Natho proslavlja pogodak (Foto: Starsport)
Natho proslavlja pogodak (Foto: Starsport)

Natho rešio dilemu: Nisam dobio crveni

Vreme čitanja: 2min | pet. 18.08.23. | 01:19

"Video sam da je golman pomerio živi zid u stranu. Antić je hteo da centrira, rekao sam mu da ću ja izvesti", rekao je o magičnom pogotku iz slobodnog udarca, kojim je poravnao rezultat u dvomeču sa Sabahom

Fudbaleri Partizana su ozbiljno sebi otežali posao porazom u prvom meču treće runde kvalifikacija za Ligu konferencije (0:2), ali su pred svojim navijačima uspeli da se iskupe, izborili produžetak, a onda u penal seriji dokrajčili rivala iz Azerbejdžana.

Jedan od junaka velikog trijumfa je svakako i iskusni Bibars Natho, koji je meč obeležio majstorskim pogotkom u drugom poluvremenu iz slobodnog udaraca.

Izabrane vesti

"Teška utakmica, takvom smo je učinili u prvoj. Sjajno je vratiti se i izboriti narednu rundu, to je na kraju najvažnije", rekao je Natho novinarima posle susreta.

O magičnom slobodanjaku...

"Video sam da je golman pomerio živi zid u stranu. Antić je hteo da centrira, rekao sam mu da ću ja izvesti. Imao sam osećaj, to je to. Dešava se".

Ispala je zbrka u finišu penal serije, činilo se da je dobio crveni karton zbog protesta, ali...

"Nije crveni, samo žuti", otkrio je Partizanov vezista.

Sledi dvomeč sa danskim Nordsjelandom koji je eliminisao rumunski FCSB.

"Videćemo. Najpre moramo da se koncentrišemo na ligašku utakmicu u nedelju, a posle ćemo videti. Bićemo spremni. Uvek je teško sa danskim timovima, ali želimo grupnu fazu i uradićemo sve da je se domognemo".

Zadovoljan je izdanjem ekipe i zahvalan navijačima.

"Energija je bila dobra u oba poluvremena, na kraju smo malo pali, ali to je normalno. Tek smo počeli sezonu, igramo na dva-tri dana. Navijači su bili sjajni. Dali su nam vetar u leđa i to nam je bilo veoma važno, pobedili smo zbog njih", zaključio je Izraelac.



tagovi

FK PartizanBibars Natho

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara