Komentari na vest

Nazad u školu: Francuska niti ume da napada, niti zna da se brani!

D

Don Vito Corleone*

pre 9 dana

Francuska sa 8 Afrikanca u timu, a Italija sa 11 Evropljana – Italijana, to je razlog posrnuća Francuske! Italija je Francusku napravila smešnom u Parizu! Očigledno je da Dešam nije dorastao trenutku. Ne zna on kako da usmeri Afrikance, zato predlažem Fudbalskom savezu Francuske, ako namerava da smeni zastarelog u shvatanjima Dešama, da ozbiljno razmisli i odmah angažuje pedantnog stručnjaka poznatog afro-fanatika Milojevića, koji isključivo radi sa Afrikancima. Uzmite primer Nedaje, koji je bio otpisan, ali ga je drug Milojević uzeo pod svoje, sa njim očinski razgovarao na francuskom i od posrnulog Nedaje, stvorio je zver-napadača, koji mu je na najbolji način vratio na utakmici u Kragujevcu, kada je u svom dobro poznatom stilu, promašio celi fudbal, na prazan gol! Milojevića za selektora Francuske!
T

Terry

pre 9 dana

Francuska zadnja dva mundijala dva finala, jedno osvojeno, Italija oba mundijala gledala na tv ekrane. Ajde ne lupaj molim te

Mali peca

pre 9 dana

Francuzima treba selektor a ne ova neznalica , svaka cast na svemu sto je osvojio ali i to se ocekivalo minimum sobzirom kakav tim imaju .
v

vulex

pre 9 dana

I eto kad vidis Francuzi se ne mogu povezati a ovi nasi ubise Piksija sa onim manekenima... Piksi ostani!!!
N

Nemaju motivaciju

pre 9 dana

To je problem. Zaista imaju igrače jako dobre i to na svakoj pozicije više njih, ali su toga svesni pa igraju u fazonu daćemo gol što da ginemo po terenu i onda se dese ovakve stvari. Takvih je bilo primera u svakom sportu.
F

Favorizovanje PSG

pre 9 dana

Posledica sistematskog urušavanja Olimpik Liona
M

Mora

pre 9 dana

da navijas za Partizan. 🤣🤣🤣
D

DDF

pre 9 dana

Francuzi trenutno nemaju izrazitog igraca u odbrani koji ce povezati celu odbranu sa sredinom,nemaju vrhunskog igraca na sredini koji ce povezati ceo tim,nemaju klasicnog napadaca koji ce davati golove...veliko je pitanje kada ce se ti igraci pojaviti,od velikog broja tamnoputih igraca francuzima trebaju"cistokrvni gali"da povedu reprezentaciju,sa afro-francuzima nema prevelike srece u buducnosti
I

Istorija

pre 9 dana

Eh da su gali franci možda ali nije,germansko pleme viśe naroda i veštačka stvorevina francuska ,à i narod takođe
N

Nebitan10

pre 9 dana

Tako zvuci demokratija, ziveli
I

Ivan OL 91

pre 9 dana

Niti ima selektora. To je tip čovjeka koji zove igrače na osnovu toga da li voli klubove u kojima igraju. Na primjer isto kao kada bi Aleksandar Stanojević vodio Južnu Koreju i da zove Goha, a ne Hvanga i Seola.