Komentari na vest

Natan: Brz sam i snažan, otvaram igru iz zadnje linije, a došao sam po titulu

N

Nejbi

pre 9 meseci

Joj kad se Natan uigra sa Zahidom"to ce biti lom !
N

Nejbi

pre 9 meseci

??l tako je mi smo ih osobodili ,stvorili tu jugu,na kraju nas izlevatise ko prave supke. Trebala se zvati Srbija i tacka.
G

Grga Cvarak

pre 9 meseci

Cetvrti clanak o jednom te istom igracu/pojacanju.
P

Perra

pre 9 meseci

E jbg, evo ga još jedan koji je došao po titulu. To je mantra koji slušamo godinama
?

??

pre 9 meseci

Nemojte ga osudjivati sto zeli titulu. Jedini u partizanu koji je i pominje. Ja sam zvezdas, al ne zelim partizan koji se oprosti od narednih 10 titula. Ne zelim ni partizan koji obecava tituli, a ne radi nista po tom pitanju. Imam dosta drugara partizanovaca. Nekad smo se slatko prozivali, a danas vise nije ni za prozivanje niti salu. Partizan je totalni autsajder, to i oni vide. Nije vise ni za porzivanje, ni za smejanje, iskljucivo za zaljenje. Zelim partizanu malo da se aktivira, da postane konkurentan, da otera vazuru klinca mafijasa i dovede nekog mijatovica ili ti nekog njegovog kalibra. Hocu opet neizvesnu titulu, neizvesan derbi. Nije zivot tih nekoliko utakmica u evropi. Zalim za vremenom sto nisam rodjen i odrastao kad je bila ta liga bivse jugoslavije, zvezde sampiona, gostovanja u sarajevu, splitu, zagrebu, skoplju, mariboru. Zavidim mom caletu koji je putovao iz knina do beograda da gleda zvezdu. Ti njegovi dozivljaji putovanja vozom, sacekuse koje su im pravili, lutanja po beogradu, rivalstva svih tih klubova. Mozemo da mrzimo to vreme koliko hocemo, al mnogi od nas to nikad nece doziveti. Da mi daju papir da potpisem, zvezda ligu sampiona da osvoji i sutra da me nema, potpisao bi. Svakako mislim da bi crko od srece. Kad kazem caletu kako ste to prezivrli, on mi kaze mi smo mislili bice toga jos. Ja sam veliki patriota i rodoljub, al steta sta nam uradise i sto unistise nesto sto je bilo prejako. Vidimo hrvatska nama omrzena, pa i meni licno, drugo pa trece mesto na sp u fudbalu, djokovic u tenisu najjaci, nasi kosarkasi drugi u svetu, vaterpolisti srbije, hrvatske, crne gore jedni od najjacih na svetu, odbojkasi nasi jaki ko zemlja. U svemu nam fali to malo da vladamo svetom svake olimpiske igre, svako svetsko prvenstvo, a to bi sigurno imali da je ta usra..a jugoslavija koju su razbucali. Sve bi zivo osvajali, zato su nas i raskantali. Koliko god nasi matorci pi..araju to vreme, zale za njim, znaju da se to vise nikad ponoviti nece. Zivela srbija, dace bog da se i nase nove generacije raduju kao nasi stari. Zvezda srbija! Neka i partizan, radnicki nis (valjda polufinale kup uefa), vojvodina, radnicki kragujevac raduju u buducnosti. Ne damo na svoje, ne smeta nam tudje. SRBIJA DO TOKIJA
?

??

pre 9 meseci

Da se razumemo i ja bi voleo da jugoslavija nije nastala, da je od pocetka kako je i trebalo to bila srbija!
G

Grga Cvarak

pre 9 meseci

Interesantan si lik. U istom komentaru i zalis za Jugoslavijom i klices Srbija do Tokija. Iskreno, nisam siguran da i sam znas o cemu pricas.
?

??

pre 9 meseci

Pa vidis mi nik. Upitan sam covek
?

??

pre 9 meseci

Ne zalim ja za jugoslavijom, nisam je doziveo da bi zalio. Al zeleo bi da to sve dozivim, samo pod imenom srbije, znam da je to malo moguce, al eto ti je to ukratko.
K

Kumovi Vrbas

pre 9 meseci

Nazalost, Partizan tek nakon utakmice sa IMT-om je uspeo koliko toliko da uklopi tim, mada ce biti spreman pred derbi da se novi tim totalno razigra. I TSC je imao probleme sve do utakmice sa Dunajskom Stredom. Cukaricki jos nije uklopio tim. Jbg, nekom trebaju 3 utakmice da se novi fudbaleri priviknu jedan na drugog sto se tice pasa, centarsuta, iznosenja lopte, dodavanja, a nekim klubovima treba 15 utakmica. Zato se uvek u zimskom prelaznom roku dovode 11 igraca kako bi se taj tim uklopio do nove Evropske sezone.
D

Deyan X

pre 9 meseci

Kada klub radi kako treba, i sve je ok, dovodjenje anonimusa iz druge lige Zapada, gledao bih kao pokusaj za dobrom zaradom na preprodaji..... Ali kad klub dovede 11 slicnih takvih igraca u jednom prelaznom roku (pa jos nije ni spreman).... Uff uff ... Sve vam/nam je jasno.
m

metalika moj dobar

pre 9 meseci

nisam igrao od 2003` spreman sam na svaki kompromis tipa procenat vazuri i oprost dugova, nemam obestecenje a volim partizan ..mozete li i mene da potpisete .Bar cu se nerviram kad izgubimo
G

Gnjatić Paviljoni

pre 9 meseci

Nije se Duka tolike godine usavrsavao po belom svetu da ne moze da prepozna kvalitet, razliku. Ovo sve miriše na Maretovo proleće. Kad krenu petarde u LS, kod Nedima u ligi voda kad udje u usi… dobijemo derbi i uzeli smo titulu!

Srpski samuraj

pre 9 meseci

Da, i sledeće sezone udjete u LS, pa pocepate sve živo ubedljivim pobedama i stignete do finala!
H

Hermano7

pre 9 meseci

Ko si bre ti be
D

Dexaman

pre 9 meseci

Jaoj...
A

Astoria

pre 9 meseci

Sve mogu da razumem, ali da profesionalni sportista nije igrao 4 meseca i da mu nije palo na pamet da održava formu individualnim treninzima, da angažuje kondicionog trenera i sl., to mi je neobjašnjivo. Jedeš fudbalski hleb i dopuštaš sebi da ne treniraš...koliko će mu trebati vremena da se vrati u staru formu sam bog zna.
S

Silwer

pre 9 meseci

Pa jel brazilac ili belgijanac? 🤣
3

372929229

pre 9 meseci

Džabe si dolazio prijatelju, oni imaju jednog centarfora, Acu Kapitena aka njegov duh nad Rajkom, dok je on glavni igrač našeg šampionata, ovde bi i Real bio drugi... U svakom slučaju, dobro došao, verujem da ne možeš biti gori od Saničanina i Svete štete...
S

SezonskaJakarta

pre 9 meseci

Noćas je sanjao Plavog slona ...
A

Aranđel

pre 9 meseci

Po titulu? 0nda si promasio klub druze
N

Nejbi

pre 9 meseci

Kakve tirule ko tebi nesto znaci (ne sprdaci se )dosao si ri radi para ida oticis karijeru !
2

28 TITULA

pre 9 meseci

Partizan je prvi na tabeli i tako ce ostati do kraja, zvezdi sledi kiks od novog pazara, tsc-a i vozdovca. Bahar napusta zvezdu vec na zimu.
v

vredjalica

pre 9 meseci

druze vi cete da se ugasite do zime..o cemu ti pricas?
.

.....

pre 9 meseci

Na kojoj tabeli je to Partizan prvi? Čak i sa vašom hipotetičkom pobedom u Kragujevcu ste tek drugi jer je prvi trenutno TSC.
K

Kujtim Šalja

pre 9 meseci

Jos jedan stend ap komicar... 😂
В

Веља

pre 9 meseci

Нисам играо неколико месеци, али сам дошао по титулу, да је узмем онако, левом руком...'Оће то...
K

KME partizani

pre 9 meseci

Natho, Šćekić neprelazni, Kanute i Severina, a tek Slađana, i onda šlag od Medine - titula. Jednoglasno i ništa drugo! Da nisam nekog preskočio?! A Kralj, samo on je van sebe, tj. fudbala. Bogu hvala dobri ste.

Goran Milojevic

pre 9 meseci

овај се сам хвали као онај ономад у звезди 🤣🤣🤣🤣
v

vs vlada

pre 9 meseci

U svakom slučaju nije gori od Svete
G

Gall

pre 9 meseci

Uhh… po titulu? Svaka cast! Jel umes i da zongliras?
B

BANENCE

pre 9 meseci

NESTO MI KAZE DA POSLE PORAZA OD SITIJA IDE PORAZ NA JNA...ZATO STE I DOVELI POJACANJA...UZ TA 2 PORAZA EUFORIA SE STISAVA.SAMO STO CE GROBARI OVOGA PUTA BITI PAMETNIJI....PROMENA VEC IMA TIMOVI U SRBIJI VISE NESKIDAJU GACE I NEDOGOVARAJU SE ..A VI STE ONDA TANKI....U DECEMBRU VIDIM BAHARA NA IZLAZNIM VRATIMA...I TERZU U GRCU...MNOGO STE VARALI I NA RUZAN NACIN...SLEDI ODGOVOR KOJI CE VREMENSKI ZA VAS BITI DUG I BOLAN...I TO U SVIM SPORTOVIMA DOMINACIJA..... ..
s

samo jedan covek

pre 9 meseci

@BANENCE druze sta ti pricas, pa zvezdana da mora u dve ekipe da raspodeli igrace oni bi opet ubedljivo zauzeli i prvo i drugo mesto. Koji Partizan, mi smo smesan i klub i tim. Da bi doslo do bilo kakve promene naravno prvo vazura mora da ode, a onda i krsten trener da dodje. Imam 3-4 puta veci budzet od tsc i cukarickog amozda smo samo za nijansu bolji. Dovodimo neke strance koji su prosecni igraci, a sigurno uzimaju vise para od toga..
@

@BANENCE

pre 9 meseci

Ma sta sve ti napisa i osta ziv… Prvo zbunjen sam da grobara ima uopste na vestima o fudbalu jer oni ne prate fudbal vec samo kosarku, drugo sto mi zapada za oko je fina doza maste… trece ono sto je i najopasnije nije problem pored od cityija se ocekuje jer to je najbolja ekipa na svetu, ali ovo sta izlazi iz trbe je zabrinjavajuce…
G

Gosthjk

pre 9 meseci

Citajuci komentare covek moze da zakljuci samo jedno- jadno, jadnije, dno, ljudski talog, pa navijaci kkigokeajsdzg
N

Nenad1246

pre 9 meseci

I on čuo da imaju štit.
J

JV

pre 9 meseci

Šugavi Partizan!
G

Goust

pre 9 meseci

Ovo mu Vazura rekao sta da kaze 😂
I

Idemoooooo

pre 9 meseci

nas nk partizan ce da dominira samo tako
U

UvekIstaPrica

pre 9 meseci

Uvek ista priča kada neko dpđe među crne dečke:))) Došao po titulu i zna da je veliki klub, a još je pratio i najveći uspeh protiv Anderlehta i sada može da uživa gledajući busen iz Brisela u muzeju svog velikog kluba:)))) Za koji mesec kada ne bude plate biće opet Di je Bate :))))
V

V. Bulatović

pre 9 meseci

Ne nazivam nikoga lažovom ali ako nas je gledao protiv Anderlehta tada je imao 10 godina i bio 4. razred osnovne škole. Rano je počeo da prati fudbal i navija za Partizan.
G

Grga Cvarak

pre 9 meseci

Meni se cini da si ti malo prebukvalano shvatio njegov komentar.
P

Pedja108

pre 9 meseci

Simpaticni su mi ovi kad dodju i drugog dana vec izjavljuju kako su dosli da uzmu titulu, da pobede u derbiju. Ovaj ima prvo da trenira da stigne ostale do decembra, a onda ce da pita zasto nema plata. Posle mu se nece ni igrati. Ipak, odajem priznanje Vazuri da je cak 11 igraca doveo, da je neko hteo da dodje u klub. Bilo bi im bolje da su otisli u Cukaricki, TSC, Vojvodinu, ali mozda ih tamo nisu hteli, ko zna.
M

Moler

pre 9 meseci

U tom slucaju decace, dzabe si dolazio, da ne kazem krecio.
г

гост

pre 9 meseci

Отвара игру за нас или за противнике?
G

Gost300

pre 9 meseci

Uz sve te "kvalitete" sto si nabrojao da posjedujes,dobro i viceve pricas...
N

Natan:

pre 9 meseci

Brz sam i snažan, otvaram igru iz zadnje linije, a došao sam po pare.

ГОШЋА

pre 9 meseci

добиће их на време сигурно😂😂
T

Toole

pre 9 meseci

I natho je zeli...
a

auuuuu

pre 9 meseci

sve to umeš?
J

Jox

pre 9 meseci

Dve stvari su beskonačne, svemir i ljudska glupost.
m

ma da bre to

pre 9 meseci

Lepo je ovo, samo je poenta price da ne hvalis sam sebe, nego da tebe neko drugi hvali...ali dobro, kad nema ko, onda moras sam sebe 🤣
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 9 meseci

Prica se i da je imao ponude reala i junajteda…
G

Gost1981

pre 9 meseci

@Izdaja--- Isto se prica i pise da je ovaj vas centarfor Serifbeg, imao ponude PSZ i Bayerna!
s

samo dno...

pre 9 meseci

zar nije natho rekao da imaju 1% za titulu sad svi odjednom spominju titulu? kakav klub takvi i igraci
S

SofronijeThePetao

pre 9 meseci

Pa i 1% sanse je sansa..mozda decku ne ide racun bas najbolje.
V

Vuc

pre 9 meseci

Ahahahahaha
k

ko bi reko cuda da se dese

pre 9 meseci

Doticni je zapravo simbioza Bekenbauera, Neste, Barezija, Tijaga Silve i Vidica....