Komentari na vest

Ne postoji jedan način da napraviš vreli letnji hit

S

Sashki85

pre 2 dana

kapitalizam bato
z

zvezdasuperliga

pre 2 dana

Zasto niko ne sme da pita kako je moguce da jedan tim ima 4 filijale u istoj ligi. IMT i Tekstilac su klubovi u vlasnistvu navijaca zvezde, ofk je rezervni tim zvezde koji vodi sin zvezdana terzica i dogodine ulazi graficar, isto zvezdina filijala i klub koji drze navijaci zvezde. ofk, imt, tekstilac, graficar nemaju stadione, navijace i to niko ne sme da pita. kako mogu da igraju, koje propozicije oni ispunjavaju? sme li ijedan novinar da pita ovo?
m

mrva zemunac

pre 2 dana

što je bitno to pitanje kad je partizan pokraden u derbiju, pa onda izgubi od zvezdine filijale?
N

Ne razumem

pre 2 dana

Cemu recenica da srbija ne bi suzu pustila da Mladost ispadne?! Stvarno je bezveze
L

Lu032

pre 2 dana

Vidite sad sta znaci kad je jedna elipa na okupu par godina,a ne da se svake godine menja po 10 igraca. Koliko god bili stariji(a granica se pomerila,sto se vidi i u evropskim klubovima,da su igraci od 32,33 godine u najboljim godinama za fudbal)
C

Cccc

pre 2 dana

Mislim da konačno je postalo jasno da je dobar trener 60%minimum ostalo igrači. Evo dokaza npr TSC isto igrači ali dunjdjeri treneri i tu je gde je sad, sa Lazeticem sve mleo a sad od svih gubi, drugi primer Mladost, dolaskom Lalata počinje uspon. Treći primer Zvezda sa boljim trenerom i ovim igračima garantujem svako bi dobio po pet komada ovako mučenje i za tako negledljiv fudbal i dolazi dosta 10tak hiljada gledalaca. I poslednji primer partizan ajde da sa ovim timom ne može do titule ali da uvek ima ovoliki zaostatak razlog je struka.
B

Bobadilja#30

pre 2 dana

Ako urednik najčitanijeg sportskog portala bez blama sme da potpiše ovaj tekst, onda je jasno koliko smo propali i šta smo uradili od fudbala. Srbija je jedna velika LAŽ!!!
S

Stadion

pre 3 dana

Da li ste primijetili na šta liči travnata podloga na novom stadionu u Zaječaru?!
G

Gost 1302

pre 2 dana

Na sta lici da li si bio na stadionu pa si video ili iz fotelje pored tv komentarises. Bio na stadionu gledao dve utakmice osvetljenje dobro moze jos bolje kad gleda na tv i uzivo veruj mi nije isto. Teren bas solidan ispred gola na severnoj strani treba malo popraviti. Najlakše je iz fotelje dodjite sine na stadion nije skupa karta 500 dinara kao kafa i kisela u kaficu
A

Astoria

pre 3 dana

Po imenima, OFK Beograd ima tim za treće mesto u ovom trenutku. Drago mi je i da igraju na gol više, za to se dolazi na stadion. Nadam se da će uskoro početi da se igraju mečevi na Staroj Karaburmi. Da primetim, Balša Popović će biti odličan golman. Mladost se polako pretvara u fudbalski centar, iz kojeg izlaze dobri mladi igrači. Drago mi je da su odstupili od pravljenja tima od igrača isključivo u poznijim godinama. Ovaj spoj mladosti i iskustva obećava. Zapravo, Lučani rade ono što bih očekivao od Užica, kao većeg grada sa bogatijom tradicijom. Voleo bih da imamo više ovakvih fudbalskih priča širom Srbije kao što su Lučani (ne ulazim u upravljačku politiku kluba, gde se za sve pita 1 čovek).
L

Lucanci

pre 2 dana

Sloboda ima bogatiju tradiciju?! Hahaha,daj uspehe slobode i mladosti do sad pa da uporedimo
@

@lucanci

pre 2 dana

Raspitaj se malo druze od starijih poznavaoca fudbalskih prilika u Srbiji i nekadasnjoj SFRJ koji klub je veci po tradiciji, pa onda mozes ostaviti komentar.. Druga je stvar sto Sloboda trenutno statira zbog klupske politike i rukovodstva, pa se dave u Prvoj ligi godinama
m

milo123

pre 3 dana

neverovatno je koliko svi nekako rastu na svim nivoima, samo partizan propada nacisto - uz svu podrsku drzave. Kao sto neko dole rece, a i ja to govorim vec duze vreme, Zvezda da ima 3 tima, sva 3 bi se borila za prva tri mesta. OFK zasada ima svetlu buducnost. Verujem da mogu da urade nesto i u Evropi ako nastave sa ovim rastom.
P

Poređenja radi...

pre 3 dana

OFK će biti Zvezdi isto što i Lokomotiva Dinamu u HR. Ideja je, ako dobro razumem, da se iz Grafičara promovišu mladi, pa ako ne prođu iz prve da idu u OFK.
v

v1ad

pre 3 dana

Ima i do raspada Partizana na svim nivoima, da je Lazetic drzao TSC pa su se i oni raspali posle njega, da u Vojvodini i dalje nisu nacisto da li hoce da budu ozbiljan klub ili provincijski i da Cukaricki nema ama bas nikakve ambicije osim povremeno da prodaju nekog i motaju se tu oko 4-5og mesta. Do kraja ce se to namestiti da Zvezda zavrsi prva sa +15-20 bodova, Partizan ili Vojvodina drugi, TSC ima dovoljno jak sastav da ne zavrsi ispod 4og mesta, neki Novi Pazar ce iskociti kao 5i itd.
L

LFCC

pre 3 dana

OFK Beeograd od Terzinih drzavnih para i Zvezdinih igraca, tako bi svako mogao da uspe.
B

Boogy

pre 3 dana

Terza provalio da Zvezdini rezervisti (3. tim), može da bude u top 4, pa rešio to da iskoristi. Sledeće godine OFK igra LK, stižu prihodi, reklamiraju se klinci, veća cena igračima.
?

??

pre 3 dana

Ako planiraju da prodju kvalifikacije neka igraju. Neka igra bilo ko ko ima ambicije ulaska u lk, a ne za igranje kvalifikacija da pricaju "igramo evropu"
J

Jagodina navija za Zvezdu

pre 3 dana

Veliki pozdrav za momka iz okupirane Kosovske Vitine, Aleksandra Paločevića. Pravo osveženje za naš fudbal, pasovi unapred, leprsava igra, maksimalna fokusiranost na igru i ono sto je retkost kod tih povratnika PONAŠANJE na terenu je za 10!
m

milo123

pre 2 dana

palocevic veoma pismen igrac. kada je odlazio iz vose pozeleo sam da ga vidim u zvezdi, ali nije se desilo.
K

Kosmetski sendvic

pre 2 dana

Veliki pozdrav za sve u okupiranoj madjarskoj Vojvodini .
V

Visente Del Boske

pre 3 dana

Steta sto Anan nije ostao u zvezdi,duplo je bolji od Rodica,snazan u duelu,brz,dug korak,ove sezone je najbolji igrac ofke.
J

Jagodina navija za Zvezdi

pre 3 dana

Ofanzivno je okej, u odbrani rupčaga samo takva.
A

Astoria

pre 3 dana

Anan je mnogo spor za afričkog fudbalera, Zubairu ga je pretrčao i postigao drugi gol za Partizan. Uz to, ima neku čudnu konstituciju, koja ga je verovatno sprečila da postane bolji fudbaler. Fali mu elastičnosti i pokretljivosti.
K

Komentator

pre 3 dana

A dobro, bar su sinoć na Sajmu pobedili Pariz hehehe
G

Gost92

pre 3 dana

Lalat bi sa ovim OFK-om lagano izborio Evropu u ovakvoj ligi, dok će sa Lučanima, ukoliko ostane do kraja sigurno zaigrati Plej of, Evropu ne verujem baš. E sad koliko je dobro da nas timovi poput OFK, Lučana itd. predstavljaju u kvalifikacijama ne znam, ali sigurno ne bi mogli biti gori od ovih do sada (izuzev Zvezde naravno).
?

??

pre 3 dana

Bas sam to hteo da kazem, gori od ovih sto nas predstavljaju ne bi bili sigurno. Mladost ima to iskustvo i prosli bi mornar sigurno, dok ofka ima mladost sa puno potencijala. Oni bi takodje dali 200% sebe i izbacili bi isti taj mornar koji se raspada u crnogorskoj ligi. Tsc msm da je razocarao sve ljubitelje domaceg fudbala. Drugu sezonu za redom imaju sigurnu grupnu fazu i nikako se nisu pojacali, ambicije 0 gori su nego sto su bili.
X

XD

pre 3 dana

Do nove godine je tu, maksimalno, i kraj. Bez obzira na rezultate. Ne drži čoveka mesto.
l

lzzzr

pre 2 dana

zvezda je jedina igrala protiv tima koji vredi manje od nje 3 godina
K

Kalistorealy

pre 3 dana

Napokon pristojan članak - umerena statistika u svrsi teme, jasno šta je autor hteo da kaže, nema neukusnih pokušaja biti originalan itd. Samo nastavi tako
N

Neznalica

pre 3 dana

Jasno je da superliga raster iz godine u godinu. Na zalost, ove godine to nije potvrdjeno u Evropi pošto su sve ekipe koje su je izborile ocigledno krajnje neiskusno
S

Samo jedan covek

pre 2 dana

U kom smisli raste? Kad po svim prametrima i koeficijentima strmoglavo padamo sve nize? Jedino raste broj naprednih klubova i liga svake godine sve manje poente ima...
M

Mjv

pre 3 dana

Ja mogu da kazem samo da Napredak igra odlican fudbal i da je pitanje kad ce poceti rezultati da dolaze. Imali su tezak raspored, ali i gde su gubili bili su odlicni.
B

Beksoni

pre 3 dana

Dzabe ako sistem koji se pravi nije dugotrajan i ako se razmislja od danas do sutra. Evo bio je i Radnicki KG veliko iznenadjenje prosle sezone i sta bi? Evo TSC kvazi uspesna prica a jedini veliki transfer Ratkov? Pa ne moze tako sine, mora da se prodaje, a ako u pet godina imas jedan transfer veci od milion i po, sto i nije neka cifra u modernom fudbalu, onda znas da nesto nije u redu. Nama je liga slaba, i to je hronicni problem. Tekstilac i Jedinstvo Ub, uz duzno postovanje prema i jednima i drugima, su miljama ispod nivoa Zvezde. Ne ulazim u politiku, pricam o trenutnom cinjenicnom stanju. E kad svi ti ostali pocnu forsirati SVOJE igrace a strance dovoditi DA PRAVE RAZLIKU ko sto i treba, onda ce se imati i kvaliteta i zarade, Ne mozes ti da dovedes igraca poput Kalulua ili Bence Sosa i da ti oni budu neki nosioci. Pa takvih Kalulua imas u Srbiji koliko hoces po zonskim ligama. STRANCI PRAVE RAZLIKU I ZATO SE DOVODE, ende. Sportski pozdrav.
?

??

pre 3 dana

Tako je. Nasim ekipama ne treba vise od 3,4 stranca sa sve tim da ne moraju svi da igraju prvu postavu. Sto ti kazes onaj sos kako li se zove u tsc nikakav igrac. O partizanu i njegovim strancima da ne pricamo. Jedino opravdanje za vise stranaca bi bilo da ti klubovi ostavaruju dobar rezultat u evropi. Opet tesko da mogu toliko stranaca koji su dobri da placaju, domaci igraci igraju za manje para, a ima dosta dobrih samo malo treba procesljati. Evo lucani svake sezone izbace po nekog mladog koji se odlicno pokaze kod njih, sad na tim igracima i na njihovim klubovima je sto oni tako ne nastave. Dobrih igraca u srbiji ima, na klubovima je hoce da guraju njih ili neke svoje sto igraju preko veze. Ofk je pokazatelj da moze dobra ekipa sa nekim strancem da se napravi. Ne mora te igrace da nadje zvezda pa koji se ne pokazu da idu po klubovima u nasoj ligi. Neka ih nadje smederevo, rkg, rnis, spartak i ostali
N

Nenad1246

pre 3 dana

Za Jedinstvo i Tekstilac,a i druge strani mladi igrači su daleko jeftinija opcija od domaćih mama i tata koje misle da su im deca Ronaldo pa traže stanove, džipove, vikendic, otvorene račune u kafanama i svašta nešto dom stranac se zadovolji plaćenim komunalijama, hranom i sitnim đzeparcom za početak.
?

??

pre 3 dana

@nenad mi ovde pricamo o domacim igracima (deci) koji nisu mamini i tatini sinovi u tom smislu. Nego deci koja dolaze iz siromasnih porodica, a imaju talenat daleko veci od tih tatinih i maminih sinova. Oni sigurno ne traze velike pare, jedino sto traze da im se pruzi prilika da pokazu sta znaju
N

Neznalica

pre 3 dana

Svaka cast i jednima i drugima. Jasno je
B

Bida

pre 3 dana

Sto nepisete da cz ima 60 igraca i odakle im pare xaxa a dali ofku 12 igraca ofk nema nijednog svog igraca u timu svi su iz filijale cz
X

XD

pre 3 dana

Zašto da pišu laži?
S

Statler

pre 3 dana

Loša strana interneta je što je omogućena sloboda govora polupismenim idiotima.