Najbolji tim osmog kola Mozzart Bet Superlige: Fudbal u plavo-belom

Vreme čitanja: 1min | sre. 18.09.24. | 13:56

Trojica igrača Spartaka, dvojica iz OFK Beograda i po jedan iz Tekstilca i Novog Pazara

U mozaiku najboljeg tima osmog kola Mozzart Bet Superlige Srbije dominira kombinacija plave i bele. Čak sedmorica igrača što im dresove krase te dve boje, našla su se među odabranih 11, a najveći doprinos dao je Spartak.

Pobeda subotičkog tima nad IMT-om (2:0) ovenčana je sjajnim predstavama golmana Aleksandra Vulića koji je utakmicu završio sa šest odbrana, štopera Mihaila Bogićevića, odnosno dvostrukog strelca i najboljeg igrača 8. kola Andreja Todoroskog.

Izabrane vesti

Junačko izdanje OFK Beograda i trijumf protiv Partizana u Zaječaru, smestili su dvojicu Romantičara u tim kola. Aleksandra Paločevića koji je u 86. minutu sa bele tačke izjendačio rezultat na 2:2, te Samjuela Ovusua, autora umešnog pogotka iz prvog poluvremena za 1:1.

Preostala dva člana plavo-bele družine su štoper Tekstilca Filip Sredojević koji je golom učestvovao u rušenju TSC-a u Bačkoj Palanci, te Uroš Đuranović, strelac pogotka za Novi Pazar protiv Čukaričkog. Doduše, duel u Raškoj obeležio je fudbaler Brđana Nikola Stanković koji je spektakularnim, van bastenovskim golom iz 68. minuta postavio konačnih 2:2.

Dvojicu predstavnika, poput OFK Beograda imao je i niški Radnički. Reč je o vezi Andreja Stojanović - Radivoj Bosić koja je zajedničkim snagama isporučila vodeći gol protiv Jedinstva na Ubu.

Kada je reč o večitima, Partizanovih fudbalera posle poraza od Ofke nije bilo u timu kola, dok je predstavnik Crvene zvezde Mirko Ivanić, koji je zapečatio trijumf crveno-belih nad Napretkom.


tagovi

tim kolaTim kola Mozzart Bet Superlige

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara