Natan de Medina (©FK Partizan)
Natan de Medina (©FK Partizan)

Natan: Brz sam i snažan, otvaram igru iz zadnje linije, a došao sam po titulu

Vreme čitanja: 2min | čet. 14.09.23. | 11:15

Brazilac samouveren, iako nije igrao još od maja

Kapiten Svetozar Marković, uz njega Siniša Saničanin i mladi Mihajlo Ilić. A od sledeće nedelje i Natan de Medina, poslednje (za sada) Partizanovo pojačanje za narednu sezonu. Belgijanac koji je u Humsku stigao iz Ajntraht Braunšvajga, uveren je da nije pogrešio kada je izabrao begoradske crno-bele.

Zašto baš njih? Razlog se zove – Igor Duljaj.

Izabrane vesti

Za dolazak u Partizan je bio presudan moj odnos sa šefom stručnog štaba Duljajem i osećaj da treba da dođem. Obišao sam i stadion, sportski centar, dugo razgovarao sa njim i na kraju sam potpisao. Takođe je bilo presudno to što znam da je Partizan veliki klub“, rekao je Natan za klupski sajt.

Tvrdi da je crno-bele već gledao u ranijim evropskim avanturama, a kako i hove sezone neće biti na međunarodnoj sceni zna se šta je cilj…

Boriću se za klub i daću najbolje od sebe da budemo šampioni ove godine“.

Neko će reći da Natan možda nije svestan koliko je prošla sezona bila neuspešna za crno-bele, ali on sam tvrdi da je dobro upoznat sa očekivanjima u Partizanu.

Pratio sam ga kroz evropska takmičenja svih ovih godina, bilo da je igrao u Ligi Evrope ili Ligi konferencije. Partizan je igrao i sa Anderlehtom koji je moj bivši klub, tako da sam dobro upoznat sa njegovom istorijom“.

A, šta navijači mogu da očekuju od Natana?

Ja sam kao centralni bek jak i snažan, brz sam i mogu da ‘otvaram’ igru iz zadnje linije“.

Jedini problem je taj što 25-godišnji štoper nije odigrao takmičarsku utakmicu još od maja. Dakle, kada se vraća?

Nisam igrao nekoliko meseci, zato prvo krećem sa treninzima uz tim sledeće nedelje, a onda ću se potruditi da se nađem na terenu što pre“.



tagovi

FK PartizanNatan De Medina

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara