Komentari na vest

Najveći baksuz fudbalske pijace! Dijeng pobegao iz aviona, pa pao na pregledima, Lids grmi: Prevareni smo

G

Gost1204986

pre preko 1 godinu

pedja108- Mrkela ti li si. Izvini nisam te prepoznao
D

Dexaman

pre preko 1 godinu

Namučiše se jadni...Prave cirkus poslednjeg dana prelaznog roka, umesto da sve završe na vreme. Verovatno se cenkaju i čekaju minut do dvanaest da padne cena ili slično...Nemci su gospoda, sve na vreme završili, kompletirali timove i baš ih briga...
G

Gosty

pre preko 1 godinu

"Naime, pravila Lige 1 dozvoljavaju svim klubovima da jednog igrača dovedu i po isteku prelaznog roka, pod uslovom da dolazi iz drugog francuskog kluba" Pa logično da dolazi iz drugog francuskog kluba, ne može recimo PSG dovesti novog igrača iz PSG - a.
X

XD

pre preko 1 godinu

Musli se na to da ne može da se dovede više igrač koji trenutno igra van Francuske. Ne znam šta ti nije jasno.
i

izointer32

pre preko 1 godinu

@Xd pokusava da bude duhovit, ali kad je neko glup dzaba.
G

Gost888

pre preko 1 godinu

Munja...
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Ako ne zna posao nek pita Mrkelu kako se to radi.Jer Mrkela ima 6 titula osvojenih,grupne faze,prva mesta...Bas me cudi da ga ne zovu iz Njukasla,PSZ-a i Sitija?!
b

bakala

pre preko 1 godinu

zovu ga, samo sto je njemu interes Crvene Zvezde iznad svega. zato nece u PSG ili u City. Seici su ga licno zvali, ali mrka kapa. mrkela ostaje nama.
P

Pedja108

pre preko 1 godinu

Pamtim Mrkelu kao igraca i nikad nije iskazao talenat koji je imao. Ipak, kao sportski direktor mislim da je uspesniji. Naravno, kad gledamo samo promasaje, ima ih dosta, ali mnogo vise dobrog je uradjeno. Ako pogledamo period poslednjih 5 godina, mozemo da vidimo da je dosta dobrih igraca doslo. Naravno, svake sledece godine je Zvezda jacala, dosla je do 34. pozicije na UEFA listi i samim tim kad se dovodi novi igrac, on mora da zadovolji mnogo strozije kriterijume, nego pre 5 godina. Uz sve to treba i obratiti paznju da Zvezda ne moze da dovodi igrace koji recimo kostaju 5 miliona evra, a dosla je do neke gornje granice, da ako hoces napred, onda moras da imas skupe igrace. Sada je uspeh odrzati ovaj nivo.
л

логично

pre preko 1 godinu

и даље мислимо...