Komentari na vest

Najbolji tim osmog kola Mozzart Bet Superlige: Fudbal u plavo-belom

S

Surov

pre oko 5 sati

Sve je ok..al je krunic pokazao vecu klasu nego bilo koji drugi zadnji vezni. Treba biti realan..lepo je gurati neke domace igrace al biti objektivan..a mimovic je pokazao kvalitet
G

Gost emisije

pre oko 23 sata

Gledao sam utakmicu Vojvodina Železničar i ono što su svi videli perfektnu igru Barosa i onda vido statistiku koju izbacuju 3 sajta za rezultate i on je na toj utakmici najbolje ocenjeni igrač uz Rosića, pa sam pogledao statistiku Stojanovića koja je daleko ispod njegove i tek malo iznad proseka njegovog tima o to zahvaljući golčini a po igri je jedan igrč iza njega na celoj utakmici, gol dodaje poprilično bodova. Sve ozbiljne lige i one koje idu ka tome ocenjuju sve parametre a ne samo golove pa bi bilo dobro da se i ovaj izbor potrudi da to prati pogotovo što postoji statistika koja je zvanična za super ligu. Naravno još fudbakera je tu koji su zaslužili da budu u timu kola i onih koji se nisu ovde trebali naći. Hvala.
S

Slazeeem

pre oko 22 sata

Slazem se, samo je Baros imao nekoliko propusta u odbrani, iako je generalno bio vrlo dobar. Pobegao mu je nekoliko puta mali Jevremovic. Raduje to sto ima dosta dobrih u21 igraca u manjim klubovima - Matija Mitrovic, Aleksa Cvetkovic, Nikola Stankovic, Jovan Ciric, Nikola Krstic, Petar Sukacev.... Ima dosta kvaliteta u ligi, mec NP-Cuka je bio prezanimljiv, a svakog kola ima bar 2 takve utakmice.
0

023

pre 1 dan

Meni navijačke strasti nisu na prvom mestu, pa uvek gledam da ostavim neki normalan komentar. Izuzetno sam zainteresovan za razvoj mladih igrača, pa me u tom svetlu prijatno iznenađuje i godi dosadašnja forma i prikazane igre Bosića u dresu Nišlija. Jednostavno, ne kliknu svi ljudi u isto vreme, neko je kadar da svoj potencijal ostvari ranije, neko kasnije, a neko nikada. Mislim da Bosić može postati solidan igrač, ima fizičke kapacitete za moderan fudbal, tehnički je jako korektan, a ima ono čisto fudbalsko u sebi, što se vidi po svakom kontaktu sa loptom. Puno sreće!