Komentari na vest

Nejmar namignuo Arapima! Uzima 330.000.000, ide kod Sergeja i ostavlja Embapea u Parizu

z

zlatko,senior

pre 9 meseci

Ode i Nejmar iz ozbiljnog fudbala . Ova Saudi liga kao da je stvorena za njega , odkad ne igra ozbiljan fudbal ! Od Barce i Suareza ! Bio je i ostao najveći znalac i majstor fudbala nakon velikog brazilskog trojca R . Ono što je radio protivnicima i one batine što je istrpio se ne zaboravljaju ! U PSŽ nije igrao , šetao je , simulirao i trpio bolesnika Mbapea ! Ovako , taman za njega. A cifre govore sve , najviše o njemu ! Bravo majstore fudbala !
O

Oo daa

pre 9 meseci

Super, neka ide da ga ne gledamo više.
I

Istinsky

pre 9 meseci

Duša me zaboli kad ovo čitam i pomislim za koju "siću" je igrao pokojni Maradona?! Laka mu zemlja...😢
m

monteroo

pre 9 meseci

Njemu do fudbala stalo nije vec pet godina,igra poker turnire i kanter strajk ...tu se bas iznervira... Razvuce jos cetiri godine karijeru ali samo da napadne SP u americi i kompletira sa zlatom na OI i kopa amerikom i to je to od mene drugari.... Pri tome 330 milki da se premosti nije za baciti...malo sprdnje.... Uz to idu kao i do sada nenormalni sponzorski ugovori sa pumom i hublotom....ma covek firma....koji fudbal...neka trci ko mora..
S

Sta im ne bolje

pre 9 meseci

Opet ce ih CR7 pelcovsati.

uefalona

pre 9 meseci

Barsu nema ko nije odbio
g

gost98

pre 9 meseci

HAHAHAHA
V

Vanredni profesor

pre 9 meseci

Interesantno da skoro niko na ovom portalu ne voli Nejmara, a čovek je najbolji tehničar koji se pojavio nakon Ronaldinja. Svi pišu padavičar, folirant, gubitnik itd.. U redu, sve to stoji, ali čovek je oplemenio fudbal svojim potezima. Onakva lakoća kretanja izmedju vrhunskih defanzivaca, onakvi driblinzi... Ok, već par godina nije na svom nivou, ali ko voli fudbal trebalo bi da voli magiju koju je Nejmar stvarao u Santosu, Barsi i pomalo u Parizu. Sve je manje majstora fudbala, a sve je više trkača koji se ponavljaju napred-nazad i igraju presing 90 min. Žalićemo jednog dana za majstorima fudbala, to zapamtite.
G

Gost99

pre 9 meseci

Istina
Š

Što da žalimo?

pre 9 meseci

Ne sekiraj se, tu su Natho i Katai :)
h

hshaha

pre 9 meseci

Bravo za komentar profo pravo u centar
d

dr. hyypia

pre 9 meseci

Dokle god dozvolis da igrac komanduje svlacionicom i uslovljava klub sta i kako... Rezultata nece biti. Kraj price.
H

Haehaheae

pre 9 meseci

Voleo bih da Neymar i Verati progovore javno o svemu ovome sto se dogadja..Sad je jasno da je Mbappe kao uslov za ostanak stavio da se rasprodaju svi koji njemu ne odgovaraju a izmedju ostalog i ova dvojica igraca..Sa kojima se redovno slikao i pozirao prethodnih godina..Bas bih voleo da cujem njihovo misljenje o malom pokvarenom Francuzu sad nakon svega, nisu ni oni mutavi, provalili su ga do sada garantovano.
T

Trololo

pre 9 meseci

Ne bih da stajem na bilo ciju stranu, ali ne vidim kako bi pre neko izabrao stranu Nejmara, koji svake sezone izmisli neku povredu i nema ga kada je najbitnije i pritom ga fudbal sve manje zanima. Zar bi ti hteo da delis svlacionicu sa takvin likom? Ili bi radije delio sa likom koji zeli da pobedjuje, Mbapeom?
4

46

pre 9 meseci

Ovo mu je najpametnije, ozbiljan fudbal ne igra već par godina, uzima bolovanje kad hoće i koliko hoće. Ako mu ovi ludaci već nude toliko para a nijedan ozbiljan klub u Evropi ga neće, rešenje se samo crta.
r

roni

pre 9 meseci

zasto bi raskidali ugovor sa jednim od najboljih igraca na svetu koji ipso facto ima ozbiljnu trzisnu vrednost?ako nude 300mil igracu mogu i 50 klubu.

brky8@net.hr

pre 9 meseci

Možda zato što ima ugovor još dvije godine po kojem bi mu PSG isplatio ukupno 60 milja €
F

Fabri

pre 9 meseci

Cirkuzant, jedna sezona ozbiljnog fudbala koja je bila u Mesijevoj cak Suarezovoj sezoni kad su uzeli LS. Kad je presao u PSG moglo se pretpostaviti da nista nece uraditi zato sto covek jeste dobar individualac ali timski igrac nikako, dobio ulogu lidera u reprezentaciji i zavrsili na dva takmicenja kako su zavrsili... Ostace upamcen kao.padavicar i lazni mangup a ne kao fudbaler
Ž

Žoga milionita

pre 9 meseci

Zemljo,otvori se,110 miliona godišnje za ovu bitangu!?Jeste velemajstor,kompletan igrač ali isto tako je i svojeglav.
G

Gost555

pre 9 meseci

Neka je svojeglav, treba tim Aparima oguliti kozu sa ledja, uzeti sto vise para pa se vise nece bahatiti. Ja da sam vrhunski fudbaler, i ja bih im izvukao sto vise para, ne zbog sebe, nego da bi oni sto pre dosli na nivo kao do ovog prelaznog roka. Meni je cudno sto su ti arapski klubovi bas sad dosli do toliko novca, gde su bili u letnjem prelaznom roku recimo 2017. godine?
B

Bogoljub Gagic

pre 9 meseci

Eh druze tesko da njima slavine mogu da presuse,prepuni su para. Drzava drzi valjda po 75% u cetiri najveca kluba,koliko samo para ima Mohamed Bin Salman,ako sam dobro ispratio samo je jednu sliku platio dal 400 miliona.
h

hhaha

pre 9 meseci

Sta je sa uefalona utihnuo posle jos jedne ispale za mbapea
A

Antonioo

pre 9 meseci

Ako Mbape obnovi ugovor sa Psz-om do 2025 uslov ce biti izlazna klauzula 2024 da moze da ode pa gotovo sig u Real.. Sta je tu caka, sto Mbape uzima sad 150 mil evra koliko mu sleduje a Real placa cifru Psz-u koju bi moraovda da Mbapeu da dolazi free... Ali ja da sam na Realovom mestu doveo bih ove sez spica makar na pozajmicu
g

ginjem

pre 9 meseci

Lik ne igra fudbal zadnje 3 godine
E

Esex

pre 9 meseci

Ja ovom ne bih dao nista vec bi ga pod hitno prodao realu da tamo kvari atmosferu..ispada neimar ljudina naspram ovog malog edipovca