već se pokazalo u praksi da samo odmaže. Znači, samo opšta pobuna može dati rezultat. Sam tim Partizana je trenutno jedan od najslabijih u Superligi Srbije. Pokazaće se vrlo brzo da im je realan domet sredina tabele. Klub zaista treba da žrtvuje sezonu ili dve, da doživi katarzu i vrati se tamo gde mu je mesto. Da očisti kukolj. U protivnom ne gine mu propast u svim sferama. Oni koji su za to odgovorni, ako se ne procesuiraju, ako im se je oduzme lično nogaćenje na račun Partizana, smejaće se sa egzotičnih destinacija. Dakle, navijači Partizana, uzmite stvar u svoje ruke! Ne možemo vam mi preko bare tu mnogo pomoći. Vi ste avangarda, vi plaćate ulaznice i vaša reč mora da bude zadnja. Ako vam je sve to svejedno, onda neka je Gospod Bog na pomoći klubu…
b

bili nekad,propala JNA

pre oko 2 meseca

pošteno je reći da partizan u poslednjih 40 godina nije ni zasluživao bolje. klub već 32 godine nema prave navijače ( od kad je mirko Marjanović krenuo da ih forsira i da krade za njih). Sve posle toga su instant navijači uspeha koji nemaju veze sa starim partizanom ,kriminalci ,dileri ,ubice ,koji su tu bili samo zbog mode dok je bilo uspeha i para. Nakon toga Tole i ista priča. Šta da radi klub čiji poslednji pošteni navijač ima preko 50 godina?
D

Dex15

pre oko 2 meseca

Derbi je umro kada vise niste mogli da se izivljavate i urlicete kao se k gasi i umire?
B

Bijadokija007

pre oko 2 meseca

Sine drzava vam plaća licence, kupujete igrače imate struje imate vode rečun nije blokiran. Zvezda sms poruke bez struje bez vode blokirani računi Tole proslavlja titulu sa igračima u svlačionici Stanoje peva j…bi Zvezdu ugasiće se. I ti tu onda nešto palamudiš a ne znaš gde si šupalj. Uzeli ste 7 titula od 1945 do 1991.
D

DDF

pre oko 2 meseca

Realnost ovog tima je borba od 4-6 mesta,C.Zvezda-Tsc-Vojvodina daleko iznad"totalno raspalog"Partizana...u kv.za evropska takmicenja Partizan je za svaki klub"dobrodosao",Lugano je prvi za njihov plasman u LE,ko ce se obradovati za ulazak u LK saznacemo za 15 dana
S

Smile

pre oko 2 meseca

A sta ćemo ako ostanemo bez Antića? Čujem da je Real ozbiljno zainteresovan.
G

Gorostas

pre oko 2 meseca

Antica za reprezentaciju ko Miletića. Previse je tu kvaliteta.
Š

Šta kaže

pre oko 2 meseca

Kalčo jel Džaja zajedno stvar?
S

Sale Kg

pre oko 2 meseca

Šteta, zamalo Loto 7.
S

Stanoje Inidponirani

pre oko 2 meseca

A jel bas mora revans da se igra,jel se zna sta?
U

U Aps Bato

pre oko 2 meseca

Ajd što nema tim. Nego ovim panjevima daju i državljanstvo.
N

Nekoizmase77

pre oko 2 meseca

Hvala upravi i onome ko je postavio što su uništili Partizan
d

da ne zaboravim

pre oko 2 meseca

Dobar im je ovaj golman..Bas bas...Rekose da je trebao ici na EURO...Dobar prosek ima za sada...
B

BG11000

pre oko 2 meseca

GROBARI ZAHVALITE SE DULJAJU STO JE DOVE SVE TE IGRAČE PRE GODINU DANA!!! PLATIO KOREJANCA 1,5 MIL EVRA, MEDINA SEVERINA,KALULU,KOVAČEVIĆ 500 000€ MILIČIĆ 600 000€ OWUSU,KANUTE,JANKOVIĆA KAO LEVOG BEKA? SAMO TOLIKO. VOLIM PARTIZAN
P

Ppp

pre oko 2 meseca

Glupost da je samo do igraca. Dobar trener ce i sa losim timom da napravi nesto a los trener i sa najboljim timom da napravi nista i u isti igrace. Koliko se razume Stanije u fudbal videli smo kada je pre nekoliko godina u Partizanu uveo u timu u isto vreme 4 leva ili desna beka i isto vreme. Mislim da deca sa 10godina znaju pozicije u fudbalu vise od Stanoja... I koji to dobar trener dobija stalno otkaz posle jedne ili dve sezone?
C

Chiske

pre oko 2 meseca

Nekako mi je muka od pljuvačkih komentara, posebno kada je reč o Evropi. Danas smo svi izgubili, i jedan i drugi blizanac, i cela zemlja. Zašto je ovo ovako? Zašto je prosečan tim dao 6 golova crnima? To je pitanje za dublju analizu. Prvo i osnovno, treba stati na kraj nameštanju od strane sudija u našoj ligi, bez obzira na cenu ispadanja iz lige. Kako vam nije stalo do pravde? Zašto uvek imate kontra komentar kada napišem da sudija navija za neki tim? Ne razumem vas, koliko morate biti gubitnici da se ložite na nameštene titule i utakmice? Tako je, Stanoje, Evropa je merilo. Gde ste sada? Nigda! Nadam se da će Vojvodina uspeti da izvuče pozitivan rezultat. Ako primimo manje od dva gola, biće to uspeh. Ajax više nije što je bio, ali je mnogo kvalitetniji od Dinama naelektrisanog nacionalizmom, koji će uskoro biti spušten na zemlju. Ako nastavimo ovako, nema nam spasa...
б

бсс

pre oko 2 meseca

Ово није пораз Србије, а тек није Звезде! То не прихватам! Као што ни ппраз твог комшије није твој пораз! Ово је само и искључиво пораз Партизана, њихова лична брука и НИКО НЕЋЕ ТУ БРУКУ ДА ПРЕБАЦУЈЕ НА ЗВЕЗДУ! Нек се носе са авојим поразиђа и нека виде пта ће - искључиво њихов проблем!
J

Jeks

pre oko 2 meseca

Tako će i oni nama da pišu kad puknemo od Ajaksa. Pusti crvene i crne daj sebe da gledamo jer mi smo još gori.
S

Samrokoje Sestojevic

pre oko 2 meseca

Joj kuku Joxo sta ces sad otpast ce ti sva ta kosa sto si je presadio u Turskoj od muke hehehhehehehehehehehe
G

Guh

pre oko 2 meseca

Muk u Zagrebu
G

Guh

pre oko 2 meseca

Muk u Zagrebu
g

gost 024

pre oko 2 meseca

Kleli ste se u Stanoja...
j

jbg

pre oko 2 meseca

Ko ove "fudbalere" i zbog čega plaća? Klubovi iz II Srpske lige su, osamdesetih, bili na nivou Dinama. Ovi "fudbaleri" nisu ni za srpske oranice, mada bi tu možda bili korisniji, usitnili bi zemlju, a mi im plaćamo hibridnu travu. Samo NAPRED, DNO je odavno probijeno.
g

gostic

pre oko 2 meseca

Ni smesno,ni jadno,ni bedno,ni ....
N

NsBg

pre oko 2 meseca

Je li igrao Saničanin???Ahhahhahah
2

24.04.1902.

pre oko 2 meseca

Srpski fudbal? Koga bre to vise zanima? 😭🤮😠😡
T

Toto-ko-tunjo

pre oko 2 meseca

Ruku na srce, ovde je i to "srpski" diskutabilno. 🤔
G

Gostina

pre oko 2 meseca

Da li se igra u 2 ili 3 seta? Mozda se vrati stanoje posle 1 seta?
A

Aca LJotic 89

pre oko 2 meseca

Smejali su se nama za Liverpul za Psz za Bajern i za Totenhem a sad gube od Norsjelanda od Dinamo Kijeva karma je cudo.
G

Gorostas

pre oko 2 meseca

Vratiti Sasu Lukića i Andriju Zila Živkovića reprezentativce. Ima da vidite kako će da poigra Partizan.
P

Ppp

pre oko 2 meseca

Genije sta imas protiv ta dva uspesna igraca? Da ne vrede igrali bi kod nas. Lukic igra u najacoj ligi e sada da znas nesto o fudbalu znao bi koliko igraca na svetu i koliko nasih igraca ne moze ni vodu da nosi u Fulam a kamo li da igra.
G

Gorostas

pre oko 2 meseca

Posebno je uspešan Žili 50 utakmica 1 gol 3 asistencije. Hvala ti Bjeko
G

Gorostas

pre oko 2 meseca

Misliš skoro nikad ne igra Lukić ? To što ga je odveo drugar iz Partizana Mitar tamo nista ne znaci. Znamo svi da je Lukić sa Partizanom primao petarde. Znamo da se igra raspada sa njim.
G

Gorostas

pre oko 2 meseca

Bukvalno sam video kako nosi vodu Saša Lukić. Bukvalno je baš to bilo. Nema veze uživao si u igri na Euru kao i lada je igrao za Partizan i isto ovako primao Partizan pet komada sa njim organizatorom igre.
в

всс

pre oko 2 meseca

@ Gorostas Ма јесте, Митар га довео хахахахах! Е људи моји, ви стварно нисте чисти! Замисли, лик каже да Лукича у Фулам довео Митар! А тренер се ништа не пита, он неки болид, газда милијардер испуњава музичке жеље фудбалерима… И таман Митра испоштовали и довели му Сашу, а он оде у Арабију… Стварно се чобек овде начита невероватних измишљотина и будалаштина!!! Колико ли је тек другара у Манчестер онда довео Бекам, Гигс или Кин, у Тотенхем Кејн, у Челси Тери, у Ливерпул Салах…
G

Gorostas

pre oko 2 meseca

Ne trener Fulama je pratio samo Sašu Lukića, vidim igra u prvoj izuva kako igra. Nema sta videli smo i na Euru pokretač akcija nema sta pravi je kao kada je igrao u Partizanu lada je Partizan pucao po pet komada
G

Gorostas

pre oko 2 meseca

A što Sašo Lukić ne igra ni minut 70 posto utakmica lada je trener goreo od Želje baš tog igrača? Al dobro radovali ste se kada je igrao Saša Lukić u partizanu isto je bilo po pet komada.
G

Gorostas

pre oko 2 meseca

Zaboravljaš da je Mitrović otišao naprasno iz Fulama jer je napravio suspenziju od 10 plus mečeva.
G

Gorostas

pre oko 2 meseca

Mitar je napustio naprasno Fulam zbog nekulturnof ponasanja i suspenzije od 10+ utakmica. Izbačen na zadnja vrata. Nisu ga vaspitali u Partizanu. I ostade mi drug iz Partizana lada su primali po pet komada ko veceras u Evropi na klupi Fulama.
P

Pfc

pre oko 2 meseca

Nema brzinu, nema agrezivnost, nema sredinu, nema kretnju bez lopte, nema..nema..ma Ma nema sta nema!
B

Bane1989Ns

pre oko 2 meseca

Stanoje napadaj imamo ih 😂😂😂😂😂
n

ne znaju...

pre oko 2 meseca

Ovi ne znaju ni gde su posli ni gde su dosli a posebno zasto su otisli tamo...Kao pravi parizer boysi iz autobusa ...
Č

Čudilo

pre oko 2 meseca

Kad sam video da De Medina igra prvu zvaničnu utakmicu za Partizan, i to još evropsku, u startnoj postavi, a došao je još prošle godine, znao sam da će da puknu.
1

123123123

pre oko 2 meseca

Јеси наплатио твоје знање?
J

Jsjss

pre oko 2 meseca

Pa jeste bilo logično ali taj Medina je bio među najmanje lošima na terenu još igra beka a inače CB. Treba da proba sa trojicom pozadi, jer kapiten koliko god da je forsiran nije taj kalibar... Šta još reći za naše klubove a sada Partizan igraju ligu koja je nameštena i tu nemam ništa protiv CZ jer svima ovo loše donosi u Evropi. Videli smo ovog iz Jedinstva što je došao da je među boljima a igrao samo prvu ligu. Ni Vojvodina niti Tsc ili Partizan se nije setio da dovede druga njegovog Karikirija ili kako se već zove, gde su čuda činili, još je napadač CF, uigrani itd. I on ode u Dansku neku ekipu. Partizan umesto da odreši kesu da dovede Mela iz Čukaričkog pa da napravi tandem sa Saldanjom on će prodati ovog što valja a dovesti opet nekog levog. Znači ima u našoj ligi dobrih igrača ali treba da ih neko vidi i da misli na klub a ne samo na svoj džep i da se ugrađuje. A šta očekujete od ove uprave gde je jedini hteo da radi kao trener Stanojević Šamrok i to je po novinama predstavljeno kao da je Murinjo došao...
P

Pfk

pre oko 2 meseca

2 gola y gostima velikom Dinamu nije mala stvar….!!!! 4:0 u Beogradu i idemo dalje….pre rano se raduje te ciganijo…!!!!!!!
e

e

pre oko 2 meseca

Ni sa 4:0 se ne ide dalje.
R

Rural urban

pre oko 2 meseca

Daj im drzavo jos novaca poreskih obveznika..vidis da je malo.
k

komsija preko plota

pre oko 2 meseca

Sta je uradilo groblje?
S

Slavuj

pre oko 2 meseca

Ovo je neviđeno brukanje. 4 gola su dali sami sebi. Dinamo ništa posebno pa opet Real za Stanoja i njegove rekreativce. Staviti Zahida na zadnjeg veznog i Goha na desetku, a znati da ćeš biti pod pritiskom i da su Ukri naloženi zbog utakmica u Moskvi, je smiješno. Još gore uvođenje Šćekića, koji je sve samo ne fudbaler. Antić? Strašno , strašno kod 5 gola ispada u reklame i gradi loptu da ostane u terenu. Treći gol njegov. Drugi kooperacija, tri igrača se utrkuju ko će namjestiti šansu protivniku. Ni Jovanović nije branio ništa. Peti gol njegov kao i Antićev, onakve lopte se prebacuju preko prečke. Loše je bio postavljen kod 3 gola. Zašto nije počeo sa Ovusuom koji je defanzivan i mogao je bar fizički da se nosi sa Ukrima. Bojim se revanša, ne zbog rezultata, već zbog provokacija Dinama koje nas mogu koštati veće kazne i praznih tribina. Zašto su dovedeni dva desna beka i lijevi bek, a ništa se nije promijenilo. Jurčević bi sigurno bio bolji od Antića, a i Đurđević ili Lazarević su mogli koliko i oni koji su igrali. Kad ode Saldanja , gasi svjetlo. Da bi se digli sa dna bukvalno bi se moralo desiti čudo. Bitna je loža Ivan Ćurković da iz kožnih fotelja uništitelji kluba mogu gledati svoju bruku i praviti se da je ne vide i ne čuju ono uprava napolje.
M

Miloš Šestić

pre oko 2 meseca

Laku noć. Onima koji mogu da spavaju. Auu Lopatari al su vas odrali. I nije to kraj sad će biti smešno idete na dranje u Ub.
s

samroje u crnom

pre oko 2 meseca

samroje u crnom 🤣😂😆
D

Don Vito Corleone'

pre oko 2 meseca

Da li je krenuo Žeks na YouTube sa kuknjavom 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂 To ne sme da se propusti, biće to smehotres 😂🤣😂🤣😂🤣😂
Н

На дуг дуг период

pre oko 2 meseca

Не зезај болесног човека… Ко оно може да гледа… Човек је за лечење, институционално, на дужи период.
B

Boske75

pre oko 2 meseca

Ovi bi bili drugi i u ligi paraplegičara da igraju!
S

SramiteSeSlobodaGovora

pre oko 2 meseca

Cim se pomene da drzava gura Partizan , oni ne objavljuju komentare.
X

X

pre oko 2 meseca

Ovaj tim Partizana je lošiji i od onog najgoreg ikada Zvezdinog sa Kaduom,Bogdanovićem,Tutorićem ....
T

Torbicis

pre oko 2 meseca

Ja sam odavno rekao da bi se vezni red nekadašnjeg Partizana Ilic-Ivic-Trobok-D.Tomic bez problema nosio sa današnjom reprezentacijom,tacnije,ne bi ovi piksijevi loptu videli!!!E toliko nam fudbal propada,a Partizan je davno prošlo vreme sa ovima na celu!!!
S

Smajkijaja

pre oko 2 meseca

O cemu ti pricas rodjace???? O Troboku???? Koga boli ona stvar sta je bilo pre "20 godina"???? Poenta price je da ovaj tim je sklepan na brzinu. Kaze Stanoje da treba doselekcija. Ja bih rekao da treba 11 novih igraca. Sve su izmasili sto se tice pojacanja. Smeju se Zvezdi sto "ide na izlet" u LS. I onda dodje Dinamo Kijev i da 6 komada. Ovaj Dinamo Kijev nije nikakav bauk. Ali je daleko bolji od Partizana. Odbrana Partizana odavno nije bila sporija. A Stanoje uopste nije spremio ekipu. Stavio je Medinu na beka, decku posle 20 minuta trebala pumpica. Videlo sevec na prvoj utakmici sa Napredkom da Stanoje "ne zna" sta mu ko igra. Ne bi Napredak dobili da nisu ostali sa igracem vise. Jad i cemer.
D

Don Vito Corleone'

pre oko 2 meseca

Večeras nije kraj njihovim mukama, moraju i revanš da igraju 😂🤣😂🤣😂🤣😂
S

Slaba odbrana

pre oko 2 meseca

Don Vito Corleone'-Ura za svaki poraz u srpskom fudbalu,dajte da ponovimo prošlu godinu,samo tako napredujemo.Može još jedna šestica da bi Vito bio srećan.
K

Komada šes

pre oko 2 meseca

Sve mi se čini da ovi stranci koji igraju za Partizan su migranti koji traže azil. Verovatno Vučela otvorio kancelariju u izbegličkom kampu u Preševu i tu se skautiraju.
P

Protestant

pre oko 2 meseca

Kad je sledeći protest? Nateraćemo Vazuru da smeni onog što cepa karte i onog što kosi travu. Potrebne su korenite promene.
G

Gost033

pre oko 2 meseca

Ni Putin nam ne može pomoći.
S

Sf

pre oko 2 meseca

Nemoj ds ste na kraj srca završen je tek prvi set 6:2 još se igra.
Z

Zvlat BG

pre oko 2 meseca

Partizan je razvaljen klub od strane nevidjenih štetočina! Sveden na mediokritetski nivo, bez ikakve nade za boljitak!
n

nema frke

pre oko 2 meseca

razvaljen je na terenu, idi sad placi
S

Sta, sta

pre oko 2 meseca

Ima mi da se cudimo kada je jedan Vidić hteo da se razgovara na temu namestanja nekih utakmica niko od delegata nije o tome da razgovara, da ti se smucu vise ovaj nas fudbal.
D

Don Vito Corleone'

pre oko 2 meseca

Tako je Vazura Delijo, živ bio 100 godina. Samo nastavi da nas uveseljavaš.
T

Torbicis

pre oko 2 meseca

Uuuu jaka ti radost,ako ti treba ovakav veciti rival,svaka ti cast cemu se ti radujes..
L

La

pre oko 2 meseca

Verujem da ti je bilo mnogo zao, onih godina kad je Zvezda na dresovima nosila broj za sms poruku za donacije da se ne bi ugasila, pa sad ocekujes da pustimo suzu kad vas nakanta ko stigne
D

Don Vito Corleone'

pre oko 2 meseca

@Torbicis. Koji večiti rival????? Možda ste to bili do kraja 60tih, posle toga ste miljama i miljama i miljama i miljama 100tinama milja iza Zvezde.
P

Potomci

pre oko 2 meseca

Stepana Bandere vam uvalilo 6 komada pa ko ce kome ako ne svoj svome.
P

Pekar Ljazim

pre oko 2 meseca

Vratite mog koljegu Duljaja.
Д

Дуско90

pre oko 2 meseca

Уништили омладинску школу, немају ни два крштена бонус играча, а доводе играче из Јединства, Вождовца, треће лиге Француске, Холандије , Немачке, Бих, Црне Горе и то представе као појачања!
T

To

pre oko 2 meseca

Sto Partizan nema tim, to treba da pitate Vazuru i Vucelu, samo se pise da je bruka, da je ovo, da je ono a one koji su odgovorni za bruka niko nista niti pise niti ih proziva za odgovora, Ludogorec kada je doziveo 7:0 protiv onih Danaca odmah posle utakmice komplet su dali otkaz svu u upravi, e to brukanje i kaljanje obraza Partizana i Srbije treba da postavite pitanje Vazuru i Vucelu.
R

Realno 100%

pre oko 2 meseca

Sad će da razbijaju Jedinstvo u Ubu u 95+ min.
B

Buljumbasa

pre oko 2 meseca

Slikom se selimo na pocetak drugog seta :)
Ž

Ž€€LJKO

pre oko 2 meseca

Nema Elvisa Prislija da da crveni karton i produži utakmicu dok Partizan ne izjednači.
K

Komentar iz Austrije

pre oko 2 meseca

Partizan nema nikakav plan, sistem, bazu! Sta je ideja, cilj ovog kluba?? Meni se cini, aj da vidimo , imamo tu neke strance, pa da kako bude… Iskreno, srpski fudbal je uzasan, sto se tice fudbalske edukacije! Mogu sigurno da kazem, da skoro svaka ekipa iz druge austrjiske lige, lagano se nosi sa nasim klubovima. Jos je druga klasa u austriji, pola amaterska! Srbija je menedzarska sema..laz i trac
Ц

Циганин сам ал' најлепши

pre oko 2 meseca

Не знам али мени тај Вазура и Вучела уопште не сметају 😂
N

Nije smešno

pre oko 2 meseca

Ser Stanoje od Šamroka je ponovo zablistao onako kako samo on zna. Veliki gospodin, ali pre svega veliki fudbalski stručnjak🏆
Š

Šteta

pre oko 2 meseca

Drugi set je tek za nedelju dana.
T

Trener fuzbalera

pre oko 2 meseca

...falilo je karaktera...
i

idi begaj

pre oko 2 meseca

Nije Partizan problem.Problem je ceo srpski fudbal.Brljotina Dragana Stojkovica i FSS je gurnuta pod tepih.Tek ce nas pratiti karma.
N

Nicker

pre oko 2 meseca

Jbt da li je moguce da su toliko nesposobni da dovedu krstenog zadnjeg veznog vec dve godine od odlaska Zdjelara? Brdo tamnoputih igraca (Andrade,Traore,Kanute,Ovusu) ne zna se koji je gori,i na kraju slag na tortu,najgori od svih ovaj Arijaga koji izgleda kao da je pobegao iz nekog zatvora u Hondurasu... Najcrnje doba kluba u istoriji
A

Anal

pre oko 2 meseca

A da uprava dovede pojačanje u obliku novog trenera?!
P

Ppp

pre oko 2 meseca

Kanute i owusu su bili dobri. Ne znam ko ih je oterao...
K

Karma je Cudo

pre oko 2 meseca

Ko pokrade Napredak dobije 6 komada od Dinama za uzvrat
M

Munginjo

pre oko 2 meseca

Da imaju srama, ne bi se oglasavali celu sezonu...
S

Slaba odbrana

pre oko 2 meseca

Koliko para toliko muzike.Dok su vezane ruke tu sreće nema.Ako treba 10 golova na jednoj utakmici da se primi da bi se dozvolilo da ljudi koji vode Partizan odu,ja sam za.Tako je kako je,lepo sam rekao kao Rendzers treba Partizan da uradi,ali ni to neće dozvoliti.Makar koeficijent pada,neka se ponovo vratimo u vremena kada smo bili medju najgorima u Evropi.
S

Sto se sad ne kurc.s

pre oko 2 meseca

A onaj presmesni Nathko koji se po nasim livadama non stop izdire na sudije , protiv Dinama manji od makovog zrna, ne sme da zucne. Isto vazi i za Samroja.
C

Chiki laf

pre oko 2 meseca

Ja kao patriotski ne odigram da će i JSDP da primi tri komada u prvom, i umesto 60 hiljada uzmem 13 hiljada, jebem ti sunce, nikada laganija lova
z

zagrebacka kladza jel

pre oko 2 meseca

Kako mislis patriotski ? 🤣😂😆
g

gost1545

pre oko 2 meseca

Koliko je nasa liga namestena kad je kao ovaj partizan drugi i pobedjuje skoro sve i omda izadje u evropu i primi 5,6 komada s iim god da igra.Ali ipak najjace je kad onda dodje neko iz istog tog partizana i kaze kako zvezda igra namestene utakmice?!?!Zvezda je 3 svetlosne godine iznad nase lige i jedino sto je mozda namestano je to sto na kraju bude 15 bodova razlike umesto 45.
P

ParizanovacSRB

pre oko 2 meseca

Sramota i bruka ljudi ne mogu da sastave 2 pasa sta treniraju kad neznaju loptu da dodaju, Kalulu nije sastavio 2 pasa precizna od kako je dosao. Vazura odlazi.
G

GorostasNeuki

pre oko 2 meseca

Kalulu je dobar kada provocira Zvezdu njega ne diraj
g

gostbre

pre oko 2 meseca

mene interesuje dali je u partizanu ikome stalo do partizana
T

Toto-ko-tunjo

pre oko 2 meseca

Koliko i do pravopisa. 🙄
G

Guh

pre oko 2 meseca

NEMA SUDIJE ELVISA PRISLIJA KO PROTIV NAPRETKA...NEMA NI POBEDE,TO JE TO!
P

Pastor RS

pre oko 2 meseca

Aj Borac, daj sutra sve od sebe i ublaži ovu bruku koju Srbima donosi patlidžan
K

Komarowsky

pre oko 2 meseca

Ko je skautirao Mujakića, ko forsira Markovica, o 5-ic, ne znam mu prezime, da ne pisem!??? Gledao pet minuta. Katastrofa. E moj AVangardni treneru Stanoje.. Za tebe je onaj, trenerski dunster od selektora Prof. dr... A mislio sam da nema goreg od narečenog... Bice Duljaj, od blata pravljen! P.S. Mora da ste leteli Hr avion...
S

Sf

pre oko 2 meseca

Partizan je hit ovih kvalifikacija. Pobedili su TNS, RFS, LINKOLN RI sa Gibraltara. Svi su primili manje od partizana. Dakle dame i gospodo pobednik dana mladi PARTIZANČEK. 6 komada ajde STOJEĆE OVACIJE ZA NJIH. 2 GOLA KROZ NOGE SVETI I ŠĆEKIĆU HAHAHAHA D
D

Don Vito Corleone'

pre oko 2 meseca

Dokle više da brukate Hrvatsku.
d

d.g.

pre oko 2 meseca

Sad ćee svu snagu usmeriti na kukumakanje kako im ovde neko nešto otima. Ne bi doživeli ovu bruku da ih sudije nisu u našem prvenstvu debelo pogurale do drugog mesta.
Ž

Ž€LJKO

pre oko 2 meseca

A ko se zavarava?
T

Toto-ko-tunjo

pre oko 2 meseca

Ju, ju, ju... 😳😳😳😳😳😳
K

Karma Napredak

pre oko 2 meseca

EHHH...KAD BI FSS MOGAO DA PRIMORA I DINAMO KO NAPREDAK DA BUDU DOMACINI U HUMSKOJ...EHHH KAD MI MOGLO TAKO 🤦😆
P

Povratak u proslost

pre oko 2 meseca

Ako nista drugo,ispisali ste novu stranicu istorije kluba. Budite ponosni jer nije lako uci u istoriju,bicete zsuvek zapamceni u muzeju Partizana.
P

Povratak u Buducnost

pre oko 2 meseca

Znam ko je kriv. Drzava i fudbalski savez. Tu ste u pravu 100 posto. A krivi su jer su vam dali 2 miliona eura da bi ste izasli u Evropu i evo,vi izasli 🤣🤣🤣🤣.
B

Banja_Slatina

pre oko 2 meseca

Granica na čuveni Ser Šamrokov niz u domaćem prvenstvu nakon katastrofe u Evropi je 15.5, over 1.75-under 1.95. Uplate se primaju do početka drugog kola.
-

- SUŠTINA -

pre oko 2 meseca

Koji su naredni koraci Grobara i legendi?
T

Toto-ko-tunjo

pre oko 2 meseca

🤣🤣🤣🤣
0

0211

pre oko 2 meseca

Kod Zoca na zagrljaj
N

Nenad B.

pre oko 2 meseca

Partizan da ima navijače, već sutra bi došlo do okupacije stadiona, dok se ne otera ova bagra iz kluba. Mujakić pojačanje, pokloni direktno 2 gola večeras + 2 indirektno, Antić fudbaler? Rekreativci Goh, koji u prvih pola sata nije imao kontakt sa loptom i Zahid u veznom redu, nezainteresovani Severina, Šćeka koji 40 metara trči za igračem kod 4.gola i kada mu ovaj pobegne 5 metara on stane, Trifunović koji ne može ni protiv Kruševca. Još kada i Jovanović koji nas je vadio i spašavao ima ovako očajno veče, možemo reći da smo još dobro I prošli.
G

GorostasNeuki

pre oko 2 meseca

A Trifa će u reprezentacije ko Žila
0

0211

pre oko 2 meseca

Ser Alex Samrojev kad ce drugi set?!
Р

Република Српска

pre oko 2 meseca

⚽ ⚽ ⚽ ⚽ ⚽ ⚽
c

canigga

pre oko 2 meseca

koji su to fudbalski strucnjaci produzili ugovor nathu,scekicu....??? a ko je to uopste potpisao ugovore sa anticem,filipovicem,ariagom,mujakicem,svetom?itd. Sta su oni videli tu ja ne znam
T

Toto-ko-tunjo

pre oko 2 meseca

Na Diklićevim minijaturama izgledali sjajno. Mora da ih je tu nešto zeznulo.
1

12345m12345

pre oko 2 meseca

drugi set tek za osam dana..
T

TBCZ

pre oko 2 meseca

Ljudi,ja sam navijac Zvezde,u stvari to je nebitno.Ja mislim da nema Srbina koji je gledao ovu utakmicu a da ga nije sramota,ali bas ono sramota iz duse
S

Srbija Majka

pre oko 2 meseca

Ovo je bruka i to treba da bude u naslovu boldovanim slovima. Svaka prica i izgovor je prolongiranje, i davanje prostora i vremena nesposobnoj upravi da i dalje egzistira. Sta su uradili od kluba, i na koji nivo su ga srozali, meni kao navijacu Zvezde vise nije smjesno i nimalo zanimljivo. Ako se ne probude iskreni navijaci, i ne potjeraju motkama ovu upravu...sljedi vrlo brzo Marijanova brazda.
R

Raša P

pre oko 2 meseca

Ovo traje godinama ali kuknjavom se pokriva. Uvek je neko drugi kriv, a vidi se da jednostavno Partizan igra loše i da ga sudije održavaju u vrhu. Rukovodstvo je nesposobno i ako ima veliku pomoć države. Sudbina OFKa čeka i Partizan jer je situacija teža od onoga što se vidi.
K

Karlo Veliki

pre oko 2 meseca

Nisam iznenadjen porazom, jer sam od Stanoja ovo i ocekivao...Prvo je omanuo za 200 000 evra vodeci na pripreme u Sloveniju sve one koji nece biti u Partizanu, i cekajuci u Beogradu pojacanja iz rukava... Drugo, on je licno trazio Arijagu i sada bi trebao da ga vodi kuci a novac bacen vrati Partizanu..Trece, evo vec tri godine pisem da FKP golove prima sa leve strane zbog Antica, koji je sve drugo a ne levi bek..Tesko svakom levom halfu koji mora da pokriva i rupu Antica.. Cetvrto, igraci poput Severine, Zahida, Ariage, Scekica, Medine, Filipovica, Trifunovica .... su igraci koji nemaju komdiciju, brzinu, a ni "mu.a" za savremeni fudbal.. Peto, FKP je nespreman za utakmicu i nepripremljen fizicki usao napadsacki sa cetvorkom Severin, Goh, Kalulu-Saldanja.. Iza kao da nije bilo nikoga a Antic svuda..Dinamo nas je nadmudrio igrao je iz cvrste odbrane i razbio nas... Svaka analiza posle ovoga je smesna... SESTO Stanoje da podnese ostavku, navijaci da najure Vazuru, Vucela je pi.da i pobeci ce kod Vucica da ga cuva,, dovesti Marka Nikolica i dati mu dve godine da napravi tim.. Od sadasnih zadrzati Jovanovica, Kovacevica, Mujakica, Djurdjevica, Zubairua, Natha, Milekica, Stjepanovica. Ostalih 20 Nikolicu na dusu. Partizan u srcu, idemo dalje.
1

12345ss

pre oko 2 meseca

Kako ti nije dosadno da pišeš? Pa sve si promašio ali bas sve. Čuj marko nikolić... ps tek taj nema veze. Vaš jedno Sava M može da povadi jer ima autoritet. Vama to nedostaje. NEMATE AUTORITET U KLUBU.
M

Muhamed veličanstveni - U prolazuu

pre oko 2 meseca

Sve ,sve ,al gdje Mujagica da ostaviš, Karlo,crni Karlo...
G

Gale 86

pre oko 2 meseca

Ove bi Zvezda pobedila odjednom i jedne i druge. Svih dvadeset dvojicu na gomili!!!
G

Gorostas

pre oko 2 meseca

Vratite reprezentativca Žila i Sašu Lukića faljijeve i bjekine talente
K

Khanbg

pre oko 2 meseca

Ma nije da oni nemaju kvalitet nego nije sudio najbolji srpski sudija. Zasto? Kome to odgovara?
А

Аца Шамрок

pre oko 2 meseca

Па реално вучићу терзи западним силама,да не пишем даље снимају нас из сателита👉👌
C

Casa flasa

pre oko 2 meseca

Stanoje je utegao tim ali te sudije i u Evropi su umesani prsti i radi se protiv Partizana..
G

GorostasNekrsteni

pre oko 2 meseca

Da ste najbolji lagao vas Mirko Marjanović
V

Viki Miljković

pre oko 2 meseca

Najgora stvar iz ovog poraza je što je Dinamo razbio Partizan sa 16 ukrajinskih igrača, dok je od 16 igrača našeg kluba igralo samo 5 naših igrača - samo dva mlađa od 30 godina. Nažalost, ništa nije bolje ni sa Zvezdom. Da nam nije TSC-a i Čuke bili bismo u rangu Lihtenštajna za 10 godina...
S

Skksndjc

pre oko 2 meseca

O cemu ti pricas!? Nasi, vaši, njihovi! Alo vest grobosi primili 6 komada!? Šta,ai počeo pola,lige da upetljavaš!?
@

@Skk

pre oko 2 meseca

Budi malo blazi, vidis da je dama u pitanju 🤣
V

Vaterpolista

pre oko 2 meseca

Brate,svaka cast Partizani,pa ovakva goleada nekad ne bude ni kod nas u vaterpolu.
P

Palibrk Ušljebrka

pre oko 2 meseca

Nista ne brinite dragi partizanovci. Ekipa je jos neuigrana. Vec u subotu na Ubu bice neki crveni karton i penal u 90+ 6 minutu i Partizan se vraca na "pobednicki kolosek". Mirno spavajte!
P

Pa da

pre oko 2 meseca

Pokazuju karakter
Н

Нико као ја

pre oko 2 meseca

Тако је. А ово вечерас ће се звати "ЛОШ ДАН"
V

Viktorija

pre oko 2 meseca

Ako gol kroz noge vazi dva,onda su vas povedili 8:2.
K

Karma karma karma

pre oko 2 meseca

“Pomozite srpskom fudbalu,uradite nesto u Evropi,posto vam domaca liga ne odgovara onda urafite nesto u Evropi”rece jednom davno Ser Samrok Stanoje..ko razume,shvatice..
D

Don Vito Corleone'

pre oko 2 meseca

Još jedna ŠESTarda, od Dinama K bez stranaca i na neutralnom terenu ahahaha ahahaha ahahaha ahahaha 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂 Ja oduvek pričam da oni nisu za ovo takmičenje, da nikada nisu ni bili.
M

Marko1105

pre oko 2 meseca

Sta ocekivati za srpski koeficijent i Vojvodine, Radnickog i Tsc kada Partizan dozivi ovakvu katastrofu? Ovo je lose za nas fudbal koliko god voleo Zvezdu. Ne moze samo 1 tim da nam donosi bodove za koeficijent. Uzas.
B

Baxter88

pre oko 2 meseca

Ma ne tripuj se, svako igra za sebe i svako treba svoje dvoriste da gleda!
M

Miličić

pre oko 2 meseca

A koje je to bodove osvojila zvezda !? A i taj koeficijent koji je zvezdu ubacio direktno u LŠ više je napravio Partizan. I pored milionskih ulaganja u zvezdu i totalno (plansko) urušavanje Partizana!

Bojan Urosevic

pre oko 2 meseca

Od naredne sezone se vraćamo u realnost prvak od 1 kolo kvalifikacije za ligu šampiona eventualno od 2 kolo 2 tim od 2 kolo kvalifikacija za konferenciju a 3 i 4 od 1 kolo za konferenciju.
S

StaBiBiloDaNisuHteliUKost

pre oko 2 meseca

Koliko se svi sećamo ser Šamroje je najavio drugi nivo i da će ići u kost:)))Ovaj drugi nivo sada je jasno da se odnosio na sudije koje neće da daju produžetke, a ni Dinamo nije hteo kao Napredak da bude domaćin u Humskoj:))))Ovo u kost isto ne ide kada su
L

Ljanmi 1987

pre oko 2 meseca

Kada počinje drugi set? Zna li se sta?
S

Sestic

pre oko 2 meseca

Gde je izjava Stanojevica? Opet vas kradu u Evropi, a vi cutite? Dokle?
S

Stefan88

pre oko 2 meseca

Pa to je avangardin sponzor gde sad da se sprdaju i sa samrokove izjave. Sigurno je sad kriv neutralan teran. Mozda navikli kao sa Napredak da igraju u goste ali na njihov pasnjak.
V

Visente Del Boske

pre oko 2 meseca

Jovanovica na gol reprezentacije, najbolji srpski golman 😂
S

Somborac

pre oko 2 meseca

Mozda rukometne
1

12345ss

pre oko 2 meseca

Ne lupaj... dva gola njegova
B

Beks - NUFC

pre oko 2 meseca

Draga braćo i sestre, dragi gradjani i prijatelji, naš Partizan je u ozbiljnom bezdanu!!! Mnogi se nasladjuju, mnogima je drago zbog ove sramote, ali imajte na umu da će se ovo reflektovati na sve ostale klubove. Dobijaće šamare i svi ostali, sledi nam brodolom nezapamćenih razmera! Biću pošten; nemam rešenje za ovu situaciju, niti verujem da se ovo može u dogledno vreme promeniti. Dotakli smo mulj!
S

Samo se teši

pre oko 2 meseca

Zvezda nece primati 6 komada od ekipe bez ijednog stranca kao vi, Nordsjeland, Kijev, idemo dalje
O

Odgovor klubova

pre oko 2 meseca

Drugi klubovi jedva cekaju da se BG blizanci ugase, pa da moze da se napravi ozbiljna liga.
B

Bruka ste Srbije

pre oko 2 meseca

E ali ima i revans, ovo je tek prvo poluvreme....:))))))
R

Redme

pre oko 2 meseca

Branko reaguj. Preusmeri milione iz kk u fk, ova bruka nikom ne odgovara.
K

Kad porastem bicu kengur

pre oko 2 meseca

Pa manceeter nema tim,realno jrdina dobra stvar saldanju ce zavaljamo dobro
P

Pedja108

pre oko 2 meseca

Koja jos pojacanja? Partizan je veceras izasao sa tri domaca igraca, sto je sramota. Plus sto su dovodili jos neke nase igrace. Jos je bilo price kako je Jovanovic za reprezentaciju. Za bar dva gola je krivac. Plus je sramota da se prima sest golova u drugom kolu kvalifikacija. Toliko primaju samo oni najveci amateri koji su zalutali ovde.

GRKI GRK

pre oko 2 meseca

I za OVO je drzava platila licencu. BRUKA.
E

E Grcetino

pre oko 2 meseca

Drzava je i unistila klub pa malo da operu ruke-zato i placa...nisu djure, frizure, vazure vec jaca figura od njih, dobro nam znana
T

To bre udri

pre oko 2 meseca

Zlo Srpskog fudbala je ponizeno
K

Komentator

pre oko 2 meseca

Zapravo, krivi su igrači Dinama koji nisu hteli da se rukuju, mnogo je to uticalo psihički

Zvezda ispred svih!

pre oko 2 meseca

Nemojte da se zavaravamo srpski fudbal tone sve dublje. Nece nista bolje proci ni ostali nasi klubovi, osim mozda Zvezde koja bi trebalo da izbori neku od evropskih grupa. Prosle godine debakl svih nasih klubova u evropi, zatim presmesna reprezentacija na EP, a selektor i strucni stab idalje isti, pa pocinje prvenstvo, a ne zna se ko na cijem "stadionu"igra. I nista radikalno da se uradi u FSS. Niko nije kriv, niko da odgovara za sve pomenuto. Kako stvari stoje ako se nesto drasticno ne promeni potonucemo na samo fudbalsko dno.
V

Vixen

pre oko 2 meseca

Tone sve dublje zato sto drzava gura Titine blizance decenijama unazad i osvaja im lazne titule.
s

sinati

pre oko 2 meseca

ko danas nije uzeo pare na kladionici nece nikad bukvalno, sve nikad lakše prošlo
ф

феноменоменално

pre oko 2 meseca

Како сад то Партизан нема тим када пре шест месеци беше "јефтини, а добро играју" мој Јоксићу?
k

kriv terza

pre oko 2 meseca

i Vučić...i ko beše ono još. jel džaja...il ko ono,. Šta treba da kažemo
J

Jozo Ljubuški

pre oko 2 meseca

Glavu gore partizani. Na stadionu JNA , crobarski puk i svetog Antu bit će samo pet zgoditaka kontra nas.
r

restes

pre oko 2 meseca

hvala Ukrajincima na lepim parama
U

Unisten

pre oko 2 meseca

Klub
P

Povratak u buducnost

pre oko 2 meseca

Aki nista drugo,ova danasnja utakmica pomoci ce Stanoju da zaboravi Samrok. Ima sta novo da pamti
G

Gost "

pre oko 2 meseca

Ovaj Stanoje toliko klubova u Evropi proslavio kao niko nikada 🤣🤣🤣
0

015

pre oko 2 meseca

A je l' vazi gol u gostima? Ako vazi onda je to druga prica...🤣🤣🤣
Đ

Đukin fan

pre oko 2 meseca

Pa 5 pojačanja igralo danas u prvoj postavi!!!Jedino ko Rumeni da dovedu još 10 !!!!Druge nema!!!
C

Cirkus Kolorado

pre oko 2 meseca

Budimo realni... nije sramota primiti 6 golova od ovakvog tima. Ovaj Dinamov nikad jaci i skuplji tim prepun stranaca je u rangu Sitija i Reala... Vreme ce pokazati! Kao sto je onaj Nordsjeland (ili kako se vec zovu oni Danci) koji je bacio patardu prosle godine, zasluzio da osvoji LE, ali su brutalno pokradeni od strane Uefa, ljudi u crnom i Zvezdana Terzica. i zapamtite da je najveca pobeda u istoriji fudbala, pobeda Partizana nad Realom rezultatom 0:0 a najlepsi gol svih vremena promasena sansa Sase Ilica na toj utakmici.... Uskoro ocekujem coveka koji je ispao od ribara i konobara amaterskog kluba Samrok da izbaci nesto kao " nasa liga je merilo" ili " guraju se Ukrajinci od strane zapadnih sila"... Sportski pozdrav
N

NeZaludjujse

pre oko 2 meseca

Nikad jaci jer igraju protiv vas… ovo im prva takmicarska utakmica, nego ste vi prelosi
S

Strucnjak iz Novo Milosevo

pre oko 2 meseca

Partizan je izuzetno stajao na terenu,izgubili su spletom nesretnih okolnosti. Bice bolje dogodine.
G

Ggostt

pre oko 2 meseca

Koja bruka od teksta eej "Može čak i da se priča o sramoti" pa dalje 'stanojević nema tim' !?Možda bolje da kažeš da tim nema trenera, da se izvineš za sudiju ilića i tekstove o veličanju kapitena markovića.Šta ti više opravdavaš ove petarde, šestarde po evropi?
F

Futsalista

pre oko 2 meseca

Hoce li gosn stanoje podneti ostavku i tako moralno nadigrati citavu upravu i prethodnika mu duljaja?!?! Pitanje ne sad!

ГОШЋА

pre oko 2 meseca

Bolje primiti i 12 komada od Sitija ili Bajerna, nego 6 golova u kvalifikacijama i to od raspalih ukrajinaca hahahahaha. Za vase neuspehe nije vam kriva ni drzava, ni Terzic nego vi sami. Onakvo amatersko izdanje skoroje nije vidjeno, vise borbenosti bi pokazo Tekstilac Odzaci
M

Missisipi

pre oko 2 meseca

Ne, nije, isto je, ponizenje je i jedno i drugo. A jos vece ponizenje je izgubiti od osrednjeg tima EL 40 razlike i uci u istoriju EL ali ne pozitivnu.
K

Kompleks

pre oko 2 meseca

Drzi se ti tenisa posto o fudbalu veze nemas.

ГОШЋА

pre oko 2 meseca

Vidi ga ovaj sto spominje kosarku na vestima o fudbalu hahahahahahahahha

ГОШЋА

pre oko 2 meseca

ajde ti me poduce fudbalski strucnjaku
R

Random

pre oko 2 meseca

Klinac imas 13 godina i naso si nes da komentarises :DDD
G

Girona

pre oko 2 meseca

koliko veceras vec svi mars iz Partizana od igraca do uprave !!!
N

Nejbi

pre oko 2 meseca

ETO BAR IMAMO -REPREZENTACIJU,ZA UTEHU !
Д

Дуско90

pre oko 2 meseca

Срамотно шта су урадили од Партизана. Ово је ниво клуба из зонске лиге. Неко намерно штити ову управу,која годинама упропаштава и вуче клуб у стечај и гашење. Знате леп је то пословни и грађевински простор,за неке нове инвестиције и повећање БДП-а
B

Beli990

pre oko 2 meseca

Nije TI smetalo kad su sedam godina Zvezdi to radili...
@

@Beli990

pre oko 2 meseca

Ko joj je radio to Tole ,Tadić jel joj neko od njih postavljao upravu ili joj je dao Gaspromu.
z

zvezda lee

pre oko 2 meseca

kada ce drugi set😊😊😊😊
I

Ijaoooooo komedije

pre oko 2 meseca

Ma zvezda se bruka u Ligi sampiona hahahahah
S

Sergej Šestakov

pre oko 2 meseca

Miloš Šest ić.
Z

Zvezdan123456

pre oko 2 meseca

Ahahahahaha!!!

Skauting

pre oko 2 meseca

Druga skola fudbala u Evropi a 8 stranaca u timu, gde je Dule Jovanovic, gde su omladinci???
@

@Duletov brat

pre oko 2 meseca

Tvoj rodjak Dule ni u omladinskoj ligi ne pravi razliku. A da su bili omladinci, primili biste jos ovoliko

Skauting

pre oko 2 meseca

Majstore plakace te vi za Duletom kad ode u Bajern
G

Gallina

pre oko 2 meseca

pokazuje se ko je gospodin mi njihove izlete u evropi ne poredimo kao oni nase 16to mesto koje je takmicarski isto kao i njihovo 12to...
O

Oki95

pre oko 2 meseca

Vidi se jasno kao dan da ovakav Partizan nekome u državi odgovara. Dragi moji Grobari, vidi se da smo nemoćni protiv sistema i zato nemamo što da tražimo. Jake struje moći udružile su se da unište jedino nešto što je vredelo a to je škola Partizana. Nemamo upravu, stručni štab, struku i sve ostalo. Dokle će ovo trajati ne znamo, ali će ostaviti posledice..

RealNo1

pre oko 2 meseca

Хахахахахахха
D

Ddddd 1975

pre oko 2 meseca

Ovo je vec bolest,opet je neko drugi kriv,opet vas unistavaju i svi su protiv vas .
С

Систем

pre oko 2 meseca

Гурамо вас годинама да не будете испод петог места, у дербију вам дозвољавамо да играте све сем фудбала, лиценце плаћамо, лову сипамо!? Пробали смо друге да угасимо и опет не ваља!?
Д

Дуско90

pre oko 2 meseca

Па председнику као окорелом звездаши би био већи успех да за његовог мандата угасе Партизан него да Србију уведе у ЕУ. А ако ћемо поштено већи му би био ћеф да каже " Ја сам тај Делија који је угасио Партизан " Ово Европа, Европски тигар, Стандард, Литијум , Немачке плате смејурија наспрам тога
S

Skkdmdnckcu

pre oko 2 meseca

Hahahaha...To moraš da izbaciš iz sebe, barem isprdni ako ne može,drugačije!
@

@Oki

pre oko 2 meseca

Realno do raspada SFRJ ste bili nebitni, daleko iza Zvezde... posle raspada ste politicki i na sve moguce nacine pokusali da se priblizite Zvezdi i na kraju da je ugasite...ali stvari su se samo vratile na svoje mesto! Niti ste velikan, niti vam je skola ikada bila tako visoko kotirana...sto pre to skapirate bice vam lakse... Mi kada smo bili ugnjetavani nismo imali za sampone, slali smo SMS-ove, a pojacanja su nam bila Reljic, Mugisa i Babalj...a vi gistro ugnjetavani a portosili 10 miliona za dve godine za pojacanja... smesni ste...

Samo Partizan

pre oko 2 meseca

Kako Partizan nije bio nista cuveni Santjago Bernabeu ga je upamtio igrajući protiv njega u prvom izdanju kupa šampiona pa onda veliko finale desetak godina kasnije koje su igrale generacija Partizanovih beba,i sada u reprezentaciji imamo jednog od najvećih legendi reprezentacije Mitrovica iz Partizanove škole koja je sada zajedno sa klubom unistena.
S

Sram te

pre oko 2 meseca

bilo. Koliko je samo bolesti u tvom komentaru.
@

@samo partizan

pre oko 2 meseca

Prvi kup sampiona ste igrali, ali niste isli kao sampioni... budi realan do kraja! Navikli ste sve na foru... Cuj igrali finale 1966.? Pa? Koliko ste titula uzeli pre a koliko posle raspada SFRJ, o tome sam pisao... kako se raspala Juga vi ste svim silama, ne birajuci sredstva pokusali da postanete bitni, ali ne ide to tako... Prisvojili ste stadion u Humskoj, dobili na poklon zemljiste Teleoptika??? Ne moze se sve na otimacinu i na foru...

Samo Partizan

pre oko 2 meseca

Zato što u prvoj sezoni nisu išli šampioni nego klubovi po pozivu a Partizan je kao atraktivan tim i interesantan dobio poziv da igra i to opravdao sjajnim partijama da nije bilo kradje sudije tada bi eliminisao Real.
n

njjj

pre oko 2 meseca

ovakav naslov indentican je bio prosle godine u ovo vreme

Bojan Urosevic

pre oko 2 meseca

Di Marko sa ali express Antić , Barezi sa ali express Sveta Šteta onaj De Medina igrao desnog beka umro nespreman posle 20 minuta onaj BIH i napred Goh i Severina ovih 6 igrača što sam nabrojao nebi pravili razliku ni u 3 ligu Srbije a ne da igra kvalifikacije za ligu šampiona.
S

SudaC

pre oko 2 meseca

Partizan je silovito krenuo i onda ga je sudija podmuklo sasekao sa dva zuta kartona i onda su-stali. Iz ovoga se da zakljuciti da je sudija jedini i glavni krivac za danasnje izdanje Partizana.
T

Trike

pre oko 2 meseca

OVI nisu ni za nasu BETON LIGU SPORACI GOLACI

'Ivan Stefanovic'

pre oko 2 meseca

Pogrešan naslov, mi već godinama nemamo klub, a kamoli tim!!!!!
V

Voja12

pre oko 2 meseca

Partizan nema ni tim ni upravu ni trenera. Partizan nije klub vec 12 godina od kada jedan čovek sistematski uništava sve klubove u JSD Partizan
1

12345m12345

pre oko 2 meseca

isti onaj sto vam svake godine placa kazne i licence?
S

Sale Kg

pre oko 2 meseca

Tako je, pogotovo u košarci nas uništava milionskim pojačanjima! Trebalo bi da koštaju bar 2, 3M!
P

Pa kako

pre oko 2 meseca

To onda da ti je godisnji budzet KK pobegulje 30mil eura.Kako ga samo nije sramota da FK pobegulji placa 5god UEFA licencu.Kako ga samo nije sramota da na ovaj način unistava avangardu.
M

Mu Nem

pre oko 2 meseca

Bilo lepo kad je Zvezda bila pred gasenjem, i fudbalu i u kosarci?
C

Cipiripi LE2

pre oko 2 meseca

FSS je kriv, sto im dao dva miliona da vrate dugove da dobiju licencu za evropu, ovo je najveca bruka u istoriji srpskog fudbala, 6 komada su primili u drugom kolu kvalifikacija, to se nikad ni jednoj ekipi sa ovih prostora nije desilo!
F

Fss i drug

pre oko 2 meseca

Ti isti su ga i unistili iz vaseg tabora!
x

x122

pre oko 2 meseca

Ekeren je bruka sina,al tad se nisi ni rodio.Ticu zato
B

Bida

pre oko 2 meseca

Dao fss 2 milke a guru vodja tvog kluba uneo 60 milki pa jos vratio dug lukica i dzaje 60 milki dedi jadan
6

6 komada

pre oko 2 meseca

POSLE 2007 I FUZIJE U LAKTASIMA,SAD OPET MORATE DA MENJATE IME,OVAJ PUT U 6TARDIZAN!
K

Karamopolistu

pre oko 2 meseca

Kalcopolista ziv si li
K

Kokot Nedeljko.

pre oko 2 meseca

Ja sam živ i mogu reći da sam ponosan na svoj tim koji je primio samo 6 golova od Dinama iz Kijeva koji je za 30% jači od Intera. Ave Stanojeeee, živeo Vučić !!!
P

Parni cirkus

pre oko 2 meseca

Posle ima kriv Vučić,Terza,sudije i verovatno rat u Izraelu...Sprdnja su nevidjena
K

Komentator

pre oko 2 meseca

Ma Zelenski je kriv, naložio Ukrajince da kidaju protiv grobara večeras
a

alex85

pre oko 2 meseca

Auuuu pa odakle krenuti🤣🤣🤣🤣🤣🤣
G

Grga PajseR

pre oko 2 meseca

Pojacavate se iz Jedinstva Ub,dovodite tezervu iz TSC za startnu postavu,kupujete igrace na kilo- Pokazao vam Dinamo gde ste i gde trbate biti. Ne znam da li je vas ali mene je sramota vase sramote.
4

421

pre oko 2 meseca

Neko treba Stanoju da pusti onu konferenciju kad je kukao kako niko ne moze jedno kolo u Evropi da prodje. Partizan danas tezak ocaj. Ova odbrana moze da primi gol od bilo koga, apsolutno neverovatno.
D

Danjo10

pre oko 2 meseca

Sto bi rekli ovi - EVROPA JE MJERILO!
G

Gost "

pre oko 2 meseca

Ide li Šamrok Stanoje sutra pred skupštinu zna li neko ?
Š

Šahmat

pre oko 2 meseca

Malo je nedostajalo.Imali ste ih.
M

Montepaski

pre oko 2 meseca

Nasa liga pod hitno treba da se okrene mladim igračima , slično kao austrijska. Profitira će reprezentacija, klubovi a i džepovi lopova.
A

Avaxando

pre oko 2 meseca

Dokle ce drzava da daje novac poreskih obveznika klubovima iz beogradskog pasaluka koji brukaju Srbiju?
h

honduras

pre oko 2 meseca

tragedija za nas fudbal je kad te ekipa sa 11 ukrajinaca pobedi sa 6:2 a naslov je partizanu trebaju pojacanja.naravno, jos stranaca koji ni do sad nista nisu donela dobro.a domacih pojacanja u nasem fudbalu nema.
G

Gotov

pre oko 2 meseca

Prvi set
I

I dalje

pre oko 2 meseca

Smo najveći klub u ovom delu Evrope zato nas i ne vole, najveći igrači, treneri, vicesampioni sveta, Partizanove Bebe..
B

Bijadokija007

pre oko 2 meseca

Naravno! Zato imate 7 titula od 1945 do 1991, a u košarci 4 za isto vreme! Institucija hahahahahahahahaha
F

File62

pre oko 2 meseca

I KPR je dobio 6:2...jbg
T

Tenis

pre oko 2 meseca

Kad počinje drugi set?
O

Ostani Vazurice

pre oko 2 meseca

E ali smogovci i Strajnic su mi ulepsali vece, majke mi svaka vam cast ! :))))
E

E tako

pre oko 2 meseca

Pa vi sad namestajte da budete drugi.vi ste maximalno 7 ili 8 klub u srbiji.sramote jedne
D

Duduk

pre oko 2 meseca

KO me zna, skoro nikad ne komentarujem o partizanu zato sto ne me interesuje Ali moram malo da zezam . Novo ime StanojkoSestojko,partizani zaboravite na Zvezdu mi smo drugi svetu za vas u smemu. Gledajte u svoje dvoriste ne u drugs dvorista.
K

Kljuc je u hidrataciji

pre oko 2 meseca

Zar nije rekao S da su mu ispenjene sve zelje i da ne bi bez toga ni dolazio?
A

A Stanojevic

pre oko 2 meseca

Vazura=Vucela..dozivotni mandat u Fk Partizan..ova dvojica bi kamen pokvarila.Au sta rade..Zvezdas sam ali pocinje da mi bude zao FK Partizan.

Banda

pre oko 2 meseca

To je rezultat napornog rada VV punih 8 godina ili koliko su vec trebalo je dugo da naprave plan kako ce nam unistiti prvo omladinsku skolu razjutiti sve sto vredi i struku i sve ostalo.

CrniGrobar

pre oko 2 meseca

Ovaj Partizan je pokvaren. Samo su kao cistili nesto u klubu, a nista nisu popravljali. Vidim da ovi sto putuju i sede po lozama nemaju ni stida ni blama, ali necemo oprostiti ovo.
Y

Yui

pre oko 2 meseca

Stigla naplata za ovo saplitanje zadnjih 7 godina.. VV tandem ne znam jos kakvu bruku treba da dozivi da bi otisli iz ovog napacenog kluba.guraju nas dole da vise ne budemo 2 ekipa Srbije
Ц

Црно бело лудило

pre oko 2 meseca

Које саплитање? Па ви би у тих седам година минимум пет завршили на петом/шестом месту да нисте гурани!
@

@Црно бело лудило

pre oko 2 meseca

Ti je i bio plan onoga ko ih je postavio da vode klub ali i oni takvi kakvi su nisu ni to mogli brze i bolje da odma demontiraju sve.
D

Dinamo Kiew

pre oko 2 meseca

Boze boze, 6:2 , Ja bi sve igrace odpustijo i igrao sa nasom decom, barem bi se kalili, ovo je za ostavke ozbiljne!
Z

Zabrinut

pre oko 2 meseca

Toliko boljih trenera od Stanijevica samo u nasoj ligi,toliko boljih igraca od ovih stranaca,pa ovo je strasno.
T

Tarzan

pre oko 2 meseca

Napisao sam pre utakmice da Stanoje hrabro izlazi na teren sa onom postavom.Ovo je njegova zasluga za ovaj debakl,covek zivi u nekim proslim vremenima i tek ce te videti kakav ce cirkus praviti.Ovim rezultatom be bi izgubio ni jedan nas trener iz beton lige.Sto ga pre oterate bolje po vas.
I

Ivan...

pre oko 2 meseca

Partizan je primio 6 golova, vi se pokusali u naslovu da napravite neku spin varijantu. Pustite vi tim, ovde se desila bruka, i napisite sta se desilo odmah u naslovu.
K

Komentator

pre oko 2 meseca

Ma grešim, gde vi da ponovite uspeh kao protiv QPR-a. Pa ovo je bre velika sramota, primate petarde i šestarde od prosečnih timova. Mogu misliti šta bi bilo da je još Kovačević bio starter ahahah
A

Akonkagva

pre oko 2 meseca

Na prevaru uzeli drugo mesto prethodne sezone, sto se videlo veceras. Bolje da je TSC igrao ove utakmice.
P

Peki30

pre oko 2 meseca

Vidim po komentarima, nasladjuju se c... ja sam rekao da nemamo sta da trazimo, tim u koji je u zadnjih 5god ulozeno 5 mil. Evra dok neki to daju za 1 igraca. Koliko je Partizan ulozio ove sezone? Nista! Hvala, dovidjenja. Niko se nije zanosio da cemo ikog proci, koliko ulozsno toliko dobijeno. Ali g-dine Vucic, sta rade Vazura i Vucela jos u klubi, dokle cete ih drzati? Kriju se iza Stanoja, sramote ljudske
R

Rory

pre oko 2 meseca

I tih 5 miliona evra je dala drzava. A sad da te pitam, koliko miliona evra je drzava dala Mladosti iz Lucana? Spartaku iz Subotice? Napretku iz Krusevca?
G

Gost Pera Trta

pre oko 2 meseca

Naravno da se nasladjujemo.Neko primi od nikakvog PSZ 6 komada pa se sprda a neko od galaktikosa iz Kijeva 6kom mi sta treba onda da radimo nego da vratimo istom merom.
1

12345m12345

pre oko 2 meseca

da ste zaradili u evropi i od transfera, mogli biste i vi da ulozite... ali lakse je da vas "drzava unistava"...
Ч

Чуме

pre oko 2 meseca

Пријатељу, ви, навијачи Партизана, исти сте као клуб за који навијате. И обрнуто. Ви сте, психолошки гледано, што би рекао покојни проф. Јован Рашковић , "кастративни тип". То значи да стално мислите да сте закинути и стално кукате. "Како нама овако, а онима онако?"- ваше је вечито питање. Па није то торта, па да сваком исечеш исто парче. Наравно да Звезда плаћа пет милиона, јер их је зарадила. Што од УЕФА, што од продаје играча. Да ће играти осми пут за редом групну фазу неког такмичења, да је три пута наступала у ЛШ и три пута презимила у ЛЕ- то не видите. Ви видите само да се ту нешто дешава, да има неких пара и то одмах приписујете "држави".Не схватате да Партизан није зарадио и заслужио ништа - па чак ни пуко учешће, да му држава плаћа струју, лиценцу, плате играчима...Али, ви елегантно прелазите преко тога и захтевате (од кога?!) још пара, да и ви можете да плаћате, ако треба, 10 милиона за играча, јер "како ови могу?" Помоћи ће вама држава, ту сумње нема, али са овим поређењем са Звездом само испадате смешни. Јер, сетите се, као папагаји сте понављали: "Европа је једино мерило!"
P

Peki30

pre oko 2 meseca

Zaradili ste malo.morgen. dovodite igrače od 2-5mil, prodajete za pola miliona ili džabe. A plate po pola miliona minimum. U dugu 70 miliona, a dovodite ko da ste u plusu. Iz čijeg džepa?
A

Aranđel

pre oko 2 meseca

Završen prvi set
Z

Zaza Paculia

pre oko 2 meseca

Samrok Stanoje Flora Stanoje Sestica Stanoje To be continued!
R

Roki 59

pre oko 2 meseca

Biće bolje,samo 6
J

Jadan

pre oko 2 meseca

ovaj gosa,kao glineni golub ......
D

Daan

pre oko 2 meseca

Žalosti u Srbiji... Bruka i sramota... Ako se ovako nastavi izgleda da ce narednih godina jedva imati jednog predstavnika a iz godine u godinu ce i to sve teže biti.... Sto se tiče Srbije, fudbal je nuklearna fizika. Zbogom Fudbale nisi Srbijo ti za taj sp
s

spiritus movens

pre oko 2 meseca

Izgibosmo najstrasnije.
Ž

Željko Pantić

pre oko 2 meseca

Ja sam na moru u Kotoru, samo da znate 🤣🤣🤣
D

De medinuuu

pre oko 2 meseca

Kad je drugi set??
A

ApsolutnoJa

pre oko 2 meseca

Većina navijača Partizana je apsolutno uvereno u dve stvari. Da današnji Partizan nema šta da traži u Evropi jer ima veoma lošu ekipu (namerno je veoma loše selektovana ekipa jer žele da unište Partizan itd.) i da je ta ista ekipa najbolja u zemlji tj da im je titula oteta.
K

Kukulele

pre oko 2 meseca

Sta kaze gospodin Stanojevic,kako je video "igru" svog tima,da li su problem bonusi,sudija koji je produzio 4 minuta ili nesto trece?

Bojank91

pre oko 2 meseca

Nije problem izgubiti ali biti ovoliko nemoćan je ozbiljan problem. Osećalo se da Dinamo može još!
Z

Zaz

pre oko 2 meseca

Ni dinamo nije bio toliko dobar koliko je partizan bio katastrofa..
s

srka

pre oko 2 meseca

Ne samo da nema tim, nema ništa! Ni upravu, ni stručni štab, ni igrače. Stojiš devedeset minuta, sa svih jedanaest fudbalera iza lopte i primiš šest golova, a mogao si barem još toliko. Sad je definitivno jasno da je Partizan u rangu ekipa iz San Marina, Andore i Gibraltara. To je taj nivo, bez ikakve ironije i sarkazma to kažem, čak i bez trunke besa. Jer ne možeš da se ljutim na ovaj Partizan. Ljutiš se kad nešto vrediš, pa ti bude krivo kada ne ispadne onako kako si želeo. Ovde možeš samo da zanemiš i da se pitaš da li još negde u Evro takmičenjima postoji ovakva ekipa, pa ako postoji, da se zapitaše sa nevericom, da li je tako nešto moguće. Prošle godine Nordsjeland, sad Dinamo Kijev, ko će biti sledeće. A onda kada ja napišem da su krivi navijači što ovo trpe, dobijem gomilu dislajkova. Komšije su ovakve stvari rešavale, tako što su upadali u prostorije kluba i pravili krš i lom i bili najzaslužniji što je Zvezda sada to što jeste. Grobarima to ne pada na pamet. Pa dok je tako, ovo ćemo da gledamo i svi će da nas ismejavaju, ili da nas žale, svejedno je!
M

Mrki, Zvezda metla zagrebčane

pre oko 2 meseca

Ala će da se peckaju ovi narednih meseci...
p

pAZILUS

pre oko 2 meseca

HNK je tamo gde treba da bude
M

Marinjo1

pre oko 2 meseca

Osramotili ste srpsku zastavu pored vaseg malog imena. Mogli ste barem na gol ili dva da igrate. Ovo bride obrazi
S

Shamroje

pre oko 2 meseca

Ovoliko ni Shamrok ne bi primio.

Ovh

pre oko 2 meseca

Nisam mnogo više očekivao ,mnogo bolji i brži igrači klasa za razliku od naših naročito ofanzivno protiv odbrane koja ne postoji ,napad i nije toliko los ali Stanojevićeve kombinacije Kalulu na krilu a Goh iza napadača a De Medina na beku užas.
Y

Yui

pre oko 2 meseca

I jos kazi da je stanojevic doveo te igrace i da ides na posmatranje..
@

@Yui

pre oko 2 meseca

Stanojevic je licno insistirao na dovodjenju Arijage
B

Budva555

pre oko 2 meseca

Jer sudije znate,bonus igraci,Terza i Vucic..
R

Raspad

pre oko 2 meseca

onog što je već bilo raspad. Nema bekova, nema veznog reda. Ne bih krivio mnogo ovog novog zadnjeg veznog jer je ostatak veze samo ogolio sve njegove nedostatke. Ovaj Goh nije na nivou profesionalnog fudbalera nikako. Ali, bolje da se ne spuštam na individualni nivo jer onda moram nastaviti sa Antićem koji u nekim prošlim vremenima ne bi bio ni druga opcija na beku. Vječnaja pamjat nekad velikom klubu! PS Dinamo se u nekoliko navrata "nudio", ali džaba kad smo 4. liga Evrope...
D

Darko1101993

pre oko 2 meseca

Ovaj klub treba gasiti, Stanoje si so idi smra de i vodi go vno vazuru i vucelu sa sobom, a ona si sa vucic je najveća pic lica na svetu unistio je klub da bi se njegove curice sa severa nasladjivale i da lepse spavaju a to sto su prodali ko sovo i st ce Rio tinto unistitimovo malo zemlje sto zva la ne rasproda. I r s ce prodati zato sto je najveći izd ajnik u istoriji srbije
H

Harakiri

pre oko 2 meseca

Vise ni timovi sa Gibraltara ne primaju 6 kom. To je ponizavajuce toliko, da nemam rijeci. Protiv prosjecnog Dinama kog ce Rendzers rijesiti sa lakocom.

Dix

pre oko 2 meseca

I to ćemo videti i ona kao Danska deca su prošle sezone ponizila svakog na svom stadionu uključujući Fener i Ludogorec i to jos ubedljivije, to naravno ne menja stvar da je Partizan defanzivno katastrofa ali to nije nista novo.
G

Grga grobar

pre oko 2 meseca

Ja bi ove nase sve u rudnik.Za bolje i nisu.Cast retkim izuzecima.A i uprava da se tornja jer dokle vise da blamiraju i useravaju nas klub!?
V

Vrati se

pre oko 2 meseca

Duljaje sve ti je oprošteno
ш

шуми

pre oko 2 meseca

партизан увопште нема тако лоше играче колико су му тренери не зналице
S

Stefoo

pre oko 2 meseca

Neznalice.
G

Gost 323

pre oko 2 meseca

Sem golmana Jovanovića i Saldanje ,ovo ostalo nisu fudbaleri
G

Guh

pre oko 2 meseca

6 KOMADA HOCU JAA,NECU JEDAN NECU DVAA,NISTA MANJE NECU,JER 6 SU ZA SRECU,6 KOMADA HOCU JAA.....OJHA!
G

G Pfc

pre oko 2 meseca

Sve izgubili dao bog.

VecaBg1971

pre oko 2 meseca

Šamrok skinuo nadimak Šestku...ccc...ovaj bar fasovao 6 od Argentine
s

ssss91

pre oko 2 meseca

nema Toleta aa? godinama ste se izivljavali nad CZ. Bog dragi nam vraca svima po zasluzi!
B

Bitno je ucestvovati

pre oko 2 meseca

Mozda ste izgubili utakmicu ali ste dobili Zubairua.
f

fenomeno

pre oko 2 meseca

A šta bi tek bilo da ova četvorica iz prve postave nisu morali na liniju. Večeras ih kači njihova smena na straži. Da su i oni igrali bilo bi 10 komada
к

коментатор

pre oko 2 meseca

Чуј нема тим!?!?!? Има, али погрешан... 😂
A

ApsolutnoJa

pre oko 2 meseca

Pitanje je, dokle ce te nas ubedjivati da Partizan ima kvalitetan tim?
G

Gott

pre oko 2 meseca

Ja sam delija,delija aaaaa,aaaaaa...
n

no.1

pre oko 2 meseca

ukrajinska liga nije nista jaca od nase lige imaju sahtjor i dinamo pogotovo sad jer nemaju strance ovo je dokaz koliko su nasi klubovi pod uticajem nekih menadzera da moraju neki stranci da igraju samo bi voleo da mi neko objasni svrhu ovih stranaca i ko je njih doveo u partizan zar su ovi stranci bolji od nase dece pa lakse bi prihvatio poraz da makar nasa deca igraju a ne ovi stranci koji nisu odigrali nijednu ozb utakmicu a dovedeno su kao pojacanja ovo je uzas i dno dna
D

DS1989

pre oko 2 meseca

Ukrajinska liga je trenutno slabija od nase, pa sad ko to osporava neka osporava. Evo gde je Ukrajnska liga videces protiv Rendzersa ove nesretnike.
d

d.g.

pre oko 2 meseca

Misliš Partizan. Recimo Tsc nema stranaca.
c

coaaaaaaaa

pre oko 2 meseca

Nama se kezili za PSG, 30 udaraca na gol od Citya, 6-0 od Bajerna na Marakani itd i sve to mogu da skapiram, mozda i jeste blam, ali sta je tek onda ovo?? Zvezda se bar trudi, igraci se bore pa iz toga izadje pobeda nad Liverpulom, Kelnom, Bragom itd... A vi moralisti? Druga godina za redom jos jedna petarda u Evropi.

Dex

pre oko 2 meseca

Vi poredite kada vas je najviše islo i kada ste bili najbolji u poslednjih vise decenija bar po rezultatima sa ovim najgorim Partizanom u istoriji definitivno najgorom odbranom ikada klub bez glave i repa bez normalne uprave i trenera.
к

коментатор

pre oko 2 meseca

Чуј нема тим!?!? Има, али погрешан.. 😂

Delija

pre oko 2 meseca

Mi smo obo odavno znali, sada znate i vi ko ste i sta ste!
A

Advokat

pre oko 2 meseca

Prdonja utrni.
S

Slavija

pre oko 2 meseca

Stanoje sutra ispred Skupstine.
J

Jambb

pre oko 2 meseca

Ista uprava 6 godina. Zna se ko je odredjuje, pa vi glasajte. Kaze mi prijatelj koji je od rodjenja veliki Grobar, navijace protiv Partizana sve dok se ne smeni uprava... tragedija
L

Ljudiii

pre oko 2 meseca

Ovo je problem za čitav Srpski SVETI NAROD. Nekada Partizan istitucija SFRJ, bezbroj talentovanih igrača od postojanja do 2000 nije imao stranog(crnog) igrača... Sada 14 inostanih, bezvrednih, nemoćnih, traljavih, neuticajnih... U ovom trenutku je najteže biti SRBIN i Partizanovac, ovo je dotaklo dno i ide sve dublje i dublje, kako vreme prolazi NE PIŠE SE DOBRO!

VecaBg1971

pre oko 2 meseca

Vi nikada niste ni bili institucija, samo se zavaravate, zato tako i prolazite i u basketu i u fudbalu.
Г

Групни

pre oko 2 meseca

није срећо моја до играча, до полтрона је ... дакле управа, управа, скупштина, скупштина, Бјековић, Ћирковић, Нађфеј, Краљеви, све сами дупелисци, саучесници ...
d

d.g.

pre oko 2 meseca

Ja sam Srbin i meni nije katastrofa. A i počeli su sa tri Srbina i osam stranaca. Nego, hoće li Šamroje pred skupštinu?
M

Marco Mur

pre oko 2 meseca

Istina je Zvezda je kriva za ovo što vam se dešava. Ali jer ste istu urušavali godinama. Karma je čudo. Plaćate te godine debelo. Ali opet ste bolji od nas. Još niste doživeli broj za pomoć. Kome dade Vučko pare za Evropu. Od srca vam želim sezonu kupanja jako uspešnu. Da se spremite za to treće mesto.
I

Iz sljivika

pre oko 2 meseca

Da, Terzić je kriv. Da, Žvala je kriv. Ne, nije kriv kvalitet tima, naročito odbrana. Nije kriv ni trener, izmene, uprava... Mir, mir, mir... Boli vas uvo, i Andora prima ŠEST komada. A ne, to je bilo osamdesetih godina prošlog veka. Sada NIKO SEM VAS NE PRIMA ŠEST KOMADA!!!
A

Aca LJotic 89

pre oko 2 meseca

A ko je sad kriv Dragan DZajic Zvezdan Terzic FSS Nebojsa Covic Aleksandar Vucic koga okrivkjujete za ovih 6 komada u vasoj mrezi?
B

Bg

pre oko 2 meseca

Kolika kolicina neznanja skupljena u fk partizan, neverovatno. Uprava, "trener", igraci, boze me sacuvaj. Kad neko kaze trener stanojevic place mi se
t

tamarin

pre oko 2 meseca

Godine mnoge ste kupovali otimali titule više se ne može zašto sada kukate
S

Slučajni prolaznik

pre oko 2 meseca

Šta kaže Šestoje? Jbt. on posle svake evropske utakmice dobije novi nadimak.
d

d.o.o.

pre oko 2 meseca

jesam grobar, al nasmeja me, bravo
6

6Tardizan

pre oko 2 meseca

PUCE NOVA EVROPSKA 6-TARDA!!! 🤣🤣🤣
6

6Tardizan

pre oko 2 meseca

PUCE NOVA EVROPSKA 6-TARDA!!! 🤣🤣🤣
V

Visente Del Boske

pre oko 2 meseca

Ponovio se norćeland 😂😂😂
p

pool

pre oko 2 meseca

Ispadanje u sezoni plavog patlidžana
K

Kešig

pre oko 2 meseca

E zbog "gospode" na tribinama u crno belom koji na najgnusniji način vredjaju porodice igrača, slavim ovu pobedu Dinama kao da su mi rod najrodjeniji!
p

prelazzo

pre oko 2 meseca

Stanoje odllazi
Ž

ŽVALA de BUGOJNO

pre oko 2 meseca

Podrška Vučeli i Vazuri.
N

Nele890

pre oko 2 meseca

Ljudi,posle se neko zali u nasoj ligi sto Partizan ovo ili ono...Borba za trece mesto plafon...i to na silu da se dobije 50 procenata utakmica,kao protiv Napretka.
b

bars

pre oko 2 meseca

Jer ti si samo mali patlidžan
H

Hahahahah

pre oko 2 meseca

Nekad Dinamo Zagreb 5 komada sada Dynamo Kijev 6 komada bruka i blamaža
S

Stanojetupson

pre oko 2 meseca

Ko je sad kriv?? Nije ni pocela sezona vec si poceo da smaras istom pricom umesto da si zasukao rukave..
g

gostiona

pre oko 2 meseca

ma koja pojačanja?! o čemu pričate? a ostali ovi što ih treba smenuti, i sada vas malo zavarali samo malim promenama koje su napravili i ostali na vrhu kluba... partizan je gotov dok su ovi u upravi, i tu nema nikakvog pojačanja koje će to da promeni
B

Bljed

pre oko 2 meseca

Od 2017 je tako Joksicu, samo si slep svih ovih godina. Lako te obraditi, da je bilo 4,2 cutao bi...
V

VAZNO OBAVESTENJE!!!

pre oko 2 meseca

Mec je prekinut posle prvog seta, nastavak ocekujemo 31.
8

8

pre oko 2 meseca

Ne mojte da se zavaravate partizan ne ma trenera , zapravo ima ali na konferencijama za štampu tada je najači i najpametniji .
S

Saldanja

pre oko 2 meseca

Idi brate , nemoj se brukas sa partizanom! Nema krstenog igraca! BEDA! Scekic , antic, markovic, filipovic, natko, zahid, goh, severina, znaci dno DNA! Antic znaci 3 igraca manje u svakom Timu
X

XD

pre oko 2 meseca

Ne ide bez vaših sudija?
f

firmino saldanja

pre oko 2 meseca

karaću te cele noći, ma karaću te izistinski, ma karaću te dok ti ne dođe tetka iz bosnaske krupe
B

Bruka

pre oko 2 meseca

Mars bre iz Partizana fukaro i bagro Vazura I Vucelicu, bede ljudske, bez i malo morala. Zna se ko ih je doveo i zasto. Kralj i Stanojevic karikature, ne znaju svoj posao, na nivou deteta od 10 godina. Ja znam da mi nemamo neograničeni budžet kao Zvezda ali ovakvo brukanje u Evropi iz godine u godinu je najveća sramota u istoriji Partizana. Gde ste navijaci, šta bi sa ultimatumom upravi. Nemamo ništa ni navijace, ni upravu, ni trenera ni igrace, na zadovoljstvo onih koji su ovome doprineli.

GRKI GRK

pre oko 2 meseca

Ovde samo Ševčenko i Rebrov se nisu upisali u strelce.
h

halo

pre oko 2 meseca

Neko se zavaravao?
G

Galapagos

pre oko 2 meseca

Za Stanojevica je najbolje resenje da podnese ostavku i povede sa sobom Arijaga i Antica.... Partizan je krenuo napadacki Severina-Goh- Kalulu i u spicu Saldanja.., umesto da je zatvorio odbranu jer nas je Dinamo iz jake odbrane dobio..Severina, Zahid, Ariaga, De Medina...sa malo vise pameti mogli su da sidju do septicke i preko plota pogledaju kakvi su igraci u trendu...snazni, brzi, zilavi, borbeni, kojise ne predaju,..a ne metilji Severina, De Medina, Zahid, Scekic, Antic...... Vucelic, Vazura, Stanoje marš napolje i 90% igraca iz rostera... Vec sada u izgubljene ova i naredna sezona.
p

peki g

pre oko 2 meseca

Partizan uopste nije los. Samo nema srece da je iz srbije i da ga ovde neko veoma svesno unistava.
v

voimeoca

pre oko 2 meseca

ti nisi sav svoj ...

VecaBg1971

pre oko 2 meseca

hahahahahahaha...cekaj bre da procitam jos jednom jer ne verujem svojim ocima...cekaj....aaahahahahhahaha
Ц

Циганин сам ал' најлепши

pre oko 2 meseca

На чему си друже? 😁
S

Sima0

pre oko 2 meseca

U Partizanu 2 srpska igrača u prvoj postavi, a u Dinamu svi do jednog Ukrajinci! Ni u Zvezdi ništa bolje nije. Mi Srbi izgleda da više ništa ne znamo da radimo... Ne znamo više puteve da pravimo, ne znamo ni traktore, ni belu tehniku... Sad izgleda ne znamo ni fudbal da igramo...
p

put do slobode

pre oko 2 meseca

znamo pokrasti izbore...
R

Realno991

pre oko 2 meseca

Pa zato što su ljudi u ratu i niko od stranaca nece da igra tamo...
S

Sima0

pre oko 2 meseca

@Realno 991... Pa im ne smeta da nas nakantaju 6:2!
A

Aco CZ

pre oko 2 meseca

Covek ubacio Scekica na poluvremenu. Pametnom dosta!
?

??

pre oko 2 meseca

Novinari ne palite narod. Kakva uprava, kakva pojacanja? Malo je reci da je partizan ocajan. Ovaj dinamo nije nista posebno
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre oko 2 meseca

Ja sam se ponadao pole 1:0 da će Partizan doneti neki pod za nacionalni koeficijent, ali vi ste stvarno..... malo je reći užas. Mislite da će možda stara komunjarska funjara Vučelić večeras podneti ostavku ???? Eeeeeee tu ste se malo z...b.li , može Partizan da izgubi sa 16 : 1 , može i papa da pređe u Pravoslavlje , i mnogo toga drugo može da se desi , ali da ova komunistička fukara podnese ostavku to se neće desiti On priznaje samo sud svoje partije , a vi grobari , vi ste za njega trice i kučina, sitan pesak i prašina, nit vas vidi ,nit vas čuje. Ali šta vas briga , navikli ste se odavno.
D

Dachazvezda

pre oko 2 meseca

Vi da sadite paprike, plafon... Ako i to znaju, tuljani
M

Misko pivopija

pre oko 2 meseca

Znalo se i pre utakmice da cemo tesko protiv Dinama, ali Lugano prolazimo, nije trenutno za nas LS, LE je bolja da se uzme koji bod u grupnoj fazi.
G

Gostgost

pre oko 2 meseca

Mozete da prodjete samo bolje nego protiv Dinama, ali i to je pitanje.
k

krivolov

pre oko 2 meseca

Kakav optimizam,ubiće vas I Švajcarci.
d

demoga

pre oko 2 meseca

znate sta je najgore u svemu ovom, sto ce ona katikatura od trenera da pravi sou u prvenstvu i da prica kako je ono namesteno, pa sta zar zvezda treba da izgubi titulu od ovako jadnog partizana, po njemu kad partizan napravi seriju pobeda to je normalno, al kad zvezda to isto uradi onda nije normalno i nije posteno.
i

iii

pre oko 2 meseca

Je l se čuješ sa Šestićem
S

Simao ali pravi

pre oko 2 meseca

Pa vi gospodine Joksiću dižete već godinama ovaj tim u nebo čim nekom da 3 gola ili ako se izvuče u 96-om minutu!Kako sad odjednom nema tim?Svi su krivi,i SNS i FSS i Zvezda i sudije,a godinama je realnost da je ovo tim limitiran.Grobarima mažete oči krivcima,a krivci u pravi i na klupi.I sa Savom i sa Duljajem i sa Petrićem a i sa ovim Sramojem.
Z

Zabrinut

pre oko 2 meseca

Pa dobro,bar je moj Partizan dao 2 komada,to je veliki napredak u odnosu na proslu sezonu😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁
N

Napapijri

pre oko 2 meseca

IZBEGLI PETARDU U MREZI SVAKA CAST
М

Милован 1970

pre oko 2 meseca

Чекајте... Јел то судио Павле Илић?!?
E

Enzo

pre oko 2 meseca

hahhahaha prošlo leto 5 od danaca, sad 6 od ovih. pa za vas je Čukarički liga šampiona

GRKI GRK

pre oko 2 meseca

Vidi se napredak u odnosu na proslu sezonu.Ali bukvalno. I vi da se sprdate Zvezdi kad izgubi od PSZ,TOTENHEMA ili BAJERNA.....
G

Gospodinnnnn

pre oko 2 meseca

Bila je to igra lepa za oko. Ako prventsvo bude regularno mi nema sta da trazimo i pored pojacanja. Tesko cemo do 8 u nizu
n

nihadlkij

pre oko 2 meseca

ovo je pobeda sporta nad farmacijom
M

Ma cekajte ljudi

pre oko 2 meseca

Ima i taj revanš😁
X

XD

pre oko 2 meseca

Ma važno je da ste položili ispit. I šestica je za ljude. Dolaziće i sedmice i desetke samo polako.
v

v1ad

pre oko 2 meseca

Samo da napomenem da je ovo protiv ekipe sastavljene 100% od Ukrajinskih igraca. Diinamo nije nista posebno realno, definitivno nije nivo Lige Sampiona, mozda Lige Evrope.
G

Gogi123

pre oko 2 meseca

Ima i taj drugi set.
D

Dragan 1985

pre oko 2 meseca

Kakva je to nasa liga kada je Partizan drugi tim po jacini? Sta su onda Vosa, TSC, Cukaricki i Radnicki K.? Na nivou San Marina, ili je Partizan dosao do drugog mesta namestanjem utakmica..nema trece solucije.
J

Jake egzibije

pre oko 2 meseca

U sto petarde! Jaka petardiranja! Jake egzibicije
D

De medinuu

pre oko 2 meseca

Da se ne zavaramo partizan će samo pasošku kontrolu proći.
J

Japi

pre oko 2 meseca

Obrnuli ste igricu.Hahahahaha
Б

Блок

pre oko 2 meseca

Требао вам овај меч да то видите .Партизан је 5-6 ти тим Србије ,тренутно. Сале Шамрок ,тактичар ко Дуљај. Погледајте где му стоје играчи без лопте .Кад приме домаћи ,имају три секунде форе да размисле где пас да дају.Звезда је у ЛШ ушла са Гобељићем,Вуканивићем,Вулићем из Напретка ,Стојковић трећа лига Немачке,Борјан резервни голман Лудогореца ,Јовичић Амкар,Радоњић Чукарички. И да ел улази Сале Кијев у Задругу ? Па ви у домаћој лиги допуштате противнику по три топ шансе,само што нису топ играчи па да користе . Ви нисте ниво ЛК.
b

bakarinjo

pre oko 2 meseca

Ma mi nemamo nista,sramota ko sve uzima danas pare u fudbalu od trenera(Stanoje imao srece ilu prvom mandatu Zvezda bira u rangu danasnjeg partiznaa i slabija sad verujem Surducllici da ga ponide ne bi ga uzeli)a o igracima 90% njih da ne pricamo!Dinamo nije ni blizu toliko dobar koliko smo ki ocajni,sta bi tek bioo da su igrali pred domacim navijacima da ne predpostavljamo..
P

Paartizan

pre oko 2 meseca

nema apsolutno nista, u ekipi su momci koji su fudbalski neobrazovani, jedan bi mozda mogao da se šlepa, ali njih je bar 6,7..U odbrani su igraci koji mozda mogu da igraju u nekoj ekipi zonaskog kvaliteta(Antic ni tamo), momci koji ne znaju da spuste loptu, da dodaju igracu na 5 metara, da pogode teren kad je udare glavom, da lopta ima neku adresu..
s

soichiro

pre oko 2 meseca

koliko retardiran mozes da budes da ne napravis faul i pustis da se covek seta od pola ka nasem sesnaestercu...meni deluje da je onaj stojkovic i dalje bolji golman od ovih koji su od tad branili u partizanu....kod jednog los refleks, kod drugog lose p[ostavljanje kod treceg ostaje na liniji kad treba da istrci...nije bre ovo rukomet...mozda dobro brani penale.
K

Katarn

pre oko 2 meseca

Krivi su Vucic i Terzic,ma problem je sto su morali da izadju na teren sa 2 bonusa.Prekasno doneta odluka jos u maju.Evropa je merilo sto bi rekli,i sta jos mora da uradi Jovanovic da bi ga zvali u reprezentaciju?Otpasce Joxi kosa sto ju je presadio hahahahah
G

GOST-PP

pre oko 2 meseca

Stanojeviću uručiti otkaz odžah, naravno i Vučeli i Vazuri, pa ovo više stvarno nema smisla. Ni igre ni igrača ni trenera. Sramota, ovo je tužno gledati!
G

Gostina

pre oko 2 meseca

Ser samrok nastavlja gde je stao. Bravo za njega. A ovi su nesto nestali po rupama sto su nam juce nabrojali bajern,psz itd..opet norvezani ali iz ukrajine hahahahahaha
K

Kuvelja

pre oko 2 meseca

Evo Miloš Šestić šalje pozdrave Stanoju!
K

Komentator

pre oko 2 meseca

Položili su ispit sa šesticom, poštovanje !!!
t

tisikaomadjija

pre oko 2 meseca

Ko god se malo razume u fudbal vidi odavno da pola igraca Partizana su za radnicki nis, i to da se bore za mesto u timu. Kako god, u derbiju ce opet suditi cuvar iz zatvora kad igra ekipa sa 60 miliona eura budzetom protiv ovih pajsera :D
G

Gorostas

pre oko 2 meseca

Golman Partizana je kriv za svih sest golova. Reprezentativac nas, blagosh nama.
n

nensipp

pre oko 2 meseca

koliko golova dao Ševčenko znali se šta?
f

fuj

pre oko 2 meseca

sram vas bilo olosu jedan..Uprava napolje !!!!jel vas bar malo sramota
G

Gistttt

pre oko 2 meseca

Jel igrao Rio Ferdinand Mujakic...
к

кјкк

pre oko 2 meseca

ау која сте ви срамота још кад вам оде Салдања биће те баш канта, и после се нешто јављате са судије и бонусе,па да вам дају 2 играча више не бисте победили, тешко ћете ви до ЛК, боље да сте пустили ТСЦ имали би обезбеђену групу
D

DeximB

pre oko 2 meseca

Koji bre Saldanja? Momak nema blage veze sa mozgom
Z

Zabrinut

pre oko 2 meseca

I opet ce da istane Vazura. Razjuriti igrace,klub prebaciti u nizu ligu i polako,sve od pocetka.
N

Nema ga Niko

pre oko 2 meseca

U Srbiji ga nema niko. Nažalost. Videćete tek šta nam sledi. Ni ove silne promene u Zvezdi, neće ništa dobro doneti. I oni će doživeti OTREŽNJENJE. I ne zato što želim to Zvezdi, već zato što igraju prijateljske slabe utakmice u našoj ligi, pa se za Evropu ne mogu pripremiti. Pogledajte Partizan, to je bre prevara. Ovo nije za Ligu Konferencije. Bukvalno su RASPAD. Ono šta će ostali uraditi,kako će biti poniženi 🫣 to ne smem ni da pomislim - A GLEDAĆU / GLEDAĆEMO SVI. FSS OSTAVKE ODMAH REPREZENTACIJA 👎🏻 KLUBSKI FUDBAL 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
z

zauzeto ime

pre oko 2 meseca

znalo se od ranije da smo ocajni, ali brate scekic? usao da olaksa protivniku. 2x ga primetio na terenu, kad je pokusavao da stigne igrace dinama , bezuspesno, kod 2 gola ......... pa ova panika u 16 metara traje vec 5-6 godina otkad nam je preplaseni markovic kapiten, svojom pojavom uliva strah i ostalim igracima, ne mogu da verujem da ne znamo ispucati loptu iz 16 metara, i ne razumem zasto je sramota ispucati loptu u korner? ne, bolje je baciti rolnu like na 16, a onaj slobodnjag, iskusni antic, ne da lopti u gol aut, bolje da zavrsi u golu ........ jadan aca jovanovic, sta on decko mora da trpi
A

Alexx

pre oko 2 meseca

Ne znam ko se samo zavarava, kad se sve jasno? Ovi je realan nivo i domet Partizana. Isto će proći i ostali naši klubovi sem CZ.
J

Japi

pre oko 2 meseca

Prave gromade,nema sta.
B

Bojan Tovirac

pre oko 2 meseca

Vi NOVINARI nije vam posao da dajete ZAKLJUČKE! A sad komentar: Stanojeviću sestro...
V

VOLIM PARTIZAN

pre oko 2 meseca

GROBARI, NAVIJACI PARTIZANA, SIMPAZITERI PARTIZANA, SVI KOJIMA SU CRNO BELE BOJE U SRCU... DOGOVORIMO SE DA DODJEMO SVI NA ISTOK, JUG I ZAPAD, DA PREKINEMO OVO BRUKANJE I OVO URUSAVANJE FUDBALSKOG KLUBA!!! NEKA NAS IZBACE IZ EVROPE, ALI OVO NE TREBA VISE
Ц

Циганин сам ал' најлепши

pre oko 2 meseca

Што бре брате? Мени је баш у фулу... Ништа ја ту не би дир'о 😁
P

Pantelejac

pre oko 2 meseca

Neka prodaju sad Saldanju ako ih nije sramota😂
z

zaks

pre oko 2 meseca

Računa li se to što su poveli 1:0 ?
S

Svega ovoga ne bi bilo

pre oko 2 meseca

Da je Saldanja uspeo da otme loptu golmanu kod drugog gola... onda bi preokrenuli, ali jbg, ne da golman
v

voskan

pre oko 2 meseca

Domaći teren plus Čiroki na golu i stiže se to
r

realno85

pre oko 2 meseca

Stanoje Samrok nastavlja sa sjajnim partijama u evropi. E kakav kukavac majko mila.
5

56789

pre oko 2 meseca

MOLIM PREMIJE ZA UPRAVU I STANOJA
M

Miroslav....

pre oko 2 meseca

Jadno i bedno...UPRAVA NAPOLJE!!!!
A

Amateri, Badnjevac ne bi 6 primip

pre oko 2 meseca

Samo dug jezik ima. Pameti i fudbalskog znanja ni trunke
E

EtoBonusi

pre oko 2 meseca

Eto prvi set zavrsen. Vracaju se superligi i starom dobrom kmecanju. Krive sudije, bonus, Vucic, Cia... . Nek bolje istupe iz Evrope, ipak Dinamo nije imao 2 bonus u ekipi. Nego da nas brukau gde stignu. Pa da su direktno usli u LS gol razlika bi bila 3:43 )))
R

Rekord

pre oko 2 meseca

Kad vas ovako nakanta raspali Dinamo, sta bi vam tek u grupi radili... po 12 bi primali.
t

traktor Mileta

pre oko 2 meseca

Zar nase legende kluba ne mogu da se ujedine i oteraju ovu gamad iz uprave ! Pa padali su mnogo veci, pasce i ON! Nije niko toliko slep da ne moze da vidi sta se desava! Kvalitet imamo mozda da budemo u plej ofu superlige i to je to.. Zar je to dovekao nas Partizan? Ovo vise nije to dal si Zvezdas ili Partizanov ac? Ovo vredja zdrav razum, svakog navijača bilo kog kluba.. Ovo se nastavlja, kraja nema... Sta je sledece? Volim ga!
G

Gost559

pre oko 2 meseca

Nordsjeland join a chat
m

maxyec

pre oko 2 meseca

stanoje jeli te sramota da saovakvim igracima primis ovolike golove.
D

Dragan Z.

pre oko 2 meseca

Da, da... jedino resenje je da Stanoje hitno poseti Vazuru u kancelariji, da ga uzme pod ruku i da obojica ODMAH odu iz Partizana.
d

deki maky

pre oko 2 meseca

Partizan je katastrofalno sklopljen tim.!!! Hitno ubaciti sve Omladince koji su u planu i na njima graditi budućnost. Ovi menadžerski igrači su bruka i sramota-to s strane nek ide bilo gde,kad ne prave razliku. Početak od W....riba smrdi od glave
G

Gile 88

pre oko 2 meseca

6-2 kraj prvog seta 🤣🤣🤣 Nikad jači Dinamo Kijev Ševčenko Rebrov Blohin i Lobanovski bi se tresli od ovakvog tima.
D

Drvo

pre oko 2 meseca

Svi mi koji jedva čekaju video Željka Pantića.
G

GostLazar

pre oko 2 meseca

Mi brukamo Srbiju, imali smo 1 bod u LS prosle godine nate. Ali dobro, neko primi 3 od Sitija i da 2, a nako 6 od Dinama iz Kijeva
н

немојте тако

pre oko 2 meseca

Има наде за партизан, они су институција и авангарда 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 лоје понижавање и п.ш.ње по авангардни... оубиљно скањепр по авангардни ...и онда ОНИ ПРИЧАЈУ о 3:1 са МС ахахахха срамота
M

Mrtvakkkk

pre oko 2 meseca

Partizan prolazi samo pasošku kontrolu.
4

40+

pre oko 2 meseca

MENE SA 54 NECETE ZAVARATI,,MOZDA NEKE KLINCE,,OVO JE DNO DNA,,OVO JE BOLESNO,,
P

Pazi na raskrsnici

pre oko 2 meseca

Dajte im Monekea ahahahaha
L

Lazaros

pre oko 2 meseca

Молићу Госп. Терзића да озбиљно размисли да прода Ндајеа и купи Салдању!! Човек би код нас дао 40 голова без пробема
z

zaks

pre oko 2 meseca

A s'kim igraju poslije Rendžersa ? I je li Saldanja , poslije ove "majstorije" , tzv."panjenke" , vrijedi 20 milki?
С

Стручњаче

pre oko 2 meseca

Партизан је очајан и труо,али тај Салдања је убедљиво најбољи нападач лиге. За оног из Звезе Недаје или како већ је измислио фудбал.
G

Gostgost

pre oko 2 meseca

Partizan pomera granice. Prosle sezone 5, ove 6 primljenih na jednoj utakmici. Malo li je? Valja napomenuti da je UEFA protiv njih, da su delegirali sudiju koji je navlacio za Dinamo, i da toga nije bilo, Partizan bi pobedio bar 3:0. E moji vi, cim predjete granicu, vidi se koliko veze nemate. I vi pricate neke price i izmisljate neke teorije zavere, a ko vas vidi, taj vas gazi. Samo nije onaj sto je zurio na voz. I da, koja bre vise pojacanja, doveli najmanje 20 igraca u poslednjih godinu dana. Koliko treba, 50? Pa drzava ce da bankrotira od njihovog fudbalskog i kosarkaskog kluba!
D

Drvo

pre oko 2 meseca

Čiroki Jovanović bušan ko situ, 6 golova sve kroz uši.
z

zauzeto ime

pre oko 2 meseca

ajde ne lupaj, pljujes jedino vredno u partizanu, ne moze on spasiti koliko nasi mogu da zase_u
K

Kol

pre oko 2 meseca

Nećete objaviti komentar ali vi ste krivi kao portal isto pred početak sezone ste pisali dobri ovako onako pojacanja a oni uzas.Tako da se vas naslov ne poklapa nikako

Milos Bozic

pre oko 2 meseca

Partizan nema,redom: upravu-trenera-igrače...šta kažu,sledeći je Rendžers?
G

Gost 442

pre oko 2 meseca

Ovo je tužno gledati što ovaj aktuelni sistem uradi od Partizana. Očigledno da nemamo ni snage ni moći da smenimo Upravu i dovedemo konačno prave ljude koji bi pokušali da ozdrave SD Partizan. Dok se to ne desi mi ćemo potonuti.
r

rrrr

pre oko 2 meseca

Dao vam oskar pare za licencu,bolje da nije.
B

Bid

pre oko 2 meseca

Ni trenera ni upravu sve zahvsljuci gurui severa
A

Azevedo

pre oko 2 meseca

Jos jednom su osramotili nasu zemlju ovoga puta bas ono, gori je ovaj poraz od Samroka ili Petah Tikve. Izgleda da im je limit drugo, trece mesto u Super ligi a Evropa im je misaona imenica. Sa ovakvim Dinamom verujem da bi se Vosa ili TSC nosili. Bruka JSD, bruka!!!
H

Haha

pre oko 2 meseca

Sta bi im tek radili Real,Siti,Barsa,Bayern....prosle sezone petarda od ribara,ove Dinamo brojao do 6.

Gold Digger

pre oko 2 meseca

Juce ste pisali kako je partizan odlicno prosao jer je izvukao Rendzers, svi smo znali da partizan nema tim, osim vas ??
F

Fudbalista

pre oko 2 meseca

Jebes igrace, ne trebaju nam. Imamo Vazuru. UPRAVA NAPOLJE!
l

ludi puma

pre oko 2 meseca

slađaaaannaaaa zbogom udaj se ti za našu sreću ne brini
i

imam pitanjw

pre oko 2 meseca

A pre koji dan, partizan dobro prosao sto izvukao rendzers? Ja ne znam da l samo vi novinari ne vidite ili pisete ono sto morate. Ovaj partizan u rangu lige konferencija i to je tako. Odbrana u rangu zonske lige ako ne i gore. Ako cemo realno, bice borba sa vosom i tscom paklena
B

Bingole

pre oko 2 meseca

Piksi,zovi Jovanovica u reprezentaciju...a mozes i Svetu
S

Soko

pre oko 2 meseca

Netacna formulacija Partizan kao klub ne postoji a zasto?
Л

Лепо сам написао

pre oko 2 meseca

Данас, 1-1 и 3+ у лублину а љиди ми се смејали.. Ово тим партизана је класична труба од екипе ако буду 5ти ове године то им је успех.. Изгледа да прошлогодишња победа у европи ће им бити једина победа у европи али у наредних 5 година..
I

Ijaooooooooo

pre oko 2 meseca

Ahahahhahaha decenijska bruka ahhahahahah POLIVAJ
O

OVO JE SILOVANJE

pre oko 2 meseca

PARTIZANA OD VRHA OVE DRŽAVE.
G

Gost997

pre oko 2 meseca

Evropa je merilo rece Stanojevic 2011 i ispade od Samroka, ovo je gore i od toga i Flore, sad nesto nisi sila kad nema Karadzica, sad idi zali se tetka Lepoj i sindikatu proacetnih radnika Ugande
S

Stanoje lobetina

pre oko 2 meseca

Trenerski mag
S

Ser Shamrok

pre oko 2 meseca

...to be continued...
С

Станоје

pre oko 2 meseca

Шта је са бонус играчима? Јел све по закону?
u

ujas

pre oko 2 meseca

eto vam golmana kog hvalite toliko. Čim naiđe ozbiljan tim odma primi 4,5,6
S

Savo iz Kikinde

pre oko 2 meseca

Za početak treba da poraste. Svaki od prvih pet golova bi golman od 190cm uspeo da odbrani.
G

Gost98

pre oko 2 meseca

Bolje neka odgode protiv Ubljana za vikend, i oni će ih odvaliti!
N

NjofraA

pre oko 2 meseca

Ponestalo Ukrajincima granata, sad tuku petardama hahaha! Ups gotov prvi set!! Nastavljaju da brukaju Srpski fudbal u Evropi i da ih puni ko stigne, fuj...
N

NEOZBILJNi PROTIV OZBILJNih

pre oko 2 meseca

Ovo je neočekivano bilo samo nekome ko ne prati fudbal. I mnogo jači Partizan je primao petarde u Evropi, Partizan da peva ako u revanšu izbori nerešeno.
P

PARIZER SULTAN

pre oko 2 meseca

Vučela i Vazura rade sjajan posao već godinama.
P

Pazi na raskrsnici

pre oko 2 meseca

Opet uprava napolje posle ssmo jednog kola ahahahaha
K

Komentator

pre oko 2 meseca

Samo neka nastave tako, nama delijama ne smeta :)
N

Nero Wolfe

pre oko 2 meseca

Nemojte da se zavaravamo,Partizan nema ni trenera!
M

Millllan136

pre oko 2 meseca

Ja kazem sinoc ra nemaju nista...busanje neko..ocemo ovo ono....a i vi ste ga vec ubacili u grupe na jesen...isto i od radnickog ocekujete...bice da niste nista bolji od nas...a nasa liga je po vama najgora...pozzz. i za radnicki..vrlo brzo...realno...
D

Drndo

pre oko 2 meseca

Pa cekajte bre, oni se smejase Zvezdi...Ej ti, koji obraz trebas imati da se smejes Zvezdi kada je nadigraju PSG,LIverpul ili Bajern...Pa nije vam to liga konferencije rodjaci mada se i tamo brukaste. Ja bih voleo da vas direktno ubace u LS takve kakvi ste,da primite 60 golova. Vi ovakvoj ekipi ne sutnete na gol, date dva gola niizcega, Ne brinite,po Srbiji ce Stanoje da se dere na sudije da pobedjujete...Hajde bre,juzmite bodove,prozivali ste TSC,Cuku pa cak i najkvalitetniji tim Zvezdu. E moji vi,u ls bi vam davali po 10-12 golova. Cuj to,kukaju da su najbolji u Srbiji da im neko krade titulu. Sram vas bre bilo prevaranti jedni
A

Advokat

pre oko 2 meseca

Osim toga što si nepismen tvoj komentar je klasična salata od misli. Naravno da ćemo da se smejemo Zvezdinim porazima jer je jedna cela država (kakva je takva je) stavila na raspolaganje jednom klubu sve svoje resurse. Uprkos tome rezultati su, srazmerno uloženom, nikakvi. Sa druge strane ta ista država sve radi da se Partizan saplete, obruka i unizi. Preko okupacione uprave, sumnjivih trenera i jos sumnjivijih igrača. Prosto stvari su neuporedive. Jedan klub nema rezultate uz svu pomoć, a drugi nema uspeha jer je prosto onemogućen.
@

@Advokat

pre oko 2 meseca

Druze ta Zvezda igra vec 7-8 godina zaredom Evropu, sa kakvim je timom Milojevic usao u EL onda, Gobeljic,Vujadin i ostala buranija. Da drzava pomaze to je sigurno ali pomaze i Partizanu. Izracunaj slobodno za 8 godina igranja Evrope od toga tri puta LS koliki su prihodi ostvareni. A i ne znam sta je uopste sporno iako se daje malo vise Zvezdi, sveka godine smo u Evrpoi i predstavljamo Srbiju, sampioni drzave svake godine. Jedina razlika je bila kad ste u vreme Toleta uzimali titule sto se tad Zvezdi nista nije davalo. Ej vas ugnjetava drzava a dovodite Saldanju za 1.3 miliona a mi slali poruke da bi igraci imali za sampon. Budite malo realni.
i

igokeasi....

pre oko 2 meseca

...CESTITAM VAM NA NOVOJ EVROPSKOJ 6TARDI👏👍
D

Delija NBGD

pre oko 2 meseca

Partizan nastavlja da bruka Srbiju... Dokle bre?!
R

Random

pre oko 2 meseca

Pa dok je god ova uprava tu. Bas je lepo vama da se smejete kada je ovoliko ocajan partizan ali svejedno cu ga bodriti i voliti!!!
i

igokeasi....

pre oko 2 meseca

...CESTITAM VAM NA NOVOJ EVROPSKOJ 6TARDI👏👍
i

igokeasi....

pre oko 2 meseca

...CESTITAM VAM NA NOVOJ EVROPSKOJ 6TARDI👏👍
B

Bergkamp10a

pre oko 2 meseca

A sunce ti, sta ovo bi? I onda kazu nesto za nas, druze dinamo kijev vas ubio...
S

Stanoje trener hahahaha

pre oko 2 meseca

Znači do uprave je????? Što se vratio ova ljudina ako mu ne valja uprava,jel uprava trenira i igra,jel uprava forsira Antića,Markovića,Šćekića ili dokazani stručnjak Stanoje???? Ne valja uprava,pa majstore idi negde drugo ( ali nema gdeeee) lepo ovde 25.000e svaki mes i pucaj po upravi KOJA JE ODAVNO TREBALA DA ODE,ali uprava NE IGRA!!!!!

Delija

pre oko 2 meseca

Pitam komsije, evropa MERILO? Sta da ste igrali ( to je samo san za vas ) sa Liverpoolom PSG, CITY, itd pa 15 komada po utakmici bi primili. Prosle godine ona deca iz nordserlandadaDA DA sada ovi sa pola gasa vas demolirali.

'Ivan Stefanovic'

pre oko 2 meseca

Koliko god Partizan bio loš, slab, uništen sistematski kao klub, ja ću uvek da ga volim!!! Da igra zonašku ligu i tad ću da ga volim i bodrim! Za mene on je jedini na svetu celom!!!

'Ivan Stefanovic'

pre oko 2 meseca

Koliko god Partizan bio loš, slab, uništen sistematski kao klub, ja ću uvek da ga volim!!! Da igra zonašku ligu i tad ću da ga volim i bodrim! Za mene on je jedini na svetu celom!!!
b

bg12146.

pre oko 2 meseca

sada ce stanoje da kuka ko kukumka, a covek pojma nema, treba ga odma oterat
j

jjzz

pre oko 2 meseca

Kako sad ovo kad vi rekoste - Bolje nije moglo, Partizan na Rendžers, kad prođe Dinamo :D
R

Rubikova kocka

pre oko 2 meseca

FK Šestar Beograd 🤪
-

- MARŠ IZ PARTIZANA -

pre oko 2 meseca

Vučela, Vazura, Stanojević, njegovi bekovi i pojačanja, marš iz kluba. Uprava napolje. Hoće li legende, Grobari i Partizanovci da i dalje samo gledaju i ćute?
J

Joksa admin

pre oko 2 meseca

dzabe si blokirao komentare, dobio si porciju od Kijeva koju ces pamtiti
m

mx

pre oko 2 meseca

Stanojevic i fck your evrything
Š

Šamrok

pre oko 2 meseca

HAHAHAHAHAHAHAHA tako je Joksiću aj sad obriši suze posle pisanja ovog naslova hahahahah gotov prvi set!!!
G

Grobarcina

pre oko 2 meseca

Haha zvezda nije igrala 10 godina evropu samo da podsetim
S

Sofronije III

pre oko 2 meseca

A kad to, ako smem da pitam? Od sankcija i sezone 1995/96 Zvezda je preskočila samo sezonu 2014/15, a znaš zašto? Zato što joj država nije tada kao nekima platila učešće. I znaš ko je te godine uskočio u LŠ umesto nje? Imaš tri puta pravo da pogađaš.
J

Jöle 39

pre oko 2 meseca

Neko će morati za ovu bruku da odgovara. Stanojeviću p. K.
S

Srdjan994

pre oko 2 meseca

Je li Partizan igrao protiv Dinamo Kijeva ili Real Madrida zna li iko?
g

glisha93

pre oko 2 meseca

SRAMOTA!!!

Bojank91

pre oko 2 meseca

Tim 1 2-5 1.65 kvota i ne dođe!
£

£

pre oko 2 meseca

Nikad ne igraj sa gornjim limitom. Da si odigrao tim13+ em bi ti bila veca kvota em bi prosao.
0

0

pre oko 2 meseca

Ludi puma u svom specijalu za specijalce tražio da Ciroki bude prvi golman
I

Ivan V

pre oko 2 meseca

Aposlutno treba ovako.Kad je Stanojevic usao u kolo sa vazurom i kompanijom i treba da se bruka ovako.vazura nece napustiti fotelju jer ima jasan cilj koji su mu postavili.Uzima ogromne pare i unistava klub a niko mu nista ne moze.
Č

Čisto radi informacije

pre oko 2 meseca

Dinamo Kijev šest golova nije dao ako se ne varam 7 godina. Ovo nije jadno, ovo je dno dna u svakom smislu. Rasterati sve i lepo od 4 lige da krenemo pa dokle se dogura, ali samo sve da se rastera.
K

Komentator

pre oko 2 meseca

Pa dobro, svojevremeno su uspeli da nadoknade 6:2 protiv QPR-a, možda se i sada isto to desi, ne otpisujte Stanoja i ekipu
I

Ivan...

pre oko 2 meseca

Napredak u odnosu na proslu sezonu. Prosle sezone petarda, sada jos jedan vise. Nije ih sramota ovde da palamude o nekim namestenim titulama, a sada vec po tradiciji primaju petade i sestarde na pocetku svih kvalifikacija za Evropu.
7

7777

pre oko 2 meseca

,😆
G

Gosty

pre oko 2 meseca

Terzić i Vučić najveci krivci.
C

CaleB pravi

pre oko 2 meseca

Hoce li Stanoje veceras pred skupstinu ?? Ah da, ne moze, to je u Poljskoj....Tamo se ne primaju na te fore.
c

cv

pre oko 2 meseca

sta ste ocekivali drugo
A

Acaap

pre oko 2 meseca

ŠESTAR STANOJE
g

gfd

pre oko 2 meseca

stanoja odma oterat
v

vezaro javi se....

pre oko 2 meseca

Šupalj si ko crkveno zvono, hebo te voz koji te dono, da se ja tu s tobom cela veka patim!
2

22334455

pre oko 2 meseca

Nema tim, zato ima sposobnu upravu, koja je dovela do toga da Partizan nema tim. Svaka cast, znaju svoj posao

VecaBg1971

pre oko 2 meseca

Pa to se samo vi novinari zavaravate i ova grobarska deca. Pa svako zna da groblje nema tim vec godinama. Ja sam lepo rekao da nema trika da prodju Dinamo kad sam ih gledao protiv Napretka. Smešno....
V

Veliki1

pre oko 2 meseca

The Great Ser Aca Šamrok Stanojevic!
P

Penzioner

pre oko 2 meseca

I onda kazu, Zvezda im otima titule!! Velika je razlika da bi neko Zvezdu gurao, jbg...
S

Strasno

pre oko 2 meseca

7 stranaca u 11 i dobiju 6 komada. Sramota Srbije po ko zna koji put!
O

Ojo

pre oko 2 meseca

Mali Stanoje Odlikaš
A

Asad

pre oko 2 meseca

partizai nema mozak a ne tim
Д

Да

pre oko 2 meseca

Ово је срамота срам вас било
z

zeljko pantelija

pre oko 2 meseca

Uz Partizan uvek....Napred Stanoje napred Partizan.
i

igor543

pre oko 2 meseca

partizsn nema ljudi trenera, ima dobre igrace samo je trener nula.
g

gdtz

pre oko 2 meseca

jovanovic igra tenis u evropi svake godine, stvarno bi trebalo da ga pozovu u reprezentaciju ali tenisku

Delija

pre oko 2 meseca

Ugrozio bi alkaraza i Noleta.
G

GSM

pre oko 2 meseca

hahahaha
M

Mikula

pre oko 2 meseca

A ko se pa zavaravamo, svi znaju da nema.
G

GG prvo GG drugo

pre oko 2 meseca

Bolje predati, pa da bude 3:0 🤣
A

Au ljudi moji

pre oko 2 meseca

Bukvalno svaki kraj sezone, partizan kuka kako ga kradu onda dodje Evropa i oni pokazu da su ocaj blagi.Znaci primiti 6 gola, prosle kvalifikacije 5 u jednoj utakmici je sramota.Molio bih navijace partizana da kad ih ubuduce laze kapiten natko da se sete kako njihovi igraci igraju u Evropi
g

gost1978

pre oko 2 meseca

niko ne kaze da smo losi, nego je pitanje zasro je partizan doveden dovde
C

Czz

pre oko 2 meseca

Problem je sto su sve pare posle u kosarku i onda je jedino tamo evropa mjerilo, nate
m

manemoj

pre oko 2 meseca

@gost1987 a sad se pitas a? a kad si vrteo toletov barjak tad se bas nista nisi zapitkivao pretpostavljam?
e

ejjj

pre oko 2 meseca

A samrok Stanoje vam je trener ? ahahhaha
p

puma

pre oko 2 meseca

Čiroki je najbolji srpski golman nate treba da bude prvi golman repstacije nate u načelu
D

De jaan

pre oko 2 meseca

Ne mozete vi da ne primite 5, 6 komada sram vas bilo. Samo brukate Srbiju.
a

aleksa101

pre oko 2 meseca

Hoce li biti saopštenje..
6

616161161y

pre oko 2 meseca

HAHAAHAHAHAHAHAHAHAHA SRAMOTE SRBIJE BRE !!!!! SRAM VAS BILO. Od DINAMO KIJEVA primili 6 komada hahaahahahaha. Ovo je epski raspad o ovom ce se milionima godina pricati, sad ce krenuti serija pobeda u nasoj ligi. Bruke bre jedne. SER SAMROK STANOJE nemam reci, ovi protiv Zvezde centra ne bi presli a vama 6 komada dali haahhahahah
7

79

pre oko 2 meseca

Ma i vi ste samo malo manje jadni veruj
B

Boneli

pre oko 2 meseca

Koga vi pobediste u evropi zadnjih godina. Vi gledajte sebe a mi znamo sta je sa nama!
@

@79

pre oko 2 meseca

E moj druze hahahaahahahahaha mi malo manje jadni hahahaahahahahaah
a

aony

pre oko 2 meseca

Rtd
в

всс

pre oko 2 meseca

@Boneli Задњих година ми у Европи победили Ливерпул, Олимпијакос, Копенхаген, Салцбург, Јанг Бојс. Брагу, Ференцварош, Трабзон, Гент, играли нерешено са Миланом, Арсеналом… Што питаш? А ви?
Q

Qqqwa

pre oko 2 meseca

Dobro je makar se igra na dva dobijna seta.

Sakur

pre oko 2 meseca

Koja uprava da dovede
S

Strucnjakk

pre oko 2 meseca

Ma dobro je ovo, šta ti je? Nemoj biti razočaran
O

OkosBokos

pre oko 2 meseca

Haha a VV imaju mandat do 2027. i javno kazu "bas nas briga za navijace".
D

Djape45║

pre oko 2 meseca

Zvezda gubila ovoliko od timova koji vrede milijardu pa oni vikali puče bruka. Šta sad reći a ne zaplakati
P

Pamet?

pre oko 2 meseca

A koliko je stotine miliona ulozeno u zvezdi zadnjih 5 godina? A u Partizanu? Razmisli malo bruko jedno...😂😂
G

Gostinjo

pre oko 2 meseca

Partizan nema tim godinama, to što ga vi novinari dižete u nebesa već godinama je nešto drugo.
M

Mister M

pre oko 2 meseca

Je li sad znate ko ste i sta ste? Da ima pravde bili bi u drugoj ligi
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Doveli ste 10 vi bi još, pa kolko i od čega?
m

milan nnn

pre oko 2 meseca

hahahahahahha gotov prvi set..au kako mi je drago, najvise zbog Samrok stanoja, ko te je sad pokrao, je l ces da kmecis opet?? ko ti je sad kriv hahahabababababa
A

Asad

pre oko 2 meseca

Ne radi VARRRR alooo, Čeferinee ne radi ti VARRRR, VAR ne radiiiiii

Dorcolac

pre oko 2 meseca

cekamo da nam grobarcici objasne kako se sve vidi u Evropi
7

79

pre oko 2 meseca

Ziveo Vizura!!!
G

Gost Rider

pre oko 2 meseca

Ma nemoj?Ajde😂😂Partizan nema tim,on nema ni stadion,ni navijace...
M

Mile g

pre oko 2 meseca

Bruka i sramota. Kakav anti fudbal.
I

Iiiio

pre oko 2 meseca

Prvi set je zavrsen.
g

grobar19701970

pre oko 2 meseca

Suva realnost!

alex.majstor@yahoo.com

pre oko 2 meseca

PRVI SET GOTOV. KAKAV SKUP AMATERA BOG TE JEBO!!! BRAVO STANOJEVIĆU!
u

utrea

pre oko 2 meseca

Šta bi tek bilo da čiroki nije najbolji srpski golman
A

AHAHAHHA

pre oko 2 meseca

Ahahahha kakvo ponizavanje Decenijska bruka ej 6 komada a ovde u prvenstvu ima da naredjaju pobede hahahah lopovcine
k

kakvo

pre oko 2 meseca

Ruglo!
V

Vasilis

pre oko 2 meseca

kako ono mozzart novinari pisali "Sta treba Jovanovic da uradi da bude pozvan u reprezentaciju"? Mozda da ne primi 5-6 golova kad vidi Evropu u toj jednoj utakmici...
G

Golst

pre oko 2 meseca

Šestanoje

Steci Syto

pre oko 2 meseca

brate al ste se obrukali, ovi vise nije smesno.. mislim da ovim i onim proslom kvlaifikacijama mozete da stavite tacku na vase bajke kako vucete koeficijent
R

Rrtttt

pre oko 2 meseca

Ko je sada kriv?
r

rts pro

pre oko 2 meseca

samo begradske sestarde prenosimo a srpske klubove u ligi konferencija jok.
y

ymern

pre oko 2 meseca

game and first set dynamo
D

Deminaur

pre oko 2 meseca

Biće bolje nikad
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Kolko juče ti je bio Atletiko posle pobede protiv Napretka na gurku.
A

ApsolutnoJa

pre oko 2 meseca

To vi sad znate, mi smo to vec odavno znali!
7

7

pre oko 2 meseca

Aleksandar Jovanović primač
н

непознат

pre oko 2 meseca

ех само да нема та два бонуса а станоје ахахахахахахахахахаах које брукање загребачког клуба
Л

Лукаку 98

pre oko 2 meseca

Готов први сет..
J

Junker

pre oko 2 meseca

Kad je drugi set?
J

Joksa gde je naslov

pre oko 2 meseca

Partizan nema kome sta da dokazuje
A

Asad

pre oko 2 meseca

Gotov prvi set
k

konj

pre oko 2 meseca

nista, prvi set zavrsen