Komentari na vest

Nećkao se, pa prelomio - Hari Kejn karijeru nastavlja u Bajernu

Proficap

pre 9 meseci

Trebao je da ostane jos godinu dana, pa da ode u neki PL klub i obori rekord Alana Sirera. Ovde ce bez problema osvajati Bundes ligu, ali da li ce LS, to cemo videti.
G

Gostica

pre 9 meseci

Kakav gubitnik, toliko dugo je u Totenhemu da je u sebe instalirao onaj gubitnički mentalitet, bio je na korak od istorije, Haland neće ostati večno u Sitiju mislim da je to svima jasno, on je takav igrač ide dalje. A ovom gubitniku želim što više osvojenih Bundesliga i njemačkih kupova ako mu je to kruna karijere, nikada neće osvojiti LŠ ni bilo šta, i bit će večno drugi i gubitnik koji je pobegao od istorije.
L

Lord

pre 9 meseci

Osvojice on Bundes,naravno,ali mislim da je greska odlazak SAD u Bundes Ligu...Pored Reala i Sitija nece treci tim uzeti LS jos 3 godine....Daj Boze da se varam,ali...I onda ce za 3,4 godine da se vrati u West Ham i da se lomi tu kao Crouch svojevremeno da stigne Sirera...Nelogicno sve,kao Levi ti ne da u United,City,Chelsea,a tu ti je prilika za rekord i mozda trofej sa City-jem u par god,ti ides u Bayern koji osvaja Bundes sa 7 igraca....Pa vec znamo da si TOP Player,jedna titula,dve sa Bayernom malo znace nasoram rekorda Najboljeg strelca U ISTORIJI PL....Mozda gresim.....
h

hahaahhh

pre 9 meseci

Real ahhahahahahahahahhahahahhahaha
H

H@jberi

pre 9 meseci

Šta mu znači taj rekord? Možda ga obori Haland, ako se zadrži u Sitiju, ili neko drugi. I šta posle? Ispada da je celu karijeru posvetio jednom rekordu.
S

Soprano

pre 9 meseci

Neka real prvo osvoji La ligu... polako sa Ls.... hahahahahahahahahhahahahHhahahHhHhahahahhAhhahahahahahahahahahhHahHhahahahahahhHhHhHhG smesno iskreno
5

5454

pre 9 meseci

Real hahah nemaju spica nemaju golmana modric i kros penzija
L

Lord

pre 9 meseci

Ok,postujem ja svacije misljenje kad je ivako sportsko,ljudsko 😁 Ne radi se o kvalitetu Reala nego o tome da ostane medju prva 3 ikad...mozda ste mladji malo pa jos ne vidite toliko daleko,ali znajte da ste srecni 💪❤️ Svako dobro,ljubi vas sportski brat. (Barem sad znamo koliki je prosek navijaca Bayern-a,makar gledali subjektivno)
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 9 meseci

Dobro, sad mi lakše. Nikako nisam mogao u fantaziju da uklopim njega i Halanda a da imam jaču sredinu. Rekoh ako krene da rešeta šta onda. No dobro, sad ide tako da dileme oko sastava nema. A što se tiče Kejna i Totenhema. Stvarno bi bila šteta da takav igrač završi karijeru bez trofeja. Sigurno kada dođu neke godine ne želi da gleda vitrinu sa paukovima. A Totenhem? Sredina tabele ove sezone. Daj Bože i to.
A

Arnaut Cecen

pre 9 meseci

Ako ovaj Tuhel ovo poslozi kako treba bice ubice !! Kakav Tim !!
b

boze

pre 9 meseci

kad se setim kako ga je lazar cirkovic stavio u dzep
s

skks

pre 9 meseci

Stavio ga na njegovom Evropskom debiju kad realno nije prestavljao klasu kakva je danas. I Duljaj je u jednoj utakmici stavio Zidana u dzep, pa ne vidim da je ta utakmica umanjila Zidanovu karijeru, i da je se iko od fudbalskog sveta van Srbije seca, Zidan je veliki sa ili bez te utakmice.
č

čika Dača

pre 9 meseci

Ćirković? Ko je to?