Komentari na vest

Nekad nada zvezdaša, sad se strmoglavio u treću ligu: Bakajoko u najboljim godinama tone sve niže

A

Azevedo

pre 25 dana

Nas skauting tim bolje da ne stavlja u CV vreme provedeno u Zvezdi.
S

SRETA NUMERA

pre 25 dana

@ Simao13....prijatelju nisam napisao odakle su došli ,nego gde posle Zvezde igraju, pogrešio sam samo kad je Tomane u pitanju , mada je i to ispod prosečan igrač, (a što se Pićinija tiče , tačno je da je NEKAD bio vrlo dobar igrač, alu je u Zvezdu doveden sa trideset i nešto godina potpuno izraubovan, i rovit i povređen i za ozbiljan fudbal do kraja karijere neupotrebljiv, I SVE JE TO OD A DO Š ZNAO ONAJ KO GA JE DOVEO,potpuno svesno ,ali naravno bezočno i providno radi se o podeli od po nekoliko stotina hiljada evra sa menadžerom i igračem. A da ne pričamo gde je i šta radi (dakle kucamo na vrata zaboravljenih asova ): Kafu,Dioni,Spiridonović, Sumaila, Mouče, Žander, Ebisilio, Meleg,,,,itddddd dakle potpuno neupotrebljivi škart, što su u ostalom i rezultati pokazali.
g

gostinjo

pre 25 dana

Zato su onih 11 u Norveskoj odigrali maestralno.
П

Петровград

pre 25 dana

Ван Ла Пара, Кањас, Јирка...
1

1980

pre 25 dana

Neka ga Stanković vodi u Spartak.
Г

Гост Рајдер

pre 25 dana

а нама није ваљо
T

Top Gun

pre 25 dana

Tip nije profesionalni fudbaler.
Z

Zvezdas1989

pre 25 dana

Decko je imao kvalitet kad je igrao desnog beka,al ovo je dokaz koliko jedan pogresan potez moze da ti upropasti karijeru,standardan u Sent Galenu i predje u Zvezdu,nije ni prvi ni poslednji koga je zvezda upropastila,al gurao se Gobeljic i Gajic sta ocekivati.
N

Na severu od 88

pre 25 dana

Hahahhahahhah, vidi se da si Marakanu video samo na tv kad je tebi ovo drvo bilo bolje od Gajića i Gobeljića.
Ц

ЦЗ НС

pre 25 dana

Чуј ЦЗ га упропастила? Одузела му таленат којим је обдарен, дриблинг, разоран шут, брзину, осјећај за игру🤣🤣🤣 Једино нормално питање јесте ко је уопште њега довео у ЦЗ?
S

SRETA NUMERA

pre 25 dana

To što je Terzić kupovao igra NIGDE ili Rišaira- Tajland Jushuq Parker - 7. Engleska liga La Para- 4. pa posle 5. engleska liga, Falko - Nigde Rikardinjo- 3. Poljska liga Pičini 3. Nemačka liga Tomane - Niko ne zna Kulibali - Ne zna se da li je ikad više bilo gde igrao itddddddddd A tu je bačeno ko zna koliko miliona evra , a dovođeni su jao pojačanja za LŠ i LE.
s

simao13

pre 25 dana

Au, šta si ispisao druže? Niti za jednog igrača nisi pogodio odakle je doveden.
G

Gost1611

pre 25 dana

Picini da je malo sacekan,ima li bi desnog beka za par sezona,Nemoj u isti kos Picinija sa ostalima,Decko igrao u Valensiji,Fiorentini,Atalanti,Sporting decko ima kvalitet,a druga je prica sto ima problema sa povredama,I glupo je momka koji ima kvalitete porediti sa nekim Zandreom,Rikardinjom,Kanjasom,Tomaneom
т

томане

pre 25 dana

игра у првој лиги Португала(дошао као замена баш за нашег Дуартеа), а прошле сезоне био у Апоелу. Није нешто много завидно, али не можеш рећи да није на фудбалској мапи
g

gostinjo

pre 25 dana

Van La Para odigrao proslu sezonu u 1. holandskoj, a Tomane igra u 1. portugalskoj ligi.
G

Gost014

pre 25 dana

Деки, јел проблем у папирима или тражи велику плату за руске услове?
U

Uprava napolje da se ori!

pre 25 dana

Kako samo Terza laze u vezi svojih kombinacija pa to nije normalno. Eno sad Stojica prodajemo nije ni poceo prakticno igrati!? Nema tu vise sportskih motiva vec samo kombinacije kao kod njihovih sinova j OFK!
M

Malayac

pre 25 dana

Naravno. Pa pogledaj samo mućku sa centarforom....dovodi nekakvog Šerifa za silne milione, a Kahvića prosleđuje džabe u OFK.
@

@Malayac

pre 25 dana

Samo sto Kahvic Serifu ne moze ni vodu da nosi
N

No.1

pre 25 dana

Krajem prošlog veka jedan mladić bio je na probi u nekom osrednjem grčkom klubu. Solidan tehničar i fizički jak ali nije prošao. Njegov komentar bio je da u kampu ima desetak crnaca koji veze sa fudbalom nemaju, dodju na 30m od gola i odmah šut, nebu pod oblake, a on da proigra da napravi pas... Oni su potpisani. E to je posle došlo kod nas, gomilanje tamnoputih koji torpediraju loptu ali koji mogu da se preprodaju kao roblje. Našu omladinu koliko toliko zaštite roditelji od te sudbine a ove šetaju kao mečku po vašarima.
m

madjija

pre 25 dana

Van La Para, Tomane, Zander, Bakajoko, Kangva, Risario Zivkovic, Ibrahim Mustafa, Pesic, Kulibali, Mijailovic, Ndiaye, sada Stojic. Sigurno sam jos dosta egoziticnih imena zaboravio ali mnogo promasaja Zvezde u ovih par godina. Tj kada kazem promasaj mislim na ugradjivanje. E tu bih mogao dodati i milionskog trenera Baraka Bahara zajedno sa njegovim strucnim stabom. Svu tu lovu protracenu kad bi skupio u jednu "tucu" imali bi love bar za nekog Aspilikuetu da nam na beku ne igra vise muceni nesmenjivi Roda. Ne znam jel ste svesni koliko je to miliona baceno tj maznuto...