Nemanja Matić ne dolazi u Humsku

Vreme čitanja: 2min | pon. 21.10.19. | 10:37

Mančester bez Šoa, možda i Lingarda i mladog štopera Tuanzebea, dilema je Pogba

Živnula je bar malo svlačionica Mančester junajteda. NIje iskorišćena prilika da se pobedom u derbiju situacija okrene za 180 stepeni u koristi Crveni đavola, ali s obzrom da je izboren bod u sudaru sa liderom Premijer lige i jedinim neporaženim timom dosadašnjeg toka prvenstva, Ole Gunar Solskjer može da bude zadovoljan.

Jedino što ga pred put u Beograd, na megdan Partizanu, i dalje muči kadrovska situacija. Problem više je nastao u nedelju po podne, jer je Aksel Tuanzebe bio planiran da igra, ali je povredio kuk tokom zagrevanja, zamenio ga je Markus Ruho i neizvesno je da li će mladi štoper biti spreman za treće kolo Lige Evrope.
Ne znam kako mu je“, sleže ramenima Solskjer, koji ima problema i u manevru. „Nadam se da ću uskoro moći da računam na Džesija Lingarda, sigurno će Antono Marsijal igrati sve češće, a što se tiče Pola Pogbe biće podvrgnut testovima fizičke spreme, pa ćemo videti kad se vraća u trenažni proces. Što se tiče Luka Šoa, neće proći mnogo vremena pre nego što se i on vrati na teren. Situacija je sve povoljnija“.

Izabrane vesti

Norvežanin definitivno neće moći da računa na Nemanju Matića, koji u nedeljnom derbiju sa Liverpulom nije bio ni u protokolu.
Vukao je povredu neko vreme, odlučili smo da u tom stanju više ne može da nastavi. Iskreno, ne znam koliko ga dugo neće biti na terenu“, potvrdio je Solskjer da srpski reprezentativac, koji je iz istog razloga propustio mečeve sa Paragvajem i Litvanijom, ne dolazi u sredu u Beograd.

Golman David de Hea je brzopotezno zalečio povredu i branio je protiv Liverpula, međutim, ostaje dilema da li će Španac među stative i protiv Partizana ili će šansu dobiti Argentinac Serhio Romero.

Inače, Mančester, za razliku od drugih klubova, kao što omogućava protokol UEFA, neće trenirati dan pred utakmicu u Humskoj, već će se samo u večernjim satima Ole Gunar Solskjer obratiti predstavnicima medija.

Pogledajte novu epizodu serije Ekipizza...

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara