Komentari na vest

Nekad Čelsi, Liverpul, Inter... Danas Čempionšip

D

Deniz

pre 6 dana

Mozes je dobar fubaler, samo ga treba znati koristiti, u sistemu igra odlično, pod Konteom se dokazao. Nije igrač koji će nositi ekipu kada je najteže, kao npr Eden Azar, ali u sistemu je odličan. Fazon kao Foden u Sitiju, u Gvardiolonom sistemu se uklapa odlično, dok u Engleskoj r., nije na tom nivou, drugačiji sistem igre.
w

wWw

pre 7 dana

Tito Moses

Bibras Natho

pre 7 dana

Kakav frimpong i grimaldo..Moses je tata..
И

И

pre 7 dana

Konte je dokazao da se može iz svakoga izvući maksimum, ako se stavi gde treba. Isto kao Kostić što na krilu nije bio sposoban napraviti razliku ni u Surdulicu da ga staviš, ali na krilnom beku je bio vrhunski dobar deo karijere. Fudbal se promenio i ne igra se više 4-4-2, gde krila nisu morala biti golgeteri. Danas ili si krilni napadač sposoban za golove, ili si krilni bek. Ko nije opasan iz prvog plana, a ima pluća i osećaj da se ubaci iz drugog plana, taj je krilni bek. Postoje ti igrači koji su prosto napadački opasniji na krilnom beku nego na krilnom napadaču. Mozes je bio taj. Frimponga i Grimalnda da neko stavi na krilne napadače, imali bi daleko manji broj golova i asistencija nego na krilnom beku, iako bi bili daleko bliži golu. Jednostavno, za te stvari trener treba imati osećaj. Lampard je dao 200+ golova sa pozicije 8, pomislio bi čovek da bi na centarforu dao onda 600, ali nije tako.
S

Sherlocked1

pre 7 dana

A ti vodis koju ekipu ?
1

12345678900

pre 7 dana

I to mu je premija
D

Drvo

pre 7 dana

Čempionšip jak ko zemlja.
P

Peki30

pre 7 dana

Pod Konteom, one sezone kad je Čelzi uzeo titulu, lik je bio najveće otkrovenje sezone: u formaciji s 3 štopera, lik je igrao desno beka/krilo, kreirao šanse, zabijao, apsolutna senzacija, energičan, mogao je trčati 2 dana, nisu imali boljeg desnog spoljnjeg od tada, do Risa Džejmsa. I onda dolazi Sari i iz neobjašnjivih razloga ga pušta, i karijera mu pada. Lik je bio najbolji desni spoljni te sezone. i sledeću je odigrao na istom nivou, evo sad gledam,2017- 40meč.4gola, 2018.-38meč-4 gola. Ali ta 2 Konteova sezona, veliki pad svih, ali kako je Sari procenio da najbolji desni spoljni kog su imali (za razliku od Džejmsa, nije se povređivao, zver) nije adekvatan njegovom sistemu s 4 pozadi, nije mi jasno. Takav igrač imao je mesta u svakom timu, zver
H

Hazard

pre 7 dana

Bravo za komentar, do dolaska Kontea Mozes se smatrao promasajem, slabo je igrao, ne secam se sad da li je cak isao negde i na pozajmicu. Kod Kontea na desnom wing back-u je bio fenomenalan, u odbrani snazan, niko nije mogao da ga prodje, u napadu fantastican, driblao, davao golove, asistirao, itd. Steta sto je kratko trajalo.
C

Chelsea1234

pre 7 dana

Samo je Mozes tada mnogo jaci bio od Reeca Jamesa koji je izvikan igrac.
C

Crni sajdzija

pre 7 dana

Inace momak ima 33 Nepune godine I je visak 177 cm. Ove osnovne stvare STE mogli I morali da napisete u textu. Black balls forever
j

jsisksk

pre 7 dana

Očajan,spor.. kako se prošlepao u karijeri...strasno
K

Kunta kinte

pre 7 dana

Ovaj Jos Igra,