Komentari na vest

Natho rešio dilemu: Nisam dobio crveni

M

Mosad info

pre oko 1 godinu

Nije dobio crveni, dobija na kraju sezone crveno-beli dres na insistiranje Bahara i to dovodi strasti u Srbiji na ivicu ključanja da se nemiri preliju na ulice svih gradova.
N

Nejbu

pre oko 1 godinu

Gost 077/ Volio bi vidjeti kakav si ti igrac ! Covjek je postigao gol maestralno. Sad. Ti nesto sviras. Sve neki pametnnakovici. Ne ke jajte furdo,na s oj portal,ladno.
G

Ghost777

pre oko 1 godinu

Retko iritantan lik! Njemu je uvek dozvoljeno više nego drugim igračima na terenu. Da li je tu vrstu nekulture poneo iz kuće ili je nešto drugo u pitanju, ostaje da se pitamo. Uglavnom, jedna veoma negativna pojava u srpskom fudbalu.
M

Ma

pre oko 1 godinu

Bitno da je Kanga dobra pojava, kad se hvata za prepone i pokazuje drugim igracima, Gobeljic koji skida na sred terena gace,skroz pozitivno jel da?
p

podesen

pre oko 1 godinu

Sigurno ti je Gobelja bez gaca i drzanjem polnog organa olicenje kulture.Natko je za njega akademija nauka.
R

Re Ma Ma

pre oko 1 godinu

Kao što vidiš, Kjaku Kjakua i Gobeljića skoro da više nema u srpskom fudbalu, za razliku od ovog koji nas redovno i dalje truje svojim bahaćenjem koje svi tolerišu. Niko nije rekao da su Kanga i Gobeljić pozitivci, naprotiv, ali i ovog treba spustiti na zemlju. Ipak je gost u ovoj zemlji i treba da se ponaša pristojnije, a ne kao da je sve njemu podređeno. I daj oladite malo više od tih strasti. Budimo malo realni.
G

Grga Cvarak

pre oko 1 godinu

On kao gost u ovoj zemlji treba da bude kulturan, a mi kao domacini? Mi mozemo da budemo nekulturni? E moj druze, vidi se koliko razmisljas.
d

dexiko

pre oko 1 godinu

Ne brukajte se,kakav magičan gol,ljudi neznaju postaviti živi zid
G

Gostarevic

pre oko 1 godinu

Ne znaš ni ti gramatiku pa nikom ništa
N

Nenad1246

pre oko 1 godinu

Biće to u nedelju sa štitom bombonica.
G

Gosty

pre oko 1 godinu

Dajte tekst o koeficijentima.
A

Astoria

pre oko 1 godinu

Student nije zapalio žito!