Komentari na vest

Napredak krenuo, predsednik se nada Evropi

S

SIMITAR NAJLEPŠI

pre 3 meseca

..... tajna mog rada i uspeha ??? 🤔😬🤢🫤😭😭 kog uspeha čoveče ??????,,,, ,,, aman da li si normalan, u tim godinama dogurao si do Nenezića i Napredka.
c

cccccic

pre 3 meseca

A igraci koji su na prozivci njih nema potrebe da spomenete, verovatno strucni stab i predsednik ce da igraju
?

??

pre 3 meseca

Ma nema nista od napredka, pokazali su to u prethodnim godinama. Ovaj predsednik im je pravi prevarant, presipa iz supljeg u prazno
n

nick kerr

pre 3 meseca

У сезони кад имаш Звезду, Партизан, ТСЦ, Војводину, Раднички, Јединство, Нови Пазар, Чукарички, обећаваш да ћеш бити међу четри која иду у Европу и доводиш Горана Стевановића, убедљиво најгорег селектора омладинске репрезентације у овом веку. Ненезићу, ти не пратиш фудбал нити се у њега разумеш. Добио си Напредак да се играш менаџера. Појма немаш шта се дешава у фудбалу нити имаш идеју шта би могао да урадиш у клубу. Седиш у Трајалу и потписујеш папире, то те више занима. Пре десет година би био седми, а ове ћеш бити тринаести.
n

nick kerr

pre 3 meseca

Још наместе покоји меч, узму који динар.
k

kendisport

pre 3 meseca

Nenezicu mnogo su ti vece sanse da ispadnes iz lige nego da igras Evropu, ne znam da li ti je to neko rekao.
F

FkpCascais

pre 3 meseca

Ovo je pravac u niže lige. Niti žele dobre domače, niti strance, sve što hoće je i da drugi isto ne mogu da uzmu ništa dobro i onda cela naša liga propadne i oni nekako da prožive. Napredak je klub sa tradicijom koji ne zasluzuje ovo, i treba se otarasiti tih ljudi iz uprave i sve promeniti i stvoriti od Napretka jak klub reprezentativan za Srbiju.
k

kikoman

pre 3 meseca

Sa jedne strane imamo jedinstvo ub koje dovodi pojacanja, a sa druge strane imas ekipu kojoj je pola tima otislo, i izadje lik i kaze evo skupili smo se napadamo evropu...ma vazi bate...spoken like a true politician
Z

Zvlat BG

pre 3 meseca

Nije Anđela, nego Anđelo! Anđelo Stevanović je bivši fudbaler, bivši trener u FK Partizan, sin je Gorana Stevanovića Plavog koji sada obavlja funkciju trenera FK Napredak!
j

jhzz

pre 3 meseca

Pa stoji ime u drugom padežu, ne u nominativu.
B

Bagdalino

pre 3 meseca

Piši propalo. Stevanović nije rešenje za Napredak. Potrajaće par kola i onda će se tražiti spasilac u vidu nekog Gaćinovića ili Dragana Ivanovića. Takođe, dovešće se neki prosek igrači, a onda kada voda uđe u brod tražiće se pojačanja. Već viđeno u Napretku u prethodnim sezonama. Do sada su uspevali da izbore opstanak, ali ne mora da znači da im se jednom neće obiti o glavu. Šteta jer Kruševac i tradicija Napretka zaslužuju mnogo više.
M

Milantom

pre 3 meseca

Tajna mog rada i uspeha!?!?!?! Koji rad i uspeh ima Goran Stevanović? On će biti trener u najboljem slučaju do Nove godine.....