Komentari na vest

Najbolji tim osmog kola Mozzart Bet Superlige: Fudbal u plavo-belom

S

Surov

pre oko 13 sati

Sve je ok..al je krunic pokazao vecu klasu nego bilo koji drugi zadnji vezni. Treba biti realan..lepo je gurati neke domace igrace al biti objektivan..a mimovic je pokazao kvalitet
G

Gost emisije

pre 1 dan

Gledao sam utakmicu Vojvodina Železničar i ono što su svi videli perfektnu igru Barosa i onda vido statistiku koju izbacuju 3 sajta za rezultate i on je na toj utakmici najbolje ocenjeni igrač uz Rosića, pa sam pogledao statistiku Stojanovića koja je daleko ispod njegove i tek malo iznad proseka njegovog tima o to zahvaljući golčini a po igri je jedan igrč iza njega na celoj utakmici, gol dodaje poprilično bodova. Sve ozbiljne lige i one koje idu ka tome ocenjuju sve parametre a ne samo golove pa bi bilo dobro da se i ovaj izbor potrudi da to prati pogotovo što postoji statistika koja je zvanična za super ligu. Naravno još fudbakera je tu koji su zaslužili da budu u timu kola i onih koji se nisu ovde trebali naći. Hvala.
S

Slazeeem

pre 1 dan

Slazem se, samo je Baros imao nekoliko propusta u odbrani, iako je generalno bio vrlo dobar. Pobegao mu je nekoliko puta mali Jevremovic. Raduje to sto ima dosta dobrih u21 igraca u manjim klubovima - Matija Mitrovic, Aleksa Cvetkovic, Nikola Stankovic, Jovan Ciric, Nikola Krstic, Petar Sukacev.... Ima dosta kvaliteta u ligi, mec NP-Cuka je bio prezanimljiv, a svakog kola ima bar 2 takve utakmice.
0

023

pre 1 dan

Meni navijačke strasti nisu na prvom mestu, pa uvek gledam da ostavim neki normalan komentar. Izuzetno sam zainteresovan za razvoj mladih igrača, pa me u tom svetlu prijatno iznenađuje i godi dosadašnja forma i prikazane igre Bosića u dresu Nišlija. Jednostavno, ne kliknu svi ljudi u isto vreme, neko je kadar da svoj potencijal ostvari ranije, neko kasnije, a neko nikada. Mislim da Bosić može postati solidan igrač, ima fizičke kapacitete za moderan fudbal, tehnički je jako korektan, a ima ono čisto fudbalsko u sebi, što se vidi po svakom kontaktu sa loptom. Puno sreće!