Komentari na vest

Najzasluženija povišica u Mančester Junajtedu

w

wtf

pre oko 1 mesec

steta sto karijeru provodi u ovakvom mancesteru jedini igrac iz ove ekipe koji bi mogao da igra u biko kojoj generaciji mancestera
k

kildj

pre oko 1 mesec

Kakva je ovo Krampa od Igraca dok je ovaj u prvih 11 od ovog kluba nema Nista

Joco Inter

pre oko 1 mesec

Manchester United je preveliki klub da bi mu najbolji igrač bio Bruno Fernandeš. Sve dok je takvo stanje, teško će United biti u borbi za Premier ligu.
v

vvvv

pre oko 1 mesec

mislis bio preveliki
M

MarkoDJ1987

pre oko 1 mesec

Ne lupetaj… Bruno je igrac koji otkad je dosao ima vise stvorenih sansi za saigrace nego jedan De Brujne. Samo sto se ne pretvara sve u golove. To vise govori o saigracima nego o njemu. Covek koji jurca na obe strane, propustio jedan mec zbog prehlade otkad je dosao u Junajted. Da ume da bude iritantan, ume… ali da igra za Siti, Arsenal ili Liverpul onda bi rekli da je jedan od najboljih igraca na svojoj poziciji i imao bi 15+ asistencija po sezoni bez problema, uz par pogodaka sigurno. .
g

gornji levi

pre oko 1 mesec

Slažem se, jeste odličan igrač svaka čast stvarno, ali Mančesta je imao uvek mnogo veće igrače
M

Misasbc

pre oko 1 mesec

Dok je on glavni igrac nista od mancestera.... dzabe statistika i da je najbolji po statistici na svetu DZABEEE dok je on najbolji u mancesteru nece oni uzeti titulu
S

Soy argentino

pre oko 1 mesec

Pa jeste najbolji svidelo se to nekome ili ne. On jedini i zasluzuje od svih ovih da igra u velikom Mancesteru. Bruno bi mogao lagano da igra u bilo kom evropskom velikanu.